481.
Bankrotē restorāns, kurā radīts slavenais deserts tiramisu
(20/03/2014 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Itāļu restorāns, kurš uzskatāms par populārā deserta tiramisu dzimšanas vietu, jau šomēnes...
482.
Rīgas atslēga šefpavāre cienā ar veselīga ēdiena recepti
(17/03/2014 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas gastranomijas laboratorijā tapusi garda un vitamīniem bagāta maltīte...
483.
Rīgas atslēgas šefpavāre piedāvā Gastronomijas laboratorijas jaunumu - «Cūciņ spēlē paslēpes»
(14/03/2014 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas Gastranomijas laboratorijas jaunums...
484.
Restorānā Upe šajā nedēļā godāts tiek kālis
(12/03/2014 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Liepājas restorāns Upe turpina nesen aizsāktās tematiskās nedēļās, kuru laikā īpaši tiek izcelts kāds. Šajā nedēļā restorāna pusdienu...
485.
Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33
(10/03/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrā, tieši pretī tirdzniecības centram Origo, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns...
486.
Uzsāk darbību Lido Uztura skola ar mērķi izglītot bērnus par kvalitatīvu ēdienu
(28/02/2014 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturtdien, 27. februārī, AS LIDO atklāj LIDO Uztura skolu ar mērķi jau no mazotnes veicināt bērnu izpratni...
487.
Valmiera ir īsts gardēžu galamērķis
(26/02/2014 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmiera ir īsts Latvijas gardēžu galamērķis. Šeit iespējams nobaudīt maltītes jebkurai gaumei. Valmieras Tūrisma
informācijas centrs...
488.
Kā restorāna Upe īpašniece Taizemē baudīja bambusa kāpurus, skorpionu un citus neierastus ēdienus
(25/02/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Āzija ir vieta, kur ierastie dzīvesveida, savstarpējo attiecību un kulinārijas uzskati apgriežas...
489.
Recepte: Cīsiņi kartupeļu mīklā
(22/02/2014 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis ēdiens piemērots bērniem un nedaudz atgādina hotdogu.
Pagatavošanai nepieciešams. 30g cīsiņu, glāze miltu, 2 olas...
490.
Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai
(19/02/2014 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai. Sastāvdaļām nepieciešama viena..
491.
Vērtīgā biete: kā un kāpēc tā jāēd?
(18/02/2014 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot
visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams...
492.
Restorānā Granāts par tradīciju kļuvušas uzbeku plova dienas
(03/02/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalas restorānā Granāts ceturtdienās un svētdienās tiek rīkotas uzbeku plovas dienas...
493.
Recepte: Krāsnī cepti ziedkāposti
(01/02/2014 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Vispirms notīra ziedkāpostu un ievieto mērcēties sālītā ūdenī. Patur apmēram 7 minūtes. Pēc tam noskalo, sadala...
494.
Restorāna C.U.T. šefpavārs atgādina, ka ziemā var atļauties uzturā lietot nedaudz treknākus ēdienus
(28/01/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Vienalga, vai aukstās ziemas dienās sildies zem segas, ļaujies ziemas priekiem vai dodies sevi iepriecināt...
495.
Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants
(27/01/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...
496.
Lido šefpavāre iesaka veselīgu recepti burkānu mandarīnu salātu pagatavošanai
(23/01/2014 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu...
497.
Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā
(21/01/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā
piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...
498.
Šodien (16.01.2014) Rīgā sacentīsies rekordliels daudzums pasaules labāko bārmeņu
(16/01/2014 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
2014.gada 16. janvārī, Olympic Voodoo Casino telpās notiks pasaules labāko "flair" bārmeņu...
499.
10 galamērķi, kurp jādodas labas kafijas cienītājiem
(10/01/2014 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudziem ļaudīm krūze rīta kafijas ir kas vairāk par vienkārši dzērienu. Tā ir tik ļoti nepieciešamā enerģijas deva rīta cēlienam...
500.
Recepte "Store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" no restorāna Burkāns
(02/01/2014 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Recepte "Garšaugu sviestā cepta store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" (4 personām)...
501.
Padomi ceļotājiem – ko ēst ziemā?
(02/01/2014 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot savu organismu, un pirmais...
502.
Ieteikumi drošiem un pārdomātiem svētku pirkumiem
(25/12/2013 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunā gada sagaidīšanas svinībām, kuras pavada daudzas brīvdienas...
