ielu ēdiens.

Apskatām 121 - 160 no 433 vārdam 'ielu ēdiens'

Četri mīti par pastiprinātu svīšanu un kad meklēt speciālista padomu

Kamēr svīšana ir normāls fizioloģisks process, kas pastiprinās vien tad, ja sporto, dara fiziski smagu darbu vai iestājies karsts laiks, tikmēr cilvēki tam īpašu uzmanību nepievērš...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Marta Mackeviča: «Grand Palace hotel» restorāns «Seasons» – svētku sajūta garantēta

Elegants iekārtojums, gaumīgs un neuzbāzīgs interjers, lieliska apkalpošana un izcils ēdiens – tā īsumā varētu raksturot viesnīcas viesnīcas...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Iepazīsties - kebabs! Kas raksturo labu kebabu?

Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. Daudzviet par kebabu sauc izceptu maltās gaļas desiņu, ko...

Vai našķi ir veselīga uztura ienaidnieks?

Pasaulē pieprasījums pēc našķiem un ātrajām uzkodām arvien palielinās, piemēram, 2021. gadā veiktā pētījuma “Global Snack Foods Industry” rezultāti ļauj secināt...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Pavasarī īpaša uzmanība jāpievērš svaigiem zaļumiem

Pēc garās ziemas mūsu vitamīnu un enerģijas krājumi bieži vien ir izsīkuši, tāpēc īpaša uzmanība būtu jāpievērš produktiem, kas nodrošina...

Kad cīņas ringā iziet divi milži - Maurīcija un Maldīvija - kas uzvar

Drosmīgajiem pieder pasaule! Doties neizzinātos tālumos, gūt jaunas pieredzes, atklāt un ļauties iedvesmojošiem atklājumiem...

Marta Mackeviča: Atpūta viesnīcā «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» jeb ko piedāvā 5 zvaigznes Ēģiptē?

Dzirdot jēdzienus “5 zvaigznes”, “Ēģipte” un “viss iekļauts” katrs no mums iedomājas kaut ko citu – vieni domā par neierobežotu ēdienu izvēli...

Marta Mackeviča: Restorāna «Stage 22» svētku ēdienkarte – mazais garšu ceļojums

Vai šajā pirmssvētku laikā vēl nav izdevies noķert Ziemassvētku sajūtu? Vai vēlies doties ceļojumā, bet jāstrādā? Vai vēlies nobaudīt gardu, izsmalcinātu maltīti...

Kā mitros laikapstākļos iekurt ugunskuru un pagatavot maltīti mežā

Latviešiem ir teiciens, ka svaigā gaisā viss garšo daudz labāk. Varbūt tiešām ēdiens garšo labāk, pateicoties svaigajam gaisam...

3 interesantas lietas par asinsdesām

Asinsdesas ir tradicionāls ēdiens Latvijas un citās Eiropas virtuvēs, kā arī tās pazīst Amerikā, Āzijā un pat Āfrikā...

Krievijas blogere norāda uz 7 turku netikumiem

Kāda Krievijas ceļotāja savā blogā nosaukusi septiņas nelāgas īpašības, kas piemīt turkiem...

Ceļotājas pieredze rudens saules lutinātajā Madeirā

Oktobra brīvdienas uz Madeiru devās baudīt “Novatours” ceļotāja Liāna, kas dalās savos iespaidos par ceļojumu uz šo brīnišķīgo salu...

Krāsains un saulains pārgājiens “Daugavas lokos”

Rudenī, kad koku lapas sāk krāsoties neparasti krāšņās krāsās, tā vien gribas doties pastaigās un to visu skaistumu izbaudīt ar pilnu krūti. Šobrīd ļoti daudzi cilvēki ir pievērsušies iešanai...

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

Ventspilī Gheto Games festivāla 2021 laikā arī Ghetto Food - Extremely GOOD FOOD

Šogad GGFEST Ventspilī satiksies pasaules līmeņa ekstrēmie sportisti, asas izjūtas, ielu kultūra, aizrautība un izcili garšīgs ēdiens ar nemainīgu kvalitāti...

Ceļo ar garšu Vidusdaugavā!

Lai garšām pildīts ceļojums Tevi atved uz Vidusdaugavu – te likteņupes Daugavas vidusposmā, gluži kā plūstoši ūdeņi, kopā savijušies seši novadi...

