viesmīlība.

Apskatām 601 - 640 no 985 vārdam 'viesmīlība'

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija,

Zemgales Tūrisma asociācija,

Izdota grāmata Tūrisma uzņēmuma vadīšana kultūras atšķirību kontekstā

Izdota Biznesa augstskolas Turība lektora Ērika Lingebērziņa Dr.oec. grāmata „Tūrisma uzņēmuma vadīšana kultūras atšķirību kontekstā...

Dzert tikai stāvus vai nepieskaroties glāzei – ūdens dzeršanas tradīcijas no visas pasaules

Cilvēka ķermenis sastāv 50-86% no ūdens, ūdens klāj arī aptuveni 71% no Zemes virsmas...

Profesore no Peru: Studentiem Latvijā būtu nepieciešama lielāka disciplīna

Septembra beigās Latvijā viesojās Peru augstskolas Universidad San Ignacio de Loyola Tūrisma administrācijas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora MOUZENIDIS TRAVEL attīstības nodaļas vadītājas Nataļjas Golovinovas

Nav nemaz tik daudz cilvēku, kuri savu darbavietu Latvijā atraduši tieši kādas sev tuvas valsts dēļ, taču tūroperatora...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Limbažu tūrisma informācijas centra vadītājas Ilzes Milleres

Limbažu Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilze Millere pēc 16 gadu darba aizvien saredz jaunas iespējas...

5. oktobrī Salaspilī notiks Daugavas lejteces tūrisma forums

Šī gada 5. oktobrī, Salaspilī, Nacionālā botāniskā dārza oranžērijā, jau otro reizi notiks Daugavas lejteces tūrisma forums...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Biznesa augstskolas «Turība» pasniedzēja un SIA «Balticvision Riga» izpilddirektora - līdzīpašnieka Ērika Lingebērziņa

SIA «Balticvision Riga» izpilddirektors, Tūrisma pētniecības centra vadītājs, Dr.Oec. Ēriks Lingebērziņš...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Septembra beigās - Miķeļa tirgus Rēzeknē

24. septembrī no plkst. 10.00 līdz 15.00 aicinām uz ikgadējiem ražas svētkiem – Miķeļa tirgu Rēzeknē...

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Aptauja: Laiks, komforts un uzticams serviss – galvenie pakalpojumu izvēles kritēriji dodoties biznesa braucienā

Biznesa braucieni jeb komandējumi vairs nevar tikt uzskatīti par retu vai ekskluzīvu pienākumu. Strādājot starptautiskā...

Rīgā notiks konference «Ziemeļvalstu darījumu tūrisma iespējas Baltijā»

2017.gada 21.septembrī LNB telpās, HoReCa.lv nozares biznesa portāls un Somijas uzņēmums Malja BTL Oy rīkos pasākumu cikla

Maija Rozīte: Nodokļu maksas apmērs nedrīkst ietekmēt tūristu plūsmu

Pieaugošā tūristu skaita dēļ Rucavas novada Papē tiek apsvērta iespēja ieviest iebraukšanas maksu, kas tiktu novirzīta infrastruktūrai un tūristu apskates objektu sakārtošanai...

Biznesa augstskolā Turība piedāvās pilnveidotu augstākā līmeņa starptautiskā tūrisma studiju programmu

Biznesa augstskolā Turība pilnveidota augstākā līmeņa starptautiskā tūrisma studiju programma (EMBA)...

Durvis vērs vaļā Biznesa augstskolas Turība StartUp tūrisma aģentūra

Šī gada 24. augustā, plkst. 15.00 Biznesa augstskola Turība atklās jauno mācību telpu – StartUp tūrisma aģentūra...

Viedoklis: Vai jāmudina tūrismu attīstīt arī ārpus Rīgas?

Saka, ka statistika nemelo. Un tā rāda savdabīgu ainu - teju 80% no Latvijas tūrisma nozares...

Viedoklis: Kā augstskolas gatavojas izmaiņām tūrisma nozarē un vai tās gatavo arī tūrisma uzņēmējus?

Viesmīlības nozare pieaug - ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Prognozes liecina, ka tā turpinās pieaugt, jo cilvēki ceļo...

Wizzair ziemas sezonā no Viļņas lidos uz Maroku

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā WizzAir šodien paziņojusi...

Wizzair ziemas sezonā no Rīgas uzsāks lidojumus uz Izraēlu

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā WizzAir šodien informēja par jaunu, saulainu maršrutu no Rīgas...

Wizz Air izveido jaunu, saulainu maršrutu ziemas sezonai no Rīgas

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šī gada 9.augustā informēja par jaunu, saulainu maršrutu no Rīgas uz...

Kino-vakariņas «Ceļojums uz Itāliju» jau šo ceturtdien!

Kinoprojekts "Spektrs" un "Radisson Blu Elizabete" viesnīcas restorāns C.U.T. aicina kino piešķirt garšu īpašā gastronomiskās komēdijas...

Olimpiskā centra «Ventspils» viesnīcā pulcējas tūrisma nozares speciālisti

Trešdien, 2.augustā, Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīcā uz tikšanos ir pulcējušies tūrisma nozares uzņēmēji, reģiona pašvaldību pārstāvji un  Latvijas...

Noskaidros labāko naktsmītni un ēdināšanas uzņēmumu Ventspilī

Ventspilī aktīvi turpinās vasaras tūrisma sezona, kuras laikā gan viesi no Latvijas, gan ārvalstīm apmeklē Ventspili, lai pilnvērtīgi atpūstos un...

