receptes.

Apskatām 521 - 560 no 678 vārdam 'receptes'

Restorāns Granāts aicina baudīt Taškentas gardākos ēdienus

Dārgie restorāna "GRANĀTS" draugi un apmeklētāji, mēs nolēmām Jūs atkārtoti palutināt ar...

Piedzīvo Leģendu nakts brīnumus pilīs un muižās

Turpinot aizsākto Leģendu nakts tradīciju, arī šogad, 26.oktobrī, savas durvis vērs Latvijas pilis un muižas dažādos...

Kaimiņu kulinārijas tradīciju apmaiņa Rīgas zivju restorānā Le Dome

Zivju restorānā Le Dome šī gada 4. un 5.oktobrī tika aizvadītas Igaunijas nacionālajai virtuvei veltītas vakariņas...

Jūrmalas brīvdabas muzejā notiks Vīna svētki

Jūrmalas brīvdabas muzejā, jau trešo gadu pēc kārtas, 28. septembrī, pulksten 13:00, visi tiek mīļi aicināti uz "Vīna svētkiem"...

Intervija: sajūti Liepājas viesnīcas Promenade Hotel radīto atmosfēru

Viesojoties Promenade Hotel pagājušā gada rudenī, pārņēma īpašas sajūtas – viesmīlīga sagaidīšana...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"

Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

"Senās uguns nakts" atkal iededzas Pāvilostā

2013. gada 31. augustā, Pāvilostā, tiek rīkots tradicionālais pasākums "Senās uguns nakts", kas reizē ir arī tūrisma...

Brīvdabas muzejā notiks Maizes godi

Šo svētdien, 2013. gada 25. augustā, Brīvdabas muzejā no pulksten 12:00 līdz pulksten 16:00 norisināsies Maizes godi...

Rožu dārzs skatāms Latvijas Dabas muzejā

Latvijas Dabas muzejā no 10. līdz 14. jūlijam norisināsies izstāde "Rožu dārzs", kas tiek organizēta sadarbībā ar...

Atklāj savu vasaras dzērienu - grieķu iecienītā Frappe jeb aukstā kafija

Paruna vēsta, ka labai kafijai jābūt karstai kā ellei, melnai kā velnam un saldai kā mīlai...

Rīgas Centrāltirgus pulcē svaigu ogu tīkotājus

Vasaras garšīgākā nodarbe, protams, ir zemeņu un citu ogu ēšana un to saglabāšana ziemai. Viena no vietām, kur atrast šos...

Intervija: Ivica no "Dziedošajām ģimenēm" par dzīvi Latvijā un īstu gulaša zupu

Horvāts Ivica Janderok zināms kā "Dziedošo ģimeņu" šova dalībnieks Baumaņu ģimenes sastāvā...

TOP 11 aktivitātes bērniem Ķīpsalā – no 24. līdz 26. maijam

Ķīpsalā būs milzum daudz atraktīvu, sportisku, izglītojošu un sirsnīgu aktivitāšu bērniem un viņu vecākiem...

ES apmācību programma studentiem, topošajiem reģionālā tūrisma uzņēmējiem un darbiniekiem

2013. gada 8. un 9. aprīlī Biznesa augstskolā Turība viesojas Leonardo da Vinči projekta "Reģionālie un lauku...

Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums

Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Ieskaties tūrisma uzņēmumu Facebook profilos ar pievienoto vērtību

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā ieskatu interesantākos tūrisma uzņēmumu Facebook.com...

Recepte: Tavernas kabaču zupa gavēņa laikam

Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu...

Viesnīca Ērgļi piedāvā īpašu krāsojamo ēdienkarti bērniem

Ērgļu apkaimi var saistīt ne tikai ar ziemas piedāvātajām atrakcijām, bet arī ar mājīgu viesnīcu...

Latvijā darbu uzsācis ikdienas restorānu tīkls FORTAS

Investējot 250 tūkstošus eiro un radot 25 jaunas darbavietas, Vecrīgā, Aspazijas bulvārī 32 atvēries pirmais lietuviešu zīmola ikdienas restorāns...

Ogrē notiks tikšanās ar kādreizējiem ēdināšanas iestāžu darbiniekiem

19. janvārī, noslēdzot izstādi "Ogres šnicele" par sabiedrisko ēdināšanu Ogres pilsētā padomju gados, muzejā...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

Carnikavas novada TIC piedāvā naktsmītņu TOP 3

Ja dodies uz Carnikavas pusi, izmanto iespēju un nakšņo, ieturi maltīti vai izklaidējies kādā no Carnikavas novada uzņēmumiem...

Kā pasaulē cīnās ar paģirām: brīnumlīdzekļu ABC

Jaunā gada sagaidīšanas svinības tuvojas milzīgiem soļiem, un pienācis pēdējais brīdis, lai sarūpētu receptes paģiru mazināšanai...

Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā

Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots, ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...

Nākamgad Rīgu turpinās nostiprināt kā Baltijas gastronomijas tūrisma galvaspilsētu

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas Pavāru klubs 2013.gadā turpinās...

7 galamērķi, kuri tūristu acīm ir slēgti

Nevar noliegt, ka pasaules apceļošana ir visai sarežģīts uzdevums, taču atsevišķi galamērķi dažādu iemeslu – galvenokārt drošības...

Dodies garšu ceļojumā uz viesnīcas Wolmar restorānu "Agnese"

Kas tad ir noslēpumainā meitene vārdā Agnese, kādas pārmaiņas šogad piedzīvojusi viesnīca Wolmar...

"Gardajās dienās Centrāltirgū" gardumi gandrīz no visas pasaules

Mārtiņdienas tirgus ietvaros pirmo reizi notiks "Gardās dienas Centrāltirgū". Radošā un jautrā atmosfērā...

Leģendārā konfekte ''Serenāde'' svin 75 gadu jubileju

Tradīcijām senākā šokolādes fabrika AS "Laima" leģendārās konfektes Serenāde 75 gadu jubilejā papildina produktu portfeli ar jaunumu...

Ko ziemā baudīt virs Rīgas jumtiem - Skyline bārā

Vienīgais kokteiļu bārs debesīs ar labāko skatu pilsētā atrodas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā, Elizabetes ielā 55. Turpinot rudens noskaņu...

Mārtiņš Sants: latvietis ir pussalda sarkanvīna cienītājs

Latvijā arvien lielāku popularitāti gūst gardēžu ekskursijas uz vietējo ražotāju uzņēmumiem un to organizētajiem degustāciju pasākumiem...

Pieci ēdieni, kas noteikti jānogaršo Lisabonā

Iepazīstieties ar pieciem, Lisabonai īpaši raksturīgiem ēdieniem – sākot ar gardiem olu krēma pīrāgiem pie rīta kafijas un...

Jūrmala svin "Vīna svētkus"

Pateicoties apmeklētāju labajām atsauksmēm, Jūrmalas brīvdabas muzejs arī šogad organizē Vīna svētkus visiem jūrmalniekiem un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.60964012sec.