šefpavārs.

Apskatām 601 - 640 no 753 vārdam 'šefpavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Jūrmalas viesnīca Eiropa Hotel aicina uz aizraujošu Kubas vakaru restorāna terasē

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. augusta pulksten 19.00, viesnīcas Eiropas Hotel restorāns Eiropa aicina baudīt Kubas...

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Rīgas restorānos sagaida lielu iedzīvotāju un pilsētas viesu pieplūdumu

Sākot ar vakardienu, 5. augustu visas nedēļas garumā, līdz pat 11.augustam, Rīgā norisinās Vasaras...

Intervija: restorāns Granāts nes prieku, omulību un viesmīlību

Restorāns Granāts atrodas pašā kūrortpilsētas Jūrmalas sākumā - tieši pretī Līvu Akvaparkam...

Jaunzēlande gatavojas deportēt vīrieti ar lieko svaru

Kādam 130 kilogramus smagam vīrietim, kurš Jaunzēlandē ieradies no Dienvidāfrikas, draud deportācija liekā svara dēļ...

Iebraukšana Jūrmalā rudens un ziemas sezonā būs bez maksas

Jūrmalas pilsētas dome šodien, 2013. gada 25. jūlijā, nolēma mainīt iebraukšanas noteikumus...

Aicina uz elitārām vakariņām muzeja interjerā

2013. gada 2. augustā pulksten 19 Liepājas muzejā Kūrmājas prospektā 16/18 notiks gardēžu vakariņas. Šo unikālo iespēju baudīt izcilu...

Kādus ēdienus ikdienā iecienījuši Rīgas restorānu šefpavāri

Ēdiena izvēlē katram cilvēkam sava gaume - vienam garšo veģetārie ēdieni, otrs katru dienu uzturā lieto gaļu...

Noskaidroti gaļas cepšanas paradumi Latvijā: iecienītākais ir cūkgaļas šašliks

Latvijā iecienītākais grilēšanas produkts ir cūkgaļas šašliks, liecina AS "LIDO" veiktās aptaujas...

126 kāposti Berga Bazāra kāpostlaukā

Viesnīcas Hotel Bergs grafiskā atpazīstamības zīme jeb logo pasaulei ir kāposts kā atgādinājums tam, ka izcilais pilsētbūvnieks...

Honkongā varēs nobaudīt pasaulē dārgāko sviestmaizi

Honkongas viesiem šovasar būs iespēja nobaudīt vienu no pasaulē ekskluzīvākajām trīskārtu sviestmaizēm. Ņemot vērā...

Iepazīsti - septiņas fantastiskas salas

Salu uz vienu nakti iespējams noīrēt pa $ 4 500 ņemot līdzi 15 savus draugus. Ja nevari atrast 15 līdzbraucējus, iespējams noīrēt arī diviem...

Restorāns International S.V. atklāj vasaras terasi un aicina nobaudīt jauno ēdienkarti

Restorāns International S.V. sarūpējis gana daudz jaunumus, proti, pavisam nesen atklāja vasaras terasi...

Jūrmalā atklāj jaunu pludmales bāru the Grill

2013. gada 1. jūnijā, Majoros tiks atklāts jauns pludmales bārs the Grill. Visi gardu ēdienu un kokteiļu...

Pēdējā iespēja izbaudīt vēlās brokastis jūras krastā pirms vasaras brīvlaika

2013. gada 25. un 26. maijā Baltic Beach Hotel rīko pēdējo brunch (vēlās brokastis) restorānā il Sole...

TOP 11 aktivitātes bērniem Ķīpsalā – no 24. līdz 26. maijam

Ķīpsalā būs milzum daudz atraktīvu, sportisku, izglītojošu un sirsnīgu aktivitāšu bērniem un viņu vecākiem...

Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra

Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta "Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...

Dinner in the sky - ekskluzīva maltīte debesīs

No 2013. gada 18. līdz 22. jūnijam Rīgā trešo reizi viesosies kulinārijas projekts/restorāns Dinner in the Sky. Pasākumā piedalīsies labākie...

