produkti.

Apskatām 401 - 440 no 2322 vārdam 'produkti'

Baltic Beach Hotel & SPA,

View Restaurant & Lounge,

Hercogs Mārupe,

Nākotnes mobilitātes vēstnesis – jaunais konceptauto «Citroën Oli»

Lai realizētu savu apņemšanos pilnībā elektrisku transportu padarīt pieejamu visiem, Citroën uzdrīkstas darīt lietas citādāk, un to lieliski nodemonstrēja inovatīvais Ami...

Intervija: «Etihad Airways» piedāvā 166 galamērķus Austrālijā, Indonēzijā, Taizemē un citviet

Septembrī aviokompānijas “Etihad Airways” pārstāvji viesojās Rīgā, lai tiktos ar Baltijas valstu tūrisma aģentūrām, prezentējot kompānijas galamērķus...

Atklāj plaisu darba tirgū: 73% darbinieku nevēlas strādāt birojā

82% uzņēmumu vadītāju atzīst, ka viņiem rada bažas, kā panākt darbinieku atgriešanos birojos klātienē. Iezīmējas arī darba devēju satraukums par darba produktivitāti...

Latvijā debitē otrās paaudzes «Kia Niro»

Otrās paaudzes Kia Niro debija Baltijas valstīs jau ir notikusi, un atsevišķos dīleru salonos auto ir pieejams testa braucieniem...

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 1. oktobrī būs Valmieras novada diena

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 1. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 norisināsies Valmieras novada diena. Aicinām iepazīt un vairāk uzzināt par...

Zemgales smalkākās garšas jeb restorānu ceļvedis

Zemgales plānošanas reģions kopā ar visām novada pašvaldībām tūrisma informatīvās kampaņas “Zemgale aicina!” ietvaros rudens saulaini lietainajās pēcpusdienās un...

«Paulig» atklāj jaunu tortilju rūpnīcu Beļģijā, lai nostiprinātu «Tex Mex» tirgus līdera pozīcijas Eiropā – arī Latvijā

Viena no Paulig visstraujāk augošajām produktu kategorijām Latvijā ir Tex Mex, un šodien Paulig jaunās tortilju rūpnīcas oficiālā atklāšana Beļģijā ir nozīmīga, lai...

Savādi ēdieni, kuru dēļ ir vērts posties ceļojumā

To, cik pasaule ir dažāda, vislabāk mēs izjūtam ceļojumos. Katra jauna valsts pārsteidz ar dabu, kultūru, tradīcijām un arī ēdienu...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

No dabas muzejiem līdz pagrīdes tipogrāfijai - unikālu Lietuvas muzeju ceļvedis

Kaut gan laiks ir kļuvis vēsāks un ir iestājies rudens, tas gan nenozīmē, ka nevarat paspēt aizbraukt uz Lietuvu, izbaudīt īsākas vai garākas brīvdienas un atklāt jaunas vietas...

Andris Rasiņš: Augļu alus un pat smūtiju alus – kas šobrīd «modē» alus pasaulē?

Pēdējā pusgada laikā lielu aktivitāti piedzīvo dažādi alus festivāli visā Eiropā – pēc pandēmijas ierobežojumiem alus darītavas ir aktīvas un cenšas...

Gan skaisti, gan garšīgi: TOP 6 muižas un pilis, kur var paēst gardas pusdienas

Rudens sezonā, kad vēl gribas apbrīnot Latvijas arhitektonisko skaistumu, bet vienlaikus jau absolūti nepieciešams sasildīties pie tējas tases un...

Travelnews.lv redaktore: Mīts par Eiropas dārdzību

Straujais cenu kāpums Latvijā lika man krietni pārplānot savu atvaļinājuma tēriņa budžetu – devos taču uz tik dārgu valsti kā Francija, turklāt par ceļam nedaudz pabiju arī Itālijā...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

Izstādē «Riga Food 2022» no mutē kūstošiem saldumiem līdz melnajam kaviāram!

Pārtikas izstādē “Riga Food 2022” Rīgas plānošanas reģiona (RPR) stendā bija pārstāvēti 13 dažādi reģiona mazie uzņēmēji un pārtikas mājražotāji, vairāki piedalījās pirmo reizi – citi piedāvāja dažādus jaunumus. Izstādes apmeklētāji

«airBaltic» sasniedz 2 000 darbinieku skaitu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedzis 2 000, tādējādi sasniedzot augstāko līmeni kopš...

Aizkraukles novads: Badīgs kā vilks? Mājas kafejnīcu dienas Sēlijas salās

Sēlis ir vienpatis, mežu, purvu un pļavu cilvēks, kurš nogurušam ceļiniekam aizdos savu mēteli, uzvārīs siltu zupu un nosēdinās pie sprakšķošas malkas plīts...

Travelnews.lv iesaka: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Lai gan vēl turpinās kalendārā vasara, rudenīgais dzestrums jau ienācis mūsu dzīvē. Taču arī tas nav iemesls, lai sēdētu mājās nedēļas nogalē...

Dundaga aicina uz Mājas kafejnīcu dienu

10. un 11. septembrī Lībiešu krastā un Dundagas apkārtnē ciemos gaidīs 22 mājas kafejnīcas, kuras ikviens varēs apmeklēt un baudīt ēdienu daudzveidību...

