ēdienkarte.

Apskatām 521 - 560 no 1088 vārdam 'ēdienkarte'

Jūrmalas TIC,

Baltic Beach Hotel & SPA,

View Restaurant & Lounge,

Hercogs Mārupe,

Esplanāde,

Le Chef Buffet Pērle,

Skyline Bar,

Stiprini sevi! Veselīga dzīvesveida pamatprincipi ziemā – garšvielu spēks

Gada aukstajā sezonā zināmas korekcijas pieprasa arī ikdienas ēdienkarte. Lai stiprinātu imunitāti un vairotu enerģiju, Jūrmalas rehabilitācijas centra...

Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

Ko darīt, lai lidojums būtu pirmklasīgs

Mēs bieži vien lidojumu uzskatām tikai par vienu no nepieciešamajiem soļiem, lai nokļūtu atvaļinājuma galamērķī. Bet kādēļ gan...

«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni

21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”, kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas.  Lai liepājniekiem un pilsētas...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar būs ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King"

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar, kas uzsāks kursēt maršrutā Tallina–Helsinki 2017. gada sākumā, atradīsies pasaulslavenais ātrās ēdināšanas...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)

Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai

Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas – Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...

Ģimenes soma – izveidots jauns piedāvājums Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

No 2017. gada 6. janvāra Latvijas Nacionālais mākslas muzejs ģimenēm ar pirmsskolas vecuma bērniem piedāvā īpašu Ģimenes somu ar spēlēm un...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā?

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

«Hesburger» piesaka sevi Baltijas brokastu piedāvājuma segmentā

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” ar šī gada sākumu ir spērusi soli brokastu piedāvājuma segmentā un...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju

Viesnīcai “Radi un draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs, tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Restorāns «Avalon» iepazīstina ar jaunu A’la carte ēdienkarti! - Foto

Restorāns «Avalon» iepazīstina ar jaunu A’la carte ēdienkarti!

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Viedoklis: Kā uzņēmumu darbību un garastvokli ietekmē pirmais sniegs?

Pirmais sniegs jau kādu laiku klāj Latvijas zemi un mēs vēlējāmies noskaidrot, kā pirmais sniegs ietekmē, vai gluži pretēji, vispār neietekmē dažādu...

Viedoklis: Kāda ir tūristu apmeklētība Rīgā rudens sezonā?

Vasaras sezona ir noslēgusies un jau aiz loga var manīt pirmās ziemas pazīmes. Aptaujājām viesnīcu un restorānu vadītājus par esošo situāciju...

Ungurmuiža aicina uz Leģendu nakts pasākumu

Lai iepazītu Latvijas vēsturi, arhitektūru, notikumus un citas vērtības, kas glabātas simtiem gadu, Latvijas Piļu un muižu asociācija oktobra pēdējā sestdienā...

Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa

No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...

Kafejnīcas «Cup&Cino» kolektīvs Rīgā apkalpo un iepazīstas ar V.S. Dalailamu

10. un 11. oktobrī Latvijā ar savu mācību ciklu viesojās Viņa Svētība Dalailama. Ir skaidrs, ka tas ir liels notikums visiem, kas viņu satiek. Arī tiem, kas rūpējas par...

Kafejnīca «Cup&Cino» gardi iekaro abus stāvus iepirkumu centrā Sky&More - Foto

16 bildes. Kafejnīca «Cup&Cino» gardi iekaro abus stāvus iepirkumu centrā Sky&More...

Restorāns «De Commerce Gastro Pub 1871» prezentē jaunu ēdienkarti - Foto

15 bildes. Restorāns «De Commerce Gastro Pub 1871» prezentē jaunu ēdienkarti...

Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)

No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki. Restorānu...

Siguldas zelta rudens vērotāju skaits saulainās brīvdienās par 40% lielāks

Tūristu tik iecienītā Siguldas zelta rudens vērotāju skaits saulainās nedēļas nogalēs palielinās vismaz par 40%, liecina “Latvijas Nafta” Siguldas degvielas uzpildes...

Viedoklis: Vai restorāni Latvijā ir veģetāriešiem draudzīgi?

Pavisam nesen čehu matemātiķis statistiķis Jakub Marian veica pētījumu par to, cik daudz veģetāriešu restorānu ir katrā Eiropas valstī uz vienu miljonu...

Bērni izgaršo un vērtē lidmašīnās piedāvātos ēdienus (video)

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ko agrāk cilvēki ēda lidmašīnās? Cēzara salāti, sēnes, kaviārs, rīsi, lasis, pica – tie ir tikai daži ēdieni, ko ir bijis...

Piens vai kefīrs – kuru izvēlēties?

Mēdz teikt, ka pasaulē ir divu tipu cilvēki – vieni dzer pienu, savukārt otri priekšroku dod kefīram. Uztura speciāliste Inga Pūce skaidro...

Siguldā publiski pieejamās vietās izveido ģimenēm ērti pieejamas labierīcības

Septembrī Siguldas novada pašvaldība vairākos klientu apkalpošanas centros un publiski pieejamās labierīcībās uzstādījusi bērnu pārtīšanas galdiņus...

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.50975895sec.