ēdiens.

Apskatām 521 - 560 no 1292 vārdam 'ēdiens'

Birštonas kūrortpilsēta atjaunojusi kulinārijas karti – arvien pieaug ēdināšanas uzņēmumu tīkls

Katrs var apstiprināt – laba atpūta un uzturs ir pamatu pamats mūsu veselībai. Lai sniegu apmeklētājiem vairāk nekā tikai...

7 padomi ceļojumam ar savu suni

Visiem dzīvnieku īpašniekiem atvaļinājumu plānošana ir daudz grūtāka nekā tiem, kam mājdzīvnieku nav...

Iepazīstot Gruziju: Adžārijas pieskārieni - 1.daļa

Adžārijas Autonomā Republika – autonoma province Gruzijas dienvidrietumos, kuras administratīvais...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

Kā panākt spilgtas krāsas skolas ēdamzālē

Tuvojas 1. septembris, ko pazīstam ne vien kā laiku, kad daba kļūst rudenīgāka, bet arī teju it visur mostas...

Mežaparka zaļajā oāzē izveidots jauns restorāns visai ģimenei

Beidzot ir vieta, kur iegriezties ar visu ģimeni pēc aktīvas atpūtas vai pastaigas pa Mežaparku...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Kurās Londonas lidostās jārēķinās ar lieliem iespējamiem kavējumiem?

Lutonas lidostā mēdz notikt visilgākās lidojumu aizkavēšanās visā valstī, atklāj...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas

Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...

Jauns videoklips iedvesmo iepazīt Vidzemes dabu

Elpu aizraujošs lidojums pāri Gaujai, spirdzinošs lēciens Vaidavas ezerā pēc karsēšanās pirtī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Izveidota aplikācija, kas risinās ēdiena izšķiešanas problēmu Londonas restorānos

Ar aplikāciju, kas izveidota 2018. gada jūnijā, vēlas risināt ēdiena izšķiešanas problēmu...

Aizvadīti garšīgākie Krāslavas novada svētki

Vasara ir svētku un dažādu pasākumu laiks. To daudzveidība ir pārsteidzoši liela, katrs...

Māls un ēdiens Vaidavas ezera krastā – Mālēdiena festivāls 2018

Jau otro gadu jūlija izskaņā aicinām uz vasarīgu kopā būšanu gleznainajā Vaidavas ezera krastā...

Pasažieris sadusmojas par ēdiena trūkumu lidmašīnā un draud apkalpei

Pie 230 britu mārciņu soda (ap 270 eiro) ticis kāds 68 gadus vecs brits, kurš, sašutumā...

Ryanair lidmašīna zaudē spiedienu kabīnē, ievainojot vairākus desmitus cilvēku

Vairāk nekā 30 kāda lidsabiedrības Ryanair reisa pasažieri pagājušajās brīvdienās tikuši...

Vasaras ēdienkarte - ko zināt par tās veidošanu ikdienā?

Vasaras pilnbriedā ir iespēja baudīt sauli, ūdens priekus...

5 etiķetes normas, kuras jāievēro lidmašīnā

200 cilvēki vienā šaurā trubā - jā, arī tā varētu raksturot ceļojumu lidmašīnā. Nevienam jau nav...

Kādēļ šķiet, ka ēdiens lidmašīnā garšo citādāk?

Par ēdienu lidmašīnās nākas dzirdēt visai bieži - kā nu ne, ja jālido vairāk nekā 3 stundas...

Ceļotāja stāsts: Minsku kaut vienreiz apraudzīt ir vērts

Baltkrievijas galvaspilsēta Minska ir tīra, mierīga, droša lielpilsēta ar laipniem iedzīvotājiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Ceļotāja stāsts: Vai ar trim dienām Londonā pietiek?

Šī gada aprīlī devos nelielā 3 dienu atpūtas braucienā uz Londonu kas atrodas Apvienotajā Karalistē 2 stundu...

Pasākumu aģentūras vadītāja: 6 idejas, kā nodzīvot katru dienu kā svētkus

Baltās pop-up piknika vakariņas L’elegante Pop-Up Picnic Latvijā notiek kopš 2015. gada, un šajā laikā dalībnieku...

