restorāna.

Apskatām 1001 - 1040 no 2229 vārdam 'restorāna'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Kaļķu vārti,

Le Dome,

View Restaurant & Lounge,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Rixwell Segevold Hotel ,

Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes

Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

Viedoklis: Ar kādām metodēm plašajā tirgū viesnīcas klientu piesaista tieši sev?

Viesnīcu un apmešanās vietu piedāvājums mūsdienās, īpaši tūristiem aktīvākās vietās – Rīgā un Jūrmalā, ir ļoti plašs. Travelnews.lv redakcija interesējās ar kādām metodēm viesnīcas šajā lielajā piedāvājumā cenšas izcelties,

Aptauja: Latvijas iedzīvotāji plāno ceļot vairāk. Interesantas un praktiski noderīgas mobilās aplikācijas ceļotājiem

Ja pēdējā pusgada laikā ceļoja katrs otrais Latvijas iedzīvotājs, tuvākajos sešos mēnešos ārpus valsts robežām plāno doties jau septiņi no desmit respondentiem...

Ogrē 4.maijā notiks jau ceturtais Tvīda brauciens

Ceturtdien, 4.maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā – Ogres pilsētā notiks jau ceturtais Tvīda brauciens...

«Porsche Latvija» ar garšīgām restorāna «Entresol» uzkodām prezentē ekskluzīvus Porsche modeļus - Foto

50 bildes. «Porsche Latvija» ar garšīgām restorāna «Entresol» uzkodām prezentē ekskluzīvus Porsche modeļus...

Ungurmuiža norisināsies mūzikas un vīna vakars

29. aprīlī, atzīmējot IV Starptautisko Džeza dienu un Ungurmuižas restorāna gada jubileju, Ungurmuižā uzstāsies Ata Andersona kvartets...

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?

Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?

Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt par dzērienu izvēles tendencēm.

Dikļu pilī šovasar būs Sajūtu festivāls

8. jūlijā Dikļu pilī notiks pasākums ar īpašu auru, kurā nesteidzīgi baudīt lielisku mūziku burvīgā pils parka atmosfērā. Senatnīgais parks piešķir mūzikai īpašu skanējumu, ko...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija «Steak Supply»

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija “Steak Supply”, kas sniegs jauna veida steiku baudīšanas pieredzi rīdziniekiem...

Ceļvedis, kā pagatavot restorāna cienīgu steiku mājas apstākļos

Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu  perfektu. Specializētais...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Ogres tehnikuma audzēkņi Uzņēmēju dienā gatavo un degustē astoņkāji

No 20. līdz 24.martam Ogres tehnikumā pirmo reizi notiek Uzņēmēju dienas – Atvērto durvju dienas, kad...

Travelnews.lv redakcija izbauda igauņu restorāna «Polpo» viesmīlību - Foto

15 bildes. Travelnews.lv redakcija izbauda restorāna «Polpo» viesmīlību

XXV Starptautiskajos Siguldas Opermūzikas svētkos – Latvijā līdz šim neiestudēta operas izrāde „Falstafs”

Travelnews.lv redakcija izbauda restorāna «Kaks Kokka» viesmīlību - Foto

20 foto. Travelnews.lv redakcija izbauda restorāna «Kaks Kokka» viesmīlību...

Parādījies vēl viens iemesls, lai apmeklētu ainaviskās Fēru salas

Fantastiskā Fēru salu ainava ir iedvesmojusi daudzus ceļotājus. Tās ir salas, kur cilvēki var aizmirsties no ikdienas un tiesām izbaudīt savus atvaļinājumus...

Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 13 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai pasākumu? Mūsu...

Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 9 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai pasākumu? Mūsu...

Tematiski pasākumi Sieviešu dienā iepriecinās Jelgavā un apkārtnē

8.martā jau tradicionāli tiek atzīmēta Starptautiskā Sieviešu diena. Šajā dienā Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā norisināsies tematiski pasākumi

SPA – tā ir labākā dāvana pavasara svētkos

Esam noilgojušies pēc saules un košām emocijām, kuras tik ļoti pietrūka pelēkajos ziemas mēnešos.  Tādēļ vislabākā dāvana gaidāmajos pavasara...

Ungurmuižā iedvesmos mūzikas un vīna vakars «Dalī pastaiga»

12.martā plkst. 17.00 mūzikas un vīna vakars "Dalī pastaiga" Uzstāsies:...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā

Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna Latvijā 2016” titulu...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi

Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?

Izgaršojiet Banksy slaveno mākslas darbu «Meitene ar balonu»

Pavārmāksla ir fantastiska lieta – pavāri vienmēr paceļ savu kulināro dotību jaunā līmenī. Arī 2017. gadā, kāda Londonas, Lielbritānijas, restorāna pavāri ir

Esiet viskija cienītājs? Dodieties uz Parīzi!

Francija ir vislabāk atpazīstama ar pasaules klases vīniem un šampānieti, taču kāds jauns viskija bārs izaicina šo reputāciju. Parīzē atrodas viskija bārs Golden...

Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?

Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...

Romantiskas Valentīna dienas vakariņas augstākajā Rīgas punktā

Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel Latvija...

Dikļu pilī notiks gastronomiskā misija "Alnis"

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

Dodies uz Horvātiju, lai izbaudītu valsts pirmo Michelin Star restorānu

Michelin Guide inspektori, kuri piešķir savu atzinību tikai prestižākajiem pasaules restorāniem, pirmo reizi ir piešķīruši zvaigzni kādam Horvātijas...

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

Beļģijā atklāts pasaulē pirmais ūdenslīdēju restorāns (Video)

Katram no mums ir kādas īpašas ekspektācijas, kuras sagaidām apmeklējot kādu no restorāniem. Peldkostīmi vai, piemēram, klaustrofobiska atmosfēra neatrodas mūsu vēlmju augšgalā, bet starp mums noteikti ir atrodami cilvēki, kurus a

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::5.5063529sec.