pavārs.

Apskatām 601 - 640 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Dikļu pils marta beigās piedāvā īpašu veselības kūri dāmām

Pamodies no ziemas miega, dabas spēks asnos un pumpuros flirtē ar sauli. Šo atkal atmošanās mirkli...

Latvijas simtgades svinībām ir vieta ne tikai Rīgā, bet arī ikvienā novadā

Šie svētki, kā ikviens vērienīgs pasākums, var radīt pievienoto vērtību un arī finansiālu ieguvumu...

Liepājas kafejnīcas un restorāni aicina nobaudīt īpašu zivju ēdienus

Liepājā, kā piejūras pilsētā, nozīmīgu lomu ieņem zvejniecība un makšķerēšana. Uzsverot šo...

Piedalies diskusijā par Latvijas valsts simtgades pasākumiem kā kultūras tūrisma produktiem

Strauji tuvojas 2018. gads, kas iezīmēsies ar vērienīgu un būtisku notikumus – mūsu valsts...

Vidzemes atpūtas iespējas kļūst vēl pievilcīgākas

Valmieras Drāmas teātra apmeklējuma un pasākumu plašajam piedāvājumam ar marta mēnesi pievienojas...

Rīgā tiks atvērts pirmais robata restorāns Baltijā

Latvijas galvaspilsētas restorānu saimei martā piepulcēsies pirmais robata grila restorāns un...

Skandināvijas zvaigžņu šefpavārs mācīs Latvijas pavārus

Rīgā notiks vērienīga pārtikas produktu izstāde, kur būs iespēja sastapt pasaules...

Latgales garša ietērpta sirsnīgā video (video)

Video rāda silto Latgales sajūtu un ļauj vizuāli nobaudīt bagātības, kas, ejot cauri gadiem...

Atver studentu un Raimonda Zommera radītu POP UP restorānu

Restorānā apmeklētājiem būs iespējams nobaudīt labākos Itālijai raksturīgos ēdienus, kas...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Noskadroti Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015. gadā

Pieaicinot kompetentu šefpavāru žūriju no ārvalstīm, trešo gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un...

Viedoklis: Vai restorānu apmeklētāji baidās no sliktiem laikapstākļiem un sala?

Laikā, kad Latvijā valda ziema, pilsētu pārklāj sniegputenis un gaisa temperatūras stabiņš nokrīt krietni...

25 padomi, kas palīdzēs Tev veidot veselīgu ikdienu

Neviens cits bez mums neparūpēsies par veselību un mūsu dzīvi nesakārtos pa plauktiņiem. Ir vajadzīgs liels...

Aivars Mackevičs: es zinu, ka pērtiķa gads ceļošanai un tūrismam būs veiksmīgs! (papildināts 08.01.2016.)

Gadu mijas iespaidā gandrīz katrs cilvēks izvērtē aizvadīto gadu...

Čiekurkalnā notiks Ziemassvētku tirdziņš un citi svētku ieskaņas pasākumi

Piecu ceļu krustojumā, laukumā iepretim "Ezerparka namiem", norisināsies Ziemassvētku tirdziņš, kurā...

Viedoklis: kā plānojat pavadīt Latvijas valsts 97. dzimšanas dienu?

Latvija ir maza, bet tradīcijām bagāta valsts. Te mājo cilvēki, kas novērtē savas valsts brīvību un neatkarību...

Viedoklis: kādiem ēdieniem jābūt uz Latvijas svētku svinību galda?

Novembra mēnesis Latvijā tiek pavadīts, atzīmējot nozīmīgus un valstiski svarīgus svētkus. Jau šonedēļ...

Restorāns Maaemo ir Norvēģijas galvaspilsētas Oslo vizītkarte (video)

Netālu no Oslo centrālās dzelzceļa stacijas atrodas divu Michelin zvaigžņu restorāns Maaemo...

Restorāna «Piramīda» jaunais šefpavārs prezentē ziemas ēdienkarti - Foto

40 bildes. Izmantojot jaunu pieeju ēdienu pagatavošanai, šefpavārs radoši izceļ ēdiena galvenās nianses, tādejādi, radot...

Vācijas un Austrijas luksus viesnīcās atklāj brokastu olu skandālu

Atpūtas viesnīcu ceļvedis Relax Guide ir pārbaudījis 50 Vācijas un Austrijas piecu un četru zvaigžņu...

Pērnava uz Rīgu atved 24 h pop-up SPA

Tuvojoties aukstajam un tumšajam ziemas laikam, aizvien vairāk meklējam iespējas atpūtai un relaksācijai iekštelpās...

Tūristiem piedāvā aplūkot Vīnes neglītākās ēkas - cilvēki ir sajūsmā

Vīne ir ķeizarienes Sisī un valšu karaļa Štrausa, Mocarta, Zahera tortes un Šēnbrunnas pils...

