restorans.

Apskatām 121 - 160 no 301 vārdam 'restorans'

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?

Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos. Pēc kāda...

Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?

Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai svētki būtu...

Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)

No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki. Restorānu...

Viedoklis: Vai restorāni Latvijā ir veģetāriešiem draudzīgi?

Pavisam nesen čehu matemātiķis statistiķis Jakub Marian veica pētījumu par to, cik daudz veģetāriešu restorānu ir katrā Eiropas valstī uz vienu miljonu...

Viedoklis: Kādas tendences šovasar valda restorānu terasēs? (papildināts)

Vasara ir tik īsa, ka tā vien gribas katru brīvo brīdi pavadīt ārpus telpām, tostarp, ārā arī pusdienojot un...

Sākusies cīņa par «Latvijas Gada vīns 2016» titulu

Konkursam "Latvijas Gada vīns 2016", kas jau trešo reizi noteiks labākos Latvijā pieejamos pasaules vīnus, pieteikti 506 vīni no 18 pasaules valstīm. Lai noteiktu...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas maizi?

Maize ir ļoti svarīga ikdienas maltīšu sastāvdaļa. Ne velti šis produkts ir arī viens no veselīga uztura stūrakmeņiem, ko labprāt ēdam klāt pie...

Viedoklis: Kuri ir šīs vasaras iecienītākie dzērieni?

Šī vasara mijusies gan ar karstu tveici tās sākumā, gan ar nepārejošu lietu vairāku nedēļu garumā. Jautājām Latvijas...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

Aizvadīto pāris gadu laikā "Rīgas svētku restorāns" ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem...

Viedoklis: Kādi pārsteigumi gaidāmi Rīgas Svētku restorānā Spīķeru laukumā?

Jau trešo gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis ver "Rīgas svētku restorāns". Šogad tā tēma būs...

Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?

Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...

Viedoklis: Vai šefpavāri paši dodas iepirkt pārtiku restorāna maltītei?

Bieži vien filmās vērojam sadzīvisku un teju vai romantisku ainu – lieliska restorāna šefpavārs ar pītu...

Divi Rīgas restorāni iekļūst pasaules labāko vīna sarakstu kartē

Izdevumu "Wine Spectator" varētu salīdzināt ar vīna un restorānu pasaules "VOGUE". Šogad nu jau diviem...

Viedoklis: Kādam ir jābūt ideālam bārmenim?

Gan restorānos, gan citās izklaides vietās vieni no cilvēkiem, kas atbild par klientu atpūtu, ir...

Viedoklis: Vai gaļas ēdieni vasaras sezonā ir populārāki kā zivis?

Gan gaļa, gan zivis ir ļoti labs olbaltumvielu avots, kas nepieciešams mūsu organismam...

Viedoklis: Kāds ir latviešu iecienītākais deserts?

Saldais ēdiens bieži tiek dēvēts par svarīgāko maltītes daļu, kurā tiek palutinātas garšas kārpiņas, kas liek...

Viedoklis: Ar kādiem saldējumiem šovasar iepriecina Latvijas šefpavāri?

Tāpēc jautājām Latvijas restorānu šefpavāriem, kādas...

Viedoklis: Cik populāra ir Rīgas Restorānu nedēļa?

Rīgas Restorānu nedēļa ir ļoti gaidīts pasākums gan apmeklētāju, gan pašu restorānu vidū. Šoreiz, salīdzinot ar aizvadīto...

Baudi pavasara Rīgas restorānu nedēļu!

Visas nedēļas garumā gardēžus gaidīs 53 restorāni, kuros varēs nobaudīt tādus ēdienus kā sviestā cepta...

Hokejs Itāļu restorānā? Kāpēc gan ne?

Latvieši ir lieli hokeja fani. Arī mūsu restorāna komanda ir īsteni tā cienītāji, tāpēc restorānā Da Roberta rīkojam...

«Bibliotēka No1» ir pirmais restorāns Latvijā, kas piedāvā šampaniešu karti

Titulētais Rīgas fine-dining restorāns Bibliotēka No1  papildina izcilo piedāvājumu ar...

Viedoklis: Ko tūrisma nozares speciālisti dara ar iegūtajiem apbalvojumiem?

Katrs novērtējums, uzslava, labais vārds un pateicība lielākajai daļai kalpo kā atspēriens un...

Viedoklis: Kādu kafiju iecienījuši dzert Latvijas restorānos?

Kafija ir dzēriens, kas modina iemigušos, ļauj dienu iesākt ar papildus enerģiju un...

Centurion Hospitality un Travelnews.lv veiktais Rīgas restorānu novērtējums skaitļos

Laika periodā no 2016. gada 23. marta līdz 10. aprīlim, kopumā veicot 54 telefonu zvanus, Centurion Hospitality novērtēja...

Retorānā «Fifty Six°N Twenty Four°E» ienāk krāsainas pavasara vēsmas

Ilze Preisa mākslu ir studējusi gan Latvijā gan ārzemēs, Latvijas un Berlīnes Mākslas Akadēmijā. Autores darbi...

Centurion Hospitality apjomīgā pētījumā nosaka Rīgas labāko restorānu

Kopumā, veicot 54 telefona zvanus, Travelnews.lv un Centurion Hospitality pētījuma laikā tika novērtēti...

Viedoklis: Kādēļ viesmīļi restorānos velk cimdus?

Gluži kā aristokrātiskās filmās, arī Latvijas restorānos vērojami viesmīļi, kas darbojas ar...

Viedoklis: Vai Latvijas restorāni ir draudzīgi pret viesiem ar mājdzīvniekiem?

Mēdz teikt, ka dzīvnieki ir cilvēku labākie draugi. Uzņemoties rūpes par mājdzīvniekiem, tiek...

KONKURSS: Laimē dāvanu karti no mājīgā itāļu restorāna Da Roberta

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina piedalīties konkursā un laimēt dāvanu karti 20 € vērtībā no mājīgā...

Norisināsies aizraujošas un izzinošas pavasara dabas garšas sarunas

Pavasaris ir gadalaiks, kad zem sniega segas snaudusī daba sāk mosties, plaucēt pumpurus un...

Viedoklis: Kad restorānos mainās ēdienkartes?

Sekojot līdzi gadalaikiem un to tendencēm, arī restorāni pielāgo savas ēdienkartes viesu vēlmēm, piedāvājot...

Viedoklis: Kā restorānos izvēlas traukus, kuros pasniedz ēdienu?

Maltīte labākajos Latvijas restorānos izskatās gluži kā mākslas darbs. Lai tas ir ne vien...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.41044092sec.