virtuves.

Apskatām 641 - 680 no 1324 vārdam 'virtuves'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Restaurant Elefant,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Restorāns PRIMAVERA,

Rixwell Segevold Hotel ,

View Restaurant & Lounge,

Pullman Riga Old Town,

Bellevue Park Hotel Riga,

il Sole,

Tallink atklāj tajiešu restorānu Tallinas vecpilsētā

Tallink atklās Tallinas vecpilsētā restorānu NOK NOK, kurā tiks pasniegti autentiski tajiešu (Taizemes) ēdieni. Līdz ar restorānu tiks atklāta arī tajiešu...

39% iedzīvotāju ir neitrāla attieksme pret loterijām

Domājams, ka ikviens reiz ir pamēģinājis veiksmi kādā loterijā. Pat tad, ja piedalāmies ar domu, ka tāpat neko nelaimēsim, dziļi sirdī tomēr ceram, ka...

Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)

Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...

Pavadiet nakti lidmašīnā, 15 metru augstumā, Kostarikas džungļos

Parasti cilvēki izvairās gulēt lidmašīnās, jo tas var būt ļoti neērts un nervozs piedzīvojums. Taču viesiem, kuri pārnakšņo 727 Fuselage viesnīcā, gulēšana...

TOP 10 - nosauktas pasaules laimīgākās valstis

Organizācija ‘The World Happiness Report’ ir ir noskaidrojusi šī gada laimīgākās valstis pasaulē. Jau kopš 2012. gada, kad organizācija sāka veikt...

Rātsnamā notiks Ziemassvētku labdarības tirdziņš

3. decembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 Rātsnamā notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības tirdziņš. Tajā...

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...

Pilsētas, kas ir īpaši piemērotas vegāniem

Varētu šķist, ka ceļošana vegāniem ir grūts uzdevums, jo grūti iepazīt dažādu tautu virtuves kultūras, jo visbiežāk tajās nozīmīgu lomu ieņem gaļa un jūras...

Gada beigās plāno sākt jaunas sporta zāles būvniecību Lielupē

Gada beigās plānots sākt jaunas sporta zāles būvniecību Lielupē, Aizputes ielā, un skolas ēkas pārbūvi, lai jūrmalniekiem nodrošinātu kvalitatīvu mācību vidi...

Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā

Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli, apmeklētu  atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs pilsētas daļu? Ekskursiju...

Valmierā noslēgusies starptautiskā tūrisma konference

21.oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā un koncertzālē “Valmiera”, norisinājās starptautiska tūrisma konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!

Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija izsalkuma remdēšana...

LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora

Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...

Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?

21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska, zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums pilsētā...

Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā

Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri, kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā piedalījās...

Indonēzija vēlas attīstīt pārtikas tūrismu Bali

Pašlaik Bali ir plašāk pazīstama kā galamērķis tiem ceļotājiem, kas vēlas atpūsties pludmalē...

Labākie Latvijas dizaina darbi izstādē «Design Isle 2016»

Ērtas somas riteņbraucējiem, jauniešu unisex apavi, ko iedvesmojis cēlā ziemeļu gulbja tēls, un kājas protēzes kosmētiskais vairogs – tie ir tikai daži no...

Ar plašu pasākumu programmu tiks atzīmēti LIDO Alus svētki

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, LIDO Atpūtas centrā norisināsies tradicionālie LIDO Alus svētki. Ar plašu izklaides programmu...

Lietas, ko viesnīcās var saņemt par brīvu, vien pajautājot

Zelta likums, kas jāatceras dodoties ceļojumā: Jūs nedabūsiet to, ko vēlaties...

Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

LNMM ielūdz uz Raimonda Staprāna darbu izstādi "Piecas gleznas"

No 2016. gada 10. septembra līdz 20. novembrim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenajā ēkā 4. stāva izstāžu zālē būs skatāma...

Ar svētku tradīcijām un gardumu tirdziņu Valmiermuižā daudzinās Miķeļdienu

Godinot rudens saulgriežus, 24. septembrī Valmiermuižas pils parkā no plkst. 11.00 līdz 15.00 tiks atzīmētas Miķeļdienas svinības. Tā kā Miķeļdiena ir laiks, kad...

Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas

Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...

LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"

31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais LIDO restorāns Latvijā un...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

Apgūsti svešvalodas interaktīvā veidā

Noslēgumam tuvojas Biznesa augstskolas Turība īstenotais ES finansētais Erasmus+ projekts "Key Skills for European Union Hotel Staff", kura mērķis bija...

Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...

Rīgā atklās jaunu konceptuālu darba vietu

Septembrī Rīgas vēsturiskajā centrā tiks atvērta jauna kopstrādes (coworking) telpa OraculeTang space. Tā iekārtota starptautisko investīciju holdinga...

«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

3 interesanti fakti veselības un attiecību uzlabošanai

Reizēm pasaule var likties ačgārnāka, nekā patiesībā tā ir. Lai tā neliktos, iepazīstinām ar pāris dīvainiem, bet...

Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...

Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa augstskolas Turība absolvente Viktorija Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un apstiprina...

Unikālajā Kokmuižā notiks skaistas svinības

Pasākuma programma arī šogad veidota, caurvijot senlaicīgo ar mūsdienu, rosinot izzināt un atklāt senās...

Electrolux Ideas Lab: lai gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens ir uz katra vakariņu galda

Lai veicinātu sabiedrības domāšanu ārpus ierastā un iedvesmotu cilvēkus visā pasaulē radīt gardāku, veselīgāku un videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē...

Liepājā aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības

Liepājas muzejs aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības pasākumā...

Radošajā telpā "Ideju bode" aizsākas veselīgas kulinārijas meistarklašu kurss

15. augustā ar lekciju “Ģimenes galds” radošajā telpā “Ideju bode” aizsākas meistarklašu kurss, kura galvenais uzdevums ir piedāvāt iespēju iegūt zināšanas un praktisku pieredze veselīgas...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.56545615sec.