Kaļķu vārti, restorāns Jauniela 20, Rīga, LV-1050 +371 67224576
|
Baltic Beach Hotel & SPA, viesnīca Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015 +371 67771400
|
Rixwell Segevold Hotel , viesnīca Mālpils iela 4b, Sigulda, LV-2150 +371 67974848
|
Le Dome, restorāns Miesnieku iela 4, Rīga, LV-1050 +371 25441551
|
Atpūtas komplekss “Miķelis” , atpūtas komplekss “Miķelis” Uzvara, Gailīšu pagasts, Bauskas novads, LV-3931 +371 26443496
|
View Restaurant & Lounge, restorāns Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015, Latvija +371 6777 14 28
|
|
641.
Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019
(05/04/2019 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...
642.
Noskaidro vīnmīļiem draudzīgākos Baltijas valstu restorānus un bārus
(05/04/2019 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
"Baltic Wine List Awards" konkursa ietvaros noskaidroti vīnmīļiem draudzīgākie Latvijas un...
643.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva
(04/04/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...
644.
Norvēģijā atlāj Eiropā pirmo zemūdens restorānu (video)
(04/04/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Norvēģijā 2019. gada 20 martā durvis vēris pirmais zemūdens restorāns Eiropā un tas...
645.
Restorānā «Light House Jurmala» viesus priecēs jaunā pavasara ēdienkarte - Foto
(29/03/2019 06:27)
[lv]
Skatīt vairāk
20 bildes. Restorāna «Light House Jurmala» šefpavārs Fjodors Kasatkins viesiem sagatavojis pavasarīgu jaunās sezonas ēdienkarti...
646.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētāja Renāra Circeņa
(28/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
«Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētājs Renārs Circenis Ķīpsalā, Daugavas krastā esošo viesnīcu...
647.
Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?
(25/03/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes
izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu
velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...
648.
Raimonds Tomsons Pasaules vīnziņu čempionātā iegūst 3. vietu - Foto
(21/03/2019 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
20 bildes. Restorāna "Vincents" vadītājs un vīnzinis Raimonds Tomsons XVI Pasaules vīnziņu čempionātā Antverpenē ieguva 3. vietu, kas ir augstākais šāda veida sasniegums ne vien Latvijas, bet visas Baltijas līmenī...
649.
Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera
(20/03/2019 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...
650.
Travelnews.lv Dalatas pilsētā iepazīst kafijas grauzdētavu un izbauda restorāna piedāvājumu - Foto
(14/03/2019 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
30 bildes. Travelnews.lv Dalatas pilsētā iepazīst kafijas grauzdētavu un izbauda restorāna piedāvājumu...
651.
Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad
(13/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...
652.
Restorānā «Memories» aicina uz Masļenicas svētku vēlbrokastīm
(09/03/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Svinīgā un mājīgā gaisotnē būs iespēja baudīt visgardākās pankūkas un piedevas. Rozā biešu...
653.
KONKURSS: Laimē «Street Burgers» dāvanu karti un nobaudi izcili gardu maltīti
(07/03/2019 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv, sadarbojoties ar Latvijas garšu cienītāju - burgernīcu...
654.
Restorānā «Amber» radīts unikāls piekdienas vakara ballīšu koncepts
(07/03/2019 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga restorānā AMBER ar pavasara atnākšanu tiks atklāts moderns un...
655.
Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?
(06/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...
656.
Šampanieša festivālā Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā pulcēsies gardēži no visas pasaules
(02/03/2019 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Šampanieša festivāls "Riga Wine & Champagne" pulcēs gardēžus un šampanieša cienītājus no...
657.
Viesnīcu «Radisson Blu Elizabete Hotel» apbalvo kā labāko darba vidē balstīto mācību organizatoru
(01/03/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) organizētajā balvu pasniegšanas ceremonijā...
658.
Venēcijas karnevāls ierodas Rīgā!
(01/03/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Iekrāsojiet savu ikdienu Venēcijas karnevāla krāsās un sajūtās - restorānā Piazza Italiana norisinās...
659.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa
(21/02/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...
660.
Viedoklis: Kur atrast jaunākās vēlo brokastu vietas Rīgā?