Aicina iedzīvotājus radīt latvisku nosaukumu augļu un ogu mērcēm

Baltiešiem ir visas iespējas ēst veselīgi, tikai nepieciešams vērīgi atlasīt sezonālus produktus...

Bibliotēka N°1 Restorāns sāk piedāvāt jauno pavasara ēdienkarti

2013. gada 10. aprīlī, viens no Rīgas mūsdienīgākajiem un iecienītākajiem restorāniem...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna...

Restorāns Cotton aicina: satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27. aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga"...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27.aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga" notiks Tallinas un Rīgas kopējais...

Intervija: Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis atklāj steiku lieliskās garšas noslēpumus

Steiki, steiki, steiki... Vienlaikus tik ļoti zināmie, bet tomēr vēl īsti neatklātie...

Vecrīgas restorāns Le Dome piedāvā jaunas garšas nianses - Foto

40 bildes. Restorāna Le Dome šefpavārs Salvis Putāns atklāj no jauna garšas nianses, kuras rosina jebkuru gardēdi...

Nedēļas auglis: saldais, sulīgais un saulainais apelsīns

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv pagājušajā nedēļā aizsāka jaunu rakstu sēriju – katras nedēļas trešdienā informēsim lasītājus par dažādiem...

Restorāna Gourmand šefpavārs pārsteidz ar jaunu ēdienkarti

No pagājušās ceturtdienas, 2013. gada 14. februāra viesnīcas Elizabete restorāns Gourmand...

Restorāns "Caviar Club" atzīts par gada labāko restorānu

Ikgadējā konkursā "Latvijas labākais tirgotājs 2012" restorānu kategorijā pa labāko tika atzīts Jūrmalas...

Žoržs Siksna un Intars Rešetins aicina uz romantisku pasākumu viesnīcā Baltic Beach Hotel

2013. gada 15. februārī pulksten 19:30 viesnīcā "Baltic Beach Hotel" Žoržs Siksna un grupa izpildīs skaistākās...

Nobaudi ekskluzīvus ēdienus no restorāna Kaļķu vārti jaunās degustācijas kartes

Pavisam nesen restorānā Kaļķu vārti pieejama jaunā degustācijas karte, kas jau iemantojusi restorāna...

Latvijā darbu uzsācis ikdienas restorānu tīkls FORTAS

Investējot 250 tūkstošus eiro un radot 25 jaunas darbavietas, Vecrīgā, Aspazijas bulvārī 32 atvēries pirmais lietuviešu zīmola ikdienas restorāns...

Cotton šefpavārs un līdzīpašnieks Heinrihs Erhards maksimāli izmanto vietējos produktus

Aizvien populārāk kļūst uzturā lietot sezonas un vietējos produktus...

Franču restorānā Tokijā piedāvā "dubļu ēdienkarti"

Ja jūs bieži vajā ziņkāre par restorānā pasniegtā ēdiena sastāvdaļām, var nākties atzīt, ka reizēm tomēr labāk izbaudīt maltīti, neuzdodot...

Atklāj labākos pārtikas produktus, kas jāēd lidojuma laikā

Lidmašīnu pasažieri bieži sūdzas par vairāku laika joslu šķērsošanas radītu diskomfortu. Reizēm pašsajūtu...

Baltic Beach Hotel: 2013. gada TOP tendences restorānu piedāvājumos

Izvērtējot 2012. gada viesu pieprasījumu un aktualitātes pavārmākslā, "Baltic Beach Hotel"...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

Šogad projekta Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga īstenotāji uzsvērs sezonālos produktus

2013. gadā projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga", ko sadarbībā ar biedrību "Latvijas Pavāru klubs"...

Kā pasaulē cīnās ar paģirām: brīnumlīdzekļu ABC

Jaunā gada sagaidīšanas svinības tuvojas milzīgiem soļiem, un pienācis pēdējais brīdis, lai sarūpētu receptes paģiru mazināšanai...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.14994407sec.