viesmīlis.

Apskatām 41 - 80 no 95 vārdam 'viesmīlis'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Andris Reizenbergs: Rīgā būtu jāievieš bāru un restorānu limits

Andris Reizenbergs ir absolvējis Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmu un šobrīd ir viens no...

Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?

Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai svētki būtu...

Viedoklis: Kādam būtu jābūt viesmīlim Latvijā?

20. oktobrī pasaulē tiek svinēta viesmīļu diena. Tā ir diena, kad restorānu un kafejnīcu vadītāji un apmeklētāji viesmīļiem var pateikt “paldies” par paveikto...

Maija Elsone: Labos restorānos rezervācija jāveic pat mēnesi iepriekš!

No 10. līdz 16. oktobrim Rīgā pilnā sparā norisinās Restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir...

Viedoklis: Vai restorāni Latvijā ir veģetāriešiem draudzīgi?

Pavisam nesen čehu matemātiķis statistiķis Jakub Marian veica pētījumu par to, cik daudz veģetāriešu restorānu ir katrā Eiropas valstī uz vienu miljonu...

LIELĀ INTERVIJA ar Ivetu Sprūdžu, «Hotel Bergs» un «Rūmenes muižas» direktori

“Hotel Bergs” – pieczvaigžņu viesnīca galvaspilsētā, “Rūmenes muiža” – tās privātā lauku rezidence Kurzemē, kuru direktore Iveta Sprūdža dara visu...

Pludmales noskaņas pašā Vecrīgas sirdī

Travelnews.lv redakcija piektdienas vakarā, lai iesāktu brīvdienas uz pozitīvas nots...

Viedoklis: Vai cilvēki mēdz aiziet no restorāna nesamaksājuši?

Pirms aptuveni divām nedēļām ziņu medijos pavīdēja ziņa par to, ka kāda rīdzinieka "hobijs" ir maltīšu ieturēšana par...

Viedoklis: Cik pieklājīgi ir restorānu viesi?

Bieži vien tiek veidoti dažādi topi, kuros apkopo viesmīlīgākās viesnīcas vai restorānus, taču retāk ir manīti raksti, kuros...

Ceļotāja stāsts: Divas latviešu meitenes iepazīst valdzinošo Kanāriju salu

Divas latviešu meitenes izlēma doties atvaļinājumā uz siltajām zemēm un, kā savu galamērķi izvēlējās...

Lielisks restorāns, kurā var baudīt Vecrīgas šarmu un izcilu maltīti

Aizvien lielāku vērtību gūst vietas, kurās, papildus izcili kvalitātei, iespējams baudīt nebijušas sajūtas un...

Restorānā «Le Dome» atvērta terases sezona - Foto

25 bildes. "Le Dome" jumta terasē ir 14 vietas, kas veido klusu, omulīgu un netraucētu atmosfēru. Ikvienam viesim tiek radīta sajūta, ka viņš ir savā privātā pasākumā, kur viesmīlis un pavārs viesa acu priekšā uzbur brīnišķīgu restorāna

LIELĀ INTERVIJA ar Jāni Pinni, «Dome Hotel & SPA» direktoru un LVRA prezidentu

BalticTravelnews.com viesis Jānis Pinnis tūrismā notiekošo spēj labi raksturot gan kā...

Notiks Latvijā labāko jauno pavāru un viesmīļu konkurss

Par labākā jaunā viesmīļa titulu savukārt sacentīsies seši jaunie viesmīļi no...

Viedoklis: Kādēļ viesmīļi restorānos velk cimdus?

Gluži kā aristokrātiskās filmās, arī Latvijas restorānos vērojami viesmīļi, kas darbojas ar...

Viedoklis: Kādam ir jābūt ideālam viesmīlim?

Izvēloties baudīt maltīti kādā restorānā, mēs nonākam vidē, kur atmosfēru rada ne vien...

Kā saskandināt citās valstīs?

- Oans, zwoa, drei – g’suffa! –visapkārt dzirdam Oktoberfest teltīs Vācijā. Šeit der atcerēties, ka saskandinot  jāskatās acīs un glāzes nedrīkst...

Travelnews.lv atklāj Katalonijas noslēpumus

Ceļojuma laikā Travelnews.lv apmeklēja gan Barselonas ievērojamākos kultūrvēsturiskos objektus, gan ar mašīnu izbraukāja šī reģiona...

