virtuve.

Apskatām 881 - 920 no 1910 vārdam 'virtuve'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Pullman Riga Old Town,

il Sole,

Restorāns PRIMAVERA,

Restaurant Elefant,

Rixwell Segevold Hotel ,

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs,

View Restaurant & Lounge,

Bellevue Park Hotel Riga,

Brauciens uz jaukajām Baleāru salām 2016. gada aprīlī - Ceļotāja stāsts

Šim braucienam gatavojos vairākus gadus. Pašu braucienu organizēju un izplānoju pats sev personīgi - vienīgo palīdzību ņemot aviobiļešu iegādē no "Estravel"...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu

Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās izdevies ievērojami samazināt sāls...

5 Rīgas restorāni, kur pusdienas būs kā mazs ceļojums apkārt pasaulei

Kad šķiet, ka dzīve pārāk ieslīgusi rutīnā, un līdz nākamajam ceļojumam vēl, ai, cik tālu, labs veids kā dažādot

Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?

Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad vajadzētu un kad nevajadzētu atst

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 26.05.2017 - 28.05.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Cēsu pilsētas vēsturi aicina izzināt Starptautiskajā Hanzas dienā

Svētdien, 28.maijā plkst. 15:00 pirmo reizi Cēsīs tiks svinēta starptautiskā Hanzas diena. Ikviens aicināts uz Cēsu Jauno pili izzināt pilsētas vēsturi, redzēt ko iespējams izgatavot no raga, kā arī iepazīt jauno ekspozīciju muzejā par se

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

9 veidi kā jūs ceļojumu padariet sliktāku (un kā to apturēt)

No sākuma tā vienmēr liekas laba ideja: "Es ietaupīšu simts eiro, ja rezervēšu lidojumu, kas ir četros no rīta! Es varu ietaupīt naudu un visu varēšu paspēt". Tomēr vai tādas domas saglabājas arī rīta agrumā steidzoties uz lidostu, p

Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?

Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā s

Valmieras restorānu nedēļā varēs izbaudīt dabas velšu simfoniju

Izceļot pavasara sezonai atbilstošus produktus un Latvijas dabas veltes, Valmieras restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas ēdienkartes...

Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši konceptam "Ar dabu

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

13.maijā Kuldīgas novadā ģimenes aicina uz pasākumu «Meža ABC»

Sestdien, 13. maijā, no plkst. 10.00 līdz 17.00 Kuldīgas novada Padures pagasta "Struņķukrogā" (12 km no Kuldīgas Ventspils virzienā) vairāk nekā 50 meža nozares uzņēmumi un organizācijas aicina visus interesentus...

Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes

Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas

Zināma «Maģiskās sajūtu nakts» programma

Sestdien, 6. maijā Valmierā, Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkā, otro reizi notiks jaunās sezonas atklāšanas pasākums "Maģisko sajūtu nakts", kurā no...

Tautu forums Daugavpilī pulcēs simtiem mazākumtautību pārstāvju no visiem Latvijas reģioniem

Š.g. 6.maijā 14 dažādu tautību pārstāvji no 19 Latvijas pašvaldībām - kopumā vairāk nekā 100 mazākumtautību nevalstisko organizāciju aktīvisti - piedalīsies piektajā Tautu forumā...

Latgalē norisināsies ar Latvijas valsts simtgadi saistīti pasākumi

Latvijas valsts simtgadi atzīmēs no 2017. līdz 2021.gadam, lai aptvertu un pilnvērtīgi izstāstītu valsts veidošanas stāstu. Nozīmīgu lomu tajā ieņem ar Latgali saistīti notikumi, kuru centrālā ass ir vēsturiskais Latgales kongress...

Izmēģini šovasar sērfošanu – 10 interesanti galamērķi visā pasaulē

Sērfošana un sērfotāju dzīve līdzcilvēku acīs allaž bijusi tādas kā romantisma auras apņemta – okeāns, viļņi, saule,

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Daugavpilī izveidots jauns tūrismu popularizējošs video "Atver sev Daugavpili!" (VIDEO)

Daugavpilī izveidots jauns tūrismu popularizējošs video "Atver sev Daugavpili!" četrās valodās – latviski, latgaliski, krieviski, angliski, kas atraktīvi aicina apmeklēt pilsētas populārākos tūrisma objektus...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

Kā izvēlēties atbilstošu sēdvietu lidmašīnā?

Ja lidojums ir uz kādu tālāku galamērķi un sēžot būs jāpavada vairākas stundas, ir vērts padomāt par to, kur atrodas sēdvieta, kurā šīs stundas jāpavada...

Septiņi knifiņi tīrības dienai

Līdz ar pavasara atnākšanu kā tradīcija iegājusies lielā tīrīšana, kad spodrinām, mazgājam un aizslaukām ziemā sakrājušos putekļus...

22.aprīlī Nacionālais Botāniskais dārzs aicina uz stādu gadatirgu

Pavasaris tuvojas un visi dārza mīļotāji ar nepacietību ķērušies klāt pirmajiem āra darbiem, cita starpā, plānojot savā dārzā vietu jauniem krāšņumaugiem, ogulājiem un augļu kokiem...

Daži padomi, kas ļaus labāk izbaudīt jūsu Eiropas ceļojumu

Eiropa, kopumā ņemot, vēl joprojām ir pasaulē tūristu iekārotākais gala mērķis – pēc aptuveniem datiem, 2016.gadā...

Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!

Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...

Ko bez maksas var izbaudīt džeza galvaspilsētā Ņūorleānā

ienvidu saule, interesanta vēsture, dažādu kultūru sajukums, dzīvespriecīga atmosfēra, Misisipi upe ar “riteņa”

KONKURSS: Atbildi uz jautājumiem un viesojies Jägermeister dzimšanas dienas ballītē!

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv sadarbībā ar Jägermeister aicina piedalīties...

Dievu dzēriens vīns – viens no galvenajiem Itālijas tūrisma magnētiem

Ja jums kāds pajautātu – kāds ir galvenais iemesls, kādēļ cilvēki no visas pasaules tik lielā skaitā ik gadu...

Bauskā pirmo reizi notiks «Vimbu Svētki»

Bauskā, vienā no populārākajām vimbu makšķerēšanas pilsētām Latvijā, 16. aprīlī Mūsas upes krastā pirmo reizi norisināsies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi

Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.

Pirmo reizi Valmierā notiks Restorānu nedēļa

No 8. līdz 14.maijam Valmierā pirmo reizi norisināsies Restorānu nedēļa, kuras laikā īpašus piedāvājumus saviem apmeklētājiem būs...

Viesnīcu zīmols «Park Inn by Radisson» Rīgā atver divas jaunas viesnīcas

Park Inn by Radisson, spilgts un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, paziņo par divu jaunu viesnīcu...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

12 lietas, kurām nevajadzētu būt jūsu ceļasomā

Gatavojoties ceļojumam, svarīgi ir paņemt līdz pareizās lietas. Tas aiztaupīs iespējamas nepatīkamas situācijas.

Ogres tehnikuma audzēkņi Uzņēmēju dienā gatavo un degustē astoņkāji

No 20. līdz 24.martam Ogres tehnikumā pirmo reizi notiek Uzņēmēju dienas – Atvērto durvju dienas, kad...

Viesnīca Radisson Blu Elizabete un restorāns C.U.T. rīko lielisku Wine & Dine vakaru

Atsaucoties uz plašo interesi, viesnīca Radisson Blu Elizabete un restorāns C.U.T. rīko vēl vienu lielisku Wine & Dine vakaru. Ar šo tiks sāktas vairāku...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.14645696sec.