Viesmīlība.

Apskatām 161 - 200 no 288 vārdam 'Viesmīlība'

Margarita Platace: augstais darbaspēka trūkums un bezdarbs spilgti iezīmējas arī tūrisma nozarē

Uzņēmējs tūrisma vai viesmīlības jomā zināmā mērā ir situācijas ķīlnieks – darbinieku trūkst, līdz ar to...

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notika starptautiskais konkurss «Learn, Know, Do, Can, Show»

Jaunie profesionāļi un savu amatu meistari noskaidroti VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” rīkotajā...

Norisināsies Starptautiskais jauno profesionāļu konkurss «Learn, Know, Do, Can, Show»

Starptautiskais jauno profesionāļu konkurss “Learn, Know, Do, Can, Show”  norisināsies PIKC VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums”...

Ventspilnieki iepazīstas ar vienu no Latvijas veiksmes stāstiem

Lai iedvesmotu Ventspils uzņēmējus, strādājot tūrisma un viesmīlības jomā, Ventspils...

Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā


Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā

Pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā SIRHA, kas šajās dienās notiek Francijas pilsētā Lionā, apmeklētāji un...

«Livonijas kulinārais ceļš»: veiksmīgs uzņēmējs ir zinošs uzņēmējs

Laikā, kad aktīvā darba sezona tūrisma uzņēmējiem jau ir aiz muguras, projekta “LIVONIJAS KULINĀRAIS CEĻŠ” dalībnieki no...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

Ekspertes viedoklis: Tūrisma un viesmīlības nozare 20 gadu griezumā

Tūrisma un viesmīlības nozare 20 gadu laikā ir piedzīvojusi ļoti būtisku attīstību – no viesnīcām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Paulig Coffee Latvia SIA» valdes locekles Margaritas Aļabjevas-Vaišļas

Paulig Coffee Latvia SIA valdes locekle Margarita Aļabjeva-Vaišļa lepojas, ka ar savu komandu Latvijā profesionāli...

Vidzemes Augstskolas konferencē meklēs tūrisma izglītības izcilību

Tūrisma nozares pārstāvji 25.oktobrī Vidzemes Augstskolā tiksies konferencē “Tūrisma izglītības izcilību meklējot. Augstskolu un nozares...

Ventspilī noskaidros labākos ēdināšanas uzņēmumus

Jaunā nedēļa pilsētas ēdināšanas iestādēm būs notikumiem bagāta – tiks noskaidroti  konkursa...

FM un viesmīlības nozares uzņēmumi paraksta vienošanos par sadarbību

21. septembrī, finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola kopā ar Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) prezidentu...

Stereotipus par darba vides risku novēršanu Valsts darba inspekcija lauž ar bezmaksas digitālo rīku

Jau 2014. gadā Eiropas uzņēmumu apsekojums par jaunajiem un nākotnes riska veidiem atklāja - jo mazāks uzņēmums, jo...

Izveidots interaktīvs svešvalodu mācību kurss tūrisma un viesmīlības nozarē nodarbinātajiem „Vienotība dažādībā“

Mūsdienu globalizācijas laikmetā tūrisma un viesmīlības nozares attīstība noris aizvien...

Pieci pārsteidzoši fakti par viesnīcu spilveniem

Liela daļa ceļotāju, apmetoties viesnīcā, visbiežāk nepievērš pastiprinātu uzmanību spilveniem. Galvenie nosacījumi visbiežāk ir...

Rīgā notiks starptautiska konference «Future of Sustainable Hospitality'18»

“HOTEL SCHOOL” viesnīcu biznesa koledža aicina visus viesmīlības nozares profesionāļus un interesentus uz ikgadējo starptautisko...

Let’s Talk Taste – pirmais divu dienu viesmīlības nozares notikums Latvijā

Let’s Talk Taste ir bāru, restorānu un kafejnīcu nozares lielnotikums, kas apņēmies pulcināt kopā labākos jomas...

Vidzemnieki Igaunijā novērtē pašu paveikto viesmīlības jomā

26. un 27. martā sešpadsmit pārrobežu kulinārajā tūrisma ceļā "Livonijas garša" pieteikto objektu saimnieki no...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Hotel Jurmala Spa & Conference Centre» Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājas Kristīnes Štālas-Bulas

Hotel Jurmala Spa & Conference Centre Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štālas-Bula savulaik redzēja kā cēla šo...

