veselīgi ēdieni.

Apskatām 41 - 80 no 88 vārdam 'veselīgi ēdieni'

Kas vislabāk garšoja princesei Diānai - sirsnīgas un smeldzīgas viņas bijušā pavāra atmiņas

Laiks skrien neticami ātri – šodien aprit jau divdesmit gadi, kopš tautā mīļotās princeses Diānas traģiskās nāves window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

Uzzini, kuras pasaules pilsētas ir draudzīgākās vegāniem un veģetāriešiem

Cilvēkiem, kuri ikdienā piekopj veģetāriešu vai vegānu ēšanas paradumus, ceļošana var izvērsties par visai satraucošu

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Nikos Travel» direktores Jeļenas Serebrjakovas

Tūrisma aģentūras "Nikos Travel" direktorei Jeļenai Serebrjakovai uzņēmums ir kā trešais bērns, ko viņa kopā ar saviem kolēģiem izlolojusi līdz 10 gadu jubilejai. Viņa cenšas atrast ceļojumus – "rozīnītes", un pašreiz unikālākie i

9 veidi kā jūs ceļojumu padariet sliktāku (un kā to apturēt)

No sākuma tā vienmēr liekas laba ideja: "Es ietaupīšu simts eiro, ja rezervēšu lidojumu, kas ir četros no rīta! Es varu ietaupīt naudu un visu varēšu paspēt". Tomēr vai tādas domas saglabājas arī rīta agrumā steidzoties uz lidostu, p

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

Kā tūristi var palīdzēt Bahamu salu peldošajām cūciņām

2016. gada nogalē Travelnews.lv redakcija rakstīja par Bahamu salu peldošajām cūciņām. Ja esiet aizmirsuši šo unikālo stāstu, tad tas ir sekojošs...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?

Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu...

Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?

Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par savu figūru...

Uzzini, kā būt veselīgam ceļojuma laikā

Ja tev patīk ceļot, tad būtiski ir piekopt veselīgu dzīvesveidu arī ceļojuma laikā. Daudzi pieņemas svarā tieši ceļojuma laikā, jo ēd...

Lauku tūrisma uzņēmēji pulcējas sapulcē pirms jaunās tūrisma sezonas

Latvijas lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" biedri un interesenti pulcējas viesnīcā "Baltvilla", lai...

Seniori dodas uz laukiem

"Lauku ceļotājs" ir izstrādājis jaunu piedāvājumu, kas orientēts uz Latvijas un ārzemju...

Veselīgas diētas dažādās pasaules valstīs

Daudziem jaunā gada apņemšanās ir labs veids, kā uzlabot savu pašsajūtu. Piekopjot veselīgu dzīvesveidu, cilvēki...

Galamērķis: Drošs un veselīgs ceļojums

Ja brīvdienu ceļojuma mērķis ir pašsajūtas uzlabošana, tad kādēļ tik bieži starp suvenīriem mājās pārvedam arī nepatīkamas...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

LIDO ar modes skati prezentēs pirmo latviešu virtuvi līdzņemšanai

Attīstot kvalitatīva un veselīga mājas ēdiena konceptu, LIDO izveidojis pirmo latviešu virtuvi līdzņemšanai...

Lai ziemas brīvdienās garšo latviešu ēdieni!

Kulinārais tūrisms – ēdienu un dzērienu baudīšana – uzņem apgriezienus Latvijas laukos. Šogad ''Lauku ceļotājs''...

Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti

Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...

Vecrīgā atvērts jauns restorāns Niklāvs, aicinot viesus uz pusdienu bufeti

Sākot ar maija vidu, Vecrīgas četrzvaigžņu viesnīcas Radi un draugi telpās apmeklētājiem...

Svinot Ūsiņdienu, 10. maijā notiks tirdziņš «Ar Gardu Muti Valmiermuižā» un Tradīciju vakars

Lai atzīmētu latviešu Gaismas Dieva – Ūsiņa ierašanos, 10. maijā pie "Valmiermuižas alus" darītavas...

