401.
Informēs par izstādi-gadatirgu «Balttour 2017» un biznesa forumu!
(23/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
24. janvārī notiks preses konference, kurā informēs par Baltijas
vērienīgāko tūrisma notikumu – 24. starptautisko tūrisma
izstādi-gadatirgu...
402.
«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni
(21/01/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”,
kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas. Lai liepājniekiem un
pilsētas...
403.
Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?
(17/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas
iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām
ieklausīties...
404.
Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017
(17/01/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, notiek pirmais Rīgas ielu
ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Pasākums ir ļoti plaši apmeklēts -
līdz plkst. 16:00 to
405.
Jūrmalā omulīgā atmosfērā atver jaunu azerbaidžāņu virtuves restorānu «Centrs Jūrmala» - Foto
(16/01/2017 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
35 bildes. Jūrmalā omulīgā atmosfērā atver jaunu azerbaidžāņu virtuves restorānu «Centrs Jūrmala»...
406.
Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(13/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no
plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena
festivāls |Stāsts: Ziema|...
407.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)
(09/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
408.
Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)
(06/01/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov
409.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)
(06/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
410.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)
(05/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
411.
Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(03/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas
gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums
gardēžiem...
412.
Restorāns «Kasdārzā» piedāvā ekskluzīvāko Jaunā Gada sagaidīšanu pašā Rīgas centrā
(28/12/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūzika, ēdieni, dzērieni ar fantastisku skatu uz kanālmalas ainavu no jaunuzceltās lounge zonas zem zvaigžņotām debesīm...
413.
«Borjomi», sadarbībā ar «Restorāns 3», iepazīstina ar dažādiem Ziemassvētku ēdieniem - Foto
(23/12/2016 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
«Borjomi», sadarbībā ar «Restorāns 3», iepazīstina ar dažādiem Ziemassvētku ēdieniem
414.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)
(23/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
415.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
416.
Ziemassvētku brīvdienas un Jaunā gada sagaidīšanas iespējas priecē jūs Jūrmalā
(22/12/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku brīvdienas un Jaunais gads ir lieliska iespēja pavadīt neaizmirstamus svētku brīžus draugu un ģimenes lokā kādā no Jūrmalas...
417.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties Ziemassvētku periodā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(21/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētki ir laiks, kuru pavadīt ar
sev tuviem cilvēkiem. To var darīt gan mājās, gan publiskās vietās.
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma...
418.
Viedoklis: Kādi ir vispopulārākie Rīgas restorānu vīni?
(19/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus vīnus piedāvā Latvijas restorāni. Kādas ir
to cenas, kuru valstu vīni ir vislabākie un to, kur tad meklēt
vislabākos vīnus...
419.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
420.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
421.
LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju
(15/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcai “Radi un
draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs,
tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...
422.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
423.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)
(14/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...
424.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)
(13/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
425.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?
(12/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
426.
Turpinām baudīt, izgaršot, izrunāt un nedaudz ieslīgt bezrūpīgas dzīves burvībā
(09/12/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Garša ir cilvēku kaisle un aizrautība, kas mudina iegrimt garās un aizraujošās sarunās...
427.
Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?
(05/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas
sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd,
lai uzlabotu...
428.
«Restorānā 3» notiek krāšņa Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana - Foto
(02/12/2016 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
«Restorānā 3» notiek krāšņa Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atvēršana...
429.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...
430.
20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme
(28/11/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20
labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...
431.
Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)
(25/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....
432.
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.
(25/11/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...
433.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...
434.
Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?
(24/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...
435.
Šoziem varēsiet pavakariņot stikla iglū gar Temzas upi
(21/11/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis ir kas jauns arī priekš Londonas – restorāns, kas slejas stalti gar
Temzas upi. Tas, kas to padara unikālu, ir īpašās iglū formas stikla
mājiņas, kurās šo
436.
Rīgas viens no vecākajiem restorāniem «Čarlstons» aicina uz patriotisku un garšīgu atmosfēru - Foto
(15/11/2016 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
30 bildes. Rīgas viens no vecākajiem restorāniem «Čarlstons» aicina uz patriotisku un garšīgu atmosfēru...
437.
Tiek krāšņi atklāts resorāna Orizzonte otrais stāvs
(15/11/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Klasiskās mūzikas huligānu – instrumentālās grupas „DaGamba” – spēcīga
lādiņa un enerģijas pārpildītās mūzikas pavadījumā, izgaršojot aukstās
un...
438.
Dikļu pils restorāns aicina Francijas vīna mīļotājus svinēt Beaujolais Noeveau vīna svētkus pilī!
(14/11/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet
ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna vadītāja Viāna
Lakševica...
439.
Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?
(10/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir
sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai
svētki būtu...
440.
Gardēžu vakariņas un komponista Viljama Goldšteina (ASV) koncerts
(07/11/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Hotel Bergs aicina izbaudīt restorāna Bergs šefpavāra Jāņa
Zvirbuļa piecu kārtu gardēžu vakariņas ar piemeklētiem MARTELL konjakiem...