gaļa.

Apskatām 681 - 720 no 1520 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Francijā vegāni uzbrūk gaļas veikaliem

Francijas miesnieki ar rakstisku lūgumu vērsušies pie Francijas valdības, pieprasot pasargāšanu no bruņotiem vegāniem...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus? (papildināts, 6 viedokļi)

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Gatavojoties svētkiem, aicina iepazīties ar padomiem kā iepirkties, uzglabāt un gatavot droši

Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli tas kļūst...

Mērces un marinādes, kas noder maltītei dārzā un piknikiem brīvā dabā

Grilēt var dažāda veida gaļu, zivis, dārzeņus un pat augļus, bet katram no šiem produktiem izteiktu garšu var piešķirt...

Līgo svētku laikā Liepājā notiks amatnieku un mājražotāju tirdziņš

Tradicionāli divu dienu garumā – 21.un 22.jūnijā – Liepājas Rožu laukums pārvērtīsies par vietu, kur virmo Līgo...

Pārbaudīti grilēšanas padomi

Sulīgi izcepta gaļa, zivs vai dārzeņi ir katra grilētāja lepnums, un Santa Maria BBQ skolā apkopoti daudzi knifi, lai...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Brīvdabas muzejs jau 48. reizi aicina uz gadatirgu

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina uz jau 48. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu Gadatirgu, kas...

LIDO Atpūtas centrs maina nosaukumu uz «Skanīgākā tautas dancotava»

Lai cildinātu XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkus, nosaukumu mainījis LIDO Atpūtas centrs Krasta ielā, kas...

Tikai tiem, kas degunā var paciest zivju smaku!

Piedāvājam ieskatu sešos iespaidīgākos zivju tirgos pasaulē - no Hamburgas līdz Tokijai. Pievilcīgi, bet tajā pašā laikā arī atbaidoši...

19.maijā aicinām uz Zaļo tirdziņu – stādu gadatirgu Gulbenē

Šo sestdien, 19.maijā, no plkst. 9:00 līdz 13:00 aicinām uz Zaļot tirdziņu-stādu gadatirgu Gulbenes pilsētas centrālajā skvērā, Ābeļu ielā 2...

Viedokļi: Kā restorāniem sokas «Rīgas restorānu nedēļā»?

No 7. maija līdz 13. maijam norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Restorānu nedēļas ietvaros labākie restorāni ver savas durvis apmeklētājiem...

12. maijā Rīgas Centrāltirgū tiks svinēti pirmie Dārza svētki

Rīgas Centrāltirgus aicina tirgus apmeklētājus, Rīgas viesus un iedzīvotājus sestdien, 12.maijā apmeklēt pirmos Centrāltirgus Dārza svētkus...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Par netipiskiem spāņu ieradumiem stāsta studente Alīna Depše

Barselona ir iecienīts tūristu galamērķis. Karsta saule, pludmale, palmas, brīnišķīga arhitektūra un senas, senas ieliņas... 

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 27.04.2018 - 29.04.2018

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

Svini pavasari izstādē «Dārzs un dzīvesstils 2018»

Jau no 27. līdz 29. aprīlim Ķīpsalā notiks dārzkopības izstāde “Dārzs un dzīvesstils 2018”, kura apmeklētājus priecēs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Avalon Hotel & Conferences» vadītāja Dmitrija Smetaņina

«Avalon Hotel & Conferences» vadītājam Dmitrijam Smetaņinam ir svarīgi veidot ap sevi kolektīvu, kas viņa teikto labi saprot...

Ķīpsalā pirmoreiz notiks Alus un grila festivāls

No 27. līdz 29. aprīlim Ķīpsalā notiks dārzkopības izstāde “Dārzs un dzīvesstils 2018”, kur līdzās plašajam dārza preču...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Ir ļoti daudz restorāni, kas piedāvā modernu gardēžu interpretāciju Igaunijas virtuvei. Bet nav daudz vietas, kurās nacionālie igauņu ēdieni tiek...

Aicina uz Stādu gadatirgu Madonā

Stādu tirgus Madonas pilsētas centrālajā laukumā jau ir kļuvis par jauku tradīciju un īstu pamudinājumu uzsākt...

Pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei

21. martā, īpašā vietā - "Pavāru radošajā mājā”, Pārgaujas novadā satikās piecpadsmit pavāri no Vidzemes novadu restorāniem un...

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

«ITB 2018» tika uzsākta ar garšīgu pieņemšanu baltiešu stendos

Izstāde “ITB Berlin” pulcē tūrisma uzņēmējus un galamērķu pārstāvjus no visas pasaules. Atklāšanas sarīkojuma dalībniekus...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

«Livonijas garša» saved kopā Latvijas un Igaunijas uzņēmējus

19. un 20. februārī piecpadsmit kulinārajā tūrisma ceļā "Livonijas garša" pieteikušies mazie ražotāji no Vidzemes un...

5 ieteikumi ceļojumam uz Almati

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2018. gada 29. aprīlī sāks lidojumus jaunā vasaras sezonas maršrutā starp Rīgu un...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Roma

Stāstu turpināšu turpat, kur to nobeidzu - kad no Itālijas pilsētiņas Bari gatavojos braukt uz Romu. Vispirms jāsaka...

Latvijas ražotāji prezentēs kvalitatīvo produkciju Latvijas nacionālajā kopstendā pārtikas izstādē Gulfood 2018, Dubaijā

Svētdien, 18.februārī tiks atklāta pieprasītā pārtikas izstāde Apvienotajos Arābu Emirātos “Gulfood 2018”, kurā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

Uztura speciāliste: brokastu ēšana palīdz samazināt našķošanos dienas laikā

Izrādās, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju brokastīs ēd olas vai sviestmaizes ar gaļu, bet regulāri brokastis...

Kāpēc Grieķiju vislabāk apskatīt ceļojot ar kuģi

Grieķijas vasaras pievilcība - nesteidzīgas Vidusjūras pusdienas, burvīgi gaiši ciematiņi, slepenas peldvietas...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

Latgales kulinārais mantojums – kvalitatīvs un smeķīgs tūrisma produkts

Cilvēki iepazīst kultūras, izzinot vēsturi, aplūkojot senus priekšmetus un fotogrāfijas, klausoties cilvēku atmiņu...

Latvija tiks pārstāvēta Berlīnes starptautiskajā izstādē - gadatirgū «Zaļā nedēļa 2018»

Pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) izstāžu daļas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::7.88606906sec.