šefpavārs.

Apskatām 481 - 520 no 803 vārdam 'šefpavārs'

Rīgas pašvadība piedalījās Maizes svētkos Briselē

28. maijā, Eiropas Savienības institūciju Atvērto durvju dienu laikā Šūmaņa laukumā Briselē (Beļģija) norisinājās Maizes svētki, kuros piedalījās arī...

Valmieras puse iepriecina gardēžus

21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra, Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā meistarklase–degustācija...

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Viedoklis: Cik populāra ir Rīgas Restorānu nedēļa?

Rīgas Restorānu nedēļa ir ļoti gaidīts pasākums gan apmeklētāju, gan pašu restorānu vidū. Šoreiz, salīdzinot ar aizvadīto...

«Lido» avioreisa Rīga - Berlīne pasažierus pārsteidz ar cienastu un dzīvo mūziku - Foto

15 bildes. Atzīmējot "Kirsons" restorānu atklāšanu Berlīnē, lidmašīnā mūziķi izpildīja latviešu dziesmas, savukārt "Lido" šefpavārs bija parūpējies par cienastu - svaigi pagatavotu biezpiena-dzērveņu pīrāgu un karstajiem dzērieniem...

airBaltic pasažieri lidojumā no Rīgas uz Berlīni piedzīvoja patīkamu pārsteigumu no LIDO

17. maijā, airBaltic avioreisa pasažieri lidojumā no Rīgas uz Berlīni piedzīvoja patīkamu pārsteigumu no LIDO. Atzīmējot KIRSONS restorānu atklāšanu Berlīnē...

«Trompetē» atklāj jaunu foto izstādi

Kulturāli muzikālais džeza bārs-restorāns "Trompete" turpina radīt iespēju vizuālās mākslas māksliniekiem...

Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”

Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus un tos, kuriem vienkārši...

Notiks Latvijā labāko jauno pavāru un viesmīļu konkurss

Par labākā jaunā viesmīļa titulu savukārt sacentīsies seši jaunie viesmīļi no...

«Allumette» restorāna šefpavārs nācis klajā ar kulinārijas entuziastu apģērbu kolekciju «Chef’s line»

Ambiciozais un inovatīvais "Allumette" restorāna Šefpavārs – Reinis Čerņajevs nupat nācis klajā ar vēl Latvijā neredzētu...

Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» atgriezīsies Latvijā

Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi...

Valmierā norisināsies krāšņas un pasākumiem bagātas «Mākslas dienas 2016»

Valmierā norisināsies Mākslas dienas 2016, kā laikā paredzēti daudzveidīgi kultūras, mākslas un radošās...

Pavasarīga recepte Lieldienu svētku maltītei

Lieldienas ir skaista svētku diena, kad satiekas tuvie un dārgie cilvēki, kopā baudot...

Izbaudi šarma un elegances apgarotās Francijas sajūtas tepat Latvijā

Divas dienas Dikļu pilī varēsiet baudīt pēc labākajām franču receptēm gatavotus ēdienus un...

Lattelecom Rīgas maratons aicina uz «adidas skriešanas skolas Lekcijām» jau šo sestdien

Līdz Lattelecom Rīgas maratonam atlikušas vien 8 nedēļas, kas iezīmē pēdējo sagatavošanās...

Notiks rīsu ēdienu meistarklase

Viens no lielākajiem graudaugu pārstrādātājiem Latvijā AS "Rīgas Dzirnavnieks" uzsācis...

Dikļu pils marta beigās piedāvā īpašu veselības kūri dāmām

Pamodies no ziemas miega, dabas spēks asnos un pumpuros flirtē ar sauli. Šo atkal atmošanās mirkli...

Latvijas simtgades svinībām ir vieta ne tikai Rīgā, bet arī ikvienā novadā

Šie svētki, kā ikviens vērienīgs pasākums, var radīt pievienoto vērtību un arī finansiālu ieguvumu...

Liepājas kafejnīcas un restorāni aicina nobaudīt īpašu zivju ēdienus

Liepājā, kā piejūras pilsētā, nozīmīgu lomu ieņem zvejniecība un makšķerēšana. Uzsverot šo...

Piedalies diskusijā par Latvijas valsts simtgades pasākumiem kā kultūras tūrisma produktiem

Strauji tuvojas 2018. gads, kas iezīmēsies ar vērienīgu un būtisku notikumus – mūsu valsts...

