521.
Projekta Bella Cuisine dalībnieki piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē Balttour 2014
(13/02/2014 05:55)
[lv]
Skatīt vairāk
No 7. līdz 9. februārim izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus Balttour 2014, kur savu...
522.
Restorāna C.U.T. šefpavārs atgādina, ka ziemā var atļauties uzturā lietot nedaudz treknākus ēdienus
(28/01/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Vienalga, vai aukstās ziemas dienās sildies zem segas, ļaujies ziemas priekiem vai dodies sevi iepriecināt...
523.
Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants
(27/01/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...
524.
Restorāns Pintxo piedāvā Paeljas ar vistas gaļu un čorizo foto recepti
(21/01/2014 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalas restorāns Pintxo aicina ne tikai baudīt restorānā
pagatavotos Vidusjūras un sezonālos ēdienus...
525.
Ceļojošā plakātu izstāde "Domā. Ēd. Taupi" skatāma Rīgā
(16/01/2014 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
No 15.janvāra Rīgā, Ziemeļu Ministru padomes biroja telpās būs skatāma ceļojošā plakātu izstāde...
526.
Travelnews.lv sveic pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētkos un Jaunajā gadā
(07/01/2014 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šodien, 7. janvārī tiek atzīmēti pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētki. Dažās Latvijas...
527.
Padomi ceļotājiem – ko ēst ziemā?
(02/01/2014 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot savu organismu, un pirmais...
528.
Paģiras ir organisma dabiska aizsargreakcija
(01/01/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan paģiras ir aprakstījuši jau senie ēģiptieši, senie grieķi, un tās ir pieminētas pat Bībeles Vecajā derībā, vēl joprojām...
529.
Vēlot priecīgus Ziemassvētkus un jaudīgu zirga gadu, Travelnews.lv sveic svētkos
(25/12/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada nogalē mums ir paveicies ar brīvdienām, jo Ziemassvētki, Vecgada vakars un Jaungada...
530.
Īpaši Travelnews.lv - brūkleņu parfē recepte no Ambiente šefpavāra krājumiem
(16/12/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Vecrīgas viesnīcas Konventa Sēta restorāns Ambiente ir izmeklēts jūgendstila restorāns...
531.
Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam
(13/12/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...
532.
Noslēgumam tuvojas STF darbs pie ES Leonardo da Vinči projekta "Reģionālie un lauku tūrisma produkti"
(10/12/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada decembrī Turības Starptautiskās tūrisma fakultātes darbinieki noslēdz darbu pie ES Leonardo da Vinči...
533.
10. decembrī Zigfrīda Anna Meirovica bulvārī tiks atvērts restorāns Academy
(09/12/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Zigfrīda Anna Meirovica bulvārī, ēkā ar vēsturisku dvēseli, 10. decembrī tiks atvērts restorāns "Academy"...
534.
Lido: Kāposts – organisma attīrītājs
(04/12/2013 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus...
535.
Baltā sniegā laižas Latvija... Ieskaties, kur svētkus pavadīt ārpus Rīgas
(03/12/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Gaisā virmos piparkūku un karstvīna smarža, baltā sniegā pārklāsies visa Latvija, gaišas domas veltīsim...
536.
Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāre iesaka piemērotus ēdienus 18. novembra svinībām
(15/11/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinot valsts svētku nedēļas rakstu sēriju, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv uz sarunu aicināja...
537.
Ko pasniegt Neatkarības dienas svētku galdā, idejas sniedz Hotel Dinaburg restorāna vadītāja
(14/11/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Visiem zināms, ko likt galdā Lieldienās, Līgo svētkos un Ziemassvētkos, tomēr ne visiem ir idejas par galda klāšanas...
538.
Piedāvājam idejas, kā pavadīt oktobra beigas - Helovīnu dienu
(29/10/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan Helovīnu diena ienākusi Latvijā no ASV, tomēr gluži tāpat kā Valentīndiena...
