ēdieni.

Apskatām 481 - 520 no 2280 vārdam 'ēdieni'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Jūrmalas TIC,

Esplanāde,

Skyline Bar,

Via Vitalité,

il Sole,

Svarīgākais izvēloties dzirkstošo vīnu – vīnziņa padomi

Pirms svētkiem, tai skaitā gadu mijā, iegādājoties dzirkstošo vīnu, nonākam dilemmas priekša – kādu no plašā klāsta iegādāties...

Skolēnu brīvlaikā izmēģini multfilmu varoņu ēdienkarti

Skolēnu brīvlaiks vienmēr šķiet pārāk īss, un gribētos to pastiept nedaudz garāku, tāpēc Rimi Bērniem eksperti iesaka saplānot dažādas interesantas aktivitātes...

Marta Mackeviča: Restorāna «Stage 22» svētku ēdienkarte – mazais garšu ceļojums

Vai šajā pirmssvētku laikā vēl nav izdevies noķert Ziemassvētku sajūtu? Vai vēlies doties ceļojumā, bet jāstrādā? Vai vēlies nobaudīt gardu, izsmalcinātu maltīti...

Valmierā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Trešdien, 22. decembrī, plkst. 15.00-20.00 laukumā pie Valmieras Kultūras centra norisināsies Ziemassvētku tirdziņš...

Valmieras novada vietvārdi receptēs

Valmieras novads izceļas ar savu kulināro mantojumu, it sevišķi ar to, ka daudziem ēdieniem un dzērieniem doti vietvārdu nosaukumi – Valmiera, Rūjiena, Rūja, Strenči, Salaca, Gauja, Burtnieki, Matīši u.c...

Koknese aicina baudīt svētku noskaņu

Nupat ir sācies pirmais ziemas mēnesis, taču Latvija jau ir ietinusies sniegbaltā segā, atgādinot par gada aukstāko mēnešu burvību...

3 interesantas lietas par asinsdesām

Asinsdesas ir tradicionāls ēdiens Latvijas un citās Eiropas virtuvēs, kā arī tās pazīst Amerikā, Āzijā un pat Āfrikā...

10 iemesli, lai apciemotu Lietuvu Ziemassvētkos

No ziemas pasakas Viļņā līdz Kauņas rātsnama dzīvīgi vasarīgajai noskaņai – šogad svētku laikā Lietuva aicina iedzīvotājus un viesus doties...

Karstvīna vietā miestiņš – kā baudīt alu ziemā?

Domājot par alu, mēs nereti iztēlojamies norasojuši glāzi ar aukstu dzērienu karstā vasaras dienā, tomēr alu var baudīt arī gada aukstajos mēnešos...

Viļņa sola grandiozus Ziemassvētkus: Kas gaidāms šogad?

Lietuvas galvaspilsēta uzsāk svētku sezonu ar jaunu kampaņu “Grandiozi Ziemassvētki grandiozā pilsētā”, neaizmirstamu Ziemassvētku eglītes instalāciju, svētku izstāžu stendiem un unikālām ekskursijām cietumā...

Latvijas uzņēmums «Mogotel» paplašina tīklu un atver jaunu viesnīcu Tallinā

Lielākais viesnīcu operators Mogotel sācis pārvaldīt jaunu objektu – dizaina viesnīcu Tallinas centrā Rija Fonnental Design Hotel...

Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā «Baltic Chefs»

«Baltic Chefs» komanda ir nostrādājusi proaktīvi — šī gada vasarā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika fotosesijas pavārgrāmatai, kuras pamatā ir 90 Baltijā zināmu šefpavāru receptes...

Gandrīz 500 ēdieni ir viesnīcas «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» piedāvājumā - Foto

55 bildes. Gandrīz 500 ēdieni ir viesnīcas «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» piedāvājumā...

Marta Mackeviča: Atvaļinājums siltajās zemēs un fiziskās aktivitātes - «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» piedāvājums

Domājot par atpūtu kūrortā siltajās zemēs, pirmajā brīdī nāk prātā gulēšana pludmalē vai pie baseina vai gardu maltīšu un kokteiļu baudīšana, bet lieliska atvaļinājuma sastāvdaļa...

Marta Mackeviča: Ar «TEZ TOUR Latvia» uz Šarm el Šeihu – saulaina izbēgšana no pulcēšanās ierobežojumiem

Ja tumšākie gada mēneši un pulcēšanās ierobežojumi nogurdina, noteikti ir vērts padomāt par ceļojumu uz kādu siltāku vietu. Turklāt, lielai daļai nebūs nepieciešams pat atvaļinājums...

Viesnīcas «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» ēdienkartē ir gandrīz 500 ēdieni - maize, siltie... - Foto

75 bildes. Viesnīcas «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» ēdienkartē ir gandrīz 500 ēdieni - maize, siltie...

Lieliskas vietas ēdiena līdzņemšanai Daugavpilī

Atbalstot vietējos uzņēmējus, Tūrisma informācijas centrs apkopojis Daugavpils ēdināšanas uzņēmēju piedāvājumus, kuri piedāvā iespēju sagatavotas maltītes piegādāt vai paņemt līdzi...

11 Latvijas uzņēmumi piedalīsies divās pārtikas izstādēs un tirdzniecības misijā EXPO

No 7. līdz 9. novembrim 11 pārtikas nozares uzņēmumi no Latvijas piedalīsies starptautiskajās izstādēs YUMMEX un The Speciality Food Festival, kas norisināsies paralēli EXPO 2020...

