restorans.

Apskatām 81 - 120 no 301 vārdam 'restorans'

Latvijā pirmoreiz varēs iegūt sertificēta vīnziņa kvalifikāciju

Ar mērķi apzināt, pilnveidot un vēl vairāk celt zināšanu un profesionalitātes līmeni vīna nozarē...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 17.08.2018 - 19.08.2018

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?

Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki kuros...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 06.07.2018 - 07.07.2018

Viedokļi: Kādu uzmanību ekoloģijai pievērš ar tūrismu saistītie uzņēmumi Latvijā?

Jau ilgu laiku aktuāla ir bijusi ideja par pēc iespējas ekoloģiskāku pieeju dzīvei...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

Viedokļi: Vai Rīgas restorānos ir pieejams bezmaksas ūdens?

Ūdens ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa ikvienam! Ūdens attīra ādu, uzlabo pašsajūtu un vienkārši remdē slāpes. Citviet pasaulē plaši izplatīta prakse...

Viedokļi: Kā restorāniem sokas «Rīgas restorānu nedēļā»?

No 7. maija līdz 13. maijam norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Restorānu nedēļas ietvaros labākie restorāni ver savas durvis apmeklētājiem...

Travelnews pēta: Cik atsauksmes nepieciešamas, lai atrastos Booking.com augšgalā Rīgā?

Viena no populārākajiem vietnēm, kur iespējams rezervēt naktsmājas, ir portāls Booking.com. Ieejot Booking.com...

Ko darīt skolēnu brīvlaikā Salaspilī?

Nemanot pienācis skolēnu brīvlaiks. Kā saturīgi pavadīt laiku un ko darīt skolēnu brīvlaikā Salaspilī...

Viedoklis: Cik liels ir desertu piedāvājums Rīgas restorānos?

Sierakūka, šokolādes fondāns, varbūt arī saldējumu izlase... Tie ir ierastie deserti, kas atrodami...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Aptauja: Ko Rīgas svētku restorānā saviem apmeklētājiem piedāvāja labākie Rīgas restorāni?

Sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis vēra "Rīgas svētku restorāns"...

Rīgas svētku 2017 programma

Rīgas Svētku programma...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 18.08.2017 - 20.08.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { wi

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?

Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...

Gardēžu iecienītā vieta «Vīna Studija» iepazīstina ar «Canella» piedāvājumu no Itālijas - Foto

30 bildes. Gardēžu iecienītā vieta «Vīna Studija» iepazīstina ar «Canella» piedāvājumu no Itālijas...

Zināmi pirmā Kalnciema kvartāla Street Food festivāla dalībnieki

2. augustā no plkst. 18.00 līdz 23.00 Kalnciema kvartāla pagalmā norisināsies vēl nebijis pasākums - Street Food festivāla atklāšana, kura laikā savu skatījumu par ielu ēdienu kultūru sniegs tādi restorāni kā "Ferma", "Valtera restorāns", "Mu

Travelnews.lv birojs apmeklē Vecrīgas restorāna «Melnā Bite» biznesa pusdienas - Foto

20 bildes. Travelnews.lv birojs apmeklē Vecrīgas restorāna «Melnā Bite» biznesa pusdienas...

Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?

Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls, lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki savus bērnus nereti mīl ņemt l

Interesanti fakti par šampanieti - svētku un vasaras vakaru simbolu

Nesen Travelnews.lv viesojās vienā no Rīgas labākajiem restorāniem - "Bibliotēka No1", kurā, īstenā vasaras dienā, restorāna terasē baudīja brīnišķīgus šampaniešus. Papildu tam, arī uzzinājām pāris interesantus faktus par šo īpašo dzērienu, ka

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?

Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad vajadzētu un kad nevajadzētu atst

Tripadvisor.com lietotāju TOP10 Rīgas greznie restorāni

Attīstoties modernajām tehnoloģijām, ieteikumu "no mutes mutē" došanu nomainījusi virtuālā vide un iespēja sevis saņemto pakalpojumu novērtēt - atzinīgi vai slikti - tas nu atkarīgs no pakalpojuma, paša vērtētāja un daudziem citiem aspekti

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?

Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...

Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?

Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt par dzērienu izvēles tendencēm.

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi

Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?

Uzdāvini savai otrajai pusītei īpašas Valentīndienas vakariņas kādā no šiem restorāniem

Šodien ir Valentīndiena, tāpēc Travelnews.lv jums palīdzēs iepazīt aktuālāko Latvijas restorānu piedāvājumu šajā visu mīlētāju dienā. Uzdāvini savai otrajai...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni

21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”, kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas.  Lai liepājniekiem un pilsētas...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.00169683sec.