Andris Rasiņš: Latvieši ir prasīgi un zinoši alus baudītāji

Lai gan Lager tipa alus Latvijā ir pieprasītākais un daļa alus cienītāju ir ilgstoši uzticīgi savai izvēlei, aizvien vairāk ir tādu, kuri vēlas baudīt jaunas garšas un eksperimentēt...

Jaunums - Gold&Green® veselīgie vrapi degvielas uzpildes stacijās KOOL

Pasaulē vairāk kā jebkad cilvēki pievērš uzmanību savai veselībai, priekšroku dodot produktiem, kuru sastāvā ir maksimāls daudzums organismam...

Jau devīto reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī

Jau devīto reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī - lielākajā alternatīvo sporta veidu...

Alise Zvejniece, Travelnews.lv uzdevumā - Iespaidi par Liepāju

Liepāja- vēju pilsēta, kas pilna ar paradoksiem un iespaidiem. Lielākā Kurzemes pilsēta ir lieliska vieta, kur pavadīt dažas dienas un atgriezties mājās ar sajūtu...

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

Par spīti krīzei tūrisma nozarē, durvis ver ekskluzīva dizaina viesnīca Rigā - A22 hotel.

Ēka Rīgā, Ausekļa ielā 22 pārtop par elegantu 5* viesnīcu “A22 hotel” ar izsmalcinātiem numuriem, nelielu, bet elegantu sapulču telpu...

Turcija ir atvērta Latvijas atpūtniekiem - viesnīcas ir sertificētas saskaņā ar Droša tūrisma programmu

Lai nodrošinātu tūristiem iespēju izbaudīt drošas brīvdienas visos ceļojuma posmos un neapdraudēt veselību, valstī tiek īstenota droša tūrisma sertifikācijas programma (Safe Tourism Sertificate), kas stājās spēkā 2021. gada sākumā...

Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti

Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras...

Trīs populārākie Latvijas iedzīvotāju ēšanas netikumi un kā tos uzveikt

Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk uzmanības velta savam uzturam, un šobrīd jau 65% sabiedrības uzskata, ka ēd veselīgi...

Apslēptās ceļojuma izmaksas - cik patiesībā izmaksā ceļojums ar auto?

Apburti ar azartu un gaidāmo atvaļinājumu, mēs aizmirstam kritiski izvērtēt izmaksas. Plānojot ceļojumus, ir ļoti svarīgi jau laikus domāt, kur un kā mēs vēlamies doties, lai ievērojama daļa no ietaupītās naudas netiktu iztērēta  pirms ierašan

Drošība uz prāmja, autobusā un lidmašīnā - ar ko rēķināties ceļotājiem?

Šoreiz svarīgs ir ne tikai gala mērķis, bet arī pats veids kā tur nokļūt, lai spētu pasargāt gan sevi, gan citus...

Kabatas izmēra palīgi virtuvē: kā viegli pagatavot restorāna cienīgu maltīti

Par laimi, mūsdienu tehnoloģijām attīstoties neticamā ātrumā, paplašinās arī iespējas, kā mājas apstākļos pagatavot restorāna cienīgu maltīti viegli un ātri...

Aivars Mackevičs: dažas atziņas par jauno viesnīcu «OTTO Hotel & Sun» Pāvilostā

«OTTO Hotel & Sun» ir jauna SPA un dizaina viesnīca Pāvilostā, kura savas durvis ir vērusi 2021.gadā...

Ārvalstu students: Latvija ir lieliska vieta, kur dzīvot

Ierodoties šeit un iepazīstot tuvāk tās kultūru un cilvēkus, sapratu, ka esmu pieņēmis pareizu lēmumu, stāsta Biznesa augstskolas Turība students Jašvants Džaisvals...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

Kā temperaments var ietekmēt veselību?

Būtiska mūsu dzīves daļa ir tieši temperamenta vadīta...

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām...

TOP6 izplatītas kļūdas, kas kavē jaunas valodas apguvi

TOP6 izplatītas kļūdas, kas kavē jaunas valodas apguvi...

Raimonds Rozenfelds: Brauciens uz šarmanto Japānu 2019. gada maijā

Es, Raimonds Rozenfelds, vēlējos apmeklēt Japānu jau no bērnības. Laiku, kad tas precīzi notiks, protams, nezināju...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.76623297sec.