(14/02/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Brančs ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis nosaukums...
661.
Ādažos atver jaunu lielāko ģimenes restorānu «Hercogs»
(07/02/2019 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Pašā Ādažu centrā durvis ver jauns ģimenes restorāns "Hercogs". Pilnībā no jauna rekonstruētās...
662.
Valentīna dienā ieplāno romantiskas vakariņas, jo mīlestība iet caur vēderu
(06/02/2019 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētā Valentīna dienas svinīgās vakariņas tiek pavadītas ne tikai sirsnīgās sarunās divatā, baudot...
663.
Vecrīgas sirdī durvis ver Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns «ATVĒRTS» - Foto
(04/02/2019 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
40 bildes. Gardēži pavisam noteikti var priecāties, jo "ATVĒRTS" sola saviem viesiem izcila restorāna cienīgus ēdienus par gluži vai smieklīgām cenām - viesi par pašizmaksas cenu un minimālu ieejas maksu varēs baudīt restorāna standartiem atbilstošu
664.
Ventspilī nosaka labākos ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus Ventspilī
(04/02/2019 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad konkurss pārsteidza ar jaunām nominācijām un apbalvošanas ceremonijas īpašo viduslaiku...
665.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson viesnīcu grupas» pārdošanas direktores Latvijā Ludmilas Holcas
(31/01/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
"Radisson Hotel Group" (Radisson viesnīcu grupa) ir viena no lielākajām viesnīcu kompānījām Eiropā un...
666.
Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»
(29/01/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā...
667.
«Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs - Foto
(28/01/2019 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
50 bildes. «Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs...
668.
Madonā atklāts unikāls ziemas pop-up restorāns «Tas nav tas, ko Tu domā» - Foto
(24/01/2019 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
25 bildes. Caur gardiem ēdieniem, dzērieniem, improvizāciju un pārsteigumiem aizvadīts pirmais #VIEDI ziemas pop-up restorāna "Tas nav tas, ko Tu domā" pasākums, kas atrodas Madonā...
669.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Relais le Chevalier» direktora Jevgēņija Nahmana
(24/01/2019 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas «Relais le Chevalier» direktoram Jevgēņijam Nahmanam karjera viesnīcās veidojusies...
670.
Restorāns «International Jūrmala» tiek slēgts uz rekonstrukciju
(21/01/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Resto-Rātors restorānu grupai piederošais restorāns "International Jūrmala" allaž bijs...
671.
Ģimenes restorānu tīkls «Hercogs» piedāvā īpašu «Čempionu ēdienkarti»
(17/01/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Nav jābūt sportistam, lai domātu kā čempions. Mūsu vidū ir gan labdarības, gan mākslas, gan...
672.
Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)
(10/01/2019 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
673.
Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!
(05/01/2019 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS...
674.
7 valstis, kurās nav jāatstāj dzeramnauda
(20/12/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Dzeramnauda ir žests, ar kuru aplicinām, ka mums ir paticis restorāna, kafejnīcas vai...
675.
Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns
(14/12/2018 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...
676.
Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus
(13/12/2018 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...
677.
Divi augstu vērtēti restorānu šefpavāri piedāvā noderīgas idejas Vidzemes novada pārtikas ražotājiem
(07/12/2018 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
28. novembrī, īpašā Vidzemes plānošanas reģiona rīkotā tīklošanās un
jaunu kontaktu veidošanas pasākumā Dikļu pils klētī satikās...
678.
10 lietas, ko derētu zināt, pirms dodies uz krāšņo Maroku
(30/11/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Varavīksnes krāsas, garšvielu tirgus smarža, orķestra mūzika pilsētā – pirmajā mirklī Maroka var šķist...
679.
Restorāna «Piramīda» šefpavārs Artūrs Brucis dalās ar rupjmaizes kārtojuma recepti
(29/11/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties svētku sezonai, restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā vienkāršu un...
680.
Viedokļi: Cik laicīgi pirms svētkiem restorānos tiek veiktas rezervācijas?
(26/11/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Tā vien varētu šķist, ka pēc siltās un bezrūpīgās vasaras, restorānos iestājies klusums un miers. Tomēr tā...