Jaunums – tagad Vecrīgas restorāns Melnā Bite aicina uz vēlajām brokastīm arī brīvdienās!

Jau ziņojām, ka sākot ar šī gada 27. janvāri Vecrīgas restorāns Melnā Bite aicina brokastīs un pusdienās...

Gavēnis - veselības uzlabošanas laiks

5. martā, pavasarim tuvojoties, sākās Lielais gavēnis. Tā laikā cilvēki aizvien biežāk izvēlas mainīt ēšanas paradumus...

Masļeņica un slāvu tirgus Kalnciema kvartālā

Sestdien, 1.martā no pulksten 10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartālā notiks nebijušas Masļeņicas svinības. Tradīcijām bagātajos...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Jauna tradīcija Rīgā – visai ģimenei baudīt brīvdienu vēlās brokastis ārpus mājas

Svētdienas rītos no pulksten 11:00 – 16:00 Restorāns Čarlstons, Blaumaņa ielā 38/40...

Lido: Ķirbis - vērtīgs produkts veselībai un labai pašsajūtai

Ķirbis ir viena no rudens ražas veselīgākajām dārza veltēm. Tam ir pozitīva ietekme uz veselību...

Ķirsons Māja pieprasījums pirmajā mēnesī par 25% pārsniedz plānoto

Jauns veikals un bistro "Ķirsons Māja", kas uzsāka tirdzniecību 23.jūlijā, mēneša laikā ir pieprasītāks...

Ķirsons Māja uzsāk tirdzniecību un ver durvis apmeklētājiem

Jau kopš 2013. gada 17. jūlija, kad tika atklāts G.Ķirsona jaunais ēdināšanas uzņēmums "Ķirsons Māja"...

G.Ķirsons atver jaunu veikalu un bistro Ķirsons Māja", Stirnu ielā 32

Balstoties uz augošo pieprasījumu pēc kvalitatīvas pārtikas un interesi par cittautu ēdieniem...

Septiņas interesantas norvēģu virtuves iezīmes

Lai arī Norvēģija no Latvijas atrodas ģeogrāfiski salīdzinoši netālu, taču var pamanīt dažas atšķirības abu valstu...   

Iepazīsti - veselīgs un daudzveidīgs ēdiens Igaunijā

Piedāvājot veselīgu ēdienu, līdz ar sezonas maiņu ir būtiski izmantot svaigus vietējos ražojumus. Igaunija piedāvā plašas iespējas...

Aicina iedzīvotājus radīt latvisku nosaukumu augļu un ogu mērcēm

Baltiešiem ir visas iespējas ēst veselīgi, tikai nepieciešams vērīgi atlasīt sezonālus produktus...

Garda maltīte, kūkas un mājīga atmosfēra - tas viss vienuviet "BROWN SUGAR"

Vienmēr patīkami iegriezties tādās vietās, kur padomāts ne tikai par pakalpojumu un produktu...

Nauru: vienīgā valsts bez galvaspilsētas

Pieņēmums, ka katrai pasaules valstij ir sava galvaspilsēta, šķiet visai racionāls. Turklāt dažām ir veselas divas: Bolīvijas parlaments satiekas...

Baltic Beach Hotel: 2013. gada TOP tendences restorānu piedāvājumos

Izvērtējot 2012. gada viesu pieprasījumu un aktualitātes pavārmākslā, "Baltic Beach Hotel"...

Dabas vakarā runās par ēdieniem senatnē un mūsdienās

Latvijas Dabas muzejā arī novembrī notiks jau tradicionālais ikmēneša dabas vakars. 24. novembrī...

Gavēņa laikam: domu grauds un ēdiena recepte katrai dienai

Sākot ar Pelnu trešdienu līdz pat Klusajai sestdienai, mājas lapā būs pieejams kalendārs Gavēņa laikam...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.57161498sec.