LIAA tūrisma mārketinga kampaņa nominēta prestižā starptautiskā apbalvojuma «World Travel Awards» saņemšanai

Jau 25. reizi tiks noskaidroti izcilākie sasniegumi  pasaules tūrisma un viesmīlības nozarē,  un šogad Eiropas izcilo panākumu vidū ir...

Pasaulē pieaug popularitāte jauna veida restorāniem

Protams, ka cilvēki visu laiku vēlas ko jaunu - piedzīvot, izgaršot, izmēģināt. To saprot arī viesmīlības nozarē strādājošie...

«Centurion Hospitality» viesojas Lielbritānijas lielākajā viesmīlības nozares izstādē - Foto

20 bildes. «Centurion Hospitality» viesojas Lielbritānijas lielākajā viesmīlības nozares izstādē.

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekānes Agitas Doniņas

Biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāne, Tūrisma un viesmīlības...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

Apbalvoti Ventspils pilsētas labākie ēdināšanas uzņēmumi 2017. gadā

2017.gada 30.novembrī, svinīgā pasākumā Livonijas ordeņa pilī tika apbalvoti konkursa “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2017”...

Godinās labākos Ventspils ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus

30.novembrī, Livonijas ordeņa pilī notiks Ventspils pilsētas labāko ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu godināšana...

Profesore no Peru: Studentiem Latvijā būtu nepieciešama lielāka disciplīna

Septembra beigās Latvijā viesojās Peru augstskolas Universidad San Ignacio de Loyola Tūrisma administrācijas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Viedoklis: Kā augstskolas gatavojas izmaiņām tūrisma nozarē un vai tās gatavo arī tūrisma uzņēmējus?

Viesmīlības nozare pieaug - ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Prognozes liecina, ka tā turpinās pieaugt, jo cilvēki ceļo...

«Vēsturiski aktīvs Raiskumā» aicina baudīt atpūtu dabā ar īpašu pievienoto vērtību

Pēdējos gados arvien vairāk cilvēku izvēlas atpūtas dienas pavadīt aktīvi un pie dabas. Īsti entuziasti to dara

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Saeima noraida priekšlikumu samazināt PVN viesmīlības jomai; Rīgas restorānu īpašnieki sašutuši par nozares ignorēšanu

2017.gada 19.jūlijā 30 sabiedriskās ēdināšanas pārstāvji, tajā skaitā restorānu: "Pagalms", "Trīs pavāri", "Madam Brioš", "Orizzonte", "Golden Coffee" u.c. nosūtīja kopīgu vēstuli Saeimai ar lūgumu grozīt PVN likuma 42.pantu...

Gruzija kļūst arvien vilinošāka uzņēmējiem – kas jāņem vērā uzsākot biznesu šajā valstī?

Gruzija ar tās 3,7 miljoniem iedzīvotāju, iekšējo kopproduktu virs 12 miljardiem eiro un augsti attīstītajām mobilajām tehnoloģijām, pašreiz ir viena no uzņēmējdarbībai vilinošākajām valstīm reģionā. Soli pretī uzņēmējiem spērušas ar

Ogres tehnikumu absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi

Ogres tehnikumu (OT) absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi, kuri pirms četriem gadiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

Guļvieta, brokastis un alus - jauna tendence viesmīlības nozarē?

Ir ceļotāji, kuru mērķis brauciena laikā nav atpūsties pieczvaigžņu viesnīcā, bet primārais ir labi izgulēties un gardi paēst. Tomēr reti kurš no tūristiem atteiktos arī no garšīga alus, kas veido jaunu tendenci - "bed, breakfast and beer"

Latvijas viesmīlības speciālisti pulcējas Olimpiskā centra «Ventspils» viesnīcā

Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīcā noris divu dienu seminārs „Viesmīlības pakalpojumu kvalitāti ietekmējoši faktori”. Šo...

Cēsīs pulcējas viesmīlības jomas profesionāļi

Vidzemes koncertzālē “Cēsis” 24.aprīlī bija pulcējušies vairāk nekā 60 restorānu un kafejnīcu jomas profesionāļi no Vidzemes, lai...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.41210413sec.