cūkas.

Apskatām 121 - 160 no 266 vārdam 'cūkas'

Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?

14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām ieklausīties...

7 iecienītākās vietas Kauguros vietējo acīm

Kauguri ir Jūrmalas pilsētas daļa, kas atrodas tās rietumu daļā starp Sloku un Kaugurciemu. Šeit savstarpēji sadzīvo daudzstāvu māju apbūve ar...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...

Viedoklis: Vai gaļas ēdieni vasaras sezonā ir populārāki kā zivis?

Gan gaļa, gan zivis ir ļoti labs olbaltumvielu avots, kas nepieciešams mūsu organismam...

7 lietas, ko izmēģināt ārzemju ceļojumā

Reti kuram ceļojumā pietiek ar laisku atpūtu pludmalē vai iepirkšanos vairāku dienu garumā. Vienmēr gribas...

Pavasara sezona laukos ir sākusies - durvis visiem ver 100 lauku saimniecības

Pavasara sezona laukos ir sākusies - 2016. gada 14. maijā durvis ver 100 lauku saimniecības...

Idejas pavasarīgai nedēļas nogalei Ķemeru Nacionālajā parkā

Dabā ir iestājies īsts pavasaris – atgriežas gājputni, lēnām plaukst koki un krūmi, un ziedēt steidz visi...

Pagarina Dabas muzeja speciālistu veidoto izstādi «Skat – logā skelets!»

Dabas muzeja speciālistu veidotā izstāde "Skat – logā skelets!", kas izpelnījusies lielu apmeklētāju interesi...

Latvijā šodien atzīmē Sveču dienu

Sveču dienā iesvētītas sveces aizdedzināja mājās negaisa, slimību, arī radību gadījumos...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Īstais laiks doties uz meža sniega kupenām

Kad zeme ir pārklāta ar sniegu, ir īstais laiks doties meža piedzīvojumā pa baltajām kupenām. Turklāt...

Viedoklis: Vai restorānu apmeklētāji baidās no sliktiem laikapstākļiem un sala?

Laikā, kad Latvijā valda ziema, pilsētu pārklāj sniegputenis un gaisa temperatūras stabiņš nokrīt krietni...

Uztura speciāliste iesaka praktiskus padomus, kā svētkos nepārēsties

Ziemassvētkus un Jauno gadu mēs svinam dažādi, tomēr svētku vakara galvenais notikums nereti ir tieši...

Liepājas Rožu laukumā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Tverot skaisto Ziemassvētku brīnumu sajūtu, visi liepājnieki tiek aicināti uz gadskārtējo Ziemassvētku tirdziņu...

Ziemas piedāvājums gardēžiem «Izgaršo vietējo»!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem ziemas sezonā ir sagādājis...

Viedoklis: kādiem ēdieniem jābūt uz Latvijas svētku svinību galda?

Novembra mēnesis Latvijā tiek pavadīts, atzīmējot nozīmīgus un valstiski svarīgus svētkus. Jau šonedēļ...

Cūkas laime - plūdu skartajās Filipīnās vīrs izglābj sivēnu

Taifūns Koppa Filipīnās radījis spēcīgus plūdus. Iedzīvotājiem ilgi nāksies cīnīties ar vētras sekām. Šis...

Viedoklis: kādi latviešu virtuves ēdieni ārzemniekiem garšo vislabāk un kādi nē?

Arvien vairāk ārzemju tūristi dodas uz Latviju, lai izbaudītu šeit piedāvātās garšas. Bet kuri no latviešu...

Plūdi Krievijas Zoodārzā (video)

Desmitiem dzīvnieku - četrpadsmit lāči, lauvas, vilki, savvaļas kaķis un divas meža cūkas plūdu laikā iesprostoti būros. Dzīvnieki ir...

Notiks jau otrie Teodora Breikša ielas svētki

Jaunliepājā, Annas tirgus laukumā notiks jau otrie Teodora Breikša ielas svētki. Annas tirgus laukumā uz svētku skatuves kāps...

