Latvijas produkti.

Apskatām 561 - 600 no 1296 vārdam 'Latvijas produkti'

Savvaļas kulinārajā festivālā pulcēsies Latvijas labākās lauku toršu cepējas

Savvaļas kulinārais festivāls tradicionāli pulcēs labākās lauku toršu cepējas no malu malām...

Skaistumkopšanas pasaulē sevi piesaka jauns Latvijā radīts kosmētikas zīmols

Pacientu regulārie jautājumi par ādas kopšanu mājās, kā arī saskarsme ikdienas darbā ar...

Atēnās ceļotājiem no jauna atklāts slavens pludmales kūrorts

Ja kādam ceļotājam šajā vasarā Latvijas sauli ieplānots samainīt pret Grieķijas tveici...

Rīgas bankrotējušo restorānu pulkā vēl viens jaunpienācējs

Tūrisma ziņu portāls ''Travelnews.lv'' pirms neilga laika ziņoja, ka VID darbību un nodokļa sloga dēļ ir...

Rīgas Klusajā centrā ēdināšanas biznesu pārtrauc vēl viens restorāns

Tūrisma ziņu portāls ''Travelnews.lv'' pirms neilga laika ziņoja, ka VID darbību un nodokļa sloga dēļ ir...

Peipusa ezera rietumu krasts ir pārsteigumiem pilns

Peipuss ir viens no lielākajiem ezeriem Eiropā. Ja gadīsies nonākt tā rietumu krastā, atklāsiet...

Norisināsies Slīteres Ceļotāju un Mājas kafejnīcu dienas

Slīteres Nacionālajā parkā svinēt Ceļotāju dienas jau desmito gadu aicina Dundagas novada...

Pļēds, sklandrauš, drupšiņzup un skābputr - tas viss būs nobaudāms Latvijā pirmajās Mājas kafejnīcu dienās

Šoreiz Slīteres ceļotāju dienu aktivitātes savīsies kopā ar vietējā kulinārā mantojuma baudīšanas...

Bezmaksas seansā izrādīs labākās tūrisma filmas

Festivāla mērķauditorija ir gan ikviens interesents, kas vēlas gūt vizuālu informāciju par...

Nacionālā akustiskā koncertzāle Latvijas tautsaimniecībā 15 darbības gadu laikā dotu 107,6 miljonu eiro pienesumu

Pēc Kultūras ministrijas pasūtījuma veiktā Nacionālās akustiskās koncertzāles būvniecības sociāli ekonomiskā analīze ļauj secināt, ka...

Bezmaksas seansā izrādīs Labākās tūrisma filmas

Tūrisma filmu festivāla "Tourfilm Riga" labāko īsfilmu parāde īpašā seansā kinoteātrī...

Tukuma pusē ceļotājus aicina uz atvērtajām dienām laukos

Akcijas mērķis ir popularizēt laukus, laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus, pakalpojumus, kā arī...

Restorāns «Bibliotēka No1» atgriežas ar jaunu konceptu un interjera dizainu

Viens no Latvijas labākajiem restorāniem – Bibliotēka No1 pēc rekonstrukcijas atgriezies ne...

Rīgā notiks modes un tekstila izstāde «Baltic Fashion & Textile Riga»

Lai Baltijas reģiona tekstila un modes industrija saglabātu konkurētspēju mūsdienu globālajā un...

Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu

Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...

Viedoklis: Kā Rīgas restorānu nedēļā tiks pārsteigti viesi?

Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «ABAVAS» vīndarītavas saimnieka Mārtiņa Barkāna

«ABAVAS» vīndarītavas produkcija pazīstama ne tikai Latvijā, bet nepilnos 10 gados ieguvusi arī...

Zelta loks, geizeri un ziemeļu eksotika - ko ceļotājiem piedāvā Islande?

Ja pavasara ceļojumā noteicošais nav siltums un sauļošanās sezonas atklāšana, bet dabas skaistuma...

Ēriks Lingebērziņš: Teritoriālā reforma nāks par labu tūrismam

Virkne Latvijas pašvaldības gatavojas savās teritorijās rīkot iedzīvotāju balsojumus par...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Uzzini, kuri ir Igaunijas populārākie tirdziņi

Igauņi nereti brauc ciemos uz latviešu tradicionālajiem sezonas tirdziņiem gan pircēju lomā, gan...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētāja Renāra Circeņa

«Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētājs Renārs Circenis Ķīpsalā, Daugavas krastā esošo viesnīcu...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Viesu skaits Daugavpilī ir pieaudzis par 8%

 Balstoties uz Daugavpils tūrisma pakalpojumu sniedzēju statistikas datiem, var secināt, ka...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Itaka Latvija» un «Itaka Lietuva» vadītāja Dominika Milovska

Pēc aktīva darbības gada Lietuvas tirgū Polijas tūrisma milzis Itaka ienācis arī Latvijā...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

Padomi, kā vari sev palīdzēt atmest smēķēšanu

Tuvojoties pavasarim, par kuru vēsta zemes smarža un siltāki vēji, tā vien gribas pilnu krūti...

KONKURSS: Laimē «Street Burgers» dāvanu karti un nobaudi izcili gardu maltīti

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv, sadarbojoties ar Latvijas garšu cienītāju - burgernīcu...

Apstiprināta Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras vidējā termiņa darbības stratēģija 2019.–2021.gadam

2019. gada 28. februāra Daugavpils pilsētas kārtējā domes sēdē tika apstiprināta Daugavpils pilsētas pašvaldības...

«Latviabeerfest 2019» aicina uz garšas un aromātu baudīšanu kopā ar savējiem

Iekļauts starptautiskajā alus notikumu ceļvedī, "Latviabeerfest 2019" aicina uz garšas un...

Ventspilnieki iepazīstas ar vienu no Latvijas veiksmes stāstiem

Lai iedvesmotu Ventspils uzņēmējus, strādājot tūrisma un viesmīlības jomā, Ventspils...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Talsu TIC aicina pieredzes braucienā «Pērļu medības Kurzemē»

Talsu novada tūrisma informācijas centrs aicina pieredzes apmaiņas braucienā "Pērļu medības Kurzemē", kas...

Skriešana ziemā: kāpēc kupenai nevajadzētu būt šķērslim?

Ziema, sniegs un aukstums nav šķērslis fiziskām aktivitātēm – gluži pretēji, tas ir lielisks veids, kā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ceļojumu kompānijas 1Travel vadītājas Margaritas Šalejevas

Ceļojumu kompānijas 1Travel vadītājas un Baltijas Starptautiskās akadēmijas Tūrisma...

Nozīmīgākais ieguldījums ekonomikas izaugsmē pērn - mājsaimniecību patēriņš un investīciju kāpums

Saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes veikto iekšzemes kopprodukta (IKP) ātro novērtējumu šā gada 4. ceturksnī, salīdzinot ar...

Paradumi kā ronim, āda kā zīds jeb ziemas peldes noslēpumi

Ziemas aukstums labi der, lai norūdītos. Viens no veidiem ir peldes ledainā ūdenī, tomēr tas jādara ar...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Relais le Chevalier» direktora Jevgēņija Nahmana

Viesnīcas «Relais le Chevalier» direktoram Jevgēņijam Nahmanam karjera viesnīcās veidojusies...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.67772007sec.