virtuve.

Apskatām 1321 - 1360 no 1910 vārdam 'virtuve'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Pullman Riga Old Town,

Restorāns PRIMAVERA,

il Sole,

Restaurant Elefant,

Bellevue Park Hotel Riga,

Rixwell Segevold Hotel ,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

View Restaurant & Lounge,

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs,

Jūrmalas restorānā il Sole notiks itāļu virtuves un vīnu vakars

Baltic Beach Hotel itāļu restorānā il Sole 17. aprīlī pulksten 19:00 notiks unikāls itāļu virtuves un vīnu...

Par vairāk kā diviem simtiem 1. maijā palielināsies Rīgas viesnīcu numuriņu skaits

2014. gada 1. maijā Rīgā tiks atvērtas divas jaunas viesnīcas, palielinot naktsmītņu numuru skaitu...

Interesanti un noderīgi fakti par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorāniem

Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē vēl nebijušu konkursu savu Facebook lapu...

Restorānā Kaļķu vārti viesosies šefpavārs Serdžo Mauri no Komo Itālijā

Kā ziņo Pavaruklubs.lv, Vecrīgas restorānā Kaļķu vārti aprīļa sākumā viesosies Itālijas Komo reģiona tradicionālo...

Rīgā uzstādīs «Tukšo vēderu radaru»

Lai cilvēka organisms funkcionētu pareizi, svarīgi ir ne vien lietot uzturā kvalitatīvu un veselīgu ēdienu, bet arī ēst regulāri...

Idejas pavasarīgām pastaigām un velo izbraucieniem Latvijā

Pavasara saulīte, putnu dziesmas un rosība visapkārt aicina doties dabā gan pastaigu, gan velo izbraucienu...

Latviskus Pavasara saulgriežus svinēs tirdziņā Ar Gardu Muti Valmiermuižā un Tradīciju vakarā

Lai atzīmētu saules atmodu un pilnīgu gaismas uzvaru pār tumsu, jau šo sestdien, 22. martā...

Dikļu pils šefpavārs: «Francijas virtuvei raksturīgi viegli ēdieni»

28. un 29. martā Dikļu pilī notiks ikgadējās Francijas dienas, kuru laikā īpašs uzvars tiks likts...

Igaunijā šogad tiks atvērts jau otrais LIDO bistro

Paplašinoties Igaunijā esošajam tirdzniecības centram Ülemiste, līdz 2014. gada beigām Tallinā plānots atvērt jau otro LIDO bistro. "Vēlamies, lai LIDO nes...

SemaraH Hotel Lielupe aicina uz amerikāņu branču

Nevienam nav noslēpums, ka mums visiem patīk panašķoties ar dažādiem amerikāņu virtuves ēdieniem gan burgeriem, gan hotdogiem, gan saldumiem. Tas viss un vēl...

Dikļu pilī notiks Francijas dienas

No 28. – 29. martam Dikļu pilī būs iespēja izbaudīt un izgaršot ikgadējās Francijas dienas. Francijas dienas atklāsim, 28. martā, kad pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš...

Noris aktīva gatavošanās vērienīgākajam pārtikas nozares notikumam «Riga Food 2014»

Pilnā sparā rit gatavošanās 19. starptautiskajai pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju...

Rīgas suši un japāņu restorāns «Planeta» piedāvā jaunu ēdienkarti - Foto

30 bildes. Restorāns Planeta paliek uzticams japāņu virtuves tradīcijām un piedāvā restorāna viesiem garšīgu un...

Noskaidroti uzvarētāji, kuri saņem ielūgumus uz koncertu Dikļu pilī

Biļetes uz grupas Undertango koncertu Dikļu pils Francijas dienu laikā 29. martā pulksten 15.00...

Rīgas restorānos pavasarī aicina nobaudīt kazaspiena sieru, zaķskābenes un bisītes

Projekta "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga", ko realizē Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā...

Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33

Rīgas centrā, tieši pretī tirdzniecības centram Origo, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns...

16 stundas virs mākoņiem: pasaulē garākie regulārie avioreisi

Lai gan "Singapore Air" 18 stundu bezapstājas lidojumi no Ņuarkas uz Singapūru aizvadītajā gadā tika pārtraukti...

Gavēnis - veselības uzlabošanas laiks

5. martā, pavasarim tuvojoties, sākās Lielais gavēnis. Tā laikā cilvēki aizvien biežāk izvēlas mainīt ēšanas paradumus...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Mančestrā pagatavo pasaulē dārgāko pankūku

Par godu Starptautiskajai Pankūku dienai jeb "Treknajai otrdienai", kā to dēvē briti, kādas Mančestras viesnīcas restorānā...