503.
Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam
(13/12/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...
504.
KONKURSS: Piedalies un laimē dāvanu karti uz restorānu «Melnā Bite»
(08/12/2013 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv un jauns restorāns Melnā Bite piedāvā Facebook.com lietotājiem konkursu ar vērtīgu balvu: dāvanu karti uz restorānu 25,00 Ls...
505.
Lido: Kāposts – organisma attīrītājs
(04/12/2013 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus...
506.
Ko pasniegt Neatkarības dienas svētku galdā, idejas sniedz Hotel Dinaburg restorāna vadītāja
(14/11/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Visiem zināms, ko likt galdā Lieldienās, Līgo svētkos un Ziemassvētkos, tomēr ne visiem ir idejas par galda klāšanas...
507.
Eiropa Hotel jeb "miera pilnās saliņas" kosmetoloģe sniedz padomus skaistumam un veselībai
(14/11/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
"Miera pilnā saliņa," tā tiek raksturota Jūrmalas četrzvaigžņu
viesnīca Eiropa Hotel, kas atrodas vien...
508.
Ko celt Mārtiņdienas galdā? Burkāns iesaka recepti, kā pagatavot zosi (bonusā dzērieni no Cuba Cafe)
(10/11/2013 12:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nākamās nedēļas nogalē, 10. novembrī, tiks atzīmēta Mārtiņdiena. Trūkst idejas, ko celt galdā? Rīgas restorāna...
509.
HE's restorāna šefpavārs Mārtiņdienas galdam piedāvā "Ozoliņu" zoss duetu
(10/11/2013 12:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Vecrīgas restorāna HE's šefpavārs Heinrihs Erhards dalās pavārmākslas zināšanās un iesaka Mārtiņdienas...
510.
Bagātam Mārtiņdienas galdam - Lido iesaka cepta cāļa pagatavošanas recepti
(10/11/2013 12:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau svētdien pie durvīm klauvēs Mārtiņdiena. Ja Mārtiņa mājās vēl nav zināms, ko galdā celt ciemiņiem...
511.
Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā
(10/11/2013 12:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...
512.
Mārtiņdienas gadatirgus un Gardās dienas Centrāltirgū
(10/11/2013 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
No 8. līdz 10. novembrim Centrāltirgū notiks "Mārtiņdienas tirgus", bet sestdien, 9. novembrī jau otro...
513.
Ungārijas garšu buķete - ko vērts nogaršot šajā Centrāleiropas zemē
(06/11/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Skaistā Centrāleiropas zeme Ungārija ir pazīstama ne vien ar auglīgo augsni, dzidrajiem avotu ūdeņiem, īpašiem...
514.
Lido: Smiltsērkšķis – no tūkstošiem gadu sena dziednieka līdz modernai superogai
(06/11/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Smiltsērkšķa dziednieciskās īpašības jau daudzus tūkstošus gadu atpakaļ novērtēja senie tibetieši, ķīnieši...
515.
Luksusa viesnīcas, kurās klientus lutina īpaši sulaiņi
(05/11/2013 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Vai mājās piemirsāt savas mīļākās smaržas? Meklējat vispiemērotākās ziepes relaksējošai vannai? Vai gluži vienkārši vēlaties uzzināt...
516.
Saņem itāļu garšas devu - Hotel Segevold restorānā novembris pasludināts par pastas mēnesi
(04/11/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Novembrī Siguldas viesnīcas restorāns Garšas Frekvence aicina doties krāsainā un saulainā garšu ceļojumā...
517.
Šokolādes muzejs Pūrē sveic savu 20 000. apmeklētāju
(28/10/2013 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 2013. gada 23. oktobrī, pulksten 16:00 Šokolādes muzejs Pūrē sagaidīja savu 20 000. apmeklētāju Baibu Pecenčuku...
518.
Lido: Ķirbis - vērtīgs produkts veselībai un labai pašsajūtai
(11/10/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķirbis ir viena no rudens ražas veselīgākajām dārza veltēm. Tam ir pozitīva ietekme uz veselību...
519.
Igates pils Dzirnavu krodziņš galdā ceļ ceptus miežu plācenīšus (recepte)
(10/10/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
10. oktobrī tiek atzīmēta Putras diena. Šī diena īpaša ir Igates pils Dzirnavu krodziņam...
520.
Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"
(07/09/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...