Vidzemes atpūtas iespējas kļūst vēl pievilcīgākas

Valmieras Drāmas teātra apmeklējuma un pasākumu plašajam piedāvājumam ar marta mēnesi pievienojas...

Skandināvijas zvaigžņu šefpavārs mācīs Latvijas pavārus

Rīgā notiks vērienīga pārtikas produktu izstāde, kur būs iespēja sastapt pasaules...

Latgales garša ietērpta sirsnīgā video (video)

Video rāda silto Latgales sajūtu un ļauj vizuāli nobaudīt bagātības, kas, ejot cauri gadiem...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Noskadroti Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015. gadā

Pieaicinot kompetentu šefpavāru žūriju no ārvalstīm, trešo gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un...

Viedoklis: Vai restorānu apmeklētāji baidās no sliktiem laikapstākļiem un sala?

Laikā, kad Latvijā valda ziema, pilsētu pārklāj sniegputenis un gaisa temperatūras stabiņš nokrīt krietni...

Viedoklis: kā plānojat pavadīt Latvijas valsts 97. dzimšanas dienu?

Latvija ir maza, bet tradīcijām bagāta valsts. Te mājo cilvēki, kas novērtē savas valsts brīvību un neatkarību...

Restorāna «Piramīda» jaunais šefpavārs prezentē ziemas ēdienkarti - Foto

40 bildes. Izmantojot jaunu pieeju ēdienu pagatavošanai, šefpavārs radoši izceļ ēdiena galvenās nianses, tādejādi, radot...

Vācijas un Austrijas luksus viesnīcās atklāj brokastu olu skandālu

Atpūtas viesnīcu ceļvedis Relax Guide ir pārbaudījis 50 Vācijas un Austrijas piecu un četru zvaigžņu...

Pērnava uz Rīgu atved 24 h pop-up SPA

Tuvojoties aukstajam un tumšajam ziemas laikam, aizvien vairāk meklējam iespējas atpūtai un relaksācijai iekštelpās...

Viedoklis: Šefpavāri bērniem novēl veselīgu pārtiku

Travelnews.lv Latvijas restorānu šefpavāriem vaicā, ko viņi novēlētu bērniem. Šogad Starptautiskā šefpavāru dienas tēma bija "Veselīgi bērni - veselīga nākotne", un, svinot...

Pērļu grūbu putra ar baravikām un baltvīnu

Putras nedēļas ietvaros, Mežotnes pils restorāna šefpavārs Markus Murovskis piedāvā:PĒRĻU GRŪBU PUTRA AR BARAVIKĀM UN BALTVĪNU. Recepte...

Kūrorts, kas uzbūvēts uz klints Karību jūrā (video)

Villa on Dunbar Rock atrodas uz Guanajas salas Hondurasā, kas ir trešā lielākā valsts Centrālamerikā. Kūrortā piejami astoņi...

Mežotnes pils restorānā jauns šefpavārs

Markus Murovskis no Vācijas uz dzīvi Latvijā pārcēlies pirms 9 gadiem. Savas pavāra zināšanas ieguvis Berlīnes gastronomijas skolā, kur pēc...

Vecrīgas restorānā «Le Dome» vadību pārņem šefpavārs Sergejs Šiporovs - Foto

20 bildes. Daudzsološais šefpavārs Sergejs Šiporovs ir praktizējies Lielbritānijas Michelin restorānā...

Zeme, kur vērts atgriezties!

Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta pasaulei Latviju atklājusi pievilcīgā gaismā. Ne velti 2014. gadā, kā liecina Tūrisma attīstības...

«DOMS BĒRNIEM 2015» aicina ikvienu iesaistīties 20 aizraujošās darbnīcās

Sabiedriskā kustība "MANS DOMS" un Doma draudze aicina svinēt Rīgas Doma jubileju...

Aplūko jaunumu parādi izstādē «Riga Food 2015»

Strausa delikateses, latviskais mocarella, bišu maizīte, bumbieru čipsi... tie ir tikai daži no gardumiem, ko ir radījuši latvieši...

Dikļu pils aicina uz tradicionāliem Dārza svētkiem

Dikļu pils ielūdz uz ikgadējiem pils Dārza svētkiem, kas notiks 2015. gada 2. augustā. Pasākumu tradicionāli atklās Dikļu pūtēju...

Rēzeknes viesnīcas restorāns «Rozalija» lepojas ar augstas klases šefpavāru Andri Vāveri - Foto

20 bildes. Travelnews.lv redakcija apmeklēja viesnīcas Kolonna Hotel Rēzekne restorānu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.07081699sec.