539.
Restorāns Granāts aicina baudīt Taškentas gardākos ēdienus
(26/10/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Dārgie restorāna "GRANĀTS" draugi un apmeklētāji, mēs nolēmām Jūs atkārtoti palutināt ar...
540.
Piedzīvo Leģendu nakts brīnumus pilīs un muižās
(26/10/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinot aizsākto Leģendu nakts tradīciju, arī šogad, 26.oktobrī, savas durvis vērs Latvijas pilis un muižas dažādos...
541.
Kaimiņu kulinārijas tradīciju apmaiņa Rīgas zivju restorānā Le Dome
(10/10/2013 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Zivju restorānā Le Dome šī gada 4. un 5.oktobrī tika aizvadītas Igaunijas nacionālajai virtuvei veltītas vakariņas...
542.
Jūrmalas brīvdabas muzejā notiks Vīna svētki
(28/09/2013 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalas brīvdabas muzejā, jau trešo gadu pēc kārtas, 28. septembrī, pulksten 13:00, visi tiek mīļi aicināti uz "Vīna svētkiem"...
543.
Intervija: sajūti Liepājas viesnīcas Promenade Hotel radīto atmosfēru
(18/09/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesojoties Promenade Hotel pagājušā gada rudenī, pārņēma īpašas sajūtas – viesmīlīga sagaidīšana...
544.
Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"
(07/09/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...
545.
Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"
(04/09/2013 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...
546.
Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā
(30/08/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...
547.
"Senās uguns nakts" atkal iededzas Pāvilostā
(26/08/2013 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2013. gada 31. augustā, Pāvilostā, tiek rīkots tradicionālais pasākums "Senās uguns nakts", kas reizē ir arī tūrisma...
548.
Brīvdabas muzejā notiks Maizes godi
(25/08/2013 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Šo svētdien, 2013. gada 25. augustā, Brīvdabas muzejā no pulksten 12:00 līdz pulksten 16:00 norisināsies Maizes godi...
549.
Rožu dārzs skatāms Latvijas Dabas muzejā
(14/07/2013 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Dabas muzejā no 10. līdz 14. jūlijam norisināsies izstāde "Rožu dārzs", kas tiek organizēta sadarbībā ar...
550.
Atklāj savu vasaras dzērienu - grieķu iecienītā Frappe jeb aukstā kafija
(12/07/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Paruna vēsta, ka labai kafijai jābūt karstai kā ellei, melnai kā velnam
un saldai kā mīlai...
551.
Rīgas Centrāltirgus pulcē svaigu ogu tīkotājus
(04/07/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras garšīgākā nodarbe, protams, ir zemeņu un citu ogu ēšana un to saglabāšana ziemai. Viena no vietām, kur atrast šos...
552.
Intervija: Ivica no "Dziedošajām ģimenēm" par dzīvi Latvijā un īstu gulaša zupu
(27/05/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Horvāts Ivica Janderok zināms kā "Dziedošo ģimeņu" šova dalībnieks Baumaņu ģimenes sastāvā...
553.
TOP 11 aktivitātes bērniem Ķīpsalā – no 24. līdz 26. maijam
(26/05/2013 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīpsalā būs milzum daudz atraktīvu, sportisku, izglītojošu un sirsnīgu aktivitāšu bērniem un viņu vecākiem...
554.
ES apmācību programma studentiem, topošajiem reģionālā tūrisma uzņēmējiem un darbiniekiem
(09/04/2013 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
2013. gada 8. un 9. aprīlī Biznesa augstskolā Turība viesojas Leonardo da Vinči projekta "Reģionālie un lauku...
555.
Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums
(01/04/2013 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...
556.
Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes
(01/04/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...
557.
Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu
(01/04/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...
558.
Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni
(28/03/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach
Hotel restorāna...
559.
Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem
(26/03/2013 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...
560.
Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā
(25/03/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu
karti Lieldienu braucienam...