receptes.

Apskatām 401 - 440 no 678 vārdam 'receptes'

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Kā jautri pavadīt vasaru, nekaitējot budžetam?

Vasara ir mīļākais gadalaiks daudziem cilvēkiem – dienas ir garākas un saulainākas, un vienmēr atrodas kāda...

Uzzini interesantus faktus par alu

5. augustā tika atzīmēta Starptautiskā alus diena – par godu šiem svētkiem AS "Cēsu alus" reģionālā vadītāja, Biznesa augstskolas...

Iveta Krūkliņa: Latvijā viens iedzīvotājs gada laikā izdzer vidēji 66 litrus alus

5. augustā tiek atzīmēta Starptautiskā alus diena – par godu šiem svētkiem AS “Cēsu alus” reģionālā vadītāja, Biznesa augstskolas Turība absolvente Iveta Krūkliņa stāsta, kādas ir alus...

5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!

Kulinārais mantojums būtiski atšķir valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai labprāt gatavot paši, zina, ka...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Rēzeknē tiks organizēts Latgales reģiona konkurss „Biezpiena un maizes gardumi uz svētku galda”.

30. jūlijā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notiks biedrības „Siera klubs” un Latvijas Maiznieku biedrības, sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi un pašvaldības aģentūru...

Preiļu Galvenajā bibliotēkā apskatāma seno pavārgrāmatu izstāde

Preiļu un Riebiņu novada TIC, īstenojot projektu "Maizīt'-mana bagātība", rīkoja akciju, kuras laikā...

Norisināsies īpaši Livonijas Indriķa dienas pasākumi

Vietā, kur savulaik Imeras katoļu priesteris Indriķis sarakstīja bagātīgāko no vēsturiskajiem pirmavotiem par tagadējās Latvijas un...

Notiks pirmais Latvijas grilēšanas čempionāts

Šovasar dažādās pilsētās visā Latvijā norisināsies pirmais Latvijas atklātais grilēšanas čempionāts, kurā...

Jūrmalas brīvdabas muzejs pirmoreiz aicina visus interesentus uz Jāņu ielīgošanu

Latviešiem, kā senas kultūras tautai ir izkoptas sadzīves formas, kuru savdabīgais latviskums viņus...

Izsludināta pieteikšanās ECTN kulltūras mantojuma balvas konkursā

Arī šogad norisinās Eiropas Kultūras tīkla (ECTN) organizētais konkurss balvai "Destination of Sustainable Cultural Tourism" kultūras tūrisma jomā. Šī gada tēma ir...

Notiks pirmais Latvijas grilēšanas čempionāts

Šovasar dažādās pilsētās visā Latvijā norisināsies pirmais Latvijas atklātais grilēšanas čempionāts, kurā aicināts piedalīties ikviens grilēšanas entuziasts. Sacensību ietvaros notiks...

Pašmāju picērija radījusi pirmo melno picu Latvijā

Krāsa, kas daudzus varētu mulsināt, patiesībā ir...

Grauzdētava «Rocket Bean Roastery» aicina izzināt kafijas pasaules noslēpumus

Grauzdētava Rocket Bean Roastery aicina uz kafijas "Cupping" visus, kam interesē...

Uzzini par pasaulē labākajiem ēdienu festivāliem

Pasaulē ir vairāki grandiozi ēdienu festivāli, ko...

Liepājā iesāksies bagātīgs garšu ceļojums visas vasaras garumā

Kungu kvartālā gan mazajiem, gan lielajiem svētku apmeklētājiem būs iespējams ielūkoties mazo...

Aegean lidsabiedrības pasažieriem no Rīgas uz Atēnām tiks pasniegta bezmaksas maltīte

Lidsabiedrība "Aegean Airlines" ikvienam pasažierim, kas dodas lidojumā no Rīgas uz Atēnām...

Oficiāli atver pirmo «Pizza Hut» restorānu Latvijā

Vecrīgā, Audēju ielā 14, tiks oficiāli atklāta pasaulē iecienītā picērija Pizza Hut. Tas ir vienīgais šī...

