Restorāns 3.

Apskatām 401 - 440 no 1100 vārdam 'Restorāns 3'

Informēs par izstādi-gadatirgu «Balttour 2017» un biznesa forumu!

24. janvārī  notiks preses konference, kurā informēs par Baltijas vērienīgāko tūrisma notikumu – 24. starptautisko tūrisma izstādi-gadatirgu...

«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni

21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”, kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas.  Lai liepājniekiem un pilsētas...

Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?

14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām ieklausīties...

Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017

Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, notiek pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Pasākums ir ļoti plaši apmeklēts -   līdz plkst. 16:00 to

Jūrmalā omulīgā atmosfērā atver jaunu azerbaidžāņu virtuves restorānu «Centrs Jūrmala» - Foto

35 bildes. Jūrmalā omulīgā atmosfērā atver jaunu azerbaidžāņu virtuves restorānu «Centrs Jūrmala»...

Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)

Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums gardēžiem...

Restorāns «Kasdārzā» piedāvā ekskluzīvāko Jaunā Gada sagaidīšanu pašā Rīgas centrā

Mūzika, ēdieni, dzērieni ar fantastisku skatu uz kanālmalas ainavu no jaunuzceltās lounge zonas zem zvaigžņotām debesīm...

«Borjomi», sadarbībā ar «Restorāns 3», iepazīstina ar dažādiem Ziemassvētku ēdieniem - Foto

«Borjomi», sadarbībā ar «Restorāns 3», iepazīstina ar dažādiem Ziemassvētku ēdieniem

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Ziemassvētku brīvdienas un Jaunā gada sagaidīšanas iespējas priecē jūs Jūrmalā

Ziemassvētku brīvdienas un Jaunais gads ir lieliska iespēja pavadīt neaizmirstamus svētku brīžus draugu un ģimenes lokā kādā no Jūrmalas...

Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties Ziemassvētku periodā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Ziemassvētki ir laiks, kuru pavadīt ar sev tuviem cilvēkiem. To var darīt gan mājās, gan publiskās vietās. Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma...

Viedoklis: Kādi ir vispopulārākie Rīgas restorānu vīni?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus vīnus piedāvā Latvijas restorāni. Kādas ir to cenas, kuru valstu vīni ir vislabākie un to, kur tad meklēt vislabākos vīnus...

Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)

Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju

Viesnīcai “Radi un draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs, tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Turpinām baudīt, izgaršot, izrunāt un nedaudz ieslīgt bezrūpīgas dzīves burvībā

Garša ir cilvēku kaisle un aizrautība, kas mudina iegrimt garās un aizraujošās sarunās...

Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?

Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu...

«Restorānā 3» notiek krāšņa Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana - Foto

«Restorānā 3» notiek krāšņa Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atvēršana...

«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana

Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas...

20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme

Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20 labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...

Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)

Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?

Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...

Šoziem varēsiet pavakariņot stikla iglū gar Temzas upi

Šis ir kas jauns arī priekš Londonas – restorāns, kas slejas stalti gar Temzas upi. Tas, kas to padara unikālu, ir īpašās iglū formas stikla mājiņas, kurās šo

Rīgas viens no vecākajiem restorāniem «Čarlstons» aicina uz patriotisku un garšīgu atmosfēru - Foto

30 bildes. Rīgas viens no vecākajiem restorāniem «Čarlstons» aicina uz patriotisku un garšīgu atmosfēru...

Tiek krāšņi atklāts resorāna Orizzonte otrais stāvs

Klasiskās mūzikas huligānu – instrumentālās grupas „DaGamba” – spēcīga lādiņa un enerģijas pārpildītās mūzikas pavadījumā, izgaršojot aukstās un...

Dikļu pils restorāns aicina Francijas vīna mīļotājus svinēt Beaujolais Noeveau vīna svētkus pilī!

Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna vadītāja Viāna Lakševica...

Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?

Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai svētki būtu...

Gardēžu vakariņas un komponista Viljama Goldšteina (ASV) koncerts

Hotel Bergs aicina izbaudīt restorāna Bergs šefpavāra Jāņa Zvirbuļa piecu kārtu gardēžu vakariņas ar piemeklētiem MARTELL konjakiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.84718299sec.