virtuves.

Apskatām 401 - 440 no 1324 vārdam 'virtuves'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Bellevue Park Hotel Riga,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Restorāns PRIMAVERA,

il Sole,

Pullman Riga Old Town,

Rixwell Segevold Hotel ,

View Restaurant & Lounge,

Restaurant Elefant,

Restorāna Piramīda šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā garda groziņa recepti

Restorāna `Piramīda` šefpavārs Artūrs Brucis Groziņš piedāvā garda groziņa recepti ar....

«Resto-Rātors» viesnīcā «Hotel Bergs» atvērs jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir ideālās lokācijas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās virtuves...

Rīgā norisināsies līdz šim lielākais Lietuviešu gadatirgus Latvijā

Festivāla "Manas Tēvzemes krāsas" ietvaros tirgus apmeklētājus priecēs Lietuvas deju kopienas un...

Muzejā «Rīgas Jūgendstila centrs» atklās izstādi «Īrisi»

Īrisi īpašu popularitāti ieguva jūgendstila periodā. Īrisi iedvesmoja gan gleznotājus, gan lietišķās...

10 ēdieni, kuri pavisam noteikti jānogaršo Spānijā

Spānija ir kontrastu zeme un tas izpaužas arī nacionālās virtuves izveidē, ko ietekmējušas...

Daugavpilī atklāj 2019. gada tūrisma sezona

26. aprīlī Daugavpils cietoksnī tika svinīgi atklāta Daugavpils pilsētas un novada jaunā 2019. gada tūrisma sezona. Pasākumā piedalījās...

Ar unikālu seno amatu darbnīcu Cēsu pilī uzsāks viduslaiku sezonu

 Cēsu pils viesi katru dienu līdz pat oktobrim varēs ne vien apmeklēt varenās pilsdrupas, aplūkot viduslaiku...

Pilnā sparā rit Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šī...

Iepazīsti neparastas un īpatnējas naktsmītnes Igaunijā

Kāpēc gan nakšņošanai rezervēt parastu istabu, kad jūsu nākamā ceļojuma naktsmītne var būt...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Taizemes lielākajā salā Puketā

Taizeme ir viens no ceļotāju pēdējo gadu iecienītākajiem galamērķiem, bet valsts galvaspilsēta Bangkoka...

Rīgā notiks Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā Restorānu...

Restorānā «Piazza Italiana» norisināsies vīna vakariņas 6 kārtās

Sadarbībā ar vīna ražotājiem Noble Wine restorānā Piazza Italiana rīkos vīna vakariņas 6 kārtās, lai...

Garšu ceļojums: Kanēļmaizīšu smarža sākas Indonēzijā

Pasaulē kanēli pazīt ļoti sen. Kanēlis vairākkārt ir piesaukts Bībelē, ēģiptieši to izmantoja iebalzamēšanai...

Noskaidro vīnmīļiem draudzīgākos Baltijas valstu restorānus un bārus

"Baltic Wine List Awards" konkursa ietvaros noskaidroti vīnmīļiem draudzīgākie Latvijas un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Vitamīnu trūkums pavasarī: kā sevi uzmundrināt un noskaņot vasarai?

Nogurums, vājums, miegainība vai šķietami uz neatgriešanos zudis skaistums… Kurš gan...

Vai zini, kuras ir pasaules laimīgakās valstis?

Starptautiskajai laimes dienai par godu, ik gadu tiek publicēts ANO pētījums, kurā noskaidro...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

7 galamērķi, kur savas garšas kārpiņas var palutināt ceļotāji - gardēži

Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Turcija: vai tiešām vieta tikai laiskai atpūtai?

Ar katru gadu tiek piedāvāts arvien vairāk dažādu atvaļinājumu galamērķu, tomēr...

Restorānā «Amber» radīts unikāls piekdienas vakara ballīšu koncepts

Viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga restorānā AMBER ar pavasara atnākšanu tiks atklāts moderns un...

Iepazīsti leģendārā «MINI» 60 gadu spilgtākos modeļus

Kopš dzimšanas brīža 1959. gadā MINI ir pieredzējis vairākus tehniskus uzlabojumus un dizaina...

Viesnīcu «Radisson Blu Elizabete Hotel» apbalvo kā labāko darba vidē balstīto mācību organizatoru

Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) organizētajā balvu pasniegšanas ceremonijā...

Venēcijas karnevāls ierodas Rīgā!

Iekrāsojiet savu ikdienu Venēcijas karnevāla krāsās un sajūtās - restorānā Piazza Italiana norisinās...

Krāslavā notiks lustīgas tradicionālajās poļu Meteņu - «zapusty» svinības

Būs poļu tautas dejas un poļu virtuves ēdieni, ķekatnieki, Meteņu spēles un rotaļas, radošās darbnīcas un...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Rit pēdējās februāra dienas un neticami, bet vēl mirklis, līdz ziemas mēneši būs savu lomu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Valentīna dienā ieplāno romantiskas vakariņas, jo mīlestība iet caur vēderu

Svētā Valentīna dienas svinīgās vakariņas tiek pavadītas ne tikai sirsnīgās sarunās divatā, baudot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Relais le Chevalier» direktora Jevgēņija Nahmana

Viesnīcas «Relais le Chevalier» direktoram Jevgēņijam Nahmanam karjera viesnīcās veidojusies...

KONKURSS: Laimē 2 ielūgumus uz gardēžu ceļojumu «Izgaršo Pasauli» restorānā «Aqua Luna»

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv, sadarbojoties ar restorānu "Aqua Luna restaurant & bar", aicina...

Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)

Iepazīsti 7 populārākās Ziemassvētku sezonas garšvielas

Ziemassvētku laikā virtuvē smaržo pavisam citādi, un lielāko daļu no smaržām rada tieši garšvielas. Tāpat kā...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Pēc būtības tik klusais un mierpilnais svētku gaidīšanas laiks mijas ar kņadu un satraukumiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Turkish Airlines» Rīgas biroja izpilddirektora Harun Kose (intervija latviešu un angļu valodās)

Piecu zvaigžņu lidsabiedrība "Turkish Airlines" darbojas kopš 1933. gada un ir pasaules...

Rīgas Centrāltirgū ieskandinās Ziemas saulgriežus

Rīgas Centrāltirgus teritorijā Ziemas saulgriežu laikā aktīvi norisināsies mājražotāju un...

Picērijā «Street Pizza» iespējams sajusties kā Itālijas dienvidos

Itāļu virtuve ir tikpat sulīga, kaislīga un vilinoša, kā šīs valsts valoda. Ne velti tā visā pasaulē ir...

Valmieras pusē izzinās ziemas saulgriežu tradīcijas

Ziemas saulgrieži latviešiem jau izsenis ir bijuši ļoti nozīmīgi svētki, kad tiek svinēta gaismas...

Vai zini, kuras ir netīrākās vietas lidostās?

Justies slikti pēc brīvdienām ir diezgan iespējams, it īpaši, ja esi pavadījis kādu daļu no sava...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.09581089sec.