recepte.

Apskatām 721 - 760 no 897 vārdam 'recepte'

Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra

Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta "Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...

Recepte pavasara garšu mīļotājiem: Rabarberu un olu krēma kūka

Vispirms apgrauzdē rabarberus, uzmanīgi nolej sulu pirms ļauj tam atdzist. Kūkas formu apsmērē ar sviestu...

Pasažieri Ķīnā uzsāk skandālu ar lidostas darbiniekiem

Grupa nervozu pasažieru, neparedzēta avioreisa kavēšanās un "neizpalīdzīgi" lidostas darbinieki, šķiet, ir recepte pamatīgai ķildai...

Ādas veselīgam izskatam dabaSpa iesaka 8 vienkāršus paņēmienus

Tā kā šī nedēļa Travelnews.lv ir pasludināta par veselīga dzīvesveida un aktīvās atpūtas nedēļu...

ES apmācību programma studentiem, topošajiem reģionālā tūrisma uzņēmējiem un darbiniekiem

2013. gada 8. un 9. aprīlī Biznesa augstskolā Turība viesojas Leonardo da Vinči projekta "Reģionālie un lauku...

Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums

Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna...

Restorāns Umami piedāvā pavasarīgi krāsainu un gardu recepti

Labu garšu un krāsainu ēdienu cienītājiem mājīgais restorāns Umami piedāvā patiesi krāsainu ēdiena...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Ieskaties tūrisma uzņēmumu Facebook profilos ar pievienoto vērtību

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā ieskatu interesantākos tūrisma uzņēmumu Facebook.com...

Sātīga recepte gavēņa laikam no bistro Silva

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā pabaros ikviena izsalkušā vēderu un iepriecinās ar gardajiem un estētiski baudāmajiem konditorejas...

Recepte: Tavernas kabaču zupa gavēņa laikam

Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu...

Viesnīca Ērgļi piedāvā īpašu krāsojamo ēdienkarti bērniem

Ērgļu apkaimi var saistīt ne tikai ar ziemas piedāvātajām atrakcijām, bet arī ar mājīgu viesnīcu...

Latvijā darbu uzsācis ikdienas restorānu tīkls FORTAS

Investējot 250 tūkstošus eiro un radot 25 jaunas darbavietas, Vecrīgā, Aspazijas bulvārī 32 atvēries pirmais lietuviešu zīmola ikdienas restorāns...

Ogrē notiks tikšanās ar kādreizējiem ēdināšanas iestāžu darbiniekiem

19. janvārī, noslēdzot izstādi "Ogres šnicele" par sabiedrisko ēdināšanu Ogres pilsētā padomju gados, muzejā...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

Carnikavas novada TIC piedāvā naktsmītņu TOP 3

Ja dodies uz Carnikavas pusi, izmanto iespēju un nakšņo, ieturi maltīti vai izklaidējies kādā no Carnikavas novada uzņēmumiem...

Kā pasaulē cīnās ar paģirām: brīnumlīdzekļu ABC

Jaunā gada sagaidīšanas svinības tuvojas milzīgiem soļiem, un pienācis pēdējais brīdis, lai sarūpētu receptes paģiru mazināšanai...

Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā

Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots, ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...

Nākamgad Rīgu turpinās nostiprināt kā Baltijas gastronomijas tūrisma galvaspilsētu

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas Pavāru klubs 2013.gadā turpinās...

7 galamērķi, kuri tūristu acīm ir slēgti

Nevar noliegt, ka pasaules apceļošana ir visai sarežģīts uzdevums, taču atsevišķi galamērķi dažādu iemeslu – galvenokārt drošības...

Rīgā 19.11.2012 tiek cepta rekordliela torte automašīnas lielumā

Vismaz 2000 olu, 40 kg dzērveņu ievārījuma, 240 kg speciālā biskvīta, ap 400 kg sviesta krēma, ap 50 kg piparkūku mīklas... Plānots izmantot...

Dodies garšu ceļojumā uz viesnīcas Wolmar restorānu "Agnese"

Kas tad ir noslēpumainā meitene vārdā Agnese, kādas pārmaiņas šogad piedzīvojusi viesnīca Wolmar...

"Gardajās dienās Centrāltirgū" gardumi gandrīz no visas pasaules

Mārtiņdienas tirgus ietvaros pirmo reizi notiks "Gardās dienas Centrāltirgū". Radošā un jautrā atmosfērā...

Leģendārā konfekte ''Serenāde'' svin 75 gadu jubileju

Tradīcijām senākā šokolādes fabrika AS "Laima" leģendārās konfektes Serenāde 75 gadu jubilejā papildina produktu portfeli ar jaunumu...

Ko ziemā baudīt virs Rīgas jumtiem - Skyline bārā

Vienīgais kokteiļu bārs debesīs ar labāko skatu pilsētā atrodas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā, Elizabetes ielā 55. Turpinot rudens noskaņu...

Mārtiņš Sants: latvietis ir pussalda sarkanvīna cienītājs

Latvijā arvien lielāku popularitāti gūst gardēžu ekskursijas uz vietējo ražotāju uzņēmumiem un to organizētajiem degustāciju pasākumiem...

Pieci ēdieni, kas noteikti jānogaršo Lisabonā

Iepazīstieties ar pieciem, Lisabonai īpaši raksturīgiem ēdieniem – sākot ar gardiem olu krēma pīrāgiem pie rīta kafijas un...

Jūrmala svin "Vīna svētkus"

Pateicoties apmeklētāju labajām atsauksmēm, Jūrmalas brīvdabas muzejs arī šogad organizē Vīna svētkus visiem jūrmalniekiem un...

5 viesnīcu piedāvātās aplikācijas, kuras ir vērts lejupielādēt

Nav šaubu, ka mobilo iekārtu aplikācijas lieliski noder viesnīcu klientiem – tās izmantojot, iespējams rezervēt...

Gunārs Ķirsons: varam lepoties ar to, kas Latvijā notiek ēdināšanas biznesā

Ēdināšanas uzņēmuma "Lido" dibinātājs Gunārs Ķirsons sarunā ar medijiem par 25 gados paveikto...

Uzsāc talkas dienas organismam Jaunķemeru sulu kūrē

Pēdējais laiks uzkrāt pamatīgu vitamīnu devu garajai ziemai. Šeit atradīsiet arī vairākas variācijas...

Bāru un restorānu klienti bieži konfliktē savas nezināšanas dēļ

Ne visi restorānu un bāru apmeklētāji vienmēr ir labā un devīgā noskaņojumā. Savu neapmierinājumu...

Konventa Sēta aicina uz "Kokteiļu festivālu" jeb 3. Kokteiļu svētkiem

Jau trešo gadu pēc kārtas garšīgu dzērienu, jautras kompānijas un atraktīvu šovu un priekšnesumu...

Čili Pica aicina baudīt ogas un augļus svaigus, kokteiļos, kā arī uzglabāt ziemai

Ar 2012. gada 16. jūliju Čili Pica picērijas visā Latvijā uzsāk tirgot atsvaidzinošos "Smoothie" – kokteiļus ar ogām...

Recepte: Kas varētu būt labāks kā īstens Vidzemes kartupeļu "stūķis" jūlijā

Kas gan vēl varētu būt labāk šajā laikā, kad tirgus pilns ar jaunajiem kartupeļiem un mežā lasītām gailenītēm...

Rekords – pagatavota garākā desa Baltijā

15. jūnijā tirdzniecības centrā Spice ikviens varēja mieloties ar 110 m garu desu, kas ir garākā Baltijā. Tā bija pagatavota pēc...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.6500349sec.