Cik attīstīta Latvijā ir apkalpošanas kultūra - saruna ar «Centurion Hospitality» vadītāju Didzi Grāvīti

Lai mūsu ceļojums, vakars vai vienkārši pusdienas norisinātos patīkami un bez starpgadījumiem, ir nepieciešami cilvēki, kas mūs apkalpo. Ja dodoties pusdienās uz pusdienu bistro, nesmaidoša kasiere vēl nebūtu pasaules gals (lai gan arī v

Saeima noraida priekšlikumu samazināt PVN viesmīlības jomai; Rīgas restorānu īpašnieki sašutuši par nozares ignorēšanu

2017.gada 19.jūlijā 30 sabiedriskās ēdināšanas pārstāvji, tajā skaitā restorānu: "Pagalms", "Trīs pavāri", "Madam Brioš", "Orizzonte", "Golden Coffee" u.c. nosūtīja kopīgu vēstuli Saeimai ar lūgumu grozīt PVN likuma 42.pantu...

Rezidor Hotel Group nostiprina savu pozīciju, atverot reģionālo ofisu Rīgā

Rezidor Hotel Group, viens no dinamiskākajiem viesnīcu uzņēmumiem pasaulē un daļa no Carlson Rezidor Hotel Group, ir izveidojis Baltijas reģionālo ofisu, kurš atradīsises Rīgā, tadējādi nostiprinot savas pozīcijas reģionā. Baltijas un Ukrainas re

Rīgas pieczvaigžņu viesnīca «Grand Palace Hotel» atjaunojusi interjeru

Vienā no prestižākajām pieczvaigžņu superior klases viesnīcām Latvijā - Grand Palace Hotel radīts jauns interjera dizains – ir renovēts "Pils Bārs un Restorāns", kā arī recepcija un foajē. Jaunā interjera autors ir dizainers Žans Pjērs Mar

Centurion Hospitality aicina apmeklēt apmācības «Patiesa Viesmīlība», kuras 8. augustā norisināsies vēju pilsētā Liepājā

Šīs apmācības ir sevi pierādījis enerģijas lādiņš, kas sapurina, iesaista, izglīto un iedvesmo kā darbam, tā ikdienai ārpus tā. Apmācības pavada neskaitāmi dzīves piemēri, kā arī īpaši piemeklēta fona mūzika, kas nodrošina pilnvērt

Cēsiniece Sigita Klētniece par Cēsu pilsētas svētkiem, Cēsīm un cēsiniekiem

Tūrisma uzņēmuma un pasākumu vadītāja Sigita Klētniece par Cēsu pilsētas svētkiem, programmu un pašiem cēsiniekiem...

Pavāra Ērika Dreibanta atklātā vēstule VID un LVRA

Nesen no Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) saņēmu vēstuli, kurā tika pavēstīts, ka asociācija ir uzsākusi sadarbību ar Valsts ieņēmumu dienestu (VID) – lai sakārtotu ēdināšanas nozari. Kas pati par sevi ir liel

Viedoklis: Vai tūrisma studijas vēl joprojām ir topā studentu pilsētā Valmierā - Vidzemes Augstskolā?

Šonedēļ noslēdzās pirmā kārta vienotajai uzņemšanai pamatstudijās - jau vakardien publicējām Biznesa augstskolas "Turība" viedokli par šā gada aktualitātēm tūrisma studijās un vērsāmies arī pie otras no zināmākajām augstskolām, kas sagatavo

Viedoklis: Kāda interese par studijām tūrismā šogad novērojama Biznesa augstskolā «Turība»?

Divas dienas atpakaļ noslēdzās pirmā kārta vienotajai uzņemšanai pamatstudijās - lai arī Biznesa augstskola "Turība" nav viena no augstskolām, kura ir starp augstskolām, kuras piedāvā pieteikties vienoti, tomēr jau ir jūlija vidus...

VID un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija vienojas par sadarbību un uzsāk kopīgu akciju

Nostiprinot līdzšinējo sadarbību, Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Ilze Cīrule un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas...

Jaunpienācēji piesaka konkurenci ilggadējiem Ventspils ēdinātāju konkursa dalībniekiem

Vērtēšanai šogad izvēlēti 50 Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, starp kuriem ir gan apmeklētāju jau ilgstoši iecienīti uzņēmumi, gan pavisam jauni...

Ogres tehnikumu absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi

Ogres tehnikumu (OT) absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi, kuri pirms četriem gadiem...

Brauciens uz jaukajām Baleāru salām 2016. gada aprīlī - Ceļotāja stāsts

Šim braucienam gatavojos vairākus gadus. Pašu braucienu organizēju un izplānoju pats sev personīgi - vienīgo palīdzību ņemot aviobiļešu iegādē no "Estravel"...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?

Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad vajadzētu un kad nevajadzētu atst

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

13. jūnijā Rīgā tiks rīkotas apmācības SOLI-PA-SOLIM tūrisma nozarē strādājošajiem

Centurion Hospitality aicina apmeklēt apmācības SOLI-PA-SOLIM, kurās no A-Z apskatīs veiksmīgas apkalpošanas praktisko pusi un viesim pielāgotu pārdošanu. Apmācību mērķauditorija: restorānu, bāru, kafejnīcu un terašu personāls.

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.35258508sec.