maize.

Apskatām 1081 - 1120 no 1530 vārdam 'maize'

Liepupes muiža,

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Cēsu pilī norisināsies krāšņi viduslaiku svētki

2013. gada 10. augustā Cēsu pilī atgriezīsies viduslaiki. Visas dienas garumā pils apmeklētājus priecēs viduslaiku mūzika un dejas, bruņinieku...

Apbalvos konkursa "Latvijas atzītākais medus 2013" uzvarētājus

Starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013" tiks apbalvoti konkursa "Latvijas atzītākais medus 2013"...

Kā izvēlēties pareizu apģērbu braukšanai ar velosipēdu

Pareizs apģērbs ir viens no priekšnosacījumiem, lai tālāks brauciens ar velosipēdu būtu patīkams un drošs. Turpinājumā...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Rūjienas TIC dalās iespaidos par viesošanos sadarbības pilsētā Japānā

Rūjienas pilsēta jau piecus gadus sadarbojas ar Higašikavas pilsētu Japānā. Zīmīgi, ka ar šo Japānas...

Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...

Ķirsons Māja uzsāk tirdzniecību un ver durvis apmeklētājiem

Jau kopš 2013. gada 17. jūlija, kad tika atklāts G.Ķirsona jaunais ēdināšanas uzņēmums "Ķirsons Māja"...

Valmieras pusē tiek piedāvātas lieliskas iespējas kāzu laikam

Vasara neapšaubāmi ir īpašs laiks, kad saule spīd visspožāk, visapkārt zied un smaržo, un dzīve, šķiet...

Izbaudiet pēdējās zemenes Valmierā

Vasaras ogas ir ne tikai gardas, bet arī ļoti veselīgas! Tāpēc aicinām jūs izgaršot un sajust pēdējās zemenes Valmierā...

Izbaudi viduslaiku gaisotni Hanzas dienās Igaunijā

Līdz ar vasaras sezonas sākšanos ir pienācis laiks krāšņajiem viduslaiku svētkiem, ko ik gadu ar nepacietību gaida...

Nemitīgā kustībā – mazais restorāniņš Umami pārsteidz ar jaunumiem

Trīs lieliski jaunumi vasaras krāšņākajā mēnesī atrodami mazajā restorāniņā Umami, kur tiek...

Honkongā varēs nobaudīt pasaulē dārgāko sviestmaizi

Honkongas viesiem šovasar būs iespēja nobaudīt vienu no pasaulē ekskluzīvākajām trīskārtu sviestmaizēm. Ņemot vērā...

Nosauc vasaras tūrisma sezonas aktualitātes Jelgavā un apkārtnē

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs informatīvā materiālā apkopojis šīs vasaras tūrisma sezonas...

Doma laukumā notiks tradicionālais Zāļu tirgus

Sagaidot Līgo svētkus, Rīgā, Doma laukumā, jau tradicionāli notiek Zāļu tirgus, kas šogad iedzīvotājus un pilsētas viesus aicina...

Novērojumi: Kāda ir norvēģu vidusmēra dienas ēdienkarte?

Kādu laiku dzīvojot Norvēģijā un ikdienā sastopoties ar vietējiem iedzīvotājiem, ir nācies pamanīt...

Atklāj, cik patiesībā pelna aviokompānijas

Kā liecina Starptautiskās Gaisa transporta asociācijas (IATA) jaunākās prognozes, pasaules lidsabiedrības 2013. gadā nopelnīs aptuveni...

Septiņas interesantas norvēģu virtuves iezīmes

Lai arī Norvēģija no Latvijas atrodas ģeogrāfiski salīdzinoši netālu, taču var pamanīt dažas atšķirības abu valstu...   

Intervija: Ivica no "Dziedošajām ģimenēm" par dzīvi Latvijā un īstu gulaša zupu

Horvāts Ivica Janderok zināms kā "Dziedošo ģimeņu" šova dalībnieks Baumaņu ģimenes sastāvā...

Daugavas rāmums, maizes smarža un Latvju spīķeris Liepsalās - Foto

25 bildes. Suvenīri, Pļaviņu TIC, Vikingu laiva "Lāčplēsis" un maizes ceptuve "Liepkalni" - tas viss vienuviet Liepsalās...