Padomi Līgo atpūtnieku drošībai un labsajūtai

Gadskārtējie Jāņu svētki aicina baudīt visgarāko dienu un visīsāko nakti, uz pāris dienām izrauties no darba...

Gatavojoties svētkiem, aicina iepazīties ar padomiem kā iepirkties, uzglabāt un gatavot droši

Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli tas kļūst...

Ceļotāja stāsts: Balatons – milzum liels ezers, milzum daudz iespēju

“Nopietni, tas ir ezers?” bija mana pirmā doma, ieraugot Balatona Vidusjūras zilos ūdeņus plešamies pāri Ungārijas rietumu...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

Eiropiešu tusiņš Turcijas nekurienes vidū jeb braucam apmaiņas projektā (2.daļa - Turcija)

Vakardien palikām pie brīža, kad mēs, pieci eiropieši, kājām šķērsojām Gruzijas - Turcijas robežu. Ar visiem saviem koferiem, somām...

43% atpūtnieku ceļazīmes iegādājas vien dažas nedēļas pirms atvaļinājuma vai pēdējā brīdī

Līdz ar skolēnu brīvlaiku pavisam drīz sāksies arī pats karstākais atvaļinājumu sezonas laiks. Arvien biežāk vecāki ceļojumos dodas kopā ar...

Jaunas iespējas atpūtai Ziemeļlatgalē

Šovasar Ziemeļlatgalē tapis krietni plašāks piedāvājums atpūtai dabā un kultūrvides iepazīšanai – jaunas iespējas gan baudīt atpūtu uz...

8 lieliski alternatīvi ceļojumu galamērķi 2018. gadam

Vasara ir laiks, kad plānojam ceļot - vai uzreiz vai ziemas sezonā - pat arī pēc tikai gada. Tomēr nereti liekas, ka viss tuvākais ir apceļots...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Plombīra saldējums - nekad nezūdošā vasaras klasika

Vietējie un ārvalstu saldējuma ražotāji nepārtraukti piedāvā Latvijas patērētājiem jaunu garšu un formu saldējumus, taču...

Vai ir vēl kāda lidsabiedrība, kas pasniedz brīvpusdienas?

Mūsdienās lidsabiedrības vairs nepiedāvā ēdienreizes, kas iekļautas lidojuma cenā. Kādreiz pirms pacelšanās dažās lidmašīnās...

1.jūnijā tiks atklāts «Slow Food Riga» tirdziņš Sporta 2 kvartālā

Jūnija sākumā šefpavāri Mārtiņš Rītiņš un Dāvis Kancāns sadarbībā ar Sporta 2 kvartālu īstenos sen lolotu sapni par īstu Slow Food Riga...

16 labākās pilsētas pludmales Eiropā no A līdz Z

Eiropas pilsētas piedāvā visdažādākās pludmales, uz kurām no pilsētas centra nav tālu jādodas. Citi tūristi vēlas visu vienā:...

Kāds vīrietis, dīvainā veidā, gadā ietaupa vairāk kā 1200 eiro

Kāds brits, vārdā Kriss Ovens, apgalvo, ka ik gadu ietaupa aptuveni 1000 britu mārciņas (ap 1200 eiro), pavisam vienkāršā veidā...

Iepazīsti trīs pavasarīgas desertu receptes

Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes par īpaši izdevīgām cenām...

Kuras lidsabiedrības, kas izlido no Rīgas, dod ēst lidojuma laikā?

Kuram gan nepatīk paēst? Īpaši tad, ja tas ir lidojuma laikā un vēl par brīvu! Ir lidsabiedrības, kurām biļetes cenā jau ietilpst ēdināšanas lidojuma laikā...

8 aizraujoši pasākumi Igaunijā šajā vasarā

Vasara ir tepat aiz stūra – ieplāno savas vasaras brīvdienas Igaunijā! Labākie vasaras pasākumi un festivāli tepat, Tavā kaimiņvalstī, tikai 300km...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.29667902sec.