Viedoklis: Kam jābūt uz Lieldienu svētku galda un kas rada svētku atmosfēru?

Tepat, pāris soļu attālumā, pietuvojušies Lieldienu svētki. Steidzam padarīt pēdējos pirmssvētku darbus, lai...

Viedoklis: Kad restorānos mainās ēdienkartes?

Sekojot līdzi gadalaikiem un to tendencēm, arī restorāni pielāgo savas ēdienkartes viesu vēlmēm, piedāvājot...

Rīgā atklāta jauna, gaumīga e-picērija

Rīgā atklāta jauna, augstas klases e-picērija "Pica Rīga", kas izpatiks katra gardēža...

Pētījums: Latvijā internetu vairāk lieto sievietes, visbiežāk tiek lasītas ziņas

Latvieši ir aktīvi interneta lietotāji. Pirms vairākiem gadiem valdīja uzskats, ka internets ir domāts ...

Uzzini, kādas tūrisma pērles atrodas Jelgavā

Jelgavas pilsētā svētki un festivāli tiek svinēti īpaši vērienīgi. Kā katru gadu, arī šogad pilsētā...

Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes

Par studentu brokastīm tradicionāli saucam žāvētu augļu un riekstu maisījumu. Nosaukums radies tāpēc, ka...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes

Brīnumlīdzekļi cīņā pret stresu un nogurumu

Decembris ir saspringts laiks daudziem mūziķiem, tostarp arī dzīvesbiedriem – Elīnai un Vestardam Šimkiem, kas...

KONKURSS. Piedalies un laimē ielūgumus uz unikālām Rīgas Melnā Balzama bārmeņu sacensībām

Laimē divas viesa kartes, kas dos tev iespēju klātienē vērot unikālās Rīgas Melnā Balzama starptautisko...

Viedoklis: kādiem ēdieniem jābūt uz Latvijas svētku svinību galda?

Novembra mēnesis Latvijā tiek pavadīts, atzīmējot nozīmīgus un valstiski svarīgus svētkus. Jau šonedēļ...

Par «Rīgas Melnā Balzama» kausu sacentīsies 50 labākie bārmeņi no vienpadsmit valstīm

Rīgā pirmo reizi notiks starptautisks "Rīgas Melnā Balzama" bārmeņu konkurss, kurā par labākā..

Viedoklis: Latvijas šefpavāri stāsta par pūpēžu gatavošanu

Varam lasīt, ka pūpēži ir ēdami un no tiem var gatavot dažādus ēdienus. Vai Latvijas šefpavāri...

Pirmo reizi Rīgā notiks starptautisks «Rīgas Melnā Balzama» bārmeņu konkurss

Rīgā pirmo reizi notiks starptautisks bārmeņu konkurss "Riga Black Balsam Global Challenge 2015"...

Sēņu dienas Dabas muzejā

Latvijas Dabas muzejā notiks ikgadējās sēņu dienas, sniedzot plašu ieskatu Latvijas dabā sastopamo sēņu daudzveidībā...

Dodies svinēt Ābolu balli uz Liepāju

Šī ir sezonas noslēdzošā garšas balle, tādēļ, lai sarīkotu jestrāku svinēšanu, šajā reizē paralēli Zaļam tirdziņam un bērnu radošajai...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC

Pašā Rīgas centrā, Audēju ielā 14, atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC (Kentucky Fried Chicken). Tas ir pirmais...

Stambulas garšas piezīmes

Šovasar devāmies uz Stambulu ar nolūku iepazīt tās gardo pusi un atrast ieteicamas pieturvietas gardēžiem. Nedēļas laikā mēs...

Zeme, kur vērts atgriezties!

Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta pasaulei Latviju atklājusi pievilcīgā gaismā. Ne velti 2014. gadā, kā liecina Tūrisma attīstības...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.22642112sec.