Uzsāk darbību Lido Uztura skola ar mērķi izglītot bērnus par kvalitatīvu ēdienu

Ceturtdien, 27. februārī, AS LIDO atklāj LIDO Uztura skolu ar mērķi jau no mazotnes veicināt bērnu izpratni...

Valmiera ir īsts gardēžu galamērķis

Valmiera ir īsts Latvijas gardēžu galamērķis. Šeit iespējams nobaudīt maltītes jebkurai gaumei. Valmieras Tūrisma informācijas centrs...

Lido skaidro, kas ir Masļeņica

Daudzas ģimenes iecienījušas pankūkas ikdienas un svētku maltītēs, taču ne visi zina seno pankūku vēsturi un to, ka septiņas dienas pirms...

Kā restorāna Upe īpašniece Taizemē baudīja bambusa kāpurus, skorpionu un citus neierastus ēdienus

Āzija ir vieta, kur ierastie dzīvesveida, savstarpējo attiecību un kulinārijas uzskati apgriežas...

22. martā ar tirdziņu "Gardu Muti" Valmiermuižā tiks svinēti Pavasara saulgrieži!

Lai atzīmētu saules atmodu un pilnīgu gaismas uzvaru pār tumsu, 22. martā no pulksten 10.00 līdz 14.00...

Vērtīgā biete: kā un kāpēc tā jāēd?

Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams...

Infografika: šokolādes nozīme Valentīndienā

Šokolāde ir viena no biežāk dāvinātajām Valentīndienas dāvanām. Lai noskaidrotu, kā šī tradīcija aizsākusies, LIDO apkopojis interesantākos faktus...

Lido: Valentīndienā palīdzēs iemīlēties mīlestības cepumi ar afrodiziaku

Valentīndienā par godu visiem mīlētājiem un tiem, kuri savu mīlestību vēl tikai meklē, LIDO...

KONKURSS: Atbildi pareizi un laimē 2 ielūgumus uz Valentīndienas vakariņām Baltic Beach Hotel Jūrmalā

Nosvinēt Svētā Valentīna dienu, lūkojoties, kā viļņi apskalo liedagu un sasaukdamās riņķo kaijas...

Ieskaties, ko Balttour izstādē piedāvās Travelnews.lv sadarbības partneri

Remiro Travel Balttour izstādes laikā piedāvā īpašas cenas vairākiem ceļojumiem...

Izbaudi mūsdienu Latvijas garšu izstādē Balttour 2014

Kaņepju uzpūtenis, ozolzīļu saldējums, cidoniju putas... Tik gardi, ka siekalas saskrien mutē? Labāk vienreiz nogaršot nekā simtreiz...

Izstādē Balttour Valmiera, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadi - gardēžu priekam

Šogad tūrisma izstādes "Balttour" apmeklētāji Valmieras pilsētas, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas...

Lido: Fakti, ko Tu, iespējams, nezināji par burkāniem

Visi zina, ka burkāns ir oranžs, taču ne visi zina, ka vēsturiski tā oriģinālā krāsa ir purpursarkana un oranžo krāsu tas ieguva...

Izraēlā arheologi uziet 300 000 gadu senu virtuvi

Cilvēks uguni ēdiena gatavošanai, domājams, izmantojis jau simtiem tūkstošu gadu. Taču cik ilgi pārtikas uzglabāšana, gatavošana...

Impro gids Edgars Kuzmans saka, ka ceļojumam nav galamērķa, pats ceļš ir mērķis

Sestdienas rītā Impro ceļotāju klubiņa telpa strauji pildās ar cilvēkiem, lai turpmākās trīs stundas...

Slēpju maršs "Abuls – Valmiermuiža" notiks 9. februārī

Aktīvā tūrisma centrs "Eži" jau ceturto gadu rīko slēpju pārgājienu "Slēpju maršs"...

Rīgā 30.janvārī notiks brīvdabas karnevāls uz ledus

Lai turpinātu senču aizsāktās maskošanās tradīcijas un suminātu sniega ienākšanu pilsētā, LIDO Atpūtas centrā notiks...

Izstādē Balttour Valmiera, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadi - gardēžu priekam!

Šogad tūrisma izstādes "Balttour" apmeklētāji Valmieras pilsētas, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadu...

Restorāns Pintxo piedāvā Paeljas ar vistas gaļu un čorizo foto recepti

Jūrmalas restorāns Pintxo aicina ne tikai baudīt restorānā pagatavotos Vidusjūras un sezonālos ēdienus...

Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā

Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.68557906sec.