pavārs.

Apskatām 881 - 920 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Prāgas restorāni saņem «Michelin» zvaigznes

Populārais gastronomijas ceļvedis Michelin Main Cities ir piešķīris pa vienai zvaigznei diviem Prāgas restorāniem. Michelin...

Kopenhāgena iepazīstina ar sevi kā kulinārijas metropoli

Dānijas galvaspilsēta Kopenhāgena nereti tiek dēveta par Skandināvijas kulinārijas metropoli. Kulinārijas nozares...

Francijas dienas Dikļu pilī

Tradicionālās Francijas dienas Dikļu pilī šogad notiks no 30. marta līdz 1. aprīlim, kuru laikā pils viesiem būs plaša iespēja iepazīties ar Francijas...

Restorāns «BERGS» Eiropas labāko restorānu TOP 50 par 19 vietām augstāk nekā pērn

Portāla TheEuropean 50 bestrestaurants sarakstā restorāns BERGS ir atzīts par 21. labāko restorānu Eiropā...

8. martā pārsteidz mīļoto ar paša radītu kulinārijas brīnumu

Šī nedēļa ir Sieviešu dienas zīmē, un kādēļ gan nepalutināt savu sirdsdāmu ar paša gatavotām vakariņām...

Rīga piesaistīs viesus kā gaumīgi garšīgā galvaspilsēta

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs sadarbībā ar 25 Rīgas restorānu un kafejnīcu šefpavāriem ir izstrādājis projektu, kura ietvaros šī gada...

Restorānā «Gardenia» 8. marta svinības: gudras, sievišķīgas un stilīgas!

REKLĀMRAKSTS: Vai zinājāt, ka lielākais IQ pasaulē pieder tieši sievietei? Merilina vos Savanta ir iekļauta...

Milānas Doma laukumā uz septiņstāvu ēkas jumta atvērts ceļojošais Cube restorāns

Jau gandrīz mēnesi Milānas iedzīvotājiem un viesiem ir unikāla iespēja apmeklēt Electrolux pop – up restorānu...

Pirmo reizi McDonald’s piedāvā burgeru ar Latvijā iecienītāko gaļu

Pirmo reizi “McDonald’s” saviem restorāna apmeklētājiem Latvijā piedāvā leģendāro burgeru “McRib”...

Tūristi Rīgā pirmo reizi varēs izbaudīt tradicionālo latviešu grilu

REKLĀMRAKSTS: Vecrīgā pirmo reizi dota iespēja nobaudīt oriģinālus vietējās virtuves ēdienus...

Ļausim garšas kārpiņām slīgt atmiņās

Garšas receptori – ir brīnišķīga mūsu atmiņas datu bāze. Kāds specifisks ēdiens, nogaršots tālajās zemēs, var atsaukt atmiņas par ceļojumu labāk nekā...

Prakstiskā franču pavārmākslas skola viesojas Limbažos

Ir sācies gada vēsais periods, kas ir īpaši piemērots jaunu zināšanu un prasmju apgūšanai. Latvijā Visu gadu...

«Beaujolais nouveau est arrive» svētki Dikļu pilī

Katru gadu trešajā novembra ceturtdienā Francijā un citur pasaulē tiek svinēti jaunā vīna Beaujolais nouveau svētki. Pēc Francijas likumiem...

Ieteikumi kā pareizi sagatavoties pārgājienam

Visiem ir zināms, ka tūrisma pārgājienu piemērotākais laiks ir atvaļinājums vai brīvdienas. Tie parasti ir saistīti ar došanos uz citiem...

Svinēsim II Kafijas un tējas svētkus kopā!

2. Kafijas un tējas svētki ir pavisam drīz – 2011. gada 29. oktobrī visus kafijas un tējas baudītājus aicinām doties uz Kandavu un Kandavas novadu...

Šefpavārs Andis Aldersons pārsteidz Old City restorānā Vecrīgā

Četrzvaigžņu viesnīcas Old City restorāna, Vecrīgā lepnums ir šefpavārs Andis Aldersons. Old City savā...

Putras dienas ietvaros norisināsies sacensības «Putras ēdājs un putras vārītājs 2011»

Šodien (14.11.2011) par godu starptautiskajai putras dienai jau otro reizi notiks sacensības Putras ēdājs 2011...

Rūmenes muiža attīstās un piedāvā jaunus pakalpojumus

Vasaras vidū tika svinēti spāru svētki rekonstruējamajai Kalpu mājai. Tajā atradīsies divstāvīgi apartamenti. Līdz šim...

Restorāna Bergs šefpavārs stažējās pie izcila Francijas virtuves meistara

Viesnīcas Hotel Bergs šefpavārs Kaspars Jansons mēneša garumā papildināja savu pieredzi pie...

Zivju restorāns Le Dome garšīgi uzsācis savu trešo rudens sezonu

Trīs gadi ir laika posms, kurā restorāns iepazīst savus klientus un iemanto uzticību. Mēs esam pateicīgi...

