sviests.

Apskatām 41 - 80 no 257 vārdam 'sviests'

Etnofestivālā «SVIESTS 2020» virmos jaudīgas sajūtas

Ikgadējais etnofestivāls SVIESTS aicinās uz gadskārtu svinībām ar deju un mūziķu koncertiem, tirdziņu...

Iepazīsti 5 fantastiskas vietas Tallinā, kuras var baudīt pastaigas attālumā

Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanas laiks šogad mūs lutinās ar vairākām brīvdienām. Plānojot...

Realizē projektu «Ķoņu dārgumus meklējot»

Ķoņu bibliotēka/ tautas nams laikā no 2019.gada maija līdz novembrim ar VKKF, VPR un LVM atbalstu realizē projektu...

Apbalvoti labākie 2019. gada piena produkti!

Lai popularizētu piena produktu lietošanu uzturā, pārsteigtu Latvijas patērētājus ar jaunām, vēl nesavienotām garšu kombinācijām un...

6 lietas, kuras būtu ieteicams ielikt ceļojumu rokas bagāžā

Ikviens no mums bieži vien pirms ilgi gaidītā ceļojuma nonāk dilemmas priekšā, ko ņemt līdzi un...

Valmieras pusē lieli un mazi pulcējas uz etnofestivālu «SVIESTS 2019» - Foto

50 bildes. Brangi jo brangi Valmiermuižas parkā aizvadīts etnofestivāls SVIESTS 2019, kurā uzstājās pasaulē atzīti pašmāju mākslinieki...

Valmieras pusē norisināsies etnofestivāls «Sviests»

Nule kā savu pirmo albumu "Visuma vizošā tumsa" prezentējis radošais muzikālais duets...

Autonoma «Avis» un Pauls Timrots iesaka filmas īstiem auto faniem

"Splendid Palace" sadarbībā ar pilna servisa līzinga un autonomas uzņēmumu AVIS ciklā "Desmit izcili...

Raunā atvērta makaronu darbnīca

Ģimenes uzņēmumā "Siera ražotne", kas Raunas novadā jau trīspadsmit gadus ražo beramos sierus, makaronus un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Gatavojot Ziemassvētku maltīti, jāvadās pēc sajūtām

Tuvojoties Ziemassvētkiem, allaž vēlamies sajust šiem svētkiem tik raksturīgās smaržas un garšas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Kas īsti ir Zviedrijā tik iecienītās gaļas bumbiņas?

Latvijā šobrīd tik populārās Zviedrijas tradicionālās gaļas bumbiņas būtībā ir līdzīgas pie mums zināmajām kotletēm un tefteļiem, jo...

Brīvdabas muzejs aicina uz amatu, spēļu un rotaļu dienu

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz "Amatu dienu. Spēļu un rotaļu dienu" 2. septembrī...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,8%

2018. gada jūnijā, salīdzinot ar 2017. gada jūniju, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 2,8 %, liecina jaunākie...

Izsludina pieteikšanos dalībai «Baltais piena paku laivu regatē» Jelgavā

Viens no atraktīvākajiem pasākumiem Lielupes ūdeņos – “Baltais Piena paku laivu regate” – jau sešpadsmito reizi...

Etnofestivālā «SVIESTS» tiks turpināts reģionālā gardēžu ceļa «Taste HansEATica» garšas meistardarbnīcu cikls Vidzemē

16. jūnijā, Valmiermuižā, etnofestivāla “SVIESTS” laikā notiks jau otrā šīs vasaras reģionālā gardēžu ceļa...

Kā izvairīties no stresa pirms ceļojuma?

Koferis atvērts un tiek novietots pa vidu istabai, lai tajā iemestu visu nepieciešamo ceļojumam. Un tad sākas stress. Īpaši sievietēm...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Avalon Hotel & Conferences» vadītāja Dmitrija Smetaņina

«Avalon Hotel & Conferences» vadītājam Dmitrijam Smetaņinam ir svarīgi veidot ap sevi kolektīvu, kas viņa teikto labi saprot...

Valmiermuižā svinēs pavasara saulgriežus un andelēsies

Kad dienas garums sāk pārspēt nakti, tiek daudzināti pavasara saulgrieži. Sestdien, 17. martā, no plkst. 11.00 līdz 15.00 pie...

Latvija tiks pārstāvēta Berlīnes starptautiskajā izstādē - gadatirgū «Zaļā nedēļa 2018»

Pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) izstāžu daļas...

Konstatē atšķirības Latvijā un citās valstīs pieejamos ārvalstu izcelsmes pārtikas produktos

Atšķirības starp Latvijā pieejamiem ārvalstu izcelsmes pārtikas produktiem un citās valstīs iegādātiem pārtikas produktiem ir, taču tās...

Ieteikumi gardumiem Latvijas dzimšanas dienas svinību galdam

Tuvojoties Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas dienai, AS “Dobeles dzirnavnieks”...

Apdraudēts Francijas simbols - kruasāns

Kas gan ir Francijas apmeklējums bez viena no tās lielāko simbolu - kruasāna, nogarsošanas...

Aktuālākie skaistuma trumpji izstādē «Baltic Beauty 2017»!

Prasme izvēlēties atbilstošākos, labākos un inovatīvākos skaistumkopšanas līdzekļus ir viena no gudrībām...

«800 km atpakaļ pie sevis» - Somas anatomija un 1. diena - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 08.09.2017 - 10.09.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

Labākos piena produktus paziņos izstādē «Riga Food 2017»

Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un parādītu, cik daudz un dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

Jelgavā šo sestdien notiks vienīgā piena paku laivu regate Eiropā

Godinot latviešu ēdienkartei tik ļoti tradicionālos piena, maizes un medus produktus, šo sestdien, 26. augustā...

10 turku ēdieni, kas jānomēģina esot Turcijā

Ja kādreiz nonāc Turcijā, tad, noteikti, neaizmirsti nomēģināt šos ēdienus. Protams, turkiem ir arī daudz citu ēdienu...

Aicina pieteikties dalībai piena paku laivu regatē Jelgavā

26. augustā jau piecpadsmito reizi Jelgavā norisināsies viens no atraktīvākajiem pasākumiem Lielupes ūdeņos – "Baltais Piena paku laivu regate".  Interesenti – ģimenes, draugu kompānijas, uzņēmumi – aicināti pieteikties līdz 14. augustam. Da

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

Ceļvedis, kā pagatavot restorāna cienīgu steiku mājas apstākļos

Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu  perfektu. Specializētais...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...

Kā saglabāt skaistumu ziemā? Iesaka «Baltic Beauty 2016» eksperti

Gaisa temperatūrai pazeminoties un laikapstākļiem paliekot arvien skarbākiem, ķermenim ir jāvelta īpašas rūpes. Ziemas skaistumkopšanas padomus sniedz

LIELĀ INTERVIJA ar Ivetu Sprūdžu, «Hotel Bergs» un «Rūmenes muižas» direktori

“Hotel Bergs” – pieczvaigžņu viesnīca galvaspilsētā, “Rūmenes muiža” – tās privātā lauku rezidence Kurzemē, kuru direktore Iveta Sprūdža dara visu...

"Riga Food 2016" piena produktu konkursa medaļas sadalītas!

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 organizēja Latvijā ražotu augstas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.33041501sec.