šefpavārs.

Apskatām 681 - 720 no 753 vārdam 'šefpavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Nīcas novada Tradīciju dienās piedāvās daudzveidīgas aktivitātes

Aktīvi līdz 1.jūlijam notiek pieteikšanās dalībai Nīcas dārzu dienā, kas 10.jūlijā notiks novada Tradīciju dienu...

Ir atklāts balsojums par īpašo Rīgas kokteili

2011.gada 9.jūnija pievakarē ar skaļām ovācijām un augstu emocionālo pacēlumu noslēdzās konkursa „Rīgas kokteilis” pirmā kārta...

Relaks Tūre: Piedzīvojums ar 100 kilometriem Čīles sirdī - VI daļa

Ar piedzīvoto Andu kalnos Travelnews.lv lasītājus turpina iepazīstināt Hardijs Madzulis, Relaks Tūre vadītājs...

Rīgai beidzot arī būs savs kokteilis

Rīgai kā sevi cienošai pilsētai ir pašai savs karogs un ģerbonis, tās vēsturi un vērtības raksturojoši suvenīri, neskaitāmi apskates...

Relaks Tūre: Pasaule To vēl nav redzējusi - III daļa

Ar piedzīvoto Andu kalnos Travelnews.lv lasītājus turpina iepazīstināt Hardijs Madzulis, Relaks Tūre vadītājs, kurš devās 100 km zirga mugurā pa Andu kalniem...

Darbu atsākusi Dikļu pils vasaras terase

Kopš pagājušās piektdienas darbu uzsākusi Dikļu pils vasaras terase. Šogad pils šefpavārs Valters Zirdziņš viesiem ir sagatavojis dažādus kulinārus pārsteigumus...

Naukšēnu jērs Dikļu pils vasaras terasē

Meklējot iespēju papildināt Dikļu pils vasaras terases ēdienkarti ar kvalitatīvu vietējo jēru, pils šefpavārs Valters Zirdziņš nonāca līdz...

Izcili Latvijas steiki Dikļu pils vasaras terasē

Pāris mēnešus atpakaļ, vienā no laikrakstiem publicētajā intervijā ar Dikļu pils šefpavāru Valteru Zirdziņu, viņš izteicās, ka...

Lidsabiedrības airBaltic biznesa klases ēdienus prezentē Mārtiņš Rītiņš - Foto

Fotogalerijā: 20 bildes. Lidsabiedrība airBaltic un šefpavārs Mārtiņš Rītiņš prezentē biznesa klases ēdienus...

Četras dienas Rīgā varēs pusdienot gaisa restorānā

No 15. līdz 19. jūnijam Rīgā, pie Rātslaukuma pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja piedalīties līdz šim Latvijā nepieredzētā notikumā...

Aicina atpūsties un svinēt Lieldienas Rūmenes muižā

Kopā ar ģimeni doties ārpus pilsētas, lai baudītu svētku dienu un lauku eleganci, rotaļas un vienreizējas pusdienu pakodas Rūmenes muižā...

Restorānā Provansa četras Francijas dienas un ne tikai

Ar sparģeļu sezonas atklāšanu, franču klasiskajiem ēdieniem un attiecīgi pieskaņotiem vīniem restorāns Provansa šonedēļ atklāj...

airBaltic saņem 1000 pieteikumu Ēnu dienai un piedāvās tiešsaistes vakances

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic piedalās Ēnu dienā 2011 un ir pirmā kompānija Ēnu...

Pavasara gaidās diedzējam bagātīgu vitamīna devu un koši zaļu noformējumu

Diedzētu sēkliņu asni gan iepriecina nepacietīgākos pavasara gaidītājus, gan ir vērtīgs vitamīnu avots gada...

