pavāri.

Apskatām 601 - 640 no 863 vārdam 'pavāri'

Noderīgas aplikācijas ceļotājiem - gardēžiem

Gardēžiem, kuri mīl ceļot var izbaudīt īstu garšas burvību pateicoties aplikācijām, kas pateiks priekšā, kur meklēt vietējos...

Septiņi padomi mājas pavāriem maltīšu gatavošanai ar tvaiku

Viena no slepenām, neredzamām sastāvdaļām mājas virtuvē uzturvielām bagātīgu maltīšu gatavošanā ir tvaiks...

Kā pavadīt mandarīnu un piparkūku laiku Daugavpilī?

Ziemassvētki ir laiks, ko katrs gaida ar nepacietību, jo tieši šie svētki asociējas ar brīnumiem, dāvanām un vēlmju piepildīšanos. Kārdinoša karstvīna...

Tuvojas Baltijā lielākā tūrisma izstāde «Balttour 2015»

No 6. līdz 8. februārim Rīgā, izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 22. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus ''Balttour 2015'', sniedzot...

Gatavo no ziemas sezonas gardumiem

Ziemas sezonā uzturā ieteicams lietot rudenī ievāktos vietējos dārzeņus – kāpostus, bietes, burkānus, kā arī ievestos sezonas...

«Finnair» atklāj Ziemassvētku noslēpumu - VIDEO

"Finnair'' kopš 1983.gada ir oficālā Santa klausa aviokompānija. Šogad divi "Finnair" gaisa kuģi, ar īpašo Ziemassvētku sveicienu lidos...

Noskaidroti labākie restorāni Latvijā

Pieaicinot starptautisku žūriju, otro gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un, tāpat kā pagājušajā gadā...

Vadošie Latvijas šefpravāri prognozē labākos restorānus Latvijā

''Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014'' aptaujātie šefpavāri atzīst, ka Latvijā netrūkst labu restorānu...

Aizvadīta pārsteidzoši veiksmīga Rīgas restorānu nedēļa

Oktobra vidū norisinājās Rudens Rīgas restorānu nedēļa, un tajā atkārtoti tika sasniegts jauns apmeklētāju...

Rīgā atvērts jauns koncepta projekts – veikals, bistro, vīna bārs Elkor Food & Wine

Vēsturiskajā Brīvības bulvāra  19. ēkā, pašā Rīgas sirdī ar lielisku skatu uz Basteja bulvāri un Brīvības pieminekli...

Rudens piedāvājums restorānā Good Stay Dinaburg

Restorāns Dinaburg ir viena no populārākām vietām Daugavpilī, kuru iecienījuši gan vietējie iedzīvotāji, gan pilsētas viesi...

Traģēdija Himalajos izraisa centienus uzlabot tūristu drošību

Pēc vienas no traģiskākajām alpīnisma nelaimēm Nepālas vēsturē Himalajos jau drīzumā...

Tikai šonedēļ nobaudāms īpašais Restorānu nedēļas piedāvājums

No 13. līdz 19. oktobrim jau sesto reizi pilsētas gardēžus un viesus priecēs Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā...

Jaunajā Rīgas restorānā Uzbegims ēdienu gatavo tikai uzbeku pavāri - Foto

25 bildes. 2014. gada rudenī Rīgā tika atvērts jauns uzbeku nacionālās virtuves restorāns Uzbegims, kur...

Rīgas ielās četras dienas darbosies mobilais restorāns

Lai vēl nebijušā veidā atklātu Rīgas restorānu nedēļu, no 8. līdz 11. oktobrim dažādās vietās Rīgā piestās īpašais Restorānu nedēļas busiņš, pasniedzot bezmaksas...

Brussels Airlines ir labākais biznesa klases vīnu piedāvājums

Starptautiska vīna ekspertu grupa nosauca lidsabiedrību ar labāko biznesa klases vīna piedāvājumu - Brussels...

Sestdien Kalnciema kvartālā Miķeļdienas alternatīva – ikgadējais «Itāļu tirgus»

Sestdien, 27. septembrī no plkst. 10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartālā norisināsies "Itāļu tirgus", kas jau...

Centrāltirgū notiks Ražas svētki

Sestdien, 2014.gada 27.septembrī no plkst. 11.00 līdz 14.00 Centrāltirgū notiks Ražas svētki, kurus kā ierasts pēc latviešu...

Latvijas viesnīcu pārstāvji nosauc Rīgas Top3 restorānus

Jau izsenis cilvēkus ir vilinājušas smalkas un greznas lietas. Gardi ieturēta maltīte restorānā apvienojumā ar...

Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»

7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...

Mišelina zvaigznes šefpavārs Alberto Roseti viesojas Rīgā ar Parmas reģiona virtuvi - Foto

25 bildes. Rīgas restorānā «3 pavāri jeb Tam labam būs augt!» 3.09.2014 pulcējās gardēži un Itālijas virtuves mīļotāji... 

