pagatavošana.

Apskatām 401 - 440 no 660 vārdam 'pagatavošana'

Rīgā atklāts jau otrais Vidusjūras virtuves restorāns – Riviera

Rīgā svinīgi atklāts jau otrais Vidusjūras virtuves restorāns – Riviera. Jaunais, 265 kvadrātmetru plašais...

Kā pagatavot ideālu šašliku un citi grilēšanas noslēpumi

Grilēšana ir neatņemama vasaras tradīcija, un tā kļūst īpaši aktuāla, tuvojoties Līgo svētkiem, jo jādomā, kā savu ģimeni un viesus iepriecināt...

Kungu kvartāla Medus ballē notiks radošas aktivitātes visai ģimenei

Medus ballē tiks cildināts medus, tā vākšanas un pielietošanas tradīcijas. Paralēli Zaļajam tirdziņam...

Centrāltirgus aicina uz radošu, aktīvu un veselīgu Bērnu dienas pasākumu

Centrāltirgū notiks Starptautiskajai Bērnu aizsardzības dienai veltīts pasākums ar sportiskām...

Lieliskas vietas, kur doties ceļojumā ar draudzenēm - 2. daļa

Tuvojas vasara un tas ir īstais laiks, lai ne tikai pavadītu laiku ar savu otru pusīti, bet arī par draudzenēm...

Liepājnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Spinātu balli

Laikā, kad Liepājā tiek atklāta tūrisma sezona, arī Kungu ielas radošajā kvartālā, Kungu ielā 24, atsāksies "garšas" balles...

Rīgas vecākās viesnīcas "SemaraH Hotel Metropole" restorāns aicina uz vasaras terasi

Rīgas vecākās viesnīcas "SemaraH Hotel Metropole" restorānā "De Commerce Gastro Pub 1871" tiek atvērta...

Radisson Blu Hotel Latvija piedāvā Spānijas garduma - tapas recepti

Par to, kā tieši radušās tapas, ir vairāki stāsti un leģendas, tomēr pamata ideja visiem ir viena – sākotnēji tapas tika pasniegtas...

Jānis Vaišlis un Ikars Keiša dalās ar tējas baudas noslēpumu

Ja pienācis brīdis, kad šķiet - svaigas bērzu sulas ikdienas uzturā nu jau par daudz, laiks izmēģināt alternatīvu organisma pavasara...

Ķīnas garša marmora olā

Sīpolu mizas pie malas - laiks Lieldienās ieviest nedaudz tālo austrumu tradīciju! Neparasta olu krāsošanas un pagatavošanas recepte...

Piecas lietas, ko izdarīt jebkurā Amerikas pilsētā

Lai gan Starbucks kafijas kompānija ir izpletusies pa visu pasauli, tomēr tās tēvzeme ir tieši Amerikas Savienotās Valstis...

Laimē gardās un kvalitatīvās Autīnes apriņķa olu nūdeles

Konkursa uzvarētājs balvā saņems dāvanu grozu ar Autīnes Apriņķa Olu Nūdeles ražotajiem produktiem. Autīnes...

Bibliotēka No 1 Restorāns šefpavārs Māris Jansons radījis inovatīvu 9 kārtu ēdienkarti

''Bibliotēka No 1 Restorāns'' (www.restoransbiblioteka.lv)inovatīvais šefpavārs...

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

LIDO šefpavāre piedāvā desertu receptes Valentīna dienai

LIDO šefpavāre Ilga Joma piedāvā kārdinošu desertu receptes Valentīna dienai. Šie deserti radīs romantisku...

Lietas, ko atradīsi tradicionālā kipriešu mājā

Tradīcijas, simboli, atpazīstamības zīmes un lietas ir tas, kas valsti padara par bagātu. Neskatoties uz to, cik valsts ir liela vai maza, kultūra ir...

Rīgā būs apskatāma no īstas šokolādes pagatavota dabīga izmēra istaba

13. februārī, plkst. 12:00, Interjera un delikatešu centrā mc2 Krasta ielā tiks atklāts unikāls mākslas...

Ieskaties, kādus dzērienus dzer citur pasaulē

"Sláinte!, Prost!, Skål!" Ar dažādiem pasaules ''Priekā'' saucieniem, būtu nepieciešams iepazīties ar nacionālajiem dzērieniem...

Dikļu pils restorāns atklāj mīlētāju iecienītā deserta noslēpumu

Pretpolu pievilkšanās, kas raksturīga mīlestībai, lieliski izpaužas arī kulinārijā. Valentīna dienas...

