gaļa.

Apskatām 601 - 640 no 1469 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Izvēlies pareizo maltīti pirms lidojuma!

Svarīgi ir izvēlēties atbilstošu ēdienu ne vien pirms lidojuma, bet arī tā laikā. Uzņemtā pārtika vistiešākajā veidā var...

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz krāšņajiem Rudens ražas svētkiem

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz krāšņajiem Rudens ražas svētkiem svētdien, 30. septembrī no...

Nedēļas nogalē Briselē notiks Rīgas dienas «Feel Riga.Taste Riga»

22.un 23.septembrī, Briselē, Spāņu laukumā (Place d’Espagne) Rīga ielūdz visus, lai kopā ar Eiropas Savienības galvaspilsētu...

Kas īsti ir Zviedrijā tik iecienītās gaļas bumbiņas?

Latvijā šobrīd tik populārās Zviedrijas tradicionālās gaļas bumbiņas būtībā ir līdzīgas pie mums zināmajām kotletēm un tefteļiem, jo...

Vjetnamā aicina iedzīvotājus vairs neēst suņu gaļu

Lai arī daudziem Āzijas iedzīvotājiem suņu gaļa liekas tas pats, kas Rietumu pasaulē ir vistas...

Brīvdabas muzejs aicina uz amatu, spēļu un rotaļu dienu

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz "Amatu dienu. Spēļu un rotaļu dienu" 2. septembrī...

Nedēļas nogalē tiks svinēti Ogres pilsētas svētki - Ogre Elpo 2018

Šogad Ogres pilsētas svētkus svinēsim 24. un 25. augustā pašā pilsētas centrā, priecājoties par...

Augustā Rīgā atvērs IKEA veikalu: ko zināt par jauno veikalu?

Jau kādu laiku zināms, ka Zviedrijas mājas interjera preču tirgotājs IKEA darbu šogad uzsāks arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas

Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...

Viedokļi: Kā viesnīcas tiek galā ar šīs vasaras lielo karstumu?

Pēdējos gadus ierasts bija teiciens "Latvijā jau vasaras nemaz nav". Ziema, pavasaris...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Viedokļi: Kā restorāniem šogad gāja Rīgas Burgeru festivālā?

Šajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau otrais Rīgas burgeru festivāls. Tāpat kā pērn, arī šogad festivāls...

Nedēļas nogalē Āgenskalna tirgus atklāj āra tirdzniecību ar plašu pasākumu programmu

No 3. līdz 5. augustam lieli un mazi aicināti piedalīties īpašā notikumā – Āgenskalna tirgus...

Jau septembrī Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde «Riga Food 2018»

No 5. līdz 8. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais...

Valmieras pilsētas svētkos reģionālā gardēžu ceļa meistardarbnīcā cels godā Livonijas kulināro mantojumu

Sestdien, 28. jūlijā, no plkst. 11:00 līdz 14:00 Valmieras pilsētas 735. gadadienas svinību...

Valmierā būs gardēžu un amatnieku tirgus

Ar meijām rotāts kravas automobilis Valmieras pilsētas svētku sestdienas, 28.jūlija, rītā būs pārvērties par skatuvi. Piestājot...

Vasaras ēdienkarte - ko zināt par tās veidošanu ikdienā?

Vasaras pilnbriedā ir iespēja baudīt sauli, ūdens priekus...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,8%

2018. gada jūnijā, salīdzinot ar 2017. gada jūniju, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 2,8 %, liecina jaunākie...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Francijā vegāni uzbrūk gaļas veikaliem

Francijas miesnieki ar rakstisku lūgumu vērsušies pie Francijas valdības, pieprasot pasargāšanu no bruņotiem vegāniem...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus? (papildināts, 6 viedokļi)

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Gatavojoties svētkiem, aicina iepazīties ar padomiem kā iepirkties, uzglabāt un gatavot droši

Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli tas kļūst...

Mērces un marinādes, kas noder maltītei dārzā un piknikiem brīvā dabā

Grilēt var dažāda veida gaļu, zivis, dārzeņus un pat augļus, bet katram no šiem produktiem izteiktu garšu var piešķirt...

Līgo svētku laikā Liepājā notiks amatnieku un mājražotāju tirdziņš

Tradicionāli divu dienu garumā – 21.un 22.jūnijā – Liepājas Rožu laukums pārvērtīsies par vietu, kur virmo Līgo...

Pārbaudīti grilēšanas padomi

Sulīgi izcepta gaļa, zivs vai dārzeņi ir katra grilētāja lepnums, un Santa Maria BBQ skolā apkopoti daudzi knifi, lai...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Brīvdabas muzejs jau 48. reizi aicina uz gadatirgu

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina uz jau 48. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu Gadatirgu, kas...

LIDO Atpūtas centrs maina nosaukumu uz «Skanīgākā tautas dancotava»

Lai cildinātu XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkus, nosaukumu mainījis LIDO Atpūtas centrs Krasta ielā, kas...

Tikai tiem, kas degunā var paciest zivju smaku!

Piedāvājam ieskatu sešos iespaidīgākos zivju tirgos pasaulē - no Hamburgas līdz Tokijai. Pievilcīgi, bet tajā pašā laikā arī atbaidoši...

19.maijā aicinām uz Zaļo tirdziņu – stādu gadatirgu Gulbenē

Šo sestdien, 19.maijā, no plkst. 9:00 līdz 13:00 aicinām uz Zaļot tirdziņu-stādu gadatirgu Gulbenes pilsētas centrālajā skvērā, Ābeļu ielā 2...

Viedokļi: Kā restorāniem sokas «Rīgas restorānu nedēļā»?

No 7. maija līdz 13. maijam norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Restorānu nedēļas ietvaros labākie restorāni ver savas durvis apmeklētājiem...

12. maijā Rīgas Centrāltirgū tiks svinēti pirmie Dārza svētki

Rīgas Centrāltirgus aicina tirgus apmeklētājus, Rīgas viesus un iedzīvotājus sestdien, 12.maijā apmeklēt pirmos Centrāltirgus Dārza svētkus...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Par netipiskiem spāņu ieradumiem stāsta studente Alīna Depše

Barselona ir iecienīts tūristu galamērķis. Karsta saule, pludmale, palmas, brīnišķīga arhitektūra un senas, senas ieliņas... 

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 27.04.2018 - 29.04.2018

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

Svini pavasari izstādē «Dārzs un dzīvesstils 2018»

Jau no 27. līdz 29. aprīlim Ķīpsalā notiks dārzkopības izstāde “Dārzs un dzīvesstils 2018”, kura apmeklētājus priecēs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Avalon Hotel & Conferences» vadītāja Dmitrija Smetaņina

«Avalon Hotel & Conferences» vadītājam Dmitrijam Smetaņinam ir svarīgi veidot ap sevi kolektīvu, kas viņa teikto labi saprot...

Ķīpsalā pirmoreiz notiks Alus un grila festivāls

No 27. līdz 29. aprīlim Ķīpsalā notiks dārzkopības izstāde “Dārzs un dzīvesstils 2018”, kur līdzās plašajam dārza preču...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.16382813sec.