recepte .

Apskatām 401 - 440 no 892 vārdam 'recepte '

Pārbaudīti grilēšanas padomi

Sulīgi izcepta gaļa, zivs vai dārzeņi ir katra grilētāja lepnums, un Santa Maria BBQ skolā apkopoti daudzi knifi, lai...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Iepazīsti 9 HANSA pilsētas ar jaunajām mobilajām lietotnēm ceļotājiem

HANSA pilsētas ir izstrādājušas mobilās lietotnes “Explore HANSA”, lai ērti un nesteidzīgi varētu viesoties 9 apburošās Hanzas pilsētās...

«Latvijas Goda aplis» aicina uz Alsungas un Ādažu novadiem

Latvijas simtgades svinēšanas festivāls “Latvijas Goda aplis” turpina apceļot un godināt valsts novadus. Šajā nedēļas nogalē...

Jaunajā Ventspils fabrikas ražošanas līnijā Pobeda izgatavos iecienītākās šokolādes konfektes

Šī gada 22.maijā svinīgā pasākumā Ventspilī konditorejas fabrikā «Pobeda» atvērta jauna ražošanas līnija, kurā...

Iepazīsti trīs pavasarīgas desertu receptes

Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes par īpaši izdevīgām cenām...

Aktīvas maija brīvdienas aicinām pavadīt Gulbenes novadā

Gulbenes novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojums centrs” maija brīvdienas aicina pavadīt Gulbenes...

Maija sākumā aicina iepazīt lauku dzīvi akcijā «Atvērtās dienas laukos»

«Lauku ceļotājs» sadarbībā ar Lietuvas lauku tūrisma asociāciju "Atostogos kaime" Latvijas un Lietuvas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Ir ļoti daudz restorāni, kas piedāvā modernu gardēžu interpretāciju Igaunijas virtuvei. Bet nav daudz vietas, kurās nacionālie igauņu ēdieni tiek...

Bauskā jau otro gadu norisināsies «Vimbu svētki»

Bauskā, vienā no populārākajām vimbu makšķerēšanas pilsētām Latvijā, 15. aprīlī jau otro reizi norisināsies pasākums visai ģimenei...

Pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei

21. martā, īpašā vietā - "Pavāru radošajā mājā”, Pārgaujas novadā satikās piecpadsmit pavāri no Vidzemes novadu restorāniem un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Bauskā jau otro gadu norisināsies «Vimbu svētki»

Bauskā, vienā no populārākajām vimbu makšķerēšanas pilsētām Latvijā, 15. aprīlī jau otro reizi norisināsies pasākums...

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

Eksperte: Lai braukšanas prasmes uzlabotu, ir jābrauc regulāri

Lielākai daļai iedzīvotāju kā galvenais pārvietošanās līdzeklis ir automašīna, kas maršruta izvēlē sniedz neierobežotu...

Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos

Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā piedalīsies...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

Slavenības nodod savu kūku receptes simtgades recepšu grāmatai - Foto

15 bildes. Slavenības nodod savu kūku receptes simtgades recepšu grāmatai 

Mīlestības svētku vakariņas TEX MEX stilā - ātri, krāsaini, garšīgi

Lai visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā pārsteigtu mīļoto, iespējams pagatavot ātras, krāsainas un garšīgas vakariņas...

Aicina uz Tukumu izstādē «Balttour 2018»

Ar prieku paziņojam - tūrisma svētki ir klāt! Kā jau katru gadu esam sarūpējuši dažādus  jaunumus...

HANSA tūrisma piedāvājums izskanēs tuvu un tālu

Ievadot pavasara un vasaras tūrisma sezonas gaidīšanas svētkus, projekts HANSA piedalīsies tūrisma izstādēs gan tepat Latvijā, gan...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Šīs ziemas kokteiļu ceļojums apkārt pasaulei

Starptautiskā bārmeņu konkursa World Class pasaules vēstnieks Spaiks Merčants (Spike Merchant) vairāk...

Pieejama «Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē» digitālā brošūra

Vēl 2017. gada izskaņā jaunajā Cēsu kafejnīcā “Jāņoga” norisinājās projekta “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” noslēdzošā...

Par nelegālu tablešu ievešanu Ēģiptē uz trim gadiem cietumā notiesāta kāda Lielbritānijas pilsone

Pirms vairāk nekā pusotra mēneša jau vestījām, ka kāda Lielbritānijas sieviete tikusi arestēta Ēģiptē...

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā...

Noslēdzies projekts «Maizes cepšanas tradīciju pārmantošana Cēsu apriņķī»

Biedrība “Kultūra aTver” sadarbībā ar Vaives, Līgatnes un Drabešu amatu mājām aicināja izzināt maizes cepšanas tradīcijas...

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā, Igaunijā un...

Alūksne izveidojusi īpašu ziemas dzērienu - kokteili, kas pieejams tikai Alūksnē

Aizvadītajā svētdienā Alūksnes Kultūras centrā prezentēts Alūksnes īpašais kokteilis - ziemas siltais dzēriens...

«Rīgas Melnais Balzams» ambiciozi startē ASV tirgū

Šā gada novembris bijis nozīmīgs mēnesis zīmolam “Rīgas Melnais Balzams”, uzsākot aktīvu ASV tirgus iekarošanu...

Ēģiptē britu sievietei, kas valstī ievedusi 300 aizliegtas tabletes, draud pat nāvessods

Kāda Lielbritānijas sieviete tikusi arestēta Ēģiptē un gaida spriedumu tiesā, kas varētu tai piespriest par...

Āzijas ēdieni atsauc atmiņā ceļojumus un rosina idejas jauniem

Āzijas saldskābie un dažādi asākie ēdieni Latvijas virtuvēs populārāki kļuvuši pēdējās divās desmitgadēs...

Kā sarīkot ballīti Helovīna svētkos?

Helovīna svētki īpaši populāri ir bērnu un jauniešu vidū, bet labprāt 31. oktobra vakara aktivitātēs iesaistās arī...

Japāņu zupa Ramen – garšu ceļojums ziemeļnieku virtuvē

Tradicionālā japāņu zupa Ramen ir sātīga un garšām bagāta. Tomēr ziemeļniekiem tās pagatavošana nereti sagādā...

Jaunā kulinārā tūrisma ceļa «Livonijas garša» ziņu dienā pulcējas liels skaits interesentu

17. oktobrī, Vidzemes plānošanas reģiona aicināti, Valmiermuižas Alus virtuvē viesojās vairāk nekā sešdesmit gardēžu pieturvietu...

Lietas, kas jāizdara esot jebkurā ASV pilsētā

Ir lietas, kas ir izteikti amerikāniskas. Nu, tādas, bez kurām vienkārši nevar iztikt, ja esi Amerikā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Viedoklis: Kāpēc Rīgas restorāni ņem dalību Rīgas restorānu nedēļā un kā izvēlas savu piedāvājumu?

Šonedēļ Rīgas restorānos sagaidāma īpaša rosība - norisinās Rīgas rudens restorānu nedēļa...

UNESCO nedēļā Latvijā aicina mudina ieraudzīt kultūras mantojumu lietojumā: īpaši izzināt kulināro mantojumu

Gan Rīgā, gan Latvijas reģionos ikgadējās UNESCO nedēļas laikā no 9. līdz 15. oktobrim notiks aktivitātes...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.63090897sec.