garšviela.

Apskatām 121 - 160 no 337 vārdam 'garšviela'

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

«GEMOSS» atver veikalu Valmierā

Rekonstruētā 1890. gadā celtā senā noliktavas ēka, saglabājot ēkas īpašo auru, ieguvusi atjaunotu veidolu un īpašu interjera dizainu ar daudz nestandarta mēbelēm no paletēm un kokmateriāliem ar vēsturi...

Mārtiņdienu atzīmē ar zoss cepeti

Latvijā tiek svinēta Mārtiņdiena. Svētki tradicionāli iezīmē brīdi, kad rudeni nomaina ziema, un to atzīmē ar...

Interesanti fakti par krāsām un to nozīmi dažādās kultūrās

Krāsām ir būtiska nozīme mūsu dzīvēs. Ar tām mēs mēdzam asociēt kādus notikumus, vietas, kurās...

Kā sagatavot sēnes uzglabāšanai ziemā

Sēņošanas sezona Latvijā, šķiet, ir nepārtraukts process – gaileņu “medības” vasarā plūstoši pāriet beku un baraviku maratonā agrā rudenī...

Iepazīsti savdabīgās delikateses visā pasaulē

Ikviena valsts un kultūra nereti tiek saistīta ar noteiktu ēdienu vai kulinārijas šedevru, kas liek...

Izbaudi jaunas garšas izstādē «Riga Food 2020»!

No 9. līdz 12. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2020”, kas...

«Paulig» klimata mērķus apstiprina organizācija «Zinātnē balstīto mērķu iniciatīva»

Paulig kļuvis par pirmo pārtikas un dzērienu uzņēmumu Somijā un par vienu no lielākajiem uzņēmumiem...

5 vasarīgu uzkodu un ēdienu idejas

Vasarā ir aktuālas vieglas maltītes, dažādas uzkodas un atspirdzinoši dzērieni, kā gatavošanai nav...

Ko darīt vasarā, lai neslimotu ziemā?

Rūdīšanās palīdz organismam ātrāk adaptēties nelabvēlīgos laikapstākļos, kā arī veiksmīgāk pārdzīvot stresu. Rūdīšanās stiprina...

Vērtīgi padomi veiksmīgai grilēšanai

Ar dažādām bārbekjū mērcēm, marinādēm un ierīvējamajām garšvielām ir viegli pagatavot interesantu...

«Paulig» izvirza ambiciozus stratēģiskos mērķus ilgtspējības jomā līdz 2030. gadam

Paulig galvenais mērķis ir kļūt par vienu no ilgtspējīgas attīstības līderiem pārtikas un dzērienu...

Idejas sarkanbaltsarkaniem Latvijas svētku gardumiem

Lai Latvijas Republikas Neatkarības satjaunošanas dienā sarūpētu saviem mājiniekiem svētku maltīti...

7 lieliskas idejas, kā vari iegūt jaunas ēdienu garšas

Daudzās mājsaimniecībās pašreiz ēst gatavošana ir daudz aktīvāka, jo laiks pamatā tiek pavadīts mājās...

3 iemesli, kādēļ ir vērts ceļot ārpus Eiropas

Tādas pasaulslavenas vietas kā Riodežaneiro, Bali, Sidneja, Bruneja, Omāna u.c. spēj pārsteigt...

Iepazīsti, kā rodas Āzijas garšas!

Cilvēkiem aizvien vairāk ceļojot uz šodien tik populāriem galamērķiem kā Taizeme...

10 veidi, kā parūpēties par savu veselību ziemā

Ar pareizām rūpēm par sevi iespējams justies lieliski un izvairīties no veselības problēmām arī...

Pārsteigums uz svētku galda: ēdiens kā dekoratīvs elements

Ziemassvētki un Jaunais gads ir laiks, kad jāuzbur svētku noskaņa it visur – jo īpaši pie svinību galda...

5 lietas, ko Tu nezināji par tortiļām un to pasniegšanu

Tortiļu pagatavošana padara īpašu gan ikdienas, gan svētku maltīti, un, pieaugot šī ēdiena popularitāte...

«Santa Maria» gadā ietaupīs 150 tonnas plastmasas, mainot tortiļu iepakojumu

Sabiedrība, īpaši jaunā paaudze, aizvien vairāk novērtē, lai produkti būtu ne tikai garšīgi, iespējami veselīgi, bet arī...

