481.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
482.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
483.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)
(14/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...
484.
Aplikācija, kas ļaus tūristiem piekļūt pašiem ekskluzīvākajiem restorāniem
(14/12/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja “ēšana ar glanci” izklausās pēc kā tāda, ko jums patīk darīt, tad
sekojošā ziņa ir tieši priekš jums. Daudzi tūristi zina, ka augstas
klases restorānos galdiņi ir...
485.
«Latvijas balzams» ražotie dzērieni šogad saņēmuši 11 starptautiskus apbalvojumus
(14/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
AS „Latvijas balzams” dzērieni šogad saņēmuši vairāk nekā 10 dažādus
apbalvojumus starptautiskos konkursos – informē uzņēmumā. “Šogad ļoti...
486.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)
(13/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
487.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...
488.
Briselē piedāvā Ziemassvētku vakariņas vairāku metru augstumā
(01/12/2016 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Esam pieraduši pie idejas, ka Ziemassvētku vecītis ar saviem elfiem lido
pa debesīm. Taču dažiem veiksmīgajiem nu būs iespēja pavakariņot viņa
kamanās.
489.
Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»
(25/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...
490.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...
491.
Biķernieku trasē notiks «Pierādi sevi citur, nevis uz ceļa!» finālbraucieni
(23/11/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturtdien, 24.novembrī plkst.16:00 kampaņas “Pierādi sevi citur, nevis
uz ceļa!” noslēgumā notiks CSDD un apdrošināšanas sabiedrības ERGO
rīkotās...
492.
Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»
(22/11/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...
493.
Šoziem varēsiet pavakariņot stikla iglū gar Temzas upi
(21/11/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis ir kas jauns arī priekš Londonas – restorāns, kas slejas stalti gar
Temzas upi. Tas, kas to padara unikālu, ir īpašās iglū formas stikla
mājiņas, kurās šo
494.
Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām
(17/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams
pārliecināties...
495.
Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē
(14/11/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes
un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...
496.
Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?
(10/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir
sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai
svētki būtu...
497.
Dizaina viesnīcas – neatkarīgas viesnīcas, kas kļūst arvien populārākas
(09/11/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Dizaina viesnīcas ir neatkarīgas viesnīcas, kas kļūst arvien populārākas
visā pasaulē un šobrīd tās ir jau 50 valstīs apkārt visai zemeslodei...
498.
Tenerifē atklās pirmo nūdistu restorānu
(26/10/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir dzirdēts par pavāriem, kas savā virtuvē gatavo kaili, taču kā būtu
sēdēt restorānā kailam? Vietā, kur apkārt sēdētu vēl aptuveni 50 kaili
cilvēki? Pavisam drīz...
499.
Vācijas lielākais ikdienas laikraksts nosauc Rīgu par gardēžu pilsētu
(26/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīga pēdējos gados no izklaides tūrisma galamērķa kļuvusi par nozīmīgu
Baltijas gastronomijas tūrisma galamērķi, vēsta Vācijas lielākais
ikdienas laikraksts...
500.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
501.
Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?
(18/10/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...
502.
Restorānu «3 Pavāri» un «Restorāns 3» šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti - Foto
(14/10/2016 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. Restorānu "3 Pavāri" un "Restorāns 3" šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti...
503.
Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"
(11/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību
starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un
izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...
504.
Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?
(06/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska,
zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā:
globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums
pilsētā...
505.
Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē
(15/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī
viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...
506.
HANSA partneru tikšanās Cēsīs: pilsētu vēstures izpēte tuvojas noslēgumam
(14/09/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
8. septembrī Cēsīs tikās projekta “Hanzas vērtības ilgtspējīgai
sadarbībai” partneri, lai pārrunātu vasarā padarītos darbus un
tuvāko mēnešu plānus...
507.
Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā
(12/09/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...
508.
Pirmo reizi Latvijas pavāri izcīna Baltijas kulināro kausu
(12/09/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Piektdien, 9.septembrī Rīgā vēsturiskā konkursā starp trim Baltijas
valstīm Latvijas pavāru komanda izcīnīja pirmo vietu. Starptautiskais
pavāru konkurss...
509.
Ķīpsalā gardēži, pavāri un pārtikas ražotāji pulcējas izstādē «Riga Food 2016» - Foto
(08/09/2016 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
100 bildes. Ķīpsalā gardēži, pavāri un pārtikas ražotāji pulcējas izstādē «Riga Food 2016»...
510.
Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis
(07/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas
izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens
gardēdis varēs...
511.
XCELSUS - ideāla vieta semināriem, konferencēm, apmācībām un svinīgiem pasākumiem
(06/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesu nams "Xcelsus" atrodas klusā Rīgas pievārtē - Rāmavā, tikai piecpadsmit minūšu braucienā
512.
Viedoklis: Ko restorāni piedāvā klāt maizei?
(02/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen vairākiem restorāniem jautājām to, kā viņi izvēlas maizi un kādus
maizes veidus piedāvā saviem viesiem. Noskaidrojās, ka pēc tā, kāda...
513.
LIELĀ INTERVIJA ar Paulu Gustu, darījumu tūrisma aģentūras «Carlson Wagonlit Travel» vadītāju
(01/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Darījumu tūrisma aģentūras "Carlson Wagonlit Travel" vadītājs Pauls Gusts tūrismā strādā vairāk nekā 20 gadus un izaudzis kopā ar...
514.
Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!
(01/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...
515.
Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš
(30/08/2016 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša
Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...
516.
«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai
(29/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas
jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām
tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...
517.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru
(25/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...
518.
Viedoklis: Cik labs mobilo sakaru pārklājums ir Latvijas viesnīcās?
(17/08/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Nemitīga pieejamība un atrašanās zonā mūsdienās ir pašsaprotama nepieciešamība. Tomēr nereti gadās, ka...
519.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016
(14/08/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu
pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
520.
Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā
(13/08/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadīto pāris gadu laikā "Rīgas svētku restorāns" ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem...