ērces.

Apskatām 81 - 120 no 219 vārdam 'ērces'

Marta Mackeviča: Restorāna «Stage 22» svētku ēdienkarte – mazais garšu ceļojums

Vai šajā pirmssvētku laikā vēl nav izdevies noķert Ziemassvētku sajūtu? Vai vēlies doties ceļojumā, bet jāstrādā? Vai vēlies nobaudīt gardu, izsmalcinātu maltīti...

Aptauja: 37% Latvijas ģimeņu maltītes gatavo kopā ar bērniem

Maltītes gatavošana ģimenei var būt jauks iemesls kopā būšanai ar pilngadīgiem un nepilngadīgiem bērniem, kuri dzīvo kopā ar vecākiem...

«Rīgas Mežu» Tīreļu mežniecībā izvēlētas galvaspilsētas Ziemassvētku egles

2021. gada 22. novembrī Rīgas mērs Mārtiņš Staķis un pašvaldības uzņēmuma “Rīgas Meži” valdes priekšsēdētāja Anita Skudra uzņēmuma Tīreļu mežniecībā izraudzījās trīs galvenās...

VIDEO: Spokaini gardumi: sāļas raganu slotas, mūmijas un zaļā pasta ar acīm

Šogad, kad valstī esošās situācijas dēļ jāpaliek mājās, Rimi Bērniem eksperti ir sagatavojuši trīs īpašas un gardas receptes, ar ko savus mājiniekus pārsteigt un varbūt pat nedaudz nobiedēt...

Valmiera: Aicina Simjūda gadatirgus!

Sestdien, 9.oktobrī, no plkst.10.00 līdz 16.00 Valmierā norisināsies Simjūda gadatirgus, aicinot saulrieta krāsas rudeni izbaudīt garšās, smaržās...

Latviete kājām veic SANTJAGO CEĻU no Igaunijas līdz Polijai

Pašā karstākajā vasaras periodā, kad termometra stabiņš sasniedza 35 grādu atzīmi, ceļojumu blogere Agnese Skunstiņa 16 dienu...

Ērču sezona sākusies! Kā pareizi ģērbties, dodoties mežā

Kā pasargāt sevi, atrodoties dabā, kā arī kāds ir pareizs dreskods, skaidro Fjällräven aktīvās atpūtas eksperts Lauris Piņķis...

Padomi, kā pareizi uzglabāt produktus ledusskapī un novērst pārtikas zudumus

Daudzas mājsaimniecības uzglabā pārtiku nepareizi, kā rezultātā nākas to izšķērdēt – produkti sabojājas vai tos ir jāizmet, jo derīguma termiņš ir beidzies...

Noskaidrots «GEMOSS» grantu konkursa inovatīvu produktu ideju TOP 10

SIA “GEMOSS” izsludinātā grantu konkursa 2. kārtas dalībniekiem prezentējot savu ideju inovatīva un veselīga pārtikas produkta izstrādei un ražošanai, ir noskaidroti 10 izcilāko ideju autori no visas Latvijas...

Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus

Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...

Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi

Teju visi jeb 99% vecāku piekrīt, ka uzturam ir nozīmīga loma bērna vispārējās veselības nodrošināšanā, liecina Bērnu slimnīcas veselīga uztura kustības “Ēstprieks” ietvaros veiktais pētījums...

Latvijā ienāk starptautiski pazīstamais itāļu restorāns «Vapiano»

Jau nākamnedēļ, 15. decembrī, nupat kā renovētajā t/c Origo durvis vērs Latvijā pirmais pasaulē plaši iecienītās restorānu ķēdes Vapiano restorāns...

Iepazīsti 9 pieklājīgas hotdoga ēšanas baušļus

Pasaulē 22. jūlijs tiek atzīmēts kā diena, kad tiek cildināts hotdogs - jau 534 gadus visā pasaulē cilvēki...

Kas ir ērču encefalīta endēmiskie rajoni un kas jāzina, uz tiem ceļojot?

Latvijas klimatiskie apstākļi ir kā radīti ērču izplatībai, turklāt, ņemot vērā, ka ir aizvadīta pēdējās desmitgades...

Vērtīgi padomi veiksmīgai grilēšanai

Ar dažādām bārbekjū mērcēm, marinādēm un ierīvējamajām garšvielām ir viegli pagatavot interesantu...

Interesanti fakti, ko varbūt nezināji par Taizemi

Katru gadu Taizemi apmeklē ap 700 000 tūristu no Ziemeļvalstīm un 50 000 Baltijas valstīm. Jūs esat daudz lasījuši par Smaidu Zemi...

10 ieteikumi, kas palīdzēs samazināt svaru

Ko darīt, ja kalorijas skaitīt negribi, bet vēlies atbrīvoties no pāris liekajiem kilogramiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītājas Evijas Pugačas

Pilna servisa ienākošā un izejošā tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītāja Evija Pugača saredz tieši ienākošā tūrisma potenciālu un ar izdomu...

Iepazīsti, kā rodas Āzijas garšas!

Cilvēkiem aizvien vairāk ceļojot uz šodien tik populāriem galamērķiem kā Taizeme...

5 lietas, ko Tu nezināji par tortiļām un to pasniegšanu

Tortiļu pagatavošana padara īpašu gan ikdienas, gan svētku maltīti, un, pieaugot šī ēdiena popularitāte...

Liepājā notiks varena Latvijas mājražotāju un amatnieku tirgošanās

Godā tiks celti lauku labumi no vistālākajiem Latvijas novadiem. Rožu laukumā būs rodami sarkanbaltsarkanajās...

3 pikantas pastas receptes, kas lieliski piestāvēs vēsajiem rudens vakariem

Oktobris pazīstams arī kā Pasaules pastas mēnesis, un kā gan citādi to atzīmēt, ja ne izbaudīt...

Cēsīs aicina izbaudīt Rudens restorānu nedēļu

Kā garšo rudens? Pēc karsti kūpošas krēmzupas ezera krastā - kad pirksti salti, bet zupa māla bļodā tos...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Klāt oktobra pēdējā nedēļas nogale - lapu sega krāšņi noklajusi zemi, bet sinoptiķi sola, ka jau nākamajā...

Restorāns «Easy Beer» un «Great Taste Club» piedāvā jaunas receptes (video)

Easy Beer komanda ar prieku ziņo, ka restorāns ir pievienojies Great Taste Club - vietai, kur satiekas laba ēdiena...

Viesnīcā «Baltic Beach Hotel» norisināsies grandiozs pasākums «Saulainā Nakts»

Tradicionāli "Sunny Nights" ir ne tikai iespēja labi pavadīt laiku, bet tā ir arī viena īpašā diena gadā, kad visi viesnīcas...

No mazo uzņēmēju un mājražotāju piedāvājuma pārtikas izstādē veido Rīgas reģiona garšu

Kazas siers, gelato (saldējums), zemeņu un ingvera želejkonfektes, pikanti čatniji, kaltēti bumbieri, deviņvīru spēka tēja, kadiķu...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

Izaicini sevi un sāc piekrastes pārgājienu taku iet no Tallinas (video)

Piekrastes pārgājienu taka, kas vijas gar Baltijas jūras krastu, ir daļa no Eiropas garās distances...

Restorāns «Simmer» piedāvā recepti vasarīgās noskaņās

Jūrmalas restorāna "Simmer" nosaukumā slēpjas ēdiena pagatavošanas māksla. Mirkli pirms...

Trīs idejas maltītēm, kuras ērti pagatavot dabā

Arvien aktuālāka kļūst brīvā laika pavadīšana svaigā gaisā – dārza ballītes un pikniki brīvā dabā ir viens no veidiem, kā pavadīt...

Pieci ēdieni Līgo galdam, ko pagatavot kopā ar bērnu

Līgo svētki saistās ar kopā būšanu – vainagu pīšanu, dziedāšanu un lēkšanu pāri ugunskuram. Arī ēdiena gatavošana...

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

Dabas liegumā «Lubāna mitrājs» dodas izzinošā pārgājienā «Dzīvība kokā» - Foto

40 bildes. Pārgājiena gaitā tika apskatīti kukaiņi, ķērpji, gliemeži un sēnes, bet lielu interesi radīja sarkanās ērces, Plaušu ķērpja, Gludā vārsptiņgliemeža, neizšķīlušās tauriņa kūniņas, krejvaboles un bambāļa vērošana...

Vai zini, kas ir korejiešu vitamīnu un enerģijas avots kimči?

Pat ja Korejas virtuve kā tāda jums ir pilnīga terra incognita, par kimči iespējams būsit dzirdējuši...

11 itāļu ēdieni, kas noteikti dzīvē jānomēģina

Itāļu virtuve, tāpat kā valoda, ir neatkārtojama un ārkārtīgi vilinoša. Ne velti tā visā...

Uzzini, kādas ērces sastopamas Latvijas dabā

Pavasaris ir klāt un tiecamies aizvien vairāk doties dabā. Un tajā, diemžēl, čum un mudž...

Iepazīsti pašus karstākos jaunumus aktīvai atpūtai dabā izstādē «Outdoor Riga 2019»

Starptautiskā aktīvās atpūtas un vaļasprieku izstāde "Outdoor Riga 2019" piedāvās plašu...

7 galamērķi, kur savas garšas kārpiņas var palutināt ceļotāji - gardēži

Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.0945611sec.