Lietuvā pagarina trešās bezmaksas nakts kampaņu

Lietuvas jaunākā tūrisma kampaņa, kas piedāvā bezmaksas nakšņošanu valsts apmeklētājiem, ir pagarināta līdz 22. novembrim...

VIDEO: Spokaini gardumi: sāļas raganu slotas, mūmijas un zaļā pasta ar acīm

Šogad, kad valstī esošās situācijas dēļ jāpaliek mājās, Rimi Bērniem eksperti ir sagatavojuši trīs īpašas un gardas receptes, ar ko savus mājiniekus pārsteigt un varbūt pat nedaudz nobiedēt...

KONKURSS: Piedalies un laimē «Brīvdienu kasti» 99 eiro vērtībā no restorāna «Hercogs Mārupe»

Travelnews.lv sadarbībā ar restorānu «Hercogs Mārupe» aicina piedalīties konkursā un laimēt balvu «Brīvdienu kasti» 99 eiro vērtībā...

Marta Mackeviča: Brīvdienas no gatavošanas jeb restorāna «Hercogs» jaunā ''Brīvdienu kaste''

Īstas brīvdienas ir tad, kad nav jāgatavo ēst, bet vienlaikus var baudīt gardas maltītes. Domāju, ka daudzi, kuri brīvdienas...

7 lietas, kuras jāizmēģina ārzemju ceļojumā

Reti kuram ceļojumā pietiek ar laisku atpūtu pludmalē vai iepirkšanos vairāku dienu garumā...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus!

Koku lapām krāsojoties, Valmiera pārtop ne tikai par zelta rudens baudīšanas galamērķi, bet arī par gardēžu galvaspilsētu...

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

Tuvojas Cēsu novada restorānu nedēļa

Oktobra izskaņā, sākot no 30.oktobra līdz 7.novembrim...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina vakariņās ar Mišlēna pavāriem

Oktobrī Grand Hotel Kempinski Riga paredzēts otrais pasākums Stars on The Stage, kas iepazīstinās ar slaveniem šefpavāriem, to vidū Маtiаsu Šmidbergeru...

Santa Vaļuma: Novada garša – pašmāju pavāru meistarklases piedzīvojums

Ik gadu norisinās konference “Novada garša”. Un ik gadu pasākumā tiek popularizēti Latvijas vietējie produkti un izcelta to vērtība...

2. un 3.oktobrī baudām rudens garšu Tukuma pusē - Kurzemes pievārtē!

Mājas kafejnīcu dienas Kurzemes pievārtē 2. un 3.oktobrī aicina izgaršot rudeni Tukuma pusē. Izgaršot rudeni aicina gan garā Tukuma piekraste...

Tukums: Ķemeru nacionālā parka nedēļas nogalē būs Ceļotāju dienas

Lai atklātu teritorijas daudzveidību un sniegtu iespēju vairāk uzzināt par dabas vērtībām, kā arī kultūrvēsturisko mantojumu un vietējo...

10 patīkamākie ceļojuma biedru tipi - kurš esi Tu?

Ceļošana ikvienam no mums ļauj iepazīt citas kultūras, būt neatkarīgiem un iegūt neatkārtojamu...

Sestdien Zelta rudens lapu sezonas atklāšanas svētki Siguldā

Siguldas pils kvartālā sestdien, 25. septembrī, no plkst. 11.00 norisinās Zelta rudens karalistes svētki, kuros tiks atklāta krāšņo lapu sezona...

Aicina ēdināšanas uzņēmumus pieteikties vides kvalitātes zīmes «Zaļais sertifikāts» iegūšanai

Laikā, kad lielai daļai sabiedrības „zaļās” izvēles šķiet pašsaprotamas, vides kvalitātes zīmi „Zaļais sertifikāts” tagad var iegūt ne tikai naktsmītnes un lauku apskates saimniecības, bet arī  ēdināšanas uzņēmumi, īpaši laukos...

Meža pirmatnīgums un pils elegance «Mājas kafejnīcu dienās» Jaunmoku pilī

Jaunmoku pils 120. jubilejas gadā 2. un 3. oktobrī pasākuma “Mājas kafejnīcu dienas” ietvaros...

Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Gulbene gatavojas Mājas kafejnīcu dienai

Gulbenē un Druvienā 4.septembrī norisināsies Mājas kafejnīcu dienas pasākums, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē...

Ēriks Lingebērziņš: Latvija ir starp attīstītākajām pasaules valstīm

Tūrisma nozarei Latvijā ir plašs izaugsmes potenciāls...

Vienu circenīti pusdienās? Eksotiski ēdieni izstādē «Riga Food 2021»

Pirms trīs gadiem pārtikas izstādē “Riga Food” īpašu sabiedrības uzmanību izpelnījās no sliekām ražotas karameles, arī šogad – no 9. līdz 11. septembrim – “Riga Food 2021”...

Realizēts Eiropas nemateriālās kultūras mantojuma izzināšana projekts

Biznesa augstskolas Turība Valodu katedra partnerībā ar Horvātiju, Rumāniju, Slovēniju, Poliju un Čehiju realizēja Erasmus+ projektu „Cultural knowledge and language competences as a means to develop 21st century skills”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.93575811sec.