maltīte.

Apskatām 1121 - 1160 no 1430 vārdam 'maltīte'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Chef Buffet Pērle,

Jaunpils pils,

Via Vitalité,

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs,

Kalnciema kvartālā notiks Putnu diena

5. aprīlī Kalnciema kvartālā zemnieku un amatnieku tirdziņa ietvaros norisināsies Putnu diena, kurā apmeklētājiem...

Rīgā uzstādīs «Tukšo vēderu radaru»

Lai cilvēka organisms funkcionētu pareizi, svarīgi ir ne vien lietot uzturā kvalitatīvu un veselīgu ēdienu, bet arī ēst regulāri...

Kādēļ restorānā Upe šī nedēļa veltīta ķirbim

Liepājas restorāns Upe, kas atrodas trīszvaigžņu viesnīcas Līva ēkā, turpina viesus lutināt ar tematiskajām nedēļām. Jau tikām ziņojuši, ka iepriekšējās nedēļās...

Sezonas produkti uzturā – enerģijas un vitamīnu lādiņš

Iestājoties siltākam laikam, ir svarīgi lietot uzturā produktus, kas palīdz uzņemt organismam nepieciešamo...

Rīgas atslēga šefpavāre cienā ar veselīga ēdiena recepti

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas gastranomijas laboratorijā tapusi garda un vitamīniem bagāta maltīte...

Īpaši asa burgera dēļ ēstuves klienti nonāk slimnīcā

Kādā Braitonas ēstuvē nopērkams burgers nodēvēts par asāko Lielbritānijā pēc tam, kad pēc īpaši asā ēdiena baudīšanas...

Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33

Rīgas centrā, tieši pretī tirdzniecības centram Origo, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns...

Dinamo Rīga hokejisti šodien Čili Picā ceps picas

Turpinot just līdzi Latvijas hokejistu gaitām, lielākais picēriju tīkls Latvijā, Čili Pica, izveidojis...

Uzsāk darbību Lido Uztura skola ar mērķi izglītot bērnus par kvalitatīvu ēdienu

Ceturtdien, 27. februārī, AS LIDO atklāj LIDO Uztura skolu ar mērķi jau no mazotnes veicināt bērnu izpratni...

Valmiera ir īsts gardēžu galamērķis

Valmiera ir īsts Latvijas gardēžu galamērķis. Šeit iespējams nobaudīt maltītes jebkurai gaumei. Valmieras Tūrisma informācijas centrs...

Kā restorāna Upe īpašniece Taizemē baudīja bambusa kāpurus, skorpionu un citus neierastus ēdienus

Āzija ir vieta, kur ierastie dzīvesveida, savstarpējo attiecību un kulinārijas uzskati apgriežas...

Izsmalcinātākās Igaunijas garšas ar "Delicious Southern Estonia"

Nacionālā ēdiena baudīšana ir lielisks veids, kas ļauj iepazīt vietējo kultūru, turklāt ēšanas process atstāj īpašu...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Valentīna dienas galamērķi katram pārim

Katru gadu, tuvojoties 14. februārim, mīlnieku prātus nodarbina jautājums, kā pavadīt Valentīna dienu. Vakariņas izmeklētā restorānā...

5 ieteikumi, kur labi un nedārgi paēst Barselonā

Spānija ir pazīstama ar savu daudzveidīgo virtuvi, sākot no plaša klāsta uzkodām, kas pazīstamas kā tapas, līdz pat izsmalcinātām...

7 izplatīti mīti par Parīzi, kas var traucēt tās apmeklējumam

Stereotipi, subjektīvi viedokļi vai kaimiņa izklāstītais atgadījums – par Parīzi ceļotājiem nākas dzirdēt...

Pāri, kurus vieno 14.02., Valentīndienu pavadot restorānā Burkāns, saņems pārsteigumu

Valentīndienā Travelnews.lv un Rīgas restorāns Burkāns aicina atsaukties visus pārus, kuri ir precējušies...

11. tautas slēpojums un slidojums Baiļu apļi notiks UZ VAIDAVAS EZERA!

Jau iepriekš tika ziņots, ka 2.februārī norisināsies ikgadējais tautas slēpojums Baiļu apļi. Pateicoties...

Aicina Valentīndienu pavadīt SUITE restorānā

REKLĀMRAKSTS. SUITE Restorāna šefpavārs Roberts Lismanis aicina nosvinēt gada romantiskāko dienu nogaršojot īpaši...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Ziemas aktīvās atpūtas apkopojums Latvijas pilsētās

Aktīvās atpūtas un slēpošanas centrā "Baiļi" kā lieliem, tā arī maziem būs iespēja slēpot, braukt ar sniega dēli un šļūkt...

