Baltic Beach Hotel & SPA, viesnīca Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015 +371 67771400
|
Restaurant Elefant, restorāns Kalnciema iela 90, Rīga, LV-1046 +371 67083110
|
Atpūtas komplekss “Miķelis” , atpūtas komplekss “Miķelis” Uzvara, Gailīšu pagasts, Bauskas novads, LV-3931 +371 26443496
|
Restorāns PRIMAVERA, restorāns Slokas iela 1, Rīga, LV-1048 +371 67069000
|
Rixwell Segevold Hotel , viesnīca Mālpils iela 4b, Sigulda, LV-2150 +371 67974848
|
View Restaurant & Lounge, restorāns Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015, Latvija +371 6777 14 28
|
Pullman Riga Old Town, viesnīca Jēkaba iela 24, Rīga, LV 1050 +371 67815444
|
Bellevue Park Hotel Riga, viesnīca Slokas iela 1, Rīga, LV-1048 +371 67069000
|
il Sole, restorāns Jūras ielā 23/25, Jūrmala, LV-2015 +371 67771428
|
|
641.
Tallink atklāj tajiešu restorānu Tallinas vecpilsētā
(27/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Tallink atklās Tallinas vecpilsētā restorānu NOK NOK, kurā tiks
pasniegti autentiski tajiešu (Taizemes) ēdieni. Līdz ar restorānu tiks
atklāta arī tajiešu...
642.
39% iedzīvotāju ir neitrāla attieksme pret loterijām
(27/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Domājams, ka ikviens reiz ir pamēģinājis veiksmi kādā loterijā. Pat tad,
ja piedalāmies ar domu, ka tāpat neko nelaimēsim, dziļi sirdī tomēr
ceram, ka...
643.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
644.
Pavadiet nakti lidmašīnā, 15 metru augstumā, Kostarikas džungļos
(15/12/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Parasti cilvēki izvairās gulēt lidmašīnās, jo tas var būt ļoti neērts un
nervozs piedzīvojums. Taču viesiem, kuri pārnakšņo 727 Fuselage
viesnīcā, gulēšana...
645.
TOP 10 - nosauktas pasaules laimīgākās valstis
(02/12/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Organizācija ‘The World Happiness Report’ ir ir noskaidrojusi šī gada
laimīgākās valstis pasaulē. Jau kopš 2012. gada, kad organizācija sāka
veikt...
646.
Rātsnamā notiks Ziemassvētku labdarības tirdziņš
(01/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
3. decembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 Rātsnamā notiks Rīgas
Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības
tirdziņš. Tajā...
647.
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.
(25/11/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...
648.
Pilsētas, kas ir īpaši piemērotas vegāniem
(24/11/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Varētu šķist, ka ceļošana vegāniem ir grūts uzdevums, jo grūti iepazīt
dažādu tautu virtuves kultūras, jo visbiežāk tajās nozīmīgu lomu ieņem
gaļa un jūras...
649.
Gada beigās plāno sākt jaunas sporta zāles būvniecību Lielupē
(21/11/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Gada beigās plānots sākt jaunas sporta zāles būvniecību Lielupē,
Aizputes ielā, un skolas ēkas pārbūvi, lai jūrmalniekiem nodrošinātu
kvalitatīvu mācību vidi...
650.
Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā
(24/10/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli,
apmeklētu atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs
pilsētas daļu? Ekskursiju...
651.
Valmierā noslēgusies starptautiskā tūrisma konference
(24/10/2016 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
21.oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā un koncertzālē “Valmiera”,
norisinājās starptautiska tūrisma konference “Pieredze, inovācijas un
izaicinājumi tūrismā...
652.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
653.
LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora
(20/10/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...
654.
Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?
(18/10/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...
655.
Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"
(11/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību
starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un
izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...
656.
Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?
(06/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska,
zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā:
globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums
pilsētā...
657.
Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā
(06/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri,
kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā
piedalījās...
658.
