gastro.

Apskatām 721 - 760 no 1152 vārdam 'gastro'

Sanatorium Belorus,

Restorāns «De Commerce Gastro Pub 1871» prezentē jaunu ēdienkarti - Foto

15 bildes. Restorāns «De Commerce Gastro Pub 1871» prezentē jaunu ēdienkarti...

Cēsu pilī notiks ikgadējā informācijas diena gidiem

Jau ceturto gadu Cēsu pilī tiek rīkota informācijas diena gidiem. Šogad 4.novembrī tiek gaidīti visi gidi, kuri kopā ar grupām vai...

Izsludina konkursu «Rīgas – Gaujas reģiona 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs»

Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi, nodibinājums “Rīgas tūrisma Attīstības birojs” sadarbībā ar ...

Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm

Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...

Tūrisma nozarei Zemgalē – tendence attīstīties

Zemgales tūrisma speciālisti, pārsvarā informācijas centru un punktu vadītāji, no Aizkraukles, Auces, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils...

Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni

Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...

Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa

Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...

Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...

LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori

Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele, kura...

Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?

21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska, zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums pilsētā...

Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā

Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri, kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā piedalījās...

Sākas biļešu tirdzniecība uz Riga Wine & Champagne festivāla rudens sesiju

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Baltijas valstīs lielākā un gardēžu aprindās gaidītā festivāla Riga Wine & Champagne pasākumiem...

LIELĀ INTERVIJA ar Ivetu Sprūdžu, «Hotel Bergs» un «Rūmenes muižas» direktori

“Hotel Bergs” – pieczvaigžņu viesnīca galvaspilsētā, “Rūmenes muiža” – tās privātā lauku rezidence Kurzemē, kuru direktore Iveta Sprūdža dara visu...

Aktīvā atpūta ārzemēs – ko ņemt vērā?

Latvijas ziemas sporta veidu piekritēji jau iecienījuši aktīvo atpūtu ārzemēs, un arvien vairāk atpūtnieku, dodoties slēpot vai snovot citās valstīs, līdzi...

Tūrisma izstādē «JATA Tourism Expo Japan» – arvien lielāka uzmanība Baltijai un Somijai

Japāņu interese par mūsu piedāvājumu pārsteidz ar mērķtiecību un sirsnību. Triju Baltijas valstu piedalīšanās ar kopīgu stendu...

Ēriks Lingebērziņš: Vidējais tūrists Latvijā – pensijas vecuma vācietis

Biznesa augstskolas Turība docētājs un Tūrisma pētniecības centra vadītājs Ēriks Lingebērziņš skaidro, kādas ir aktuālākās tūrisma tendences, un, kas...

Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā

Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un gastronomijas tēmām...

Ziemeļvalstu blogeri slavē mūsu ēdienu un sola atgriezties

LIAA Tūrisma departaments sadarbībā ar Ziemeļvalstu emuāristu jeb blogeru apvienību “Nordic Travel Bloggers” no 9. līdz 13. septembrim ciemos uzņēma...

HANSA partneru tikšanās Cēsīs: pilsētu vēstures izpēte tuvojas noslēgumam

8. septembrī Cēsīs tikās projekta “Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai” partneri, lai pārrunātu vasarā padarītos darbus un tuvāko mēnešu plānus...

Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

Suntažos izveidota Kaktusu māja

Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi, katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no kaktusiem, par...

Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas

Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...

Ceļvedis prasīgam ceļotājam

Mirāža Liepājas pludmalē, pasaulē garākās dzintara krelles, garšas bauda, kultūras eksperimenti un sporta sasniegumi, Eiropas jūgendstils un...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

Informēs par izstādi "Riga Food 2016"

30. augustā notiks preses konference, kurā informēs par starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2016” piedāvājumu, pavāru, bārmeņu kafijas un tējas meistaru konkursiem...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»

"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...

Dziedātājs Roberto Meloni atzīstas mīlestībā Latgalei (video)

Temperamentīgais itāļu dziedātājs no Sardīnijas Latviju iepazina tālajā 2001. gadā, kad ieradās te, lai pasniegtu...

Maldīvu salās atklāts ekskluzīvs zemūdens restorāns (video)

Ja kādreiz esat sapņojuši par maltītes baudīšanu, vērojot krāšņus koraļļus, zivis visdažādākajās krāsās un...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

Aizvadīto pāris gadu laikā "Rīgas svētku restorāns" ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem...

Siguldā norisināsies Latvijā pirmais Skaņu un garšu festivāls

Tas būs pasākums, kur cilvēki svinēs dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir...

Viedoklis: Kādi pārsteigumi gaidāmi Rīgas Svētku restorānā Spīķeru laukumā?

Jau trešo gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis ver "Rīgas svētku restorāns". Šogad tā tēma būs...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...

Norisināsies Latvijas pirmais atklātais grilēšanas čempionāts

Ar nebijušu šovu Valmierā, Dīvaliņa pļavā norisināsies Latvijas pirmais atklātais grilēšanas čempionāts...

5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!

Kulinārais mantojums būtiski atšķir valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai labprāt gatavot paši, zina, ka...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

«Cēsis 810» pulcē vairāk nekā 60 000 apmeklētāju

Pagājušajā nedēļas nogalē aizvadītie grandiozie svētki – “Cēsis 810” – pulcējuši vairāk nekā 60 000 cilvēku, liecina organizatoru aprēķini...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.369169sec.