Itālijas saule ienāk restorānā Niklāvs

Miera un plašuma sajūtu restorāns "NIKLĀVS" atrodas pašā Vecrīgas sirdī, un šajā nedēļā nolēma uzburt nedaudz saules...

Notiks vērienīgas LIDO Atpūtas centra 15 gadu jubilejas svinības

LIDO Atpūtas centra 15 gadu jubileju, no 23. līdz 25. janvārim norisināsies...

Meklē graudaugu pārslas, kas noderēs pēcsvētku uzturam

Lai uzlabotu pašsajūtu un atgrieztos veselīgas ēšanas ritmā, izmēģini graudu augu pārslas. Tās vari...

8 ieteikumi svētku galda rotāšanai

Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...

Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes

Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...

Ēdienu piegādei liels pieprasījums – LIDO paplašina piegādes teritoriju

Jau kopš 14.novembra LIDO atjaunoja pirms trīs gadiem pārtraukto ēdienu piegādi uz mājām. Pirmajā..

Rīgas Centrāltirgus aicina kopīgi ieskandināt Ziemassvētkus

Pirmdien, 22. decembrī no 12:00 Rīgas Centrāltirgū notiks Ziemassvētku ieskandināšana, kuras laikā...

Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks «Piparkūku balle»

Š. g. 21. decembrī no plkst. 11.00 Kungu ielas radošajā kvartālā, Kungu ielā 24, lai radītu svētku noskaņu...

Kopš 13.12.2014 ES ir ieviesusi 7 noteikumus pārtikai, lai aizsargātu patērētājus

Kopš 13.decembra Eiropas Savienība ir ieviesusi 7 svarīgus noteikumus pārtikas preču aprakstam un...

Nedēļas nogalē LIDO Atpūtas centrā viesosies AHHAA un atklās slidošanas sezonu

Līdz ar vēsāka laika iestāšanos, uzsākta ledus liešana LIDO slidotavā (Krasta ielā 76, Rīgā), kas ir...

LIDO Atpūtas centrā iemirdzēsies Rīgā lielākā Ziemassvētku egle

Svētdien, 23. novembrī, plkst. 18.00 LIDO Atpūtas centrā (Krasta ielā 76) visā krāšņumā tiks iedegta...

Iepazīsti latviešu tradicionālo svētku virtuvi

Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām...

Lido: ko Tu zini par ķirbjiem?

Ķirbis, jeb lielākā oga pasaulē, Latvijā jau kopš seniem laikiem bijis iemīļots rudens produkts, taču mūsdienās...

Rīgas restorāni izmanto radošu pieeju nosaukumu veidošanā

Katrs uzņēmums pirms tā oficiālās darbības uzsākšanas ir aizdomājies par uzņēmuma...

Leģendu naktī notiks brīnumi pilīs un muižās

Turpinot aizsākto Leģendu nakts tradīciju, arī šogad, 25.oktobrī, savas durvis vērs Latvijas pilis un muižas dažādos...

Šokolādes muzejs Pūrē sagaida 60 000. apmeklētāju

Pēc nepilnu divu gadu darbības, Šokolādes muzejs Pūrē ir sagaidījis savu 60 000. apmeklētāju. 27. septembra pēcpusdienā...

LIDO aicina nogaršot jaunākos modes kliedzienus konditorejā

Teju katrs ik pa laikam izjūt vēlmi palutināt savas garšas kārpiņas, izbaudot ko patiesi gardu. Tradicionāli...

Centrāltirgū notiks Ražas svētki

Sestdien, 2014.gada 27.septembrī no plkst. 11.00 līdz 14.00 Centrāltirgū notiks Ražas svētki, kurus kā ierasts pēc latviešu...

Latvijas viesnīcu pārstāvji nosauc Rīgas Top3 restorānus

Jau izsenis cilvēkus ir vilinājušas smalkas un greznas lietas. Gardi ieturēta maltīte restorānā apvienojumā ar...

Rīgā atvērts jauns pusdienu restorāns Sunny Picnic

Šajā pirmdienā, 2014. gada 15. septembrī, Rīgā, Barona Kvartālā, durvis vēris jauns pusdienu restorāns "Sunny Picnic"...

Lido: Ko Tu zini par āboliem?

Tuvojoties ābolu sezonai, galdā arvien biežāk tiek celti vietējie āboli. Latvijā biežāk sastopamas aptuveni 15 šo veselīgo augļu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.48374987sec.