Georgia Travel RSP: Vīna zeme Kahetija – saules apmīļotā

Ir saulains, skaidrs un jau ļoti silts rīts, kad sestdienā dodamies Gruzijas vīna reģiona – Kahetijas virzienā...

Ekskursija ar autobusu izstādes «Jelgavas Kaķis» laikā

Jelgavā norisināsies Starptautiskā kaķu izstāde "Jelgavas Kaķis 2015". Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina iepazīt mini zoo...

Palu šovs "Lido zivis Kuldīgā" – jau šo sestdien

Jau šo sestdien visi ceļi vedīs uz Kuldīgu, kur ar vērienīgu palu šovu "Lido zivis Kuldīgā" atklās jauno vasaras tūrisma...

Ieskaties pasaules vecāko restorānu TOP 5

eļotāji savos ceļojumos meklē restorānus, kas piedāvā garšīgus ēdienus un unikālu pieredzi. Kā jau mēs zinām, mīlestība iet...

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

Kādas tradīcijas piekopj latviešu gadskārtu svētki Meteņi?

Tuvojas Meteņi, svētki, kurus latviešu gadskārtā svin starp Ziemassvētkiem un Lieldienām; Gregorija...

Par 2015. gada dzīvnieku ir izvēlēta Meža cūka

Sus scrofa, kas ir lielākais cūku dzimtas pārstāvis pasaulē. Dabas muzejā ir atklāts meža cūkai veltīts stendss, un gada garumā paredzēti...

8 ieteikumi svētku galda rotāšanai

Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...

Ziemassvētku vakars ienāk Latvijā ar lielu svētību

Ziemassvētku gaidīšanas laiks, ko sauc par adventi, ir noslēdzies un daudzas Latvijas ģimenes šovakar pulcēsies pie svētku...

Lai ziemas brīvdienās garšo latviešu ēdieni!

Kulinārais tūrisms – ēdienu un dzērienu baudīšana – uzņem apgriezienus Latvijas laukos. Šogad ''Lauku ceļotājs''...

Kopš 13.12.2014 ES ir ieviesusi 7 noteikumus pārtikai, lai aizsargātu patērētājus

Kopš 13.decembra Eiropas Savienība ir ieviesusi 7 svarīgus noteikumus pārtikas preču aprakstam un...

Iepazīsti latviešu tradicionālo svētku virtuvi

Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām...

Eiropas grandiozākie festivāli augustā

Nav noslēpums, ka vasara ir festivāliem, svinībām un karnevāliem bagātākā sezona, tāpēc Travelnews.lv redakcija aicina ieskatīties un apmeklēt...

PVD ieteikumi drošas pārtikas iegādei un pagatavošanai Līgo svētkos

Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli...

Lido: Ko Tu zini par alu?

LIDO alus darītava izpētījusi un apkopojusi interesantus faktus par alu, kas mūsdienās ir trešais populārākais dzēriens...

Japāņu tūrisma speciālisti spriež: Latvija var būt interesants ceļojumu galamērķis viņu tautiešiem

Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) šajās dienās uzņem japāņu tūrisma profesionāļus, kuru....

Vecrīgā atvērts jauns restorāns Niklāvs, aicinot viesus uz pusdienu bufeti

Sākot ar maija vidu, Vecrīgas četrzvaigžņu viesnīcas Radi un draugi telpās apmeklētājiem...

Satiec savu meistaru Berga Bazārā

Berga Bazārs, Rīga, 5. aprīlī no pulksten 10 līdz 16 aicina apgūt seno rotu, tautastērpu komplektēšanas, dziju krāsošanas, audēju un stāstnieku amata noslēpumus...

Dikļu pils šefpavārs: «Francijas virtuvei raksturīgi viegli ēdieni»

28. un 29. martā Dikļu pilī notiks ikgadējās Francijas dienas, kuru laikā īpašs uzvars tiks likts...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.67507792sec.