virtuve.

Apskatām 1001 - 1040 no 1910 vārdam 'virtuve'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Bellevue Park Hotel Riga,

Restaurant Elefant,

View Restaurant & Lounge,

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs,

Rixwell Segevold Hotel ,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Restorāns PRIMAVERA,

Pullman Riga Old Town,

il Sole,

Rīgā atklās jaunu konceptuālu darba vietu

Septembrī Rīgas vēsturiskajā centrā tiks atvērta jauna kopstrādes (coworking) telpa OraculeTang space. Tā iekārtota starptautisko investīciju holdinga...

«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

3 interesanti fakti veselības un attiecību uzlabošanai

Reizēm pasaule var likties ačgārnāka, nekā patiesībā tā ir. Lai tā neliktos, iepazīstinām ar pāris dīvainiem, bet...

Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...

Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa augstskolas Turība absolvente Viktorija Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un apstiprina...

Unikālajā Kokmuižā notiks skaistas svinības

Pasākuma programma arī šogad veidota, caurvijot senlaicīgo ar mūsdienu, rosinot izzināt un atklāt senās...

Electrolux Ideas Lab: lai gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens ir uz katra vakariņu galda

Lai veicinātu sabiedrības domāšanu ārpus ierastā un iedvesmotu cilvēkus visā pasaulē radīt gardāku, veselīgāku un videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē...

Liepājā aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības

Liepājas muzejs aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības pasākumā...

Radošajā telpā "Ideju bode" aizsākas veselīgas kulinārijas meistarklašu kurss

15. augustā ar lekciju “Ģimenes galds” radošajā telpā “Ideju bode” aizsākas meistarklašu kurss, kura galvenais uzdevums ir piedāvāt iespēju iegūt zināšanas un praktisku pieredze veselīgas...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» ir atgriezies Latvijā

Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi pievienosies...

«LIDO» uztura speciāliste: pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki var atrisināt lielu daļu veselības problēmu

Pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki ir neatņemama veselīga dzīvesveida sastāvdaļa un var atrisināt...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...

Ceļotājus uzņems mājā, kas uzbūvēta pašā klints malā

Ikviens, kas vēlas savu ceļojumu padarīt par neatkārtojamu, izvēloties īpašu mājvietu, kur baudīt...

Noskaidro iemeslus, kādēļ apmeklēt Ņujorku

Pilsēta, kas nekad neguļ, Betona Džungļi un Lielais Ābols – tie ir tikai daži pazīstamākie apzīmējumi Amerikas Savienoto...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...

5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!

Kulinārais mantojums būtiski atšķir valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai labprāt gatavot paši, zina, ka...

Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?

Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...

Rīgā notiks Āzijas kultūru festivāls

Rīgas Kongresu nama telpas pārvērtīsies par austrumu smaržu un garšu piesātinātu gadatirgu, kur...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference

Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Pasauli apceļos pirmais restorāns, kas veido ēdienus ar 3D printera palīdzību (video)

Modernākie šefpavāri šobrīd izmanto plaša diapazona resursus, gan tradicionālus, gan pavisam jaunus...

Norisināsies vērienīgs kantrī mūzikas festivāls

Pirmais "Bauskas Country" mūzikas festivāls notika 1999. gadā Bauskas Pilskalna estrādē, bet šogad festivāls svin...

LIELĀ INTERVIJA ar Ievu Keišu, tūrisma aģentūras «Latvia Tours» direktori

Tūrisma aģentūras "Latvia Tours" direktore Ieva Keiša ar savu kolektīvu tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju palīdzējusi iepazīt pasauli, bet reizē...

Jaunākā tendence mācībām vasarā – unikālas tematiskās nometnes Lielbritānijā

Lai gan tradicionālās valodu nometnes joprojām ir pieprasītas, pēdējo gadu laikā vecāki un bērni ir kļuvuši arvien...

Restorāns «Niklāvs» savus viesus iepriecina ar jaunu ēdienkarti - Foto

15 bildes. Restorāns «Niklāvs» lepojas ar latviešu tradicionālās virtuves sezonālajiem ēdieniem, kuros izmanto pašas šefpavāres Sarmītes Neimanes  lasītās meža veltes – murķeļus, zaķskābenes, gailenes un citus...

Gatavojoties Līgo svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!

Klāt Līgo svētki un drīz arī vasarīgi karstais laiks, tādēļ Pārtikas un veterinārais dienests atgādina – iegādājoties...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Ingu Špūli, kura apceļo Itālijas pērli - Venēciju

Sākoties atvaļinājumu laikam lielākajai daļai cilvēku rodas vēlme izmantot savu brīvo laiku, lai izbaudītu...

«Pullman» atklāj savu pirmo pieczvaigžņu luksusa viesnīcu Baltijas valstīs

"Pullman Hotels & Resorts", kas ietilpst "AccorHotels" ķēdē, ir paziņojuši par savas pirmās luksusa viesnīcas atklāšanu...

Atklāta pirmā kuģa - Vidusjūras virtuves restorāna "Rīgas Pērle" jaunā piestātne

Rīgā, 11 Novembra krastmalā, svinīgi atklāta pirmā kuģa - Vidusjūras virtuves restorāna “Rīgas Pērle”, jaunā piestātne. Sabiedrībā zināmas personas elegantā ballītē iepazina...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Ceļotāja stāsts: Divas latviešu meitenes iepazīst valdzinošo Kanāriju salu

Divas latviešu meitenes izlēma doties atvaļinājumā uz siltajām zemēm un, kā savu galamērķi izvēlējās...

7 lietas, ko izmēģināt ārzemju ceļojumā

Reti kuram ceļojumā pietiek ar laisku atpūtu pludmalē vai iepirkšanos vairāku dienu garumā. Vienmēr gribas...

Restorānā "Fifty Six°N Twenty Four°E" šefpavāru tandēms izveidojis jaunu ēdienkarti

Ēdienkartes pamatā ir Eiropas klasiskā virtuve ar vietējo produktu garšas niansēm, kuru...

Kas var palīdzēt tikt galā ar pārdomām pēc ceļojuma?

Ikviena cilvēka dzīvē iezogas tā dīvainā sajūta, ka kaut kas trūkst, ka kaut kas ir jāmaina savā dzīvē un kā viena no alternatīvām, kas spētu remdināt šīs sajūtas, ir...

Restorānā «Garšas Frekvence» sagatavota īpaši vasarīga ēdienkarte - Foto

15 bildes. Elegants minimālisms, romantiska atmosfēra, lieliska virtuve un laipna apkalpošana - restorāns allaž gādā par to, lai viesi gūtu baudījumu un noteikti iegrieztos restorānā "Garšas frekvence" vēlreiz...

Ko nozīmē SC, BB, HB un citi burtu salikumi?

Ceļojuma neatņemama sastāvdaļas ir katras valsts tradicionālās virtuves baudīšana, turklāt garšu ceļojums bieži vien sākas jau viesnīcā...

Vecrīgas itāļu virtuves restorāns «Felicita» 19.05.2016 svin 5 gadu jubileju - Foto

35 bildes. Svinīgā atmosfērā restorāns kopā ar viesiem un ciemiņiem tika atzīmēts 5 gadu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.33159304sec.