olīveļļa.

Apskatām 81 - 120 no 144 vārdam 'olīveļļa'

Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes

Par studentu brokastīm tradicionāli saucam žāvētu augļu un riekstu maisījumu. Nosaukums radies tāpēc, ka...

Viegli pagatavojama piparkūku mīkla ar fantastiskiem garšas elementiem

Tieši tikko pagatavotu piparkūku smarža ir tā, kas ievieš mājās Ziemassvētku sajūtu...

Arī bērniem savs festivāls: «DARI PATS» Kalnciema kvartālā

Starptautiskās bērnu tiesību aizsardzības dienas ieskaņā Kalnciema kvartāls aicina uz īpašu, tieši bērniem...

Septiņi galamērķi, kurus vismaz reizi dzīvē jāredz - 2.daļa

2. daļa. Līdz ar pavasari mūsu sirdīs iezogas ilgas pēc ilgi kārotā atvaļinājuma, jauniem iespaidiem...

Labākie suvenīri no 17 pasaules valstīm, ko atvest sev mīļajiem cilvēkiem

No saviem ceļojumiem vēlamies atvest kaut ko īpašu sev un saviem mīļajiem. Aizmirsti par Eifeļa torņa....

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

Itālijas saule ienāk restorānā Niklāvs

Miera un plašuma sajūtu restorāns "NIKLĀVS" atrodas pašā Vecrīgas sirdī, un šajā nedēļā nolēma uzburt nedaudz saules...

Pa pasaulē garāko dzelzceļa maršrutu Madridē pienāk kravas vilciens no Ķīnas

Pēc 20 ceļā pavadītām dienām, kuru laikā mērots 13 052 kilometrus liels attālums, šonedēļ Madridē pienācis...

Restorāns Key to Riga piedāvā īpaši pagatavotu Mārtiņdienas zosi

Kaut gan Latvju Dainās tiek rakstīts: "Mārtiņami gaili kāvu Deviņiemi cekuliem(i),...", tradicionāli Mārtiņdienas...

Viedoklis: ceļojumu aģentūru pārstāvji nosauc Top3 lietas, ko tūristi pārved no atpūtas Horvātijā

Braucot ceļojumā, teju katrs cenšas pārvest mājās kādu lietu, kas pēcāk asociējas ar skaisto atpūtu...

Vīna bārs Garage piedāvā pavasarīgu salātu recepti

Maijs ir mēnesis, kad lutināt sevi ar zaļiem, svaigiem un sezonāliem ēdieniem, tāpēc iesakām izmēģināt pagatavot lapu salātus ar rabarberiem, apelsīniem...

Eco Catering un Dobeles dzirnavnieks piedāvā 5 īpašas receptes Lieldienu galdam

Lai arī tradicionāli Lieldienās ierastākā maltītes sastāvdaļa ir olas, noderīgi atcerēties - tie ir svētki...

Čarlstona šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis aprīļa dienas ēdienkarti

Blaumaņa ielas restorāna Čarlstons šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis jaunu aprīļa dienas...

Noris aktīva gatavošanās vērienīgākajam pārtikas nozares notikumam «Riga Food 2014»

Pilnā sparā rit gatavošanās 19. starptautiskajai pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Lido šefpavāre iesaka veselīgu recepti burkānu mandarīnu salātu pagatavošanai

Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu...

Restorāns Pintxo piedāvā Paeljas ar vistas gaļu un čorizo foto recepti

Jūrmalas restorāns Pintxo aicina ne tikai baudīt restorānā pagatavotos Vidusjūras un sezonālos ēdienus...

Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā

Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...

"Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un ciedru riekstiem" no restorāna Burkāns

Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un grauzdēdiem ciedru riekstiem...

Andris Rūmītis no restorāna Burkāns aicina pagatavot ķirbju krēmzupu ar baravikām

Ķirbi pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, iemarinē eļļā un rozmarīnā, cep 190 ° C aptuveni...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Piedāvājam idejas, kā pavadīt oktobra beigas - Helovīnu dienu

Lai gan Helovīnu diena ienākusi Latvijā no ASV, tomēr gluži tāpat kā Valentīndiena...

10 galamērķi, kurp doties ilgmūžības noslēpumu meklējumos

Kā liecina nesen medijos izskanējusī informācija, iespējams, ka pasaulē vecākais cilvēks ir bolīvietis...

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet  divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri...

Ko apskatīt, kur nakšņot, kur pāest Krētā - iesaka Impro

Krēta zināma kā Eiropas civilizācijas šūpulis, pazīstama kā kvalitatīvas atpūtas zeme...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Nemitīgā kustībā – mazais restorāniņš Umami pārsteidz ar jaunumiem

Trīs lieliski jaunumi vasaras krāšņākajā mēnesī atrodami mazajā restorāniņā Umami, kur tiek...

Recepte: Grilēts arbūzs ar zilo sieru un prošuto

Uzsildīt grilu līdz vidēji karstai temperatūrai. Sagriezt arbūzu 1 cm biezos trijstūrīšos. No abām pusēm apsmērē arbūza šķēlītes...

Olīveļļas pudelītes Dienvideiropas restorānos kļūs par vēsturi

Visai nepatīkams pārsteigums Vidusjūras virtuves cienītājiem – galda vidū Dienvideiropas restorānos turpmāk...

Lielā piektdienas izpārdošana - Ziemeļitālija

Ak šī dolce vita – maiga saule, garšīgs ēdiens, dzīvespriecīgi ļaudis, modes veikali – tā ir Itālija. Teritoriāli nelielā valsts Itālija...

Aqua Villa Spa atklāj skaistuma un veselības noslēpumus pavasarī

Beidzot baltā ziema arī Latvijā atkāpjas un cilvēkus sāk priecēt gājputnu atgriešanās, siltie saules stari...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Īrējot auto Krētā, vienīgais noteikums - esiet uzmanīgi (III daļa)

2011. gada vasara mani aizveda uz saulaino Krētas salu, kur pavadīju trīs mēnešus...

Nedēļas ceļojums: Grieķija – mīklaini eksotiska un reizē tik pazīstama

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina rakstu sēriju – nedēļas ceļojums, kurā piedāvājam tūrisma nozares...

Ar aptaujas palīdzību noskaidroti pasaulē garšīgākie ēdieni

Tiek piedāvāti pasaules garšīgākie ēdieni, kuru dēļ vērts ceļot, lai to tos nogaršotu. Pasaules garšīgākie ēdieni tika...

Pasaules kūrortu restorāni, kas noteikti sajūsminās gardēžus

Vakariņas uz privātas salas un brokastis ar ziloņiem – izmantojot šos un citus tik pat ekstravagantus piedāvājumus, ceļotāji...

Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā

Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots, ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.0229919sec.