virtuve.

Apskatām 961 - 1000 no 1910 vārdam 'virtuve'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs,

Rixwell Segevold Hotel ,

Restaurant Elefant,

Restorāns PRIMAVERA,

View Restaurant & Lounge,

il Sole,

Bellevue Park Hotel Riga,

Pullman Riga Old Town,

Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?

Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu...

Ārvalstu vēstniecības Latvijā jau 20. gadu aicina uz Ziemassvētku labdarības tirdziņu

Sestdien, 2016. gada 3. decembrī jau divdesmito reizi notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības tirdziņš. Tirdziņš notiks...

TOP 10 - nosauktas pasaules laimīgākās valstis

Organizācija ‘The World Happiness Report’ ir ir noskaidrojusi šī gada laimīgākās valstis pasaulē. Jau kopš 2012. gada, kad organizācija sāka veikt...

Aicina uz Rīgas starptautiskā sieviešu kluba rīkotu Ziemassvētku labdarības tirdziņu

Sestdien, 2016. gada 3. decembrī jau divdesmito reizi notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības tirdziņš. Tirdziņš notiks...

Rātsnamā notiks Ziemassvētku labdarības tirdziņš

3. decembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 Rātsnamā notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības tirdziņš. Tajā...

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Pilsētas, kas ir īpaši piemērotas vegāniem

Varētu šķist, ka ceļošana vegāniem ir grūts uzdevums, jo grūti iepazīt dažādu tautu virtuves kultūras, jo visbiežāk tajās nozīmīgu lomu ieņem gaļa un jūras...

Gada beigās plāno sākt jaunas sporta zāles būvniecību Lielupē

Gada beigās plānots sākt jaunas sporta zāles būvniecību Lielupē, Aizputes ielā, un skolas ēkas pārbūvi, lai jūrmalniekiem nodrošinātu kvalitatīvu mācību vidi...

Ar jestrām izdarībām Valmiermuižā svinēs Mārtiņdienu

Lai godinātu tradīcijas un kuplā pulkā atzīmētu saulstāvjus, 5. novembrī Valmiermuižā sabrauks Mārtiņbērni no malu malām uz brangām svinībām un tirdziņu „Ar Gardu muti Valmiermuižā”...

Vācijas lielākais ikdienas laikraksts nosauc Rīgu par gardēžu pilsētu

Rīga pēdējos gados no izklaides tūrisma galamērķa kļuvusi par nozīmīgu Baltijas gastronomijas tūrisma galamērķi, vēsta Vācijas lielākais ikdienas laikraksts...

Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā

Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli, apmeklētu  atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs pilsētas daļu? Ekskursiju...

Valmierā noslēgusies starptautiskā tūrisma konference

21.oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā un koncertzālē “Valmiera”, norisinājās starptautiska tūrisma konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!

Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija izsalkuma remdēšana...

LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora

Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...

Iecienītākās vēlo brokastu vietas Jūrmalā

Nesteidzīgie brīvdienu rīti ir ideāli piemēroti ne tikai pastaigai gar jūru, bet arī vēlajām brokastīm jeb brančam (brunch). Jūrmalas tūrisma informācijas centrs...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Apskati pasauli un ņem māju sev līdzi!

Tie, kam patīk ceļot komfortablos apstākļos noteikti priecāsies par jauno igauņu kompānijas „Kodasema” izgudrojumu – māju, kuru var ņemt līdzi savā ceļojumā...

Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...

Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?

21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska, zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums pilsētā...

Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā

Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri, kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā piedalījās...

Radošā telpa «Ideju bode» organizē veselīgas ēšanas meistarklases

Radošā telpa "Ideju bode" organizē veselīgas ēšanas meistarklases, ar mērķi veicināt sabiedrības izpratni par ēdiena nozīmi fiziskajā veselībā un ikdienas kultūrā...

1.oktobrī notiks gadskārtējā Uguns Nakts Vienkoču parkā

Šī gada 1.oktobrī Vienkoču parkā tiek rīkota gadskārtējā Uguns. Jau gadu no gada Uguns Nakts galvenais mērķis ir nemainīgs – padarīt vienu...

Indonēzija vēlas attīstīt pārtikas tūrismu Bali

Pašlaik Bali ir plašāk pazīstama kā galamērķis tiem ceļotājiem, kas vēlas atpūsties pludmalē...

Turaidas muzejrezervāts saņem Eiropas nozīmes balvu par nemateriālā kultūras mantojuma saglabāšanu

Šogad Īpaši aizsargājamais kultūras piemineklis - Turaidas muzejrezervāts piedalījās Eiropas nozīmes konkursā “Ilgtspējīgs kultūras tūrisma galamērķis 2016", kuru...

Aktīvā atpūta ārzemēs – ko ņemt vērā?

Latvijas ziemas sporta veidu piekritēji jau iecienījuši aktīvo atpūtu ārzemēs, un arvien vairāk atpūtnieku, dodoties slēpot vai snovot citās valstīs, līdzi...

Labākie Latvijas dizaina darbi izstādē «Design Isle 2016»

Ērtas somas riteņbraucējiem, jauniešu unisex apavi, ko iedvesmojis cēlā ziemeļu gulbja tēls, un kājas protēzes kosmētiskais vairogs – tie ir tikai daži no...

Ar plašu pasākumu programmu tiks atzīmēti LIDO Alus svētki

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, LIDO Atpūtas centrā norisināsies tradicionālie LIDO Alus svētki. Ar plašu izklaides programmu...

Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē

Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...

Lietas, ko viesnīcās var saņemt par brīvu, vien pajautājot

Zelta likums, kas jāatceras dodoties ceļojumā: Jūs nedabūsiet to, ko vēlaties...

Zināšanu gadatirgus Pokaiņos

17.septembrī LVM Pokaiņu mežā jau trešo gadu risināsies ikgadējais Zināšanu gadatirgus. Tas iesākās 2015. gadā, iedvesmojoties no I.Vīka grāmatas...

Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

LNMM ielūdz uz Raimonda Staprāna darbu izstādi "Piecas gleznas"

No 2016. gada 10. septembra līdz 20. novembrim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenajā ēkā 4. stāva izstāžu zālē būs skatāma...

Ar svētku tradīcijām un gardumu tirdziņu Valmiermuižā daudzinās Miķeļdienu

Godinot rudens saulgriežus, 24. septembrī Valmiermuižas pils parkā no plkst. 11.00 līdz 15.00 tiks atzīmētas Miķeļdienas svinības. Tā kā Miķeļdiena ir laiks, kad...

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas

Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...

LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"

31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais LIDO restorāns Latvijā un...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

Apgūsti svešvalodas interaktīvā veidā

Noslēgumam tuvojas Biznesa augstskolas Turība īstenotais ES finansētais Erasmus+ projekts "Key Skills for European Union Hotel Staff", kura mērķis bija...

Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.51867294sec.