recepte.

Apskatām 601 - 640 no 897 vārdam 'recepte'

Laimē grāmatu ar omīšu un opīšu senajām receptēm - «Mūsu Mantojums»

Konkursa uzvarētāji balvā saņems jauno kulinārijas žurnāla un portāla "Četras Sezonas" komandas...

Jaunā Signes Meirānes grāmata «Mūsu Mantojums» ir lieliska dāvana Ziemassvētkos

Kulinārijas žurnāla un portāla "Četras Sezonas" komanda kopā ar idejas autori Signi Meirāni laidusi klajā...

Laimē grāmatu ar omīšu un opīšu senajām receptēm - «Mūsu Mantojums»

Konkursa uzvarētāji balvā saņems jauno kulinārijas žurnāla un portāla Četras Sezonas komandas...

Iepazīsti latviešu tradicionālo svētku virtuvi

Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām...

Rīgas restorāni izmanto radošu pieeju nosaukumu veidošanā

Katrs uzņēmums pirms tā oficiālās darbības uzsākšanas ir aizdomājies par uzņēmuma...

Jūrmalas brīvdabas muzejā notiks Vīna svētki

4. oktobrī pulksten 13.00 Jūrmalas brīvdabas muzejā (Tīklu iela 1A, Lielupe) jau ceturto gadu pēc kārtas notiks "Vīna svētki". Mājas vīna gatavošana...

KEY to RIGA šefpavāre aicina pagatavot «Dārzeņu panniņu ar Mocarellas sieru»

Rudens ražas laikā restorāna KEY to RIGA (www.keytoriga.lv) šefpavāre Gunita Rolova turpina rosīties...

Ķīpsalā savu virtuozitāti rādīs Latvijas labākie bārmeņi un baristas

Jau šonedēļ starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2014" notiks aizraujoši konkursi – bezalkoholisko...

Restorāns Garšas Frekvence aicina uz Gastronomijas festivālu

No 28. augusta līdz 7. septembrim jau trešo gadu starptautisko pārtikas izstādi Riga Food atklās...

Brīvdabas muzejā notiks Maizes godi

Šo svētdien, 24. augustā, Brīvdabas muzejā no pulksten 12:00 līdz plkst.16:00 norisināsies Maizes godi. Būs iespēja...

Jūrmalā atvērts mūsdienu Latvijas virtuves restorāns «Laivas»

Kūrortpilsētā Jūrmalā, pašā Lielupes krastā, atklāts mūsdienu Latvijas virtuves restorāns ''Laivas'', kas piedāvā...

Īpatnējie sīkpreču automāti pasaulē

Šķiet, mūsdienās automātos pārdod teju vai jebko – sākot no vārītām olām un krūšturiem līdz dzīviem vēžiem un pat lietotai apakšveļai...

Ezerpils saime aicina uz tradicionālajiem svētkiem

Drīz Amatas novadā atkal svētki! Sestdien, 26.jūlijā no plkst. 10.00 līdz 18.00 ciemos aicina Āraišu Ezerpils saime...

Kungu ielas kvartāls aicina uz garšas piedzīvojumu Kartupeļu ballē

Kungu ielas radošajā kvartālā 26. jūlijā uz goda pjedestāla tiks celts kartupelis, kam par godu...

Cēsnieks, šefpavārs Māris Jansons radīs desertu «Veltījums Cēsīm»

Vispasaules Cēsnieku dienu ietvaros cēsnieks, restorāna ''Bibliotēka No1'' šefpavārs Māris Jansons...

Vanilla Travel ceļo: Austrumu, rietumu, Āfrikas un Eiropas krustcelēs – Sicīlijā

Sicīlija ir viena no Vidusjūras salām, kas noteikti jāiekļauj Must visit ceļojumu sarakstā...

Vairāk nekā ¼ Latvijas iedzīvotāju vēlas iegādāties sieru ar samazinātu tauku daudzumu

Latvijā 25% sieviešu un 20% vīriešu labprāt iegādājas sieru ar samazinātu tauku saturu...

Elita Patmalniece piedalīsies radošajās darbnīcās labdarības lielkoncertā Bruknā

Jau šosvētdien, 6. jūlijā pulksten 17.00 Bruknas muižā, Dāviņu pagastā notiks labdarības lielkoncerts...

Turības ideju kokursa finālā - dzīvotspējīgākie projekti

Gleznu reprodukciju darbnīca, ūdens automāti skrējējiem, vēja ģenerators ventilācijas šahtā, - tās ir tikai dažas biznesa idejas...

