restorāna.

Apskatām 641 - 680 no 2167 vārdam 'restorāna'

Kaļķu vārti,

Baltic Beach Hotel & SPA,

Rixwell Segevold Hotel ,

Le Dome,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

View Restaurant & Lounge,

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

Noskaidro vīnmīļiem draudzīgākos Baltijas valstu restorānus un bārus

"Baltic Wine List Awards" konkursa ietvaros noskaidroti vīnmīļiem draudzīgākie Latvijas un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Norvēģijā atlāj Eiropā pirmo zemūdens restorānu (video)

Norvēģijā 2019. gada 20 martā durvis vēris pirmais zemūdens restorāns Eiropā un tas...

Restorānā «Light House Jurmala» viesus priecēs jaunā pavasara ēdienkarte - Foto

20 bildes. Restorāna «Light House Jurmala» šefpavārs Fjodors Kasatkins viesiem sagatavojis pavasarīgu jaunās sezonas ēdienkarti...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētāja Renāra Circeņa

«Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētājs Renārs Circenis Ķīpsalā, Daugavas krastā esošo viesnīcu...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Raimonds Tomsons Pasaules vīnziņu čempionātā iegūst 3. vietu - Foto

20 bildes. Restorāna "Vincents" vadītājs un vīnzinis Raimonds Tomsons XVI Pasaules vīnziņu čempionātā Antverpenē ieguva 3. vietu, kas ir augstākais šāda veida sasniegums ne vien Latvijas, bet visas Baltijas līmenī...

Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera

Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...

Travelnews.lv Dalatas pilsētā iepazīst kafijas grauzdētavu un izbauda restorāna piedāvājumu - Foto

30 bildes. Travelnews.lv Dalatas pilsētā iepazīst kafijas grauzdētavu un izbauda restorāna piedāvājumu...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

Restorānā «Memories» aicina uz Masļenicas svētku vēlbrokastīm

Svinīgā un mājīgā gaisotnē būs iespēja baudīt visgardākās pankūkas un piedevas. Rozā biešu...

KONKURSS: Laimē «Street Burgers» dāvanu karti un nobaudi izcili gardu maltīti

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv, sadarbojoties ar Latvijas garšu cienītāju - burgernīcu...

Restorānā «Amber» radīts unikāls piekdienas vakara ballīšu koncepts

Viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga restorānā AMBER ar pavasara atnākšanu tiks atklāts moderns un...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Šampanieša festivālā Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā pulcēsies gardēži no visas pasaules

Šampanieša festivāls "Riga Wine & Champagne" pulcēs gardēžus un šampanieša cienītājus no...

Viesnīcu «Radisson Blu Elizabete Hotel» apbalvo kā labāko darba vidē balstīto mācību organizatoru

Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) organizētajā balvu pasniegšanas ceremonijā...

Venēcijas karnevāls ierodas Rīgā!

Iekrāsojiet savu ikdienu Venēcijas karnevāla krāsās un sajūtās - restorānā Piazza Italiana norisinās...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Viedoklis: Kur atrast jaunākās vēlo brokastu vietas Rīgā?

Brančs ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis nosaukums...

Ādažos atver jaunu lielāko ģimenes restorānu «Hercogs»

Pašā Ādažu centrā  durvis ver jauns ģimenes restorāns "Hercogs". Pilnībā no jauna rekonstruētās...

Valentīna dienā ieplāno romantiskas vakariņas, jo mīlestība iet caur vēderu

Svētā Valentīna dienas svinīgās vakariņas tiek pavadītas ne tikai sirsnīgās sarunās divatā, baudot...

Vecrīgas sirdī durvis ver Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns «ATVĒRTS» - Foto

40 bildes. Gardēži pavisam noteikti var priecāties, jo "ATVĒRTS" sola saviem viesiem izcila restorāna cienīgus ēdienus par gluži vai smieklīgām cenām - viesi par pašizmaksas cenu un minimālu ieejas maksu varēs baudīt restorāna standartiem atbilstošu

Ventspilī nosaka labākos ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus Ventspilī

Šogad konkurss pārsteidza ar jaunām nominācijām un apbalvošanas ceremonijas īpašo viduslaiku...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson viesnīcu grupas» pārdošanas direktores Latvijā Ludmilas Holcas

"Radisson Hotel Group" (Radisson viesnīcu grupa) ir viena no lielākajām viesnīcu kompānījām Eiropā un...

Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»

Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā...

«Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs - Foto

50 bildes.  «Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs...

Madonā atklāts unikāls ziemas pop-up restorāns «Tas nav tas, ko Tu domā» - Foto

25 bildes. Caur gardiem ēdieniem, dzērieniem, improvizāciju un pārsteigumiem aizvadīts pirmais #VIEDI ziemas pop-up restorāna "Tas nav tas, ko Tu domā" pasākums, kas atrodas Madonā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Relais le Chevalier» direktora Jevgēņija Nahmana

Viesnīcas «Relais le Chevalier» direktoram Jevgēņijam Nahmanam karjera viesnīcās veidojusies...

Restorāns «International Jūrmala» tiek slēgts uz rekonstrukciju

Resto-Rātors restorānu grupai piederošais restorāns "International Jūrmala" allaž bijs...

Ģimenes restorānu tīkls «Hercogs» piedāvā īpašu «Čempionu ēdienkarti»

Nav jābūt sportistam, lai domātu kā čempions. Mūsu vidū ir gan labdarības, gan mākslas, gan...

Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)

Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!

Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS...

7 valstis, kurās nav jāatstāj dzeramnauda

Dzeramnauda ir žests, ar kuru aplicinām, ka mums ir paticis restorāna, kafejnīcas vai...

Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns

"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

Divi augstu vērtēti restorānu šefpavāri piedāvā noderīgas idejas Vidzemes novada pārtikas ražotājiem

28. novembrī, īpašā Vidzemes plānošanas reģiona rīkotā tīklošanās un jaunu kontaktu veidošanas pasākumā Dikļu pils klētī satikās...

10 lietas, ko derētu zināt, pirms dodies uz krāšņo Maroku

Varavīksnes krāsas, garšvielu tirgus smarža, orķestra mūzika pilsētā – pirmajā mirklī Maroka var šķist...

Restorāna «Piramīda» šefpavārs Artūrs Brucis dalās ar rupjmaizes kārtojuma recepti

Tuvojoties svētku sezonai, restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā vienkāršu un...

Viedokļi: Cik laicīgi pirms svētkiem restorānos tiek veiktas rezervācijas?

Tā vien varētu šķist, ka pēc siltās un bezrūpīgās vasaras, restorānos iestājies klusums un miers. Tomēr tā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.88383293sec.