Noskaidroti šī gada Latvijas labākie pavāri, pavārzeļļi un konditori - Foto

45 bildes. Latvijas Pavāru klubs vakar noskaidroja labākos Latvijas 2014. gada pavārus, pavārzeļļus...

«Riga Food 2014» – no lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskam baudījumam

Vērienīgas nozares uzņēmumu un organizāciju ekspozīcijas, atraktīvi pavāru, konditoru, bārmeņu...

Grieķu šefpavārs piedalīsies gardēžu festivālā Rīgā

2014. gada 19. septembrī zivju restorāns Le Dome rīko Gourmetfestival (gardēžu festivālu), kurā savas šefpavāra prasmes viesiem...

Tokyo Dog šefpavāri pagatavo pasaulē dārgāko hotdogu «Juuni Ban»

Par Ginesa pasaules rekordistu ir kļuvis hotdogs, ko gatavo Tokyo Dog ēstuvē Sietlā, ASV...

Rīgas svētkos šefpavāri pulcēsies Spīķeros

Sestdien, 16. augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā tiks atvērts ''Rīgas svētku restorāns'', kurā vienlaicīgi darbosies 15 Rīgas...

Padomi lieliskam piknikam no uztura speciālistes un restorānu šefpavāriem

Karstajā laikā katrs no mums plāno, kā pavadīt savu brīvo laiku un kā to aizvadīt pēc iespējas patīkamāk...

Rīgas svētku ietvaros Spīķeri piedāvās plašu programmu gan lieliem, gan maziem

No 16. līdz 17. augustam Spīķeru kvartāls būs viens no Rīgas svētku notikumu punktiem, piedāvājot svētku...

Mārtiņa Rītiņa pavadībā tapis Rīgas svētku oficiālais ēdiens

Restorāna ''Vincents'' šefpavārs Mārtiņš Rītiņš par godu Rīgas svētkiem ir radījis speciālu ēdienu, kas turpmāk...

Dikļos 7. augustā tiks uzburts vienas dienas restorāns

Dikļos 2014. gada 7. augustā tiks uzburts vienas dienas restorāns ''Valmieras Rajons''. Tā ēdienkarti veido 3 pavāru restorāna...

Nosaukti TOP 5 atvērtā tipa virtuvju restorāni Rīgā

Atvērtā tipa virtuves daži tēlaini dēvē par kulinārijas iznākšanu no aizkulisēm. Lai nu kā, mūsdienās atvērtā tipa virtuves filozofija...

Slovēnijā darbojas atklātais ēdiena gatavošanas tirgus «Open Kitchen»

"Open Kitchen" (tulk. no angļu valodas - atvērta virtuve) ir pārtikas tirgus, kur apmeklētāji var izbaudīt...

Rītiņš un Sirmais Rīgas svētkos aicina uz lielāko restorānu Rīgā

Sestdien, 16. augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā tiks atvērts ''Rīgas svētku restorāns''...

Izraēlas kino nedēļa K.Suns festivāla «Telavivas pludmale Rīgā» ietvaros

Nedēļā pirms vērienīgā festivāla "Telavivas pludmale Rīgā" ("Tel-Aviv Beach" Festival, Rīga, Ķīpsala beach) notiks...

Restorāns «Dinner in the Sky» viesosies arī Jūrmalā

23. jūlijā, pirmo reizi Jūrmalā tiks atklāts viens no pasaulē unikālākajiem restorāniem "Dinner in the Sky", kurš, pateicoties...

Šefpavārs Raimonds Zommers radījis savu alus šķirni

Populārā raidījuma Mūsdienu Latvijas garša uzvarētājs un restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar alus darītavas Aldaris...

Cēsnieks, šefpavārs Māris Jansons radīs desertu «Veltījums Cēsīm»

Vispasaules Cēsnieku dienu ietvaros cēsnieks, restorāna ''Bibliotēka No1'' šefpavārs Māris Jansons...

Augusta pirmajās dienās Rīgā gaidāms vērienīgs festivāls

No 2014. gada 1. līdz 3. augustam Rīgā, Ķīpsalas pludmalē pie Vanšu tilta, notiks...

Lolita Neimane: Atbrīvojies no smaguma sajūtas ar dušu no iekšpuses

Mūsdienu modernā sabiedrība ir pieradusi pie pārtikas produktu dažādības, plaši pieejamā garšvielu klāsta...

Zināms šī gada Igaunijas labāko restorānu Top 50

Igaunijā ir lieliska vieta, kur doties meklēt jaunus gastronomiskus piedzīvojumus, jo te atrodas teju 1300  dažādas ēdināšanas iestādes, kuru starpā ir daudz...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.10379601sec.