Labos restorānos smaržo jeb kādas ir laba restorāna pazīmes

Ik dienas nacionāli un globāli atveras pa kādam jaunam restorānam. Vēlēšanās izmēģināt ko jaunu vienmēr...

Jauna tendence restorānu biznesā: Latvijas tirgu iekaro uzbeku virtuve

Pieaugot interesei par Vidusāzijas valstu kultūru, Latvijā arvien populārāka kļūst arī šo valstu virtuve...

«Riga Food 2011» – īpašs notikums gan profesionāļiem, gan katram gardēdim

16. starptautiskā pārtikas izstāde “Riga Food 2011” notiks no 7. līdz 10. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

1.septembrī tiks gatavota garākā sviestmaize Rīgā

1.septembrī "Zinību dienas svētku Nīcgales ielā" ietvaros Valsts SIA "Rīgas pārtikas ražotāju vidusskolas" sporta laukumā, skolas...

«Riga Food» noskaidros 2011.gada Latvijas labāko pavāru un pavārzelli

8.septembrī notiks konkurss „Latvijas pavārzellis 2011” un 9. septembrī - “Latvijas 2011.gada pavārs”...

Mammadaba vēstniecībā – teātris, joga, tekstilapstrāde un nūjošana

Lai aicinātu pilsētniekus un Rīgas viesus doties dabā, aizmirst ikdienu un smelties enerģiju mežu svaigajā gaisā...

Dikļu pils rīko vērienīgus dārza svētkus - Foto

48 bildes. 14.08.2011 Dikļu pils aicināja uz dārza svētkiem. Par viesu labsajūtu rupējās Dikļu pils kolektīvs, TDA Gauja, šefpavārs Valters Zirdziņš un...

Aicina uz gadskārtējo izstādi-gadatirgu Izvēlies Piebalgu!

13. augustā Jaunpiebalgā jau sesto reizi notiks izstāde-gadatirgus Izvēlies Piebalgu! Uz gadatirgu aicina...

«Lielā Ēdamiela» viesojas Kuldīgā

Populārais pasākums "Lielā Ēdamiela" šonedēļ viesosies Kuldīgas pilsētas festivālā "Dzīres Kuldīgā" - svētku apmeklētāji Pilsētas laukumā...

Kannu kinofestivālā noslēguma vakariņās ēd mālos ceptus kartupeļus

64. Kannu kinofestivāla noslēguma vakariņās festivāla žūrija ēda baltajos mālos ceptus jaunos kartupeļus ar...

Nedēļas nogales pasākumu kalendārs: Jūras un Zvejnieku svētki

Jūras svētki, jeb, kā tos arī dēvē - Zvejnieksvētki, tiek svinēti Latvijā ik gadu, jūlija 2. sestdienā. Arī šogad...

Baltijas valstu restorāni iekļūst labāko Eiropas restorānu TOP 50

Top 50 labāko Eiropas restorānu sarakstā portālā The European 50 best restaurants sāk iekļūt arī Baltijas...

Turcijā tika atklāta jauna viesnīca Rixos Downtown Antalya

Viesnīca Rixos Downtown Antalya (pie pasaulslavenās Konjalti pludmales) atvēra savas durvis tūristiem...

airBaltic samazina cenas savlaicīgai biļešu iegādei biznesa klasē

airBaltic ir pirmā hibrīdā modeļa aviokompānija pasaulē, kas ievieš progresīvo cenu struktūru biznesa klasē...

Čārlija Čaplina filmu vakars Dikļu pils vasaras terasē

2011.gada 8. jūlija vakarpusē no plkst. 19:00 Dikļu pils vasaras terasē Čārlija Čaplina filmu vakars, kurā tiks demonstrētas labākās un...

Ar pasākumu Jēkabpilī savu piecu gadu jubilejas turneju uzsāks «Lielā Ēdamiela»

Pasākums "Lielā Ēdamiela”, kas ieguvis savu popularitāti kā neparastu ēdienu un našķu iepazīšanas...

Nīcas novada Tradīciju dienās piedāvās daudzveidīgas aktivitātes

Aktīvi līdz 1.jūlijam notiek pieteikšanās dalībai Nīcas dārzu dienā, kas 10.jūlijā notiks novada Tradīciju dienu...

Ir atklāts balsojums par īpašo Rīgas kokteili

2011.gada 9.jūnija pievakarē ar skaļām ovācijām un augstu emocionālo pacēlumu noslēdzās konkursa „Rīgas kokteilis” pirmā kārta...

Relaks Tūre: Piedzīvojums ar 100 kilometriem Čīles sirdī - VI daļa

Ar piedzīvoto Andu kalnos Travelnews.lv lasītājus turpina iepazīstināt Hardijs Madzulis, Relaks Tūre vadītājs...

Rīgai beidzot arī būs savs kokteilis

Rīgai kā sevi cienošai pilsētai ir pašai savs karogs un ģerbonis, tās vēsturi un vērtības raksturojoši suvenīri, neskaitāmi apskates...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.05555296sec.