Tukumā un tā apkārtnē svinēs Latvijas dzimšanas dienu

Ar svētku koncertiem un pasākumiem, kas rada un īpaši uzsver Latvijas patriotisko sajūtu un...

Tukuma pusē varēs baudīt Patriotisku garšas nedēļu

Jau ceturto gadu Tukumā un apkārtnē atzīmēs "Patriotisko garšas nedēļu", kuras laikā piedāvās...

3 pikantas pastas receptes, kas lieliski piestāvēs vēsajiem rudens vakariem

Oktobris pazīstams arī kā Pasaules pastas mēnesis, un kā gan citādi to atzīmēt, ja ne izbaudīt...

Simjūda tirgū Valmierā varēs baudīt «Livonijas garšu»

Tirgotāju galdi būs pilni arī ar viduslaiku Livonijā nopērkamiem labumiem: kūpinājumiem un žāvējumiem...

Kareivīgie acteki un maiji bijuši veģetārieši

Kā zināms no vēstures, tagadējo Meksikas teritoriju līdz 15.gadsimtam un spāņu kolonizatoru iebrukumam apdzīvoja

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Bali

Eksotiskā un spožā Bali sala ir īsts dārgakmens, kas mirdz Indonēzijas arhipelāga kronī. Sala, kas ir...

Atklāj restorānu, kurā var nobaudīt termītu pūderi un skudru garšvielas

Ja esi skatījies kādu realitātes šovu, kurā notiek sīva cīņa par izdzīvošanu dabā (džungļos, mežos u.tt.), nereti...

Investējot vairāk nekā 2 miljonus eiro, atvērts jauns LIDO restorāns «Alfā»

5. septembrī tirdzniecības parkā “Alfa”, jaunā korpusa 3. stāvā, atklāts LIDO restorāns, kura izveidē investēti vairāk nekā...

Valmieras pusē lustīgi svinēs Tomātu svētkus

Tomāts – ne tikai dārzenis, bet arī sava veida brīnumlīdzeklis, ko zinātāji izmanto ne tikai kā pārtikas...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

Bauskas puses tūrisma uzņēmēji apvienojušies vienotā maršrutā «Lielceļa kaimiņi»

Četri Bauskas novada tūrisma objekti, kuri atrodas pie automaģistrāles A7 – “Mazā muiža”, atpūtas komplekss ...

Cēsīs «Livonijas garša» viesmīlības pieturvietās piedāvās Hanzas laikam raksturīgu cienastu

Sestdien, 20. jūlijā, Cēsu pilsētas svētku “Cēsis 813” laikā, kas būs sākušies jau 19. jūlijā un turpināsies līdz 21. jūlijam ar devīzi...

Pieci ēdieni Līgo galdam, ko pagatavot kopā ar bērnu

Līgo svētki saistās ar kopā būšanu – vainagu pīšanu, dziedāšanu un lēkšanu pāri ugunskuram. Arī ēdiena gatavošana...

TOP 7, kas būtu jāzina tūristam par Madagaskaru (video)

Madagaskara Republika ir salu valsts Indijas okeānā un atrodas Āfrikas austrumu piekrastē...

10 ēdieni, kuri pavisam noteikti jānogaršo Spānijā

Spānija ir kontrastu zeme un tas izpaužas arī nacionālās virtuves izveidē, ko ietekmējušas...

Vai zini, kas ir korejiešu vitamīnu un enerģijas avots kimči?

Pat ja Korejas virtuve kā tāda jums ir pilnīga terra incognita, par kimči iespējams būsit dzirdējuši...

Garšu ceļojums: Kanēļmaizīšu smarža sākas Indonēzijā

Pasaulē kanēli pazīt ļoti sen. Kanēlis vairākkārt ir piesaukts Bībelē, ēģiptieši to izmantoja iebalzamēšanai...

Alūksnes Bānīša stacijā norisināsies īpaša pavasara kokteiļu meistarklase

Pasākuma laikā ar savu kolēģi piedāvājam izveidot uzlējumu "staciju", kur varēs izgatavot personalizētus...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Šrilankā

Līdz pat 1972. gadam Šrilanku dēvēja par Ceilonu - gluži tā kā mūsdienās saucam tēju, kuras dzimtene ir...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.50926685sec.