salāti.

Apskatām 81 - 120 no 448 vārdam 'salāti'

Via Vitalité,

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Uzņemam vitamīnus! TOP3 ražas veltes, ko iekļaut uzturā

Vietējās ražas laiks ir lieliska iespēja uzņemt vērtīgās vielas no tepat augušiem dārzeņiem, apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Marta Mackeviča: ceļinieka restorāns «Tūrists» – ideāls pastaigas noslēgums Siguldas pusē

Neraugoties uz to, vai dodaties baudīt Turaidas muzejrezervāta dabas takas karstā vasaras dienā vai priecāties par krāsainajām rudens lapām Siguldā...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Izgaršo kulināro piedāvājumu Preiļu novadā «Māju kafejnīcu dienas» pasākuma ietvaros

Mājas kafejnīcu dienas ir pasākums, kas aicina apmeklētājus uz konkrētu galamērķi, izbaudīt tā kulināro piedāvājumu, iepazīt tradīcijas un kultūru un...

Aptauja: 46% cilvēku gatavi maksāt par maltīti vairāk, ja…

Latvijas iedzīvotāji uzskata, ka ātrās ēdināšanas uzņēmumiem ir jāievēro atbildīga patēriņa un ražošanas principi, kā arī tiem ir jāveic izlietoto materiālu otrreizēja pārstrāde...

Pavasara pārgājiens ar ģimeni: izzini dabu bērniem interesantā veidā

Pastaigas dabā nāk par labu ikvienam, un uz organismu jo īpaši labvēlīgu ietekmi rada svaigais pavasara meža gaiss, tāpēc līdztekus sagatavošanās darbiem Lieldienām un...

Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte

Ilgtspējīga dzīvesveida popularitāte pasaulē turpina pieaugt. Par to liecina arī Rimi lietotnes pārtikas atkritumu mazināšanai “Iztukšo savu ledusskapi”...

Idejas Lieldienu svētku galdam

Pāri visam Lieldienu svētkos jāvalda mīlestībai, savstarpējai cieņai un saticībai. Tomēr, ja gaidāt ciemiņus...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Iepazīsties - kebabs! Kas raksturo labu kebabu?

Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. Daudzviet par kebabu sauc izceptu maltās gaļas desiņu, ko...

Mundruma avots – diedzēti graudi un sēklas

„Ieviesiet ikdienas ēdienkartē arī dīgstus!” aicina „Mēness aptiekas” farmaceiti kopā ar pieaicināto eksperti sertificētu uztura speciālisti Lizeti Pugu atgādina...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Pavasarī īpaša uzmanība jāpievērš svaigiem zaļumiem

Pēc garās ziemas mūsu vitamīnu un enerģijas krājumi bieži vien ir izsīkuši, tāpēc īpaša uzmanība būtu jāpievērš produktiem, kas nodrošina...

Izbaudi ziemu Ziemeļlatglē

Februāra trešajā nedēļas nogalē- 19. un 20. februārī,  Ziemeļlatgalē - Balvu, Viļakas, Rugāju, Baltinavas un Kārsavas apkārtnē septīto gadu noritēs...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Valmieras novada vietvārdi receptēs

Valmieras novads izceļas ar savu kulināro mantojumu, it sevišķi ar to, ka daudziem ēdieniem un dzērieniem doti vietvārdu nosaukumi – Valmiera, Rūjiena, Rūja, Strenči, Salaca, Gauja, Burtnieki, Matīši u.c...

4 pamatlietas, lai uzsāktu veselīga dzīvesveida ceļu

Veselīgāka dzīvesveida piekopšana, strādājot no mājām, ir kļuvusi izaicinošāka – katru dienu atrodoties vienā un tajā pašā vietā...

Valmieras Restorānu nedēļa ieskandinās valsts svētkus

Gardēžus ar īpaši izmeklētu rudens garšu ēdienkarti un pieskaņotiem dzērieniem lutinās septiņi Valmieras ēdinātāji...

Krievijas blogere norāda uz 7 turku netikumiem

Kāda Krievijas ceļotāja savā blogā nosaukusi septiņas nelāgas īpašības, kas piemīt turkiem...

Marta Mackeviča: Brīvdienas no gatavošanas jeb restorāna «Hercogs» jaunā ''Brīvdienu kaste''

Īstas brīvdienas ir tad, kad nav jāgatavo ēst, bet vienlaikus var baudīt gardas maltītes. Domāju, ka daudzi, kuri brīvdienas...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus!

Koku lapām krāsojoties, Valmiera pārtop ne tikai par zelta rudens baudīšanas galamērķi, bet arī par gardēžu galvaspilsētu...

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

Viesošanās Alūksnē – ar vienu reizi nepietiks!

Alūksne kā tūrisma galamērķis noteikti ir vieta, par kuru ir simtreiz dzirdēts, tomēr tā ir arī vieta, uz kuru noteikti ir vērts aizbraukt...

Preiļu novada mājas kafejnīcas gatavojas viesu uzņemšanai

Šogad Mājas kafejnīcu dienas Viduslatgalē, t.sk. Preiļu novadā, norisināsies no 13. – 14. augustam. Preiļu novadu pārstāvēs septiņas mājas kafejnīcas...

Marta Mackeviča: «Bruch Garden» – zaļumu un garšu oāze pilsētas džungļos

Mārupes restorāns «Bruch Garden», kas izvietots starp mūsdienīgām augstceltnēm, piedāvā ne tikai iespēju atvilkt elpu zaļā dārzā...

LIDO Atpūtas centrā dažādas atpūtas iespējas visai ģimenei!

LIDO Atpūtas centrā viss notiek! Un notiek vislabākajās LIDO tradīcijās – ar nemainīgi teicamu kvalitāti un lielisku apkalpošanu...

Pieci veselīga un droša uztura baušļi vasarai: iesaka uzturzinātniece

Vasara ir piemērotākais gadalaiks ķermeņa “uztankošanai” ar vitamīniem un minerālvielām. Vienlaikus tas ir atvaļinājumu un atpūtas laiks, kad...

Ventspilī Gheto Games festivāla 2021 laikā arī Ghetto Food - Extremely GOOD FOOD

Šogad GGFEST Ventspilī satiksies pasaules līmeņa ekstrēmie sportisti, asas izjūtas, ielu kultūra, aizrautība un izcili garšīgs ēdiens ar nemainīgu kvalitāti...

Valmieras restorāni un kafejnīcas aicina uz dzimšanas dienas svinībām

Tas būs ceļojuma sākums garšu pasaulē, lustētājiem piedāvājot īpašu dzimšanas dienas ēdienkarti...

Atvērtās dienas laukos 2021- Iedvesmojošā Krimuldas muiža- garšās, smaržās un gleznainajos dabas skatos!

«Atvērtās dienas laukos» (ADL) ir Latvijas lauku apceļošanas un iepazīšanas pasākums ar mērķi popularizēt laukus...

Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti

Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras...

Vitamīnu bumba šķīvī: kā likt organismam sasparoties pavasarī?

Tā sauktais pavasara nogurums pēc ziemas sezonas piemeklē daudzus, un roka tā vien stiepjas pēc uztura bagātinātājiem, jo lielākoties pēkšņo enerģijas trūkumu un nomāktību norakstām uz vitamīnu trūkumu...

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...

Virtuve top labāka: knifi par mazāk nekā 4 eiro

Katrs trešais Latvijas iedzīvotājs atdzīst, ka pēdējā gada laika mājās ēdienus gatavo biežāk nekā iepriekš...

KONKURSS: Piedalies un laimē «Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā no restorāna «Hercogs»

Travelnews.lv sadarbībā ar restorānu  «Hercogs Mārupe» aicina piedalīties konkursā un laimēt balvu «Hercoga Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā...

Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus

Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...

Ķekavā durvis vērusi jauna kafejnīca

Acīgākie Ķekavas iedzīvotāji gan jau pamanījuši rosību pie Ķekavas baznīcas un Doles Tautas nama...

Svētku laikā darbu Liepājā sācis virtuālais restorāns

No 23. decembra pasūtījumus pieņemt sācis Liepājas pirmais virtuālais restorāns „Rīve”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.35190821sec.