Gardēžiem laiks sarosīties - atklāj pārtikas izstādi «Riga Food 2022»!

8. septembrī sāksies un līdz 10. septembrim Ķīpsalā norisināsies pārtikas nozares centrālais notikums Baltijā – izstāde “Riga Food 2022”, kas vienkopus pulcēs gardēžus un pārtikas nozares profesionāļus no visas pasaules...

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 3. un 4. septembrī notiek amatnieku tirgus

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 3. un 4. septembrī no plkst. 9.00 līdz 17.00 norisināsies “Mūsdienu amatniecības tirgus 2022”. Arī šogad tirgus apmeklētājiem...

3. un 4. septembrī Brīvdabas muzejā Mūsdienu amatniecības tirgus

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 3. un 4. septembrī no plkst. 9.00 līdz 17.00 norisināsies “Mūsdienu amatniecības tirgus 2022”...

Bānīša svētkos ļaujies garšu un kultūras baudījumam Kalnienas pop-up restorānā

Turpinot 2021.gada Bānīša svētkos aizsākto tradīciju, arī šogad Bānīša svētku laikā ikviens tiek aicināts uz brīnumainu garšu un kultūras ceļojumu...

Maizes konkurss «Ēdiens kā zāles» pārtikas izstādē «Riga Food 2022»

Pēc trīs gadu pārtraukuma Latvijas Maiznieku biedrība (LMB) izstādē «Riga Food 2022» rīko Maizes konkursu.

Ar diskusiju «Zaļa Latvija – realitāte vai ilūzija?» tiek ieskandināta Pasaules talka

Ar diskusiju «Zaļa Latvija – realitāte vai ilūzija?» Pasaules talkas jeb «World Cleanup Day» ietvaros uzsākām sarunu par to, kas ir zaļa valsts.

Top 6 ērtākie un uzticamākie ģimenes auto

Sākoties jaunajam mācību gadam, kad bērni dodas uz bērnudārzu vai skolu, daudzās ģimenēs aktualizējas loģistikas jautājums...

Vērtīgie un daudzpusīgie smiltsērkšķi – stāsta klīniskā farmaceite

Vasaras noslēgumā un rudens laikā daba mūs īpaši dāsni lutina ar vērtīgām dabas veltēm. Viena no tām ir smiltsērkšķis...

Nākotnes viedās tehnoloģijas jau šobrīd «Audi» ražošanas procesā

Audi mērķis ir jau šobrīd jaunu auto ražošanas procesā izmantot vismodernākās viedās tehnoloģijas, lai viss ražošanas process būtu vēl efektīvāks...

Valdemārpils gatava Mājas kafejnīcu dienai

27. un  28. augustā, Valdemārpilī garšu un sajūtu piedzīvojumā aicinās Mājas kafejnīca “Es gatavoju Dārzā”. Apvienojot 4 radošu personību spēkus...

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

49% darba ņēmēju vecuma grupā no 18-41 apsver iespēju šogad mainīt darbavietu

Darba ņēmēji arvien biežāk no darba devēja pieprasa iespēju strādāt attālināti vai hibrīddarba modelī – attālināta un klātienes darba kombinācijā...

Ar Latvijā sublimētām dabas veltēm startēs pasaules superēdienu tirgū

Smiltenes uzņēmums SIA "Lāča Oga" roku rokā ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārtikas tehnoloģijas zinātniekiem ir izstrādājis 20 jaunus produktus...

Pieci ieteikumi drošas peldvietas izvēlei

Drošas un kvalitatīvas peldvietas izvēle ir viens no priekšnosacījumiem, lai atpūta pie ūdens neizvērstos nelaimē. Lai samazinātu iespējamos riskus, atpūšoties neatbilstošā vietā...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Vasara lēni, lēni tuvojas izskaņai, vai, pareizāk sakot, skolas sākumam, kas skars lielu daļu Latvijas iedzīvotāju – ceļošana, pasākumi un izklaides...

Saldū atvērts Latvijā pirmais «SPAR» tīkla veikals

Saldū, Rīgas ielā 8 atvērts Latvijā pirmais starptautiskā mazumtirdzniecības veikalu tīkla “SPAR” veikals. Tajā, papildus visām ikdienā nepieciešamajām precēm...

Vai mandeļu piens un avokado izglābs pasauli?

Pasaule jau nākamgad gaida piedzimstam astoņmiljardo iedzīvotāju. Kā paēdināt planētu, neskādējot videi?...

«Renault Group» uzlabo savas 2022. finanšu gada prognozes un paātrina savas pārmaiņas

2022. gada 1. pusgada rezultāti – jauns solis Grupas pārvērtību gaitā...

Elektriskie skrejriteņi kļūst aizvien populārāki kā ātrs un videi draudzīgs transports ikdienas pārvietošanās vajadzībām

Vasaras mēnešos mūsu pilsētas ielās jau ierasts redzēt desmitiem dažādu elektrisko skrejriteņu modeļu. Daudzi izvēlas īrēt šo transportlīdzekli...

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.63050103sec.