Arī šogad notiks Rīgas restorānu nedēļas

Turpinot Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) sadarbībā ar Pavāru klubu aizsākto projektu "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga"...

Arī 2014. gadā restorānā Džems norisinās Bērnu pavārskola

2013. gada septembrī informējām, ka Rīgas restorānā Džems atklāta Bērnu pavārskola...

airBaltic ēdiena pasūtīšanas sistēma - viena no pasaules Top 10 inovācijām

Airlinetrends.com, neatkarīga aviācijas nozares un patērētāju tendenču izpētes aģentūra...

Valmiermuižā notiks "Fotosestdienas"

2014. gadā Valmiermuižas alus darītavas klētī, piedaloties Latvijas fotomākslas profesionāļiem, dažāda vecumu...

8 kļūdas, ko ceļotājiem nevajadzētu pieļaut 2014. gadā

Jauns gads, jaunas emocijas, jauna pieredze un, protams, jauni ceļojumi. Taču ko darīt, lai brauciens uz kādu tālāku galamērķi...

Daumants Kalniņš koncertēs Dikļu pilī

28. decembrī pulksten 15:00 Dikļu pilī koncertā "Muzikāls lidojums džeza pasaulē" būs vienreizēja iespēja dzirdēt...

Cēsu un pilsētas apkārtnes tūrisma uzņēmēji laikus ir sākuši gatavoties ziemas sezonai

Lai arī sniegs vēl nav sasnidzis, Cēsu un pilsētas apkārtnes tūrisma uzņēmēji laikus ir...

Rīgas restorānu nedēļas šogad uzrunājušas tūkstošiem apmeklētāju

No 2. līdz 8.decembrim, kad norisnājās šogad nu jau ceturtā Rīgas restorānu nedēļa, un kas šoreiz bija veltīta...

Brīvdabas muzejs aicina ieskandināt Ziemas saulgriežus

Šo svētdien, 15. decembrī no pulksten 12:00 līdz plkst. 16:00 Brīvdabas muzejs aicina lielus un mazus...

Iesaka lielisku Ziemassvētku dāvanu gardēžiem

Tuvojas gada vissirsnīgākie svētki - Ziemassvētki, kas vienlaikus ir viens no gada vissteidzīgākajiem svētkiem, jo jāpaspē...

Arī kaloriju skaitītāji var našķēties Ziemassvētku tirdziņos

Cukura vate, ceptas desiņas, cukuroti āboli, grauzdētas mandeles un karstvīns – saldi un garšīgi smaržo...

Deviņi padomi slaidiem svētkiem

Ziemassvētki ir kulinārijas vilinājumu „kaloriju bumbu” laiks. Taču tas nenozīmē, ka slaidās līnijas apmātajiem ir pilnībā jāatsakās no našķiem...

Rīgas labākie šefpavāri Ziemas Rīgas restorānu nedēļā iedvesmos svētku maltītēm

28. novembrī, atklājot Ziemas Rīgas restorānu nedēļu, Rīgas labāko restorānu šefpavāri pagatavoja lielākos...

Dīvainākās galda tradīcijas ārvalstīs - TOP 10

Citās zemēs pie galda valda citādas tradīcijas. Tas, kas pie mums ir ne tikai normāli, bet arī pieklājīgi, citviet var būt pat ļoti nepiedienīgi. Vēlākais...

Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāre iesaka piemērotus ēdienus 18. novembra svinībām

Turpinot valsts svētku nedēļas rakstu sēriju, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv uz sarunu aicināja...

Lido sāk piedāvāt atvērto brokastu bufeti

Pēc LIDO veiktās aptaujas tikai 22% cilvēku Latvijā brokastis uzskata par svarīgāko dienas ēdienreizi. Lai atjaunotu brokastu...

Intervija: par pasākumu rīkošanas un kolektīva saliedēšanas iespējām Hotel Dinaburg Daugavpilī

Tuvojoties gada noslēgumam, kas nāk gan ar dažādiem saviesīgiem korporatīvajiem pasākumiem, gan dažādām...

Maltīte drosmīgajiem: 7 neparasti un, iespējams, šķebinoši pasaules ēdieni

Dzīve pavisam noteikti ir pārāk īsa, lai pieturētos pie vienveidīgas ēdienkartes. Taču vai jūs...

Ungārijas garšu buķete - ko vērts nogaršot šajā Centrāleiropas zemē

Skaistā Centrāleiropas zeme Ungārija ir pazīstama ne vien ar auglīgo augsni, dzidrajiem avotu ūdeņiem, īpašiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.49684691sec.