Ciemojoties restorānā Deviņi - vietā, kur izgaršot, sasmaržot un sajust latviskumu

Reizēm tā vien gribas atgriezties pie savām saknēm un nobaudīt īsti latvisku ēdienu, iedzert gardu...

Industriālisms un vakariņas sveču gaismā Daugavas krastos jeb Ostas Skatu burvība

Lai palīdzētu saprast, kurš restorāns vislabāk varētu atbilst katra cilvēka konkrētām vēlmēm...

Latvijā trūkst augsti profesionālu viesmīļu

Pašlaik pilnā sparā rit Rīgas restorānu nedēļa, kas sākās 2015. gada 11. maijā. Tas ir ne vien spilgts notikums, kura ietvaros visprestižākajos...

Restorānā izlīst nopirktais dzēriens – kam par to jāmaksā?

Lielai daļai no mums restorānā vai kafejnīcā ir gadījies nonākt situācijā, kad savas neveiklības vai citu iemeslu...

Veselīga atvaļinājuma pamatnoteikumi

Aktīva dzīvesveida piekritējus nereti baida doma, ka dodoties atvaļinājumā, viņiem nāksies pārtraukt fitnesa rutīnu, ko piekopj...

Iepazīsties ar pasaules dīvainākajiem pret saaukstēšanās līdzekļiem

Saaukstēšanās ir neciešama, jo īpaši, kad atrodies ceļojumā. Ieskaties pasaules dīvainākajos imunitātes...

Greznība nebijušos augstumos: Kalifornijas viesnīcā šampanieti viesiem piegādā bezpilota lidaparāts

Šķiet, ka bezpilota lidaparāti varētu piedzīvot uzvaras gājienu arī viesmīlības nozarē...

Singapūras restorānā tūristiem pasniedz negaidīti dārgu krabi

Šķiet, ka jūras velšu baudīšana restorānā var pamatīgi kaitēt jūsu maciņam. Kādai filipīniešu ģimenei...

Skyscanner atklāj dīvainākās viesnīcu klientu sūdzības un prasības

Pārāk izskatīgs viesmīlis, krācoša draudzene un pārāk zila jūra – tās ir tikai dažas no dīvainākajām viesnīcu klientu...

ASV durvis ver pirmais "tualetes restorāns"

Losandželosā durvis vēris itin neparasts un, iespējams, apetīti ne visai rosinošs restorāns, kas nodēvēts par...

Iepazīsti - septiņas fantastiskas salas

Salu uz vienu nakti iespējams noīrēt pa $ 4 500 ņemot līdzi 15 savus draugus. Ja nevari atrast 15 līdzbraucējus, iespējams noīrēt arī diviem...

Britu tūristus Spānijā arestē par neesošas paeljas apēšanu

Kāds britu tūristu pāris, kuri bija sūdzējušies par nepasūtītas paeljas pievienošanu viņu rēķinam restorānā Spānijā, nonākuši...

Minhenē atvērts leģendārs kinoteātris

Pēc četru mēnešu ilgas restaurācijas Minhenē no jauna Karlsplatz laukumā atvērts kultūras kinoteātris Gloria Palast...

Šīs nedēļas profesija - bārmenis. Intervija ar Arvi Zēmani no bāra Cuba Cafe

No 2012. gada 12. septembra Travelnews.lv veido rakstu sēriju ar ieskatu tūrisma nozares populārākajās...

Šīs nedēļas profesija - viesmīlis. Intervija ar Inesi Začu no restorāna Cotton

No 12. septembra Travelnews.lv veido rakstu sēriju ar ieskatu tūrisma nozares populārākajās profesijās...

Šīs nedēļas profesija - viesmīlis. Intervija ar Gitu Zariņu no restorāna Taverna

No šodienas Travelnews.lv veido rakstu sēriju ar ieskatu tūrisma nozares populārākajās profesijās...

6 padomi, kā neapkaunot sevi, runājot svešvalodā

Lai iemācītos tekoši runāt kādā svešvalodā, nebūt nepietiek ar dažām, pie vārdnīcām pavadītām nedēļām. Dodoties neilgā atpūtā uz kādu zemi...

15 obligāti noteikumi, kā uzvesties ēdot ārzemēs

Tūristi, kuri apmeklē valsti pirmo reizi, mēģina izzināt kultūru, apmeklē pilsētas apskates objektus un noteikti pamēģina vietējo ēdienu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.92439985sec.