čili.

Apskatām 81 - 120 no 123 vārdam 'čili'

Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?

Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet apkārtējā vide iedvesmo jauniem s

Kur un kā izaug pipari?

Tik ikdienišķs produkts kā pipari uz Latviju atceļo galvenokārt no tālās Indijas lietusmežiem, kur tiem, tāpat kā vīnam, tiek piešķirts izcelsmes vietas nosaukums, informē AS Santa Maria mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Inga Auziņa...

Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!

Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...

Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?

Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...

Tūrisma nozarei Zemgalē – tendence attīstīties

Zemgales tūrisma speciālisti, pārsvarā informācijas centru un punktu vadītāji, no Aizkraukles, Auces, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils...

Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?

Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par savu figūru...

Maldīvu salās atklāts ekskluzīvs zemūdens restorāns (video)

Ja kādreiz esat sapņojuši par maltītes baudīšanu, vērojot krāšņus koraļļus, zivis visdažādākajās krāsās un...

24 pikanti fakti par karstasinīgo valsti - Meksiku

24 fakti par Meksiku, par kuriem iespējams dzirdēsi pirmo reizi...

Produkti, kas pasargā no slimībām labāk nekā zāles

Pastāvīgās laika prognožu izmaiņas, ziemas nogurums un vīrusi mūs mudina vairāk padomāt par...

Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes

Par studentu brokastīm tradicionāli saucam žāvētu augļu un riekstu maisījumu. Nosaukums radies tāpēc, ka...

Gleznainā un kontrastu pilnā Portugāle aicina izbaudīt dabu, ēdienu un saulainākās pludmales

Portugāle sniedz daudz nezināmā un vilinošā: zelta pludmales, vīnogulāji un kalni...

Aplūko jaunumu parādi izstādē «Riga Food 2015»

Strausa delikateses, latviskais mocarella, bišu maizīte, bumbieru čipsi... tie ir tikai daži no gardumiem, ko ir radījuši latvieši...

Uzzini, kur Amerikas Savienotajās Valstīs var nobaudīt gardākos burgerus

Neskatoties uz Vācijas pilsētas Hamburgas mānīgo nosaukumu, visiem skaidri zināms...

Pareizas ēdienkartes ieteikumi un receptes, gatavojoties maratonam

Viens no svarīgākajiem faktoriem rezultātu sasniegšanai sportā ir pareizs uzturs...

Restorāns Niklāvs piedāvā izgaršot Indijas virtuvē iecienītus ēdienus

ndija ir viena no daudzveidīgākajām zemēm pasaulē, jo tās teritorijā var sastapt tik lielu kultūru...

Izstādē tiks prezentētas «Ķip-Ķip» ledenes un citi labumi no ķiplokiem

Izstādē "Balttour 2015" būs atrodami ne tikai gardi, bet arī veselīgi un ekoloģiski našķi! ''Antek''...

Vai jau izmēģināji zaļas krāsas Kit Kat ?

Garšas pasaule nebeidz pārsteigt. Ciemojoties izgudrotāju valstī - Japānā, var sastapt oriģināla un kaut kā neierasta apvienojumu...

Jelgava piedāvā izgaršot vietējo

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem šajā ziemas sezonā ir...

LIDO: Interesanti fakti par ogām

Vasara mūs lutina ar daudz dažādām ogām gan pašu dārzos, gan mežos. Ja pareizi uzglabātas, ogas iespējams lietot visu gadu, bet sezonas...

Padomi lieliskam piknikam no uztura speciālistes un restorānu šefpavāriem

Karstajā laikā katrs no mums plāno, kā pavadīt savu brīvo laiku un kā to aizvadīt pēc iespējas patīkamāk...

Vanilla Travel ceļo: Austrumu, rietumu, Āfrikas un Eiropas krustcelēs – Sicīlijā

Sicīlija ir viena no Vidusjūras salām, kas noteikti jāiekļauj Must visit ceļojumu sarakstā...

Singapūras restorānā tūristiem pasniedz negaidīti dārgu krabi

Šķiet, ka jūras velšu baudīšana restorānā var pamatīgi kaitēt jūsu maciņam. Kādai filipīniešu ģimenei...

Restorāns KEY to RIGA iesaka, ko darīt ar Lieldienās neapēstām olām (recepte)

Latvisku tradīciju iedvesmots restorāns KEY to RIGA un tā pavāri visiem Lieldienu svinētājiem...

Latvijas novados un pilsētās notiks Zemes stundai veltīti pasākumi

Sestdien, 29. martā laikā no 20:30 līdz 21:30 visā pasaulē jau astoto reizi tiks svinēta Pasaules Dabas Fonda...

Īpaši asa burgera dēļ ēstuves klienti nonāk slimnīcā

Kādā Braitonas ēstuvē nopērkams burgers nodēvēts par asāko Lielbritānijā pēc tam, kad pēc īpaši asā ēdiena baudīšanas...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Šiem puišiem drosmes netrūkst! Seko līdzi Radisson Blu velo komandas braucienam uz Sočiem

Atbalstot Bērnu slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas rekonstrukciju, Radisson Blu viesnīcas Rīgā...

Kā Jūrmalas restorānā Pintxo Travelnews.lv redakcija pavadīja pirmo 2014. gada dienu

2014. gada pirmās dienas pēcpusdiena Jūrmalā ir klusa un romantiska. Pastaigājoties gar pludmali...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

"Riga Food" medaļas ir sadalītas

Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2013” laikā sacentās par “Riga Food” medaļām izcilas kvalitātes...

Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet  divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri...

5 lidostas, kur atrodami lieliski laika kavēkļi

Aizkavēšanās lidostā var sagādāt pozitīvas emocijas tikai retos gadījumos. Taču, ja kāda iemesla dēļ jums nākas ilgāku laiku uzturēties...

5 lielpilsētas, kur baudīt neaizmirstamas brokastis

Brokastis ir ne tikai svarīgākā ēdienreize, bet arī lielisks veids, kā ceļojuma laikā uzsākt dienu, izgaršojot svešzemju tradīcijas un kultūru. Piedāvājam nelielu...

Jaunķemeri aicina uzsākt pirmssvētku tievēšanas maratonu

Tuvojas gada tumšākais periods un daba mūs iekārtojusi tā, ka, tuvojoties gada aukstajam periodam...

TOP 10 ielas maltītes, kuras vērts pamēģināt tūristiem

Viesojoties dažādās zemēs, ceļmalas bodītēs vai lielpilsētu kvartālu ieskautos ēdināšanas stendos nereti gadās nobaudīt dažādus unikālus ēdienus...

Kādas ir dumjākās sūdzības par ceļojumiem

Tūroperators Thomas Cook kopā ar britu ceļotāju savienību ABTA atraduši nejēdzīgākās rakstiskās sūdzības no klientiem par ceļojumu...

Pagatavo Tuvo Austrumu gardumu Mutabel - baklažānu kaviāru

Mutabel - tā ir garšīga un pikanta Tuvo Austrumu uzkoda no baklažāniem, populāra Sīrijā, Libānā un Palestīnā...

Ceļojumos iegādātas garšvielas var būt bīstamas veselībai

Indijas čili pulverī ir tikušas atklātas tādas krāsvielas, ko izmanto kurpju krēmiem un minerāleļļām...

Svarīgākās austrumu virtuves sastāvdaļas gatavošanai mājās - TOP 10

Āzijas virtuves gardumi mūsdienās ir pieejami it visur pasaulē - vismaz lielpilsētās pieejami gan ķīniešu, gan japāņu...

Meksikā atklāti jauni tūristu maršruti

Atklājot jaunus tematiskos maršrutus, Meksikā mēģinās piesaistīt vairāk ceļotāju. Maršrutu tēmas būs ēdieni un dzērieni, vietējo tautu tradīcijas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.66307306sec.