Indonēzija vēlas attīstīt pārtikas tūrismu Bali
(30/09/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Pašlaik Bali ir plašāk pazīstama kā galamērķis tiem ceļotājiem, kas vēlas atpūsties pludmalē...
659.
Labākie Latvijas dizaina darbi izstādē «Design Isle 2016»
(29/09/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Ērtas somas riteņbraucējiem, jauniešu unisex apavi, ko iedvesmojis cēlā
ziemeļu gulbja tēls, un kājas protēzes kosmētiskais vairogs – tie ir
tikai daži no...
660.
Ar plašu pasākumu programmu tiks atzīmēti LIDO Alus svētki
(20/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, LIDO Atpūtas centrā
norisināsies tradicionālie LIDO Alus svētki. Ar plašu izklaides
programmu...
661.
Lietas, ko viesnīcās var saņemt par brīvu, vien pajautājot
(14/09/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Zelta likums, kas jāatceras dodoties ceļojumā: Jūs nedabūsiet to, ko
vēlaties...
662.
Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā
(12/09/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...
663.
LNMM ielūdz uz Raimonda Staprāna darbu izstādi "Piecas gleznas"
(12/09/2016 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 10. septembra līdz 20. novembrim Latvijas Nacionālā
mākslas muzeja galvenajā ēkā 4. stāva
izstāžu zālē būs skatāma...
664.
Ar svētku tradīcijām un gardumu tirdziņu Valmiermuižā daudzinās Miķeļdienu
(08/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Godinot rudens saulgriežus, 24. septembrī Valmiermuižas pils parkā no
plkst. 11.00 līdz 15.00 tiks atzīmētas Miķeļdienas svinības. Tā kā
Miķeļdiena ir laiks, kad...
665.
Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas
(06/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas
gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā
kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...
666.
LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"
(02/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi
tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais
LIDO restorāns Latvijā un...
667.
Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!
(01/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...
668.
Apgūsti svešvalodas interaktīvā veidā
(31/08/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Noslēgumam tuvojas Biznesa augstskolas Turība īstenotais ES finansētais
Erasmus+ projekts "Key Skills for European Union Hotel Staff", kura mērķis bija...
669.
Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš
(30/08/2016 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša
Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...
670.
Rīgā atklās jaunu konceptuālu darba vietu
(30/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Septembrī Rīgas vēsturiskajā centrā tiks atvērta jauna
kopstrādes (coworking) telpa OraculeTang space. Tā iekārtota starptautisko investīciju holdinga...
671.
«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai
(29/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas
jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām
tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...
672.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru
(25/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...
673.
3 interesanti fakti veselības un attiecību uzlabošanai
(22/08/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizēm pasaule var likties ačgārnāka, nekā patiesībā tā
ir. Lai tā neliktos, iepazīstinām ar pāris dīvainiem, bet...
674.
Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!
(22/08/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...
675.
Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!
(22/08/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa
augstskolas Turība absolvente Viktorija
Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un
apstiprina...
676.
Unikālajā Kokmuižā notiks skaistas svinības
(19/08/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasākuma programma arī šogad veidota, caurvijot senlaicīgo ar mūsdienu, rosinot izzināt un atklāt senās...
677.
Electrolux Ideas Lab: lai gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens ir uz katra vakariņu galda
(17/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai veicinātu sabiedrības domāšanu
ārpus ierastā un iedvesmotu cilvēkus visā pasaulē radīt gardāku, veselīgāku un
videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē...
678.
Liepājā aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības
(16/08/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Liepājas muzejs aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības pasākumā...
679.
Radošajā telpā "Ideju bode" aizsākas veselīgas kulinārijas meistarklašu kurss
(16/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
15.
augustā ar lekciju “Ģimenes galds” radošajā telpā “Ideju bode”
aizsākas meistarklašu kurss, kura galvenais uzdevums ir piedāvāt iespēju iegūt
zināšanas un praktisku pieredze veselīgas...
680.
LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju
(11/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...