ēdiens.

Apskatām 681 - 720 no 1292 vārdam 'ēdiens'

Izmēģini šovasar sērfošanu – 10 interesanti galamērķi visā pasaulē

Sērfošana un sērfotāju dzīve līdzcilvēku acīs allaž bijusi tādas kā romantisma auras apņemta – okeāns, viļņi, saule,

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

«Easy Beer» Vecrīgā rīko garšu vakaru amerikāņu stilā «Alus - burbons - ēdiens» - Foto

40 bildes. «Easy Beer» Vecrīgā rīko garšu vakaru amerikāņu stilā «Alus - burbons - ēdiens»...

Notiks Siguldas novada Veselības un sporta nedēļa

No 24. līdz 30.aprīlim Siguldas novada pašvaldība organizē Veselības un sporta nedēļu, kuras laikā novada iedzīvotāji var piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, lekcijās...

Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?

Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Seši soļi, lai izplānotu labāko ceļojumu, kas tev bijis!

Esi izdomājis doties ceļojumā? Varbūt brauksi uz romantisko Parīzi? Vai brīnišķīgo Portugāles pērli Lisabonu? Vai varbūt pat uz kādu eksotisku Āzijas valsti...

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

Ieteikumi, kā izdzīvot 14 stundu ilgu lidojumu

Ceļošana vairākas stundas pēc kārtas var būt nogurdinoša jebkurā transportā. Nekad nav pietiekoši daudz vietas kājām, blakus sēdošais cilvēks elpo pārāk skaļi vai...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Krievijas Ārlietu ministrija brīdina – ārzemēs joki mazi!

Mēs visi vēlamies ceļot uz ārzemēm, un, ja vien esam gana saprātīgi, mēs centīsimies pēc iespējas vairāk

Viedoklis: Vai Tūrisma informācijas centri komunicē sociālajos tīklos? (Papildināts, 9 viedokļi)

Tuvojoties siltajai sezonai, Latvijas iedzīvotāju vidū tradicionāli palielinās interese par dzimtās zemes apceļošanu.

Viedoklis: Kādus vitamīniem bagātus ēdienus iesaka restorānu speciālisti?

Tuvojoties pavasarim vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienus restorāu speciālisti iesaka lietot uzturā.

Parādījies vēl viens iemesls, lai apmeklētu ainaviskās Fēru salas

Fantastiskā Fēru salu ainava ir iedvesmojusi daudzus ceļotājus. Tās ir salas, kur cilvēki var aizmirsties no ikdienas un tiesām izbaudīt savus atvaļinājumus...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

«Latvijas Grāmatu izstādē 2017» baudi autoru priekšlasījumus un grāmatu atvēršanas svētkus!

Drīz, pavisam drīz grāmatmīļotāji mēros ceļu uz Ķīpsalu, kur no 24. līdz 26. februārim visus laipni gaidīs izdevēji, rakstnieki, tulkotāji gada lielākajā...

72% Latvijas iedzīvotāju regulāri ietur brokastis

Pastāv uzskats, ka tieši brokastis ir svarīgākā ēdienreize dienā, un, lūgti dalīties ar saviem brokastošanas ieradumiem darba dienās...

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

Siguldā notiek Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums

Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisinājās Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums „Ziemas garšu svinēšana”...

Ar «Ziemas garšu svinēšanu» Siguldā atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisināsies „Eiropas gastronomijas reģiona 2017” atklāšanas pasākums „Ziemas garšu...

Puisis, kurš apceļojis visas 196 valstis 24 gadu vecumā, dalās ar padomiem

Džeims Asquith ir 28 gadus vecs vīrietis no Surejas, Anglijas. Viņš pirms četriem gadiem iekļuva Ginesa pasaules rekordu grāmatā kā jaunākais cilvēks...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

Ko darīt, lai lidojums būtu pirmklasīgs

Mēs bieži vien lidojumu uzskatām tikai par vienu no nepieciešamajiem soļiem, lai nokļūtu atvaļinājuma galamērķī. Bet kādēļ gan...

Deviņas pazīmes, ka pagājušajā gadā esi ceļojis par daudz

Vai jūsu draugi neatceras kurā valstī tagad esat? Pase ir pilna ar zīmogiem, par to kurā valstī esat bijis. Ja apzinieties kādu no šīm iezīmēm, tad iespējams...

«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni

21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”, kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas.  Lai liepājniekiem un pilsētas...

Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?

14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām ieklausīties...

8 draudzīgi Eiropas galamērķi ceļotājiem, kuri ceļo ar dzīvniekiem

Daudziem cilvēkiem mājdzīvnieki ir kas vairāk kā dzīvnieki, kas sagaida mājās vai sargā to. Ļoti lielai daļai cilvēku mājdzīvnieki ir kā ģimene un viņiem patīk...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Kādas ir populārākās veiksmīga ceļojuma sastāvdaļas?

Lielisks ēdiens, komfortabla gulta un kultūras baudījums – tās ir tikai dažas no veiksmīga ceļojuma sastāvdaļām...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|...

Iepazīsti ģimeni, kura meklē bērnu auklīti ar kuru kopā apceļot pasauli!

Ja jūs kādreiz esiet vēlējies apceļot apkārt pasaulei un saņemt par to naudu, tad nu jums ir parādījusies tāda iespēja. Protams, tikai tad, ja jūs mākat un mīlat...

Laura Romeraite Kuklieriene: Kā ēdiens var ietekmēt tavu garastāvokli

Drūmi laikapstākļi, saules trūkums un ilgas pēc vasaras var likt mums justies nomāktiem. Garastāvoklis ietekmē mūsu darba spējas, to...

Padomi, kad dodies ceļojumā 2017. gadā

Dažādas pārdomas un atklāsmes par ceļojumu sākas tikai tad, kad ir beidzies ceļojums. Kā arī tad, kad ir ceļots daudz un esi saskāries ar dažādām dzīves...

Amsterdamā atvērs restorānu, kura galvenā tēma būs... avokado!

Nīderlandes galvaspilsēta jau sen ir iecienījusi avokado augli, un nu tam būs arī atvērts savs restorāns. The Avocado Show būs īpašs restorāns pašā...

2017.gads aizritēs Eiropas gastronomijas reģiona zīmē

Gastronomijas tradīciju, ēdienu dažādības saglabāšana un Latvijas dabas velšu izmantošana, stiprinot Gaujas Nacionālo parku kā tūrisma galamērķi un parādot...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums gardēžiem...

Top 5 – 2016. gada tūristu mīļākie neierastie ēdieni

No zeltā pārklātiem saldējumiem līdz suši virtuļiem. Piedāvājam jums apskatīt trakākos 2016. gada ēdienus, kurus bija iemīļojuši tūristi...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.45790195sec.