pagatavošana.

Apskatām 481 - 520 no 660 vārdam 'pagatavošana'

Bankrotē restorāns, kurā radīts slavenais deserts tiramisu

Itāļu restorāns, kurš uzskatāms par populārā deserta tiramisu dzimšanas vietu, jau šomēnes...

Rīgas atslēga šefpavāre cienā ar veselīga ēdiena recepti

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas gastranomijas laboratorijā tapusi garda un vitamīniem bagāta maltīte...

Rīgas atslēgas šefpavāre piedāvā Gastronomijas laboratorijas jaunumu - «Cūciņ spēlē paslēpes»

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas Gastranomijas laboratorijas jaunums...

Restorānā Upe šajā nedēļā godāts tiek kālis

Liepājas restorāns Upe turpina nesen aizsāktās tematiskās nedēļās, kuru laikā īpaši tiek izcelts kāds. Šajā nedēļā restorāna pusdienu...

Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33

Rīgas centrā, tieši pretī tirdzniecības centram Origo, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns...

Uzsāk darbību Lido Uztura skola ar mērķi izglītot bērnus par kvalitatīvu ēdienu

Ceturtdien, 27. februārī, AS LIDO atklāj LIDO Uztura skolu ar mērķi jau no mazotnes veicināt bērnu izpratni...

Valmiera ir īsts gardēžu galamērķis

Valmiera ir īsts Latvijas gardēžu galamērķis. Šeit iespējams nobaudīt maltītes jebkurai gaumei. Valmieras Tūrisma informācijas centrs...

Kā restorāna Upe īpašniece Taizemē baudīja bambusa kāpurus, skorpionu un citus neierastus ēdienus

Āzija ir vieta, kur ierastie dzīvesveida, savstarpējo attiecību un kulinārijas uzskati apgriežas...

Recepte: Cīsiņi kartupeļu mīklā

Šis ēdiens piemērots bērniem un nedaudz atgādina hotdogu.
Pagatavošanai nepieciešams. 30g cīsiņu, glāze miltu, 2 olas...

Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai

AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai. Sastāvdaļām nepieciešama viena..

Vērtīgā biete: kā un kāpēc tā jāēd?

Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams...

Restorānā Granāts par tradīciju kļuvušas uzbeku plova dienas

Jūrmalas restorānā Granāts ceturtdienās un svētdienās tiek rīkotas uzbeku plovas dienas...

Recepte: Krāsnī cepti ziedkāposti

Vispirms notīra ziedkāpostu un ievieto mērcēties sālītā ūdenī. Patur apmēram 7 minūtes. Pēc tam noskalo, sadala...

Restorāna C.U.T. šefpavārs atgādina, ka ziemā var atļauties uzturā lietot nedaudz treknākus ēdienus

Vienalga, vai aukstās ziemas dienās sildies zem segas, ļaujies ziemas priekiem vai dodies sevi iepriecināt...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Lido šefpavāre iesaka veselīgu recepti burkānu mandarīnu salātu pagatavošanai

Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu...

Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā

Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...

Šodien (16.01.2014) Rīgā sacentīsies rekordliels daudzums pasaules labāko bārmeņu

2014.gada 16. janvārī, Olympic Voodoo Casino telpās notiks pasaules labāko "flair" bārmeņu...

10 galamērķi, kurp jādodas labas kafijas cienītājiem

Daudziem ļaudīm krūze rīta kafijas ir kas vairāk par vienkārši dzērienu. Tā ir tik ļoti nepieciešamā enerģijas deva rīta cēlienam...

Recepte "Store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" no restorāna Burkāns

Recepte "Garšaugu sviestā cepta store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" (4 personām)...

Padomi ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot savu organismu, un pirmais...

Ieteikumi drošiem un pārdomātiem svētku pirkumiem

Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunā gada sagaidīšanas svinībām, kuras pavada daudzas brīvdienas...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

KONKURSS: Piedalies un laimē dāvanu karti uz restorānu «Melnā Bite»

Travelnews.lv un jauns restorāns Melnā Bite piedāvā Facebook.com lietotājiem konkursu ar vērtīgu balvu: dāvanu karti uz restorānu 25,00 Ls...

Lido: Kāposts – organisma attīrītājs

Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus...

Ko pasniegt Neatkarības dienas svētku galdā, idejas sniedz Hotel Dinaburg restorāna vadītāja

Visiem zināms, ko likt galdā Lieldienās, Līgo svētkos un Ziemassvētkos, tomēr ne visiem ir idejas par galda klāšanas...

Eiropa Hotel jeb "miera pilnās saliņas" kosmetoloģe sniedz padomus skaistumam un veselībai

"Miera pilnā saliņa," tā tiek raksturota Jūrmalas četrzvaigžņu viesnīca Eiropa Hotel, kas atrodas vien...

Ko celt Mārtiņdienas galdā? Burkāns iesaka recepti, kā pagatavot zosi (bonusā dzērieni no Cuba Cafe)

Nākamās nedēļas nogalē, 10. novembrī, tiks atzīmēta Mārtiņdiena. Trūkst idejas, ko celt galdā? Rīgas restorāna...

HE's restorāna šefpavārs Mārtiņdienas galdam piedāvā "Ozoliņu" zoss duetu

Vecrīgas restorāna HE's šefpavārs Heinrihs Erhards dalās pavārmākslas zināšanās un iesaka Mārtiņdienas...

Bagātam Mārtiņdienas galdam - Lido iesaka cepta cāļa pagatavošanas recepti

Jau svētdien pie durvīm klauvēs Mārtiņdiena. Ja Mārtiņa mājās vēl nav zināms, ko galdā celt ciemiņiem...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Mārtiņdienas gadatirgus un Gardās dienas Centrāltirgū

No 8. līdz 10. novembrim Centrāltirgū notiks "Mārtiņdienas tirgus", bet sestdien, 9. novembrī jau otro...

Ungārijas garšu buķete - ko vērts nogaršot šajā Centrāleiropas zemē

Skaistā Centrāleiropas zeme Ungārija ir pazīstama ne vien ar auglīgo augsni, dzidrajiem avotu ūdeņiem, īpašiem...

Lido: Smiltsērkšķis – no tūkstošiem gadu sena dziednieka līdz modernai superogai

Smiltsērkšķa dziednieciskās īpašības jau daudzus tūkstošus gadu atpakaļ novērtēja senie tibetieši, ķīnieši...

Luksusa viesnīcas, kurās klientus lutina īpaši sulaiņi

Vai mājās piemirsāt savas mīļākās smaržas? Meklējat vispiemērotākās ziepes relaksējošai vannai? Vai gluži vienkārši vēlaties uzzināt...

Saņem itāļu garšas devu - Hotel Segevold restorānā novembris pasludināts par pastas mēnesi

Novembrī Siguldas viesnīcas restorāns Garšas Frekvence aicina doties krāsainā un saulainā garšu ceļojumā...

Šokolādes muzejs Pūrē sveic savu 20 000. apmeklētāju

Trešdien, 2013. gada 23. oktobrī, pulksten 16:00 Šokolādes muzejs Pūrē sagaidīja savu 20 000. apmeklētāju Baibu Pecenčuku...

Lido: Ķirbis - vērtīgs produkts veselībai un labai pašsajūtai

Ķirbis ir viena no rudens ražas veselīgākajām dārza veltēm. Tam ir pozitīva ietekme uz veselību...

Igates pils Dzirnavu krodziņš galdā ceļ ceptus miežu plācenīšus (recepte)

10. oktobrī tiek atzīmēta Putras diena. Šī diena īpaša ir Igates pils Dzirnavu krodziņam...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.15083909sec.