Viedoklis: Šefpavāri bērniem novēl veselīgu pārtiku

Travelnews.lv Latvijas restorānu šefpavāriem vaicā, ko viņi novēlētu bērniem. Šogad Starptautiskā šefpavāru dienas tēma bija "Veselīgi bērni - veselīga nākotne", un, svinot...

Viedoklis: Latvijas šefpavāri stāsta par pūpēžu gatavošanu

Varam lasīt, ka pūpēži ir ēdami un no tiem var gatavot dažādus ēdienus. Vai Latvijas šefpavāri...

Ar austerēm, šampanieti un iecienītiem dīdžejiem restorāns «Grande Brasserie Riga» atklāj ballīšu sezonu!

Vēl nesen ar skaļu un izsmalcinātu burziņu, plašu...

Pirmo reizi Rīgā - Ungārijas dienas!

Ungārijas vēstniecība Latvijā pirmo reizi organizē "Ungārijas dienas 2015", kas notiks šā gada oktobrī un nākotnē varētu kļūt par...

Pērļu grūbu putra ar baravikām un baltvīnu

Putras nedēļas ietvaros, Mežotnes pils restorāna šefpavārs Markus Murovskis piedāvā:PĒRĻU GRŪBU PUTRA AR BARAVIKĀM UN BALTVĪNU. Recepte...

Šefpavārs Sergejs Šiporovs no restorāna «Le Dome» kulināri izklaidē žurnālistus - Foto

30 bildes. Vecrīgas viesnīcas «Dome Hotel & Spa» restorāns ir ieguvis jaunu šefpavāru, kurš...

Kūrorts, kas uzbūvēts uz klints Karību jūrā (video)

Villa on Dunbar Rock atrodas uz Guanajas salas Hondurasā, kas ir trešā lielākā valsts Centrālamerikā. Kūrortā piejami astoņi...

Viedoklis: kas nosaka pavāru ģērbšanās modi virtuvē?

Vai restorāna pavārs iedomājams bez speciālas darba formas? Kā pavāri izvēlas savu darba apģērbu un kas nosaka...

Mežotnes pils restorānā jauns šefpavārs

Markus Murovskis no Vācijas uz dzīvi Latvijā pārcēlies pirms 9 gadiem. Savas pavāra zināšanas ieguvis Berlīnes gastronomijas skolā, kur pēc...

Vecrīgas restorānā «Le Dome» vadību pārņem šefpavārs Sergejs Šiporovs - Foto

20 bildes. Daudzsološais šefpavārs Sergejs Šiporovs ir praktizējies Lielbritānijas Michelin restorānā...

15 interesanti fakti par Titāniku

Titāniks bija lielākais pasažieru kuģis un lielākais transportlīdzeklis pasaulē.  Tā garums bija 269 metri. Šobrīd lielākais kruīza kuģis ir...

Svinīgā ceremonijā noskaidroti 2015. gada labākie pavāri un pavārzeļļi - Foto

100 bildes. Par konkursa "Labākais pavārs 2015" uzvarētāju kļuvusi pavāre Ina Poliščenko un par "Latvijas pavārzellis 2015" kļuvusi Kristiāna Šēnfelde...

Latvijas pavāri Ķīpsalā sacenšas par titulu «Latvijas pavārs 2015» - Foto

65 bildes. Par konkursa dalībnieku var kļūt ikviens kvalificēts pavārs, kas strādājis par pavāru...

Ķīpsalā jau 20. reizi notiks Baltijas lielākā pārtikas nozares izstāde – «Riga Food 2015»

Ķīpsalā jau 20. reizi notiks Baltijas lielākā pārtikas nozares izstāde – "Riga Food 2015", kas šogad...

Stambulas garšas piezīmes

Šovasar devāmies uz Stambulu ar nolūku iepazīt tās gardo pusi un atrast ieteicamas pieturvietas gardēžiem. Nedēļas laikā mēs...

Zeme, kur vērts atgriezties!

Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta pasaulei Latviju atklājusi pievilcīgā gaismā. Ne velti 2014. gadā, kā liecina Tūrisma attīstības...

«DOMS BĒRNIEM 2015» aicina ikvienu iesaistīties 20 aizraujošās darbnīcās

Sabiedriskā kustība "MANS DOMS" un Doma draudze aicina svinēt Rīgas Doma jubileju...

Aplūko jaunumu parādi izstādē «Riga Food 2015»

Strausa delikateses, latviskais mocarella, bišu maizīte, bumbieru čipsi... tie ir tikai daži no gardumiem, ko ir radījuši latvieši...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.976372sec.