681.
Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa
(13/05/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās
laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot
Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši
konceptam "Ar dabu
682.
5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes
(12/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā
683.
Uzsāks Burtnieka ezera atveseļošanas plāna īstenošanu
(21/04/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas nogalē (21.-23. aprīlī) Burtnieka ezerā zinātnieku un zvejnieku
grupa no Latvijas un Somijas uzsāks balto zivju nozvejas jeb
melioratīvās zvejas programmu...
684.
20. un 21.maijā Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie «Līvas ciema svētki»
(20/04/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Maija priekšpēdējās nedēļas nogalē, 20. un 21. maijā, Liepājas Promenādē
norisināsies ikgadējie "Līvas ciema svētki" – vieni no lielākajiem
tradicionālās kultūras mantojuma svētkiem Kurzemē...
685.
Notiks Cēsu viesmīlības darba konference
(19/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...
686.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
687.
Bio2You laidusi klajā 3 jaunas, modernas un efektīvas matu kopšanas līnijas
(13/04/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas kosmētikas uzņēmums Bio2You laidis klajā šādas 3 jaunas, modernas un efektīvas matu kopšanas līnijas, kurās izmantoti...
688.
Rīgā norisināsies Modernās gastronomijas seminārs un gardēžu vakariņas (video)
(13/04/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
19.aprīlī pavāriem un 20.aprīlī konditoriem no plkst. 10:00-14:00 Gemoss
semināru zālē norisināsies SOSA produktu demonstrācija, kuru vadīs...
689.
Pirms Lieldienām iepērcies droši!
(13/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Lieldienām, Pārtikas un veterinārais dienests aicina atcerēties trīs drošas iepirkšanās likumus...
690.
Latvijas valsts simtgades piederības zīme bez maksas pieejama uzņēmējiem
(11/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas valsts simtgades ietvars veidots atvērts sabiedrības un uzņēmēju iesaistei, tāpēc simtgades piederības zīme...
691.
Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos
(07/04/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...
692.
Fazer Latvija pērn apgrozījuma pieaugums par 12,23%
(07/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vienas no Latvijā lielākajām maiznīcām Fazer Latvija apgrozījums 2016. gadā sasniedza 24,23 miljonu eiro, kas ir par...
693.
Valsts prezidents tiekas ar Latvijas valsts simtgades norišu organizatoriem
(06/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
5.aprīlī, Valsts prezidents, Latvijas valsts simtgades patrons Raimonds Vējonis tikās ar Latvijas valsts simtgades norišu...
694.
Lauku tūrisma uzņēmēji argumentē pret PVN palielināšanu
(31/03/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
29. martā Saldus novada Remtes pagasta “Smuku muižā” 130 lauku tūrisma
uzņēmēji – lauku tūrisma asociācijas „Lauku ceļotājs” biedri...
695.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
696.
Aicina jauniešus radīt inovācijas ostas modernizēšanai
(30/03/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas brīvostas pārvalde izsludina inovāciju konkursu studentiem “Osta pilsētai”, kura pamatmērķis ir veicināt moderno...
697.
Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?
(28/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam
698.
Viedoklis: Vai Tūrisma informācijas centri komunicē sociālajos tīklos? (Papildināts, 9 viedokļi)
(27/03/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties siltajai sezonai, Latvijas iedzīvotāju vidū
tradicionāli palielinās interese par dzimtās zemes apceļošanu.
699.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
700.
Starptautiskā izstāde EXPO BEAUTY 2017 – vieta, kur mīt skaistums
(23/03/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
No 24. līdz 26.martam izstāžu zāle SKONTO HALLE (E.Melngaiļa iela 1a) kļūs par oficiālo skaistuma pārstāvniecību, kas...
701.
Dabas muzejs aicina uzzināt ko medījuši un zvejojuši senie Latvijas iedzīvotāji
(23/03/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī mēneša pēdējā sestdienā, 25. martā, laikā no 11.00 līdz 16.00 aicinām apmeklēt ģimenes dienu Dabas muzejā un uzzināt ko..
702.
Latvija – pievilcīgs sadarbības partneris Uzbekistānas uzņēmējiem
(02/03/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
1.martā, satiksmes ministrs Uldis Augulis tikās ar Uzbekistānas vēstnieku Latvijā Afzalu Artikovu, lai pārrunātu...
703.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
704.
Valmierā notiks lielākas fitnesa pasākums Vidzemē - «Vidzemes fitnesa diena 2017»
(01/03/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
4.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, notiks lielākais fitnesa
pasākums Vidzemē “Vidzemes fitnesa diena 2017”, kuras norisē aicināti...
705.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
706.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros
(27/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
707.
Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros
(27/02/2017 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos
restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un
apņēmušies saviem...
708.
Izejošā tūrisma gala patērētāju lēmumu pieņemšana Latvijā
(27/02/2017 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Biznesa augstskolas Turība maģistrantūras studiju programmas Tūrisma stratēģiskā vadība absolvente Laura Golta – Grospiņa ir...
709.
Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā
(24/02/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...
710.
Mazās Hanzas pilsētas raisa interesi tūrisma izstādē Vācijā
(22/02/2017 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Potenciālajiem tūristiem no Vācijas ir patiesa interese par mazajām Hanzas pilsētām un to tūrisma piedāvājumu...
711.
Dabas muzejā notiks izstāde «Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots»
(19/02/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Dārzkopības institūtu no 16. līdz 19.
februārim piedāvā apmeklēt izstādi „Latvijas ziemas augļi – vitamīnu
avots”.
712.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
713.
HANSA projekts uzsāk dalību tūrisma izstādēs
(09/02/2017 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Gada sākums ierasti ir laiks, kad notiek tūrisma izstādes. Šogad pirmo
reizi ar atsevišķu stendu apmeklētājus priecēs HANSA projekts, kas...
714.
Aptauja: katrs trešais Latvijas iedzīvotājs internetā iepērkas regulāri
(09/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrs trešais Latvijas iedzīvotājs regulāri iepērkas internetā, veicot
tiešsaistes pirkumus vismaz reizi mēnesī, liecina DPD sadarbībā ar...
715.
«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem
(09/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un
radošās industrijas tehnikumā norisināsies
meistardarbnīca, kurā četru...
716.
«Latvijas Alus Gada balvas» ceremonijā «Bauskas alus» saņem apbalvojumus
(08/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
„Latvijas Alus Gada balvas 2016” ceremonijā, kas norisinājās 3. februārī, „Bauskas alus” saņēma vairākus apbalvojumus...
717.
Uzzini, ko piedāvā izstāde «Balttour 2017»!
(04/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. februārim, Ķīpsalā būs ceļotāju
iemīļotais notikums – izstāde “Balttour 2017”. Uzzini, ko tajā nepalaist
garām!...
718.
Pasniegs Latvijas alus gada balvas par mūža ieguldījumu
(31/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Ik viena alus ražošanas uzņēmuma darba procesus nodrošina tās
speciālisti, kuri savstarpēji sastrādājoties, nodrošina stabilu uzņēmuma
darbu...
719.
Ar Latgales tūrisma piedāvājumu tika iepazīstināti Somijas tūristi
(30/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar dalību starptautiskajā tūrisma izstādē “Matka Nordic Travel Fair
2017” Somijas galvaspilsētā Helsinkos 19. – 22. janvārī Latvijas
nacionālajā stendā...
720.
No Latvijas ražotājiem «Latvijas balzams» pērn iepircis vairāk nekā 11 tonnas dabas velšu
(26/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Pašmāju dzērienu ražotājs “Latvijas balzams’’ pērn ražošanā izmantojis 131 tonnu dažādu dabīgo un augu izcelsmes izejvielu...