Par rabarberiem un to piedāvājumu restorānu ēdienkartēs

Live Riga Gaumīgi Garšīgās Galvaspilsētas viens no trim pavasara produktiem ir rabarberi...

Restorāns Blåmann aicina nobaudīt gardāko burgeri Lillehammerē

Lillehammere ir ne īpaši liela, tomēr tūristu piepildīta pilsēta Norvēģijas sirdī. Pilsētai gan tās robežās... 

Zīmi "Latviskais Mantojums" iegūs arī viesu nams Lantus un Ludzas amatnieku centrs

2013. gada 10. maijā Rīgā, Latviešu Biedrības namā divpadsmit lauku tūrisma saimnieki svinīgā...

3. maijā Jelgavā atklās vasaras tūrisma sezonu

Jau tradicionāli maija sākumā ar dažādām tematiskām aktivitātēm Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā tiek atzīmēta...

Travel RSP aicina iepazīt Latvijas svētkus

Latvija var lepoties ar krāšņiem svētkiem! Tā godina savas pilsētas, aicina līksmot par ziediem un vīnu un pat sarīko...

Nosaukti 20 pasaulē labākie hosteļi, vērtējot to piedāvātos ēdienus

Ēdienu blogs The Daily Meal publicējis pasaulē labāko hosteļu sarakstu, ņemot vērā to ēdienu piedāvājumu...

Bergamo izveidots lielākais šokolādes Panino

Itāļu provincē Bergamo, pilsētā Ponte-san-Pietro 2013. gada 11. martā tika pagatavots rekordliels šokolādes panino 121,5 metru garumā...

Ar klasi uz Jelgavu un tās apkārtni

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina skolēnus un skolotājus pavasara ekskursijā doties uz Jelgavu, Jelgavas novadu un Ozolnieku novadu...

Stiprinās Rīgas kā Baltijas gastronomijas galvaspilsētas tēlu

2013. gada 1. martā, tika atklāts Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas...

Nedēļas ceļojums: Grieķija – mīklaini eksotiska un reizē tik pazīstama

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina rakstu sēriju – nedēļas ceļojums, kurā piedāvājam tūrisma nozares...

Tematisks tūrisma vakars "Zemgale – maizes klēts. Vai tikai?"

2013. gada 28. februārī, pulksten 18:00, Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī notiks...

Mobilā darbnīca: Emociju spektrs - radošā darbnīca bērniem un ģimenēm

No 2013. gada 19. februāra līdz 1. martam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja...

Vīnē par 11 eiro piedāvā komfortablu diendusu

Sagurušākie ceļotāji Austrijas galvaspilsētā nu var izmantot jaunu pakalpojumu – par 11 eiro iespējams uz pusstundu nosnausties īpaši...

Balttour: Kurzemes Tūrisma asociācija piedalās starptautiskajā tūrisma izstādē

Arī Kurzemes pārstāvji, kā ik gadu, dosies uz Rīgu, lai prezentētu savu tūrisma piedāvājumu...

Balttour: izstādē izlozēs ielūgumus uz Ledus skulptūru festivālu

Šajā nedēļas nogalē Ķīpsalā norisinās starptautiskā tūrisma izstāde "Balttour 2013". Izstādē piedalās arī Jelgavas reģionālais tūrisma centrs...

Balttour: Liepājas reģions prezentēs sezonas jaunumus

Šīs nedēļas nogalē – no 2013. gada 8. līdz 10.februārim – Rīgā notiks Starptautiskā tūrisma izstāde BALTTOUR 2013...

Balttour: Gatavojoties izstādei, izdots jauns Smiltenes novada tūrisma ceļvedis

Smiltenes novada tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar novada tūrisma uzņēmējiem...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

Šogad projekta Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga īstenotāji uzsvērs sezonālos produktus

2013. gadā projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga", ko sadarbībā ar biedrību "Latvijas Pavāru klubs"...

Čili Pica piedāvā šī brīža pieprasītāko ēdienu TOP 5

Čili Pica piedāvā ziemīgus ēdienus un dzērienus, kurus baudot saglabāsim ilgi sevī spēku un siltumu. Bet kuri tad ir tie ēdieni, kuri spēs mūs sasildīt ziemas laikā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.84427905sec.