Restorāns Desiderata atkārtoti atzīts par Latvijas labāko restorānu

09.02.2011 tika godināti 2010. gada Latvijas labākie tirgotāji, kurus noteica Latvijas Tirgotāju asociācijas...

airBaltic Ēnu dienā piedāvās tiešsaistes vakances

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic piedalās Ēnu dienā 2011 un piedāvā iespēju sekot tādu profesionāļu kā pilota, stjuarta, inženiera, aviācijas tehniķa...

Restorāna Kaļķu vārtu šefpavārs Raimonds Zommers iesaka karstos dzērienus svētkiem

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Raimondu Zommeru, mūsdienu latviešu virtuves restorāna...

Ziemassvētkos Ķīpsalā būs piparkūku mājiņu izstāde

Ziemassvētkos, 25.-26.12.2010, kad notiks iemīļotie Rīgas Ziemassvētku koncerti, Ķīpsalā būs aplūkojama arī piparkūku mājiņu izstāde Piparkūku Ziemassvētki...

Bali atklās jaunu, greznu viesnīcu

01.04.2011 Bali tiks atklāta jauna piecu zvaigžņu viesnīca W Retreat & Spa. Tā atradīsies pie sērfotāju vidū populārās Seminyak pludmales. Viesu rīcībā...

Par jaunumiem restorānā Kaļķu vārti vēsta šefpavārs Raimonds Zommers

Mēs esam mūsdienu latviešu virtuves restorāns un uzsvars tiek likts Latvijas izcelsmes produktiem...

Valmierā atklāts jauns restorāns

01.12.2010 tirdzniecības centrā Valleta Valmierā durvis vēris restorāns Gauja. Restorāns atrodas 4. stāvā ar skatu uz Valmieras centru. Līdz ar to...

Viens no Latvijas atzītākajiem šefpavāriem pārceļas no Rīgas uz laukiem

Turpmāk viens no Latvijas atzītākajiem šefpavāriem Ēriks Dreibants, kustības Mūsdienu Latvijas virtuves...

Viesnīca Savoy Londonā sākusi uzņemt viesus

Viena no slavenākajām Londonas viesnīcām - Savoy - pēc trīs gadus ilgušiem rekonstrukcijas darbiem ir atkal gatava uzņemt viesus. Svinīgā...

Restorāna Le Dome šefpavārs Alex Ziļuks atklāj e-virtuvi

Restorāna Le Dome šefpavārs Alex Ziļuks atklāj e-virtuvi. «Lai arī mana ikdiena paiet restorāna Le Dome virtuvē...

Ekskluzīvākie ceļojumi un ekskursijas pasaulē - TOP 9

Atpūtniekiem, kam rodas vēlēšanās izbaudīt atvaļinājumā ko neierastāku par zvilnēšanu saulainā pludmalē, tādas iespējas...

Hotel Bergs vadītāja Iveta Sprūdža stāsta par Rūmenes muižu

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja viesnīcas Hotel Bergs lauku rezidences Rūmenes muižas vadītāju...

Zaķskābeņu zupu iesaka restorānu Kaļķu vārti un Kannas šefpavārs Ēriks Dreibants

Pavasarī no dabas jāņem labākais un veselīgākais un tieši skābeņu laiks ir īstais laiks, kad palutināt organismu...

Vieglā skābeņu zupa pavasarim - iesaka restorāna Fīlings šefpavārs

Restorāna Fīlings šefpavārs iesaka Travelnews.lv lasītājiem lielisku skābeņu zupas recepti. Nepieciešamās...

Noteikti pasaules labākie restorāni 2010. gadā - TOP 50

Par 2010. gada labāko restorānu pasaulē atzīts Kopenhāgenas restorāns Noma Dānijā. Sarakstu prestižajam britu...

Svinam martu restorānā Neiburgs

REKLĀMRAKSTS. Ziema mums jau ir apnikusi. Vasara vēl šķiet tālu. Tāpēc mēs restorānā Neiburgs aicinām jūs baudīt arvien gaišākās un arvien garākās dienas...

Londonā zeļ nelegālie pagrīdes restorāni

Viesi sēž restorānā un zina, kur guļ šefpavārs. Viņi zina arī to, kā izskatās pavāra vannasistaba, kādas grāmatas noliktas uz viņa naktsgaldiņa un ka uz poda malas tualetē sēž...

Astoņi veidi, kā ietaupīt luksusceļojumos

Doties uz Taizemi snorkelēt, Indijā dzīvot Maharadžas pilī vai Lasvegasā apmesties pašā skaistākajā viesnīcā un doties uz greznu kazino - tādas ir daudzu ceļotāju vēlmes, bet naudas maciņš bieži diktē ko pavisam citu. Tomēr ekonomiskās krīzes la

Aldis Kušķis iesaka: arābu pasaules zelta putekļi

Pievēršamies Apvienotajiem Arābu Emirātiem – jo tur šobrīd dzīve pulsē ārkārtīgi intensīvi. Jau sākot no lielā ekonomiskā...

Restorāns Bergs iekļauts Eiropas Top 100

Bergs kļuvis par pirmo restorānu Latvijā, kas iekļuvis portāla „The European 50 best restaurants” Eiropas Top 100 labāko restorānu sarakstā. Top 100 restorānu sarakstā šogad iekļauti tādi pasaulē prestiži restorāni, kas komentārus neprasa - Nobu Lon

Nosauktas Dienvideiropas labākās vīna viesnīcas

Spāņu izdevniecība ExperienciasyMas ir nosaukusi Wine Hotel Awards prēmijas ieguvējus, kas tiek piešķirta labākajai Dienvideiropas vīna viesnīcai. 2009.gadā starp uzvarētājiem ir četras spāņu, trīs franču, divas portugāļu un viena itāļu viesnīca..

Šefpavārs Luke Tipping iepazīstina ar angļu brokastu moderno versiju - Fotogalerija

Fotogalerijā: 10 bildes 2009.gada 9.septembrî, restorānā “Nekādu problēmu” tika organizēta meistarklase nozares profesionāļiem – pavāriem, šefpavāriem un citiem nozares interesentiem. Meistaklasi vadīja – Luke Tipping, restorāna “Simpsons” še

Viesnīca Japānā piedāvā seno samuraju cīņas mākslas kursus

Japānas galvaspilsētas Tokijas viesnīca Mandarin Oriental, kas atrodas prestižajā Nohonbachi rajonā piedāvā saviem klientiem iepazīties ar tradicionālo japāņu kultūru.Viesnīcas klientiem tiek dota iespēja iepazīt Bushido pamatus – seno goda kodeksu un

Maldīvu salās atver Shangri-La’s Villingili Resort & Spa

Maldīvu salā ar Shangri-La’s Villingili Resort & SPA atklāšanu, tiks piedāvāts visplašākais Dine by Design pakalpojumu serviss. Viesi varēs izbaudīt smalko atpūtas kompleksa virtuvi sev tīkamā vietā. Piedāvātais iespēju klāsts ir, sākot ar pikni

Tasmānija ielūdz uz šokolādes svētkiem

Šokolāde - maigs uz mēles kūstošs vilinājums, kuram neviens nespēj pretoties. Tasmānijas pilsēta Latrobe, kas atrodas netālu no Devonportas par godu šim saldajam kārdinājumam šī gada 12. jūlijā rīkos festivālu „Chocolate Winterfest”. Jāatzīmē,

Daugavas krastā uzsāk darbu demokrātisks restorāns "Ostas skati"

Jauns restorāna koncepts uzsāk darbu Ķīpsalā. Demokrātisks restorāns "Ostas skati" sāk darboties Ķīpsalā un priecē savu viesus ar demokrātisku cenu, atmosfēru, labu ēdienu, draudzīgu apkalpošanu un vienreizēju skatu. Demokrātisks restorāns ir tāds,

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.99958301sec.