Kā pagatavot garšīgu Jāņu sieru, iesaka restorāns Boulevard 33

Ja beidzot esi izlēmis Jāņu sieru pagatavot pats, tad vērts ielūkoties Rīgas viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna...

Lido: Ko Tu zini par alu?

LIDO alus darītava izpētījusi un apkopojusi interesantus faktus par alu, kas mūsdienās ir trešais populārākais dzēriens...

Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti

Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...

Skaistumkopšanas salons Beauty Expert prezentē jaunu tievēšanas procedūru «Techni SPA»

Celulītu piemeklē vismaz 90% sieviešu un tā rašanās iemesli mēdz būt dažādi: iedzimtība...

Kā pagatavot «Pankūku čipsus», iesaka restorāna KEY to RIGA šefpavāre

Tuvojoties izlaidumu laikam, Vecrīgas populārā restorāna Rīgas atslēga jeb KEY to RIGA šefpavāre Gunita...

Centrāltirgus aicina uz Starptautiskās Bērnu aizsardzības dienas labdarības koncertu

Sestdien, 2014.gada 31.maijā, no pulksten 11.00 līdz 14.00 Centrāltirgū notiks Starptautiskajai Bērnu...

Vīna bārs Garage piedāvā pavasarīgu salātu recepti

Maijs ir mēnesis, kad lutināt sevi ar zaļiem, svaigiem un sezonāliem ēdieniem, tāpēc iesakām izmēģināt pagatavot lapu salātus ar rabarberiem, apelsīniem...

Dabas muzejs aicina uz darbīgu izstādi «Pavasaris savvaļā un dārzā»

No 7. līdz 10. maijam Dabas muzejā norisināsies izstāde "Pavasaris savvaļā un dārzā", kurā varēs...

10 lietas, ko izbaudīt Liepājā pavasarī

Kad saule sāk spīdēt spožāk un tā vien gribas izrauties no savas lāča ziemas migas, ir apmeklēt Liepāju, kura ikviena sirdi spēs piepildīt piepildīt ar īstu pavasari...

Eco Catering un Dobeles dzirnavnieks piedāvā 5 īpašas receptes Lieldienu galdam

Lai arī tradicionāli Lieldienās ierastākā maltītes sastāvdaļa ir olas, noderīgi atcerēties - tie ir svētki...

Jelgavas tūrisma vakarā gatavos gardas uzkodas piknikam

24.aprīlī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks tematiskais tūrisma vakars "Vēderprieku baudīšana dabā"...

Restorāns KEY to RIGA iesaka, ko darīt ar Lieldienās neapēstām olām (recepte)

Latvisku tradīciju iedvesmots restorāns KEY to RIGA un tā pavāri visiem Lieldienu svinētājiem...

Vīna bārs Garage iesaka uzņemt vitamīnus bagātīgās devās (recepte)

Vīna bārs Garage, kas atrodas Berga bazārā, katru mēnesi aicina pagatavot kāda dzēriena recepti...

Rīgas atslēga šefpavāre cienā ar veselīga ēdiena recepti

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas gastranomijas laboratorijā tapusi garda un vitamīniem bagāta maltīte...

Rīgas atslēgas šefpavāre piedāvā Gastronomijas laboratorijas jaunumu - «Cūciņ spēlē paslēpes»

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas Gastranomijas laboratorijas jaunums...

Le Dome šefpavārs cienā ar recepti «Vārīta krēma un ogu groziņpīrāgs»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs Māris Astičs...

Restorāna Le Dome šefpavārs aicina pagatavot «Smiltsērkšķu krēma kūku ar bazilika saldējumu»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs atklāj recepti...

Lido šefpavāre iesaka gavēņa laikam atbilstošu sautējuma recepti

Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka gavēņa laikam atbilstoša ēdiena recepti, kas paplašinās katra...

Jauniešu teātra studija aicina uz pirmizrādi "Līze Analīze"

Svētdien, 9.martā, pulksten 12:00 bunkuriņā "Krāsu karuselis" Bāriņu ielā 15 uz Ineses Zanderes dzejas izrādes bērniem...

Dinamo Rīga hokejisti šodien Čili Picā ceps picas

Turpinot just līdzi Latvijas hokejistu gaitām, lielākais picēriju tīkls Latvijā, Čili Pica, izveidojis...

Mančestrā pagatavo pasaulē dārgāko pankūku

Par godu Starptautiskajai Pankūku dienai jeb "Treknajai otrdienai", kā to dēvē briti, kādas Mančestras viesnīcas restorānā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.64464402sec.