Latvijas produkti.

Apskatām 681 - 720 no 1208 vārdam 'Latvijas produkti'

Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši konceptam "Ar dabu

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Uzsāks Burtnieka ezera atveseļošanas plāna īstenošanu

Nedēļas nogalē (21.-23. aprīlī) Burtnieka ezerā zinātnieku un zvejnieku grupa no Latvijas un Somijas uzsāks balto zivju nozvejas jeb melioratīvās zvejas programmu...

20. un 21.maijā Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie «Līvas ciema svētki»

Maija priekšpēdējās nedēļas nogalē, 20. un 21. maijā, Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie "Līvas ciema svētki" – vieni no lielākajiem tradicionālās kultūras mantojuma svētkiem Kurzemē...

Notiks Cēsu viesmīlības darba konference

24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Bio2You laidusi klajā 3 jaunas, modernas un efektīvas matu kopšanas līnijas

Latvijas kosmētikas uzņēmums Bio2You laidis klajā šādas 3 jaunas, modernas un efektīvas matu kopšanas līnijas, kurās izmantoti...

Rīgā norisināsies Modernās gastronomijas seminārs un gardēžu vakariņas (video)

19.aprīlī pavāriem un 20.aprīlī konditoriem no plkst. 10:00-14:00 Gemoss semināru zālē norisināsies SOSA produktu demonstrācija, kuru vadīs...

Pirms Lieldienām iepērcies droši!

Tuvojoties Lieldienām, Pārtikas un veterinārais dienests aicina atcerēties trīs drošas iepirkšanās likumus...

Latvijas valsts simtgades piederības zīme bez maksas pieejama uzņēmējiem

Latvijas valsts simtgades ietvars veidots atvērts sabiedrības un uzņēmēju iesaistei, tāpēc simtgades piederības zīme...

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

Fazer Latvija pērn apgrozījuma pieaugums par 12,23%

Vienas no Latvijā lielākajām maiznīcām Fazer Latvija apgrozījums 2016. gadā sasniedza 24,23 miljonu eiro, kas ir par...

Valsts prezidents tiekas ar Latvijas valsts simtgades norišu organizatoriem

5.aprīlī, Valsts prezidents, Latvijas valsts simtgades patrons Raimonds Vējonis tikās ar Latvijas valsts simtgades norišu...

Lauku tūrisma uzņēmēji argumentē pret PVN palielināšanu

29. martā Saldus novada Remtes pagasta “Smuku muižā” 130 lauku tūrisma uzņēmēji – lauku tūrisma asociācijas „Lauku ceļotājs” biedri...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Aicina jauniešus radīt inovācijas ostas modernizēšanai

Rīgas brīvostas pārvalde izsludina inovāciju konkursu studentiem “Osta pilsētai”, kura pamatmērķis ir veicināt moderno...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

Viedoklis: Vai Tūrisma informācijas centri komunicē sociālajos tīklos? (Papildināts, 9 viedokļi)

Tuvojoties siltajai sezonai, Latvijas iedzīvotāju vidū tradicionāli palielinās interese par dzimtās zemes apceļošanu.

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Starptautiskā izstāde EXPO BEAUTY 2017 – vieta, kur mīt skaistums

No 24. līdz 26.martam izstāžu zāle SKONTO HALLE (E.Melngaiļa iela 1a) kļūs par oficiālo skaistuma pārstāvniecību, kas...

Dabas muzejs aicina uzzināt ko medījuši un zvejojuši senie Latvijas iedzīvotāji

Šī mēneša pēdējā sestdienā, 25. martā, laikā no 11.00 līdz 16.00 aicinām apmeklēt ģimenes dienu Dabas muzejā un uzzināt ko..

Latvija – pievilcīgs sadarbības partneris Uzbekistānas uzņēmējiem

1.martā, satiksmes ministrs Uldis Augulis tikās ar Uzbekistānas vēstnieku Latvijā Afzalu Artikovu, lai pārrunātu...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Valmierā notiks lielākas fitnesa pasākums Vidzemē - «Vidzemes fitnesa diena 2017»

4.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, notiks lielākais fitnesa pasākums Vidzemē “Vidzemes fitnesa diena 2017”, kuras norisē aicināti...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

Izejošā tūrisma gala patērētāju lēmumu pieņemšana Latvijā

Biznesa augstskolas Turība maģistrantūras studiju programmas Tūrisma stratēģiskā vadība absolvente Laura Golta – Grospiņa ir...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Mazās Hanzas pilsētas raisa interesi tūrisma izstādē Vācijā

Potenciālajiem tūristiem no Vācijas ir patiesa interese par mazajām Hanzas pilsētām un to tūrisma piedāvājumu...

Dabas muzejā notiks izstāde «Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots»

Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Dārzkopības institūtu no 16. līdz 19. februārim piedāvā apmeklēt izstādi „Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots”.

Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases

Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...

HANSA projekts uzsāk dalību tūrisma izstādēs

Gada sākums ierasti ir laiks, kad notiek tūrisma izstādes. Šogad pirmo reizi ar atsevišķu stendu apmeklētājus priecēs HANSA projekts, kas...

Aptauja: katrs trešais Latvijas iedzīvotājs internetā iepērkas regulāri

Katrs trešais Latvijas iedzīvotājs regulāri iepērkas internetā, veicot tiešsaistes pirkumus vismaz reizi mēnesī, liecina DPD sadarbībā ar...

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

«Latvijas Alus Gada balvas» ceremonijā «Bauskas alus» saņem apbalvojumus

„Latvijas Alus Gada balvas 2016” ceremonijā, kas norisinājās 3. februārī, „Bauskas alus” saņēma vairākus apbalvojumus...

Uzzini, ko piedāvā izstāde «Balttour 2017»!

Jau šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. februārim, Ķīpsalā būs ceļotāju iemīļotais notikums – izstāde “Balttour 2017”. Uzzini, ko tajā nepalaist garām!...

Pasniegs Latvijas alus gada balvas par mūža ieguldījumu

Ik viena alus ražošanas uzņēmuma darba procesus nodrošina tās speciālisti, kuri savstarpēji sastrādājoties, nodrošina stabilu uzņēmuma darbu...

Ar Latgales tūrisma piedāvājumu tika iepazīstināti Somijas tūristi

Ar dalību starptautiskajā tūrisma izstādē “Matka Nordic Travel Fair 2017” Somijas galvaspilsētā Helsinkos 19. – 22. janvārī Latvijas nacionālajā stendā...

No Latvijas ražotājiem «Latvijas balzams» pērn iepircis vairāk nekā 11 tonnas dabas velšu

Pašmāju dzērienu ražotājs “Latvijas balzams’’ pērn ražošanā izmantojis 131 tonnu dažādu dabīgo un augu izcelsmes izejvielu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.05108094sec.