jauns restorāns.

Apskatām 81 - 120 no 282 vārdam 'jauns restorāns'

Mežaparka zaļajā oāzē izveidots jauns restorāns visai ģimenei

Beidzot ir vieta, kur iegriezties ar visu ģimeni pēc aktīvas atpūtas vai pastaigas pa Mežaparku...

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā tiks atvērts «Centrālais Gastro Tirgus»

Pēc ieilgušiem remontdarbiem, šī gada rudenī apmeklētājiem tiks atvērts Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas...

Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?

Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki kuros...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centra vadītājas Andras Magones

Cēsu Tūrisma informācijas centra vadītāja Andra Magone vietējo tūrisma dzīvi vada astoņus gadus...

Jūrmalā ar vērienu atklāts jauns restorāns «Simmer» - Foto

40 bildes. Jūrmalā ar vērienu atklāts jauns restorāns «Simmer»...

Uz A.Čaka un Blaumaņa ielas stūra ir atvērsies jauns restorāns «Samurai Suši» - Foto (papildināts)

50 bildes. Uz A.Čaka un Blaumaņa ielas stūra atvērsies jauns restorāns «Samurai Suši»...

Velo un Kino festivāls Valmierā jau šajā nedēļas nogalē

Šajā saulainajā nedēļas nogalē, no 11.- 12.maijam, Valmierā un tās apkārtnē notiks jau trešais festivāls „Kino Pedālis”, kurš Latvijas festivālu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

Maijā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 7.-13.maijam Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā  īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 63 Rīgas restorāni...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Hotel Jurmala Spa & Conference Centre» Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājas Kristīnes Štālas-Bulas

Hotel Jurmala Spa & Conference Centre Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štālas-Bula savulaik redzēja kā cēla šo...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Rīgā ir atvēries populāra šefpavāra jauns restorāns un kulinārija «Epilogue» - Foto

55 bildes. Rīgā ir atvēries populāra šefpavāra jauns restorāns un kulinārija «Epilogue»...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekānes Agitas Doniņas

Biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāne, Tūrisma un viesmīlības...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta direktores Ineses Šīravas

Tūrismā risināmie jautājumi ir līdzīgi gan Latvijā, gan tepat kaimiņos, kā arī tālākās valstīs, ilgus gadus strādājot nozarē...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie aviokompānijas «Finnair» klientu menedžeres Latvijā un Lietuvā Jeļenas Barisones

Finnair klientu menedžere Latvijā un Lietuvā šajā uzņēmumā ir cilvēks orķestris, jo veic gan pārdošanas

Mežaparkā ir atvēries jauns ģimenes restorāns «Hercogs Mežaparks» - Foto

60 bildes. Mežaparkā ir atvēries jauns ģimenes restorāns «Hercogs Mežaparks»...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ceļojumu tehnoloģiju uzņēmuma «Travelport» vadītājas Baltijas valstīs Irinas Florinskas

Ceļojumu tehnoloģiju uzņēmuma Travelport vadītāja Baltijas valstīs Irina Florinska darba specifikas dēļ labi redz...

Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts

“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,” ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...

Japāņu zupa Ramen – garšu ceļojums ziemeļnieku virtuvē

Tradicionālā japāņu zupa Ramen ir sātīga un garšām bagāta. Tomēr ziemeļniekiem tās pagatavošana nereti sagādā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora MOUZENIDIS TRAVEL attīstības nodaļas vadītājas Nataļjas Golovinovas

Nav nemaz tik daudz cilvēku, kuri savu darbavietu Latvijā atraduši tieši kādas sev tuvas valsts dēļ, taču tūroperatora...

Sacensības turpinās: kā Latvijas jaunieši sevi pierāda pašmāju Remzijšovā?

Jau no otrdienas portālos dreamchef.lv, tvplay.lv un skaties.lv skatāma Baltijas kulinārijas šova...

Jaunie cepas: sākas kulinārijas šovs «Samsung Galaxy Dream Chef»

Sākot ar 19. septembri, septiņu nedēļu garumā pie skatītājiem nonāks aizraujošais kulinārijas šovs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Ķīpsalā durvis vēris jauns «Hercogs» - Fabrikas restorāna vietā

Ķīpsalā atrodošā Fabrikas restorāna (Balsta dambis 70) telpās no septembra sācis rosīties jauns restorāns... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isTopEq

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma firmas «Jēkaba ceļojumi» direktores Ilzes Alksnes

Pasaules kartē faktiski visi punkti ir ceļotāju apgūti, tādēļ, lai gūtu patiešām labu atpūtu no ikdienas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?

Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls, lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki savus bērnus nereti mīl ņemt l

Vecrīgā oficiāli ir atvēries jauns restorāns «Per sé» - Foto

30 bildes. Vecrīgā oficiāli ir atvēries jauns restorāns «Per sé»...

Rīgas pieczvaigžņu viesnīca «Grand Palace Hotel» atjaunojusi interjeru

Vienā no prestižākajām pieczvaigžņu superior klases viesnīcām Latvijā - Grand Palace Hotel radīts jauns interjera dizains – ir renovēts "Pils Bārs un Restorāns", kā arī recepcija un foajē. Jaunā interjera autors ir dizainers Žans Pjērs Mar

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Nikos Travel» direktores Jeļenas Serebrjakovas

Tūrisma aģentūras "Nikos Travel" direktorei Jeļenai Serebrjakovai uzņēmums ir kā trešais bērns, ko viņa kopā ar saviem kolēģiem izlolojusi līdz 10 gadu jubilejai. Viņa cenšas atrast ceļojumus – "rozīnītes", un pašreiz unikālākie i

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

Andrejostā ir atklāts jauns un burvīgs panorāmas skata restorāns «Muusu Terase» - Foto

100 bildes. Andrejostā ir atklāts jauns un burvīgs panorāmas skata restorāns «Muusu Terase»...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu komunikācijas platformas «Guestjoy» līdzdibinātājas Annikas Ulem

Igaunijā bāzētā uzņēmuma "Guestjoy" viesnīcu platforma palīdz viesnīcām iesaistīties komunikācijā ar viesi vēl pirms tas ir ieradies viesnīcā. Tāpat platforma palīdz viesnīcām palielināt savus ienākumus, aktīvi piedāvājot un pār

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie laikraksta «Diena» ekonomikas ziņu nodaļas redaktores Magdas Riekstiņas

Lasītājam pasniegt tūrismā notiekošo tā, lai būtu vēlme lasīt katru nākamo teikumu, lai katrs no tiem sniegtu ne tikai saistošu un praktisku informāciju, bet bieži vien dotu klātbūtnes sajūtu vienā vai